9/6/16

Απαγορευτικό Παυλόπουλου στο δημοψήφισμα για το Σύνταγμα - "Φρένο" και από Βούτση

Σαφές μήνυμα στο Μαξίμου από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας 
Ξεκάθαρο μήνυμα προς το Μαξίμου να μην συνδέσει την αναθεώρηση του Συντάγματος με ενδεχόμενο δημοψήφισμα έστειλε ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας Προκόπης Παυλόπουλος, τόσο για πολιτικούς αλλά και κυρίως για για νομικούς και συνταγματικούς λόγους.

Σύμφωνα με τα Νέα, η αντίθεση του Πρ.Παυλόπουλου απέναντι σε οποιαδήποτε, έμμεση ή άμεση, διασύνδεση της αναθεώρησης του Συντάγματος με μια δημοψηφισματική διαδικασία, είναι απόλυτη. Εκπεφρασμένη θέση του είναι ότι ένας τέτοιος συνδυασμός οδηγεί σε «παραβίαση και πρωτοφανή ευτελισμό» του Συντάγματος.

Συνομιλητές του Προέδρου της Δημοκρατίας μάλιστα, οι οποίοι διατηρούν διαύλους και με το πρωθυπουργικό επιτελείο, προεξοφλούν ότι το σήμα Παυλόπουλου λειτούργησε καταλυτικά και απέτρεψε μια προσωπική εμπλοκή του Αλέξη Τσίπρα, η οποία θα στόχευε στη συντήρηση και ενίσχυση του θέματος που αιφνιδιαστικά ανέκυψε.

Βούτσης: Μόνο μέσα από τη Βουλή η συνταγματική αναθεώρηση
Απέδωσε σε παρεξήγηση τις δηλώσεις Γεροβασίλη
Σε παρεξήγηση απέδωσε ο πρόεδρος της Βουλής, Νίκος Βούτσης, τις δηλώσεις Γεροβασίλη για τα περί δημοψηφίσματος στο θέμα της συνταγματικής αναθεώρησης, ξεκαθαρίζοντας ότι η διαδικασία θα γίνει μόνο μέσα από τη Βουλή και των διαδικασιών που προβλέπονται.
ΒΗΜΑ

2 σχόλια:

  1. Ο φαυλόπουλος είναι ξεφτιλισμένος και συνεπώς δεν μας ενδιαφέρει τι λεει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Καί ὁ κ. Παυλόπουλος καί ὁ κ.Βενιζέλος καί ἄλλοι, ἔχουν πολιτκές εὐθύνες γιά τό ποῦ φτάσαμε ἀπό οἰκονομιῆς ἀπόψεως καί στά ἐθνικά θέματα (βλ. ἰδίως, μεταναστευτικό).
      Ἀλλά, ἀπό τό σημεῖο αὐτό, μέχρι τό σημεῖο νά κταγγέλλονται ἀκόμη καί ὅταν λένε κάτι σωστό, οὕτως ὥστε, κατ' ἀποτέλεεσμα, νά ἀποδυναμώνεται αὐτό τό ὁποῖο - ὄψιμα, ἤ στά λόγια μόνον, ἀλλά πάντως ὀρθῶς - ὑποστηρίζουν, ὑπάρχει ἀπόσταση!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.