11/7/16

Ο Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μιλά με εξωγήινους;

Κατά τη διάρκεια μιας ομιλίας στις 28 Ιουνίου στο Ευρωπαϊκό Κοινοβούλιο στις Βρυξέλλες, ο πρόεδρος της Ευρωπαϊκής Επιτροπής Ζαν-Κλοντ Γιούνκερ μπέρδεψε τους συμμετέχοντες όταν άρχισε να μιλά για… εξωγήινους.
Ο Γιούνκερ ισχυρίστηκε ότι συνάντησε και άκουσε τους “ηγέτες άλλων πλανητών” που “μας παρακολουθούν από μακριά”. Λέει ότι ανησυχούν καθώς ρωτούν για την πορεία της Ευρωπαϊκής Ένωσης μετά την ψηφοφορία του BREXIT από τον βρετανικό λαό.
Δειτε το βίντεο



http://www.videoman.gr/98247

8 σχόλια:

  1. Μα ειναι γνωστο οτι ειναι καμμενος και αυτος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Με αυτά που πίνει και με άλλα σύμπαντα επικοινωνεί ο τύπος ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αγαπητοί
    αυτά που γράφετε με βρίσκουν κάθετα αντίθετο. Δεν ξέρω τι μας σπρώχνει να χλευάζουμε τον μοναδικό που δείχνει απέναντι στη χώρα μας έαν διαφορετικό πρόσωπο από τους άλλους. Μάλλον οι συνεχιζόμενες τάσεις αυτοκαταστροφής.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ας τους ξεγελάσει ο Γιουνγερ τους εξωγήινους με τις δημιουργικές ασάφειες
    του Μπαρουφάκη όπως ξεγέλασε κι εμάς ο Τσίπρας με το δημοψήφισμα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ Κριστιάν,

    Είμαι πλέον σίγουρος, πως είσαι ανθρωπος με αυξημένη αίσθηση του χιούμορ και (ίσως?) με τρολάρεις (φιλικά πάντα) για να ανταποκριθώ με δική μου (χιουμοριστική φυσικά) αντίδραση. Προτείνω λοιπόν, να αναδημοσιευτεί εδώ στο blog, η σημερινή αναρτηση του makeleio.gr στην οποία η Βασίλισσα Ελισάβετ φέρεται να ομολόγησε πως είναι ανθρωπόμορφο ερπετοειδές που έχει την δυνατότητα να αλλάζει μορφές (κλικ στο http://www.makeleio.gr/?p=667994)

    Αναρτήσεις και αναδημοσιεύσεις υπογεγραμμένες από ογκόλιθους δημοσιογραφικής αξιοπιστίας. Γερά στο δρόμο που χάραξε ο Λιακό, o "τουρκολόγος - γυρολόγος - κιτρινολόγος" Ν.Χ., το http://www.tokoulouri.gr και φυσικά το kontra News, το οποίο σε πρωτοσέλιδό του, μας ενημέρωνε για την κόντρα που είχε ξεσπάσει μεταξύ του εκδότη του Μάκη Κουρή και της γνωστής Αμερικανικης Αεροδιαστημικής Υπηρεσίας NASA.

    ...επίσης (τώρα που γυρίζει), να ενημερώσουμε τον θεοσεβούμενο ποίμνιο οτι σύμφωνα με ανάρτηση του http://www.ekklisiaonline.gr η ΙΜ Αργολίδος και ο ΙΝ Ευαγγελίστριας Χουνταλέικων θα φιλοξενήσουν σήμερα Δευτέρα 11 Ιουλίου 2016 και αυριο Τρίτη 12 Ιουλίου 2016, για προσκύνημα τα θαυματουργα ματογυάλια του Αγίου Παϊσίου του Αγειορείτη - δεν διευκρινίζεται αν είναι μυωπίας ή ηλίου (βλεπε λινκ http://www.ekklisiaonline.gr/mitropoleis/item/16200-gia-proskynima-ta-gyalia-tou-agiou-paisiou-foto)

    ΑΥΤΕΣ ειναι ειδησαρες Κριστιαν! Αν δεν αναδημοσιευτει η ειδηση για τα θαυματουργα Rayban του προφητη, τότε τι θα αναδημοσιευτεί? Τίποτα σοβαρες γεωστρατηγικές & πολιτικές αναλύσεις από ανθρώπους που αφιέρωσαν τη ζωή τους στον συγκεκριμένο τομέα? Πφφφφφ, δώσε ιντριγκα και κιτρινίλα στο λαό! Δώσε!









    ...αστειεύομαι φυσικά! ΟΚ?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. >...αστειεύομαι φυσικά! ΟΚ?<

      Τι είδος αστείων είναι όλα αυτά, μόνο εσύ πρέπει να ξέρεις.
      Πάντως εντυπωσιακές οι γνώσεις σου και οι πηγές σου, καθώς και η επιμονή σου να με διαβάλεις στο παρόν ιστολόγιο.

      Διαγραφή
  6. Ζήτω η ευρώπη, ζήτω οι Νιμπίριοι που συμβουλεύουν τους λατρεμένους των μενουευρωπάκηδων

    Ευτυχώς επικοινωνεί με τα ούφα ο τύπος και μας...αγαπάει και χαϊδεύει στο μαγουλάκι

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. ΠΛΑΚΑ ΕΧΕΙ Ο ΑΓΚΑΛΙΤΣΑΣ.ΜΙΑ ΖΩΗ ΤΥΦΛΑ ΜΙΑ ΖΩΗ ΜΙΛΑΕΙ ΤΟ ΚΡΑΣΙ. ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΠΑΙΡΝΕΤΕ ΣΤΑ ΣΟΒΑΡΑ ΤΑ ΛΟΓΙΑ ΤΟΥ ΜΠΕΚΡΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΞΕΡΕΙ ΤΙ ΛΕΕΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.