13/3/18

Όπως στρώνεις έτσι θα κοιμηθείς - Βόμβα Σαββίδη: «Αν μιλήσω θα κάψω Τσίπρα, Καμμένο και Παππά»

Εξοργισμένος από την εξαφάνιση των κυβερνητικών στελεχών ο οπλοφόρος επιχειρηματίας
Εξοργισμένος από το επιχειρούμενο κυβερνητικό άδειασμα εμφανίζεται ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ Ιβάν Σαββίδης, ο οποίος τις τελευταίες ώρες βρίσκεται σε δυσχερή θέση. Προφανώς ο ομογενής επιχειρηματίας επενδύοντας στην στενή σχέση που διατηρεί εδώ και χρόνια με σειρά κυβερνητικών αξιωματούχων, ανέμενε μεγαλύτερη (και σίγουρα πιο ξεκάθαρη στήριξη) από τόσο από τον πρωθυπουργό Αλέξη Τσίπρα, όσο και από τον υπουργό Άμυνας και επιστήθιο φίλο του, Πάνο Καμμένο.
«Αντί να με στηρίξουν, κυνηγούν να με συλλάβουν» λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο κ. Σαββίδης, δείχνοντας αποφασισμένος για όλα.
Σύμφωνα με το ρεπορτάζ ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του και να μιλήσει για όλους και για όλα. Μάλιστα, πρόσωπα που κινούνται στο στενό περιβάλλον του, θυμίζουν ότι : «ο Ιβάν είναι ένας επιχειρηματίας που έχει στηρίξει ξεκάθαρα και δημοσίως την σημερινή κυβέρνηση».
Στην προσπάθεια του αυτή, συγκρούστηκε μετωπικά –και προσωπικά- με τον αρχηγό της Ν.Δ. Κυριάκο Μητσοτάκη, δηλώνοντας μεταξύ των άλλων ότι δεν θα γίνει ποτέ πρωθυπουργός. Εκείνο που επισημαίνουν με μεγάλη ένταση οι συνεργάτες του κ. Σαββίδη, μεταφέροντας εν πολλοίς και την θέση του, είναι ότι: «οι Τσίπρας και Καμμένος χρησιμοποίησαν σε όλα τα δύσκολα project τον Σαββίδη. Από το ποδόσφαιρο –όπου ξόδεψε πολλά λεφτά- μέχρι τις τηλεοπτικές άδειες και την εξαγορά του «Έθνους».    
Μπροστά στο αδιέξοδο που έχει περιέλθει ο μεγαλομέτοχος του ΠΑΟΚ, δεν είναι λίγοι εκείνοι που διαμηνύουν τις τελευταίες ώρες, προς πάσα κατεύθυνση και κάθε αποδέκτη, ότι ο κ. Σαββίδης, δείχνει αποφασισμένος να σπάσει την σιωπή του. «Αν μιλήσει θα κάψει Τσίπρα, Καμμένο και Παππά» αναφέρουν όσοι γνωρίζουν το συναρπαστικό παρασκήνιο.
Ο λόγος που αναφέρονται στα τρία αυτά πρόσωπα δεν είναι καθόλου τυχαίος. Ως γνωστόν ο υπουργός Άμυνας Πάνος Καμμένος, όχι μόνο δεν  έκρυψε την στενή σχέση με τον ομογενή επιχειρηματία, αλλά απεναντίας  διαφήμιζε την ευεργετική δράση του ακόμη και σε τηλεοπτικές εκπομπές. Επίσης, αποτελεί κοινό μυστικό ότι ο υπουργός Ψηφιακής Πολιτικής Νίκος Παππάς, διατηρούσε εδώ και χρόνια ανοικτό δίαυλο επικοινωνίας, τόσο με τον ίδιο τον κ. Σαββίδη, όσο και με στενούς συνεργάτες του.   Μάλιστα, ο στενός συνεργάτης του κ. Τσίπρα, φέρεται να επηρέαζε καθοριστικά τον ομογενή επιχειρηματία, να εμπλακεί στα media, αγοράζοντας την εφημερίδα «Έθνος» και τον τηλεοπτικό σταθμό «Ε» από τον Φίλιππο Βρυώνη.
Τέλος, αποτελεί κοινό μυστικό ότι πέραν των υπουργών, στενή σχέση με τον Ιβάν Σαββίδη, είχε και ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας. Αυτό σημαίνει ότι από τη στιγμή που θα αποφασίσει να μιλήσει ο Ιβάν Σαββίδης, θα έχουν εξαιρετικά μεγάλο ενδιαφέρον αυτά που θα πει, γιατί όπως προκύπτει από το ρεπορτάζ, θα αναφερθεί εκτός των άλλων σε γεγονότα, που απορρέουν από μυστικές συναντήσεις των Τσίπρα, Καμμένου, Παππά.   

Πηγή: http://www.parapolitika.gr/article/vomva-savvidi-an-miliso-tha-kapso-tsipra-kammeno-ke-pappa#.WqeyjtQLAoA.twitter

50 σχόλια:

  1. Όλοι συμπαθούμε τον κ. Σαββίδη για τον πατριωτισμό του, αλλά αν πράγματι έβγαλε όπλο στον αγώνα, αντί να περιμένει να τον τιμωρήσουν θα πρέπει ο ίδιος να ζητήσει συγνώμη πρώτα από όλα από τον ΠΑΟΚ και μετά από όλο τον Ελληνικό λαό. Πρώτα αυτός πρέπει να ετοιμάσει ένα κείμενο στο οποίο να καταδικάζει τη συμπεριφορά του. Χωρίς ψυχραιμία δεν μπορούμε να κερδίσουμε τίποτα. Νομίζω ότι αντί για απειλές πρέπει να κάνει μια δυνατή αυτοκριτική. Το παράδειγμα που έδωσε οδηγεί σε καταστροφές.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποιας χροιάς πατριωτισμό; Τον Ρωσισμό του εννοείτε;

      Διαγραφή
    2. Εσένα ποιος πατριωτισμός σε βολεύει ο Αμερικανισμός ;

      Διαγραφή
    3. Εμενα δεν με ενδιαφερη καμια δικαιολογια του Ρωσσου.
      Υπαρχη η αντιστοιχη νομοθεσια και πρεπει να φροντιση για την τιμωρια του..
      Τελος...!!!!

      Διαγραφή
    4. Οπλοφορος... νεα λεξη. Ειστε αστειοι ολοι σας.. βρε να γεμισετε προσφυγες μπας κ αλλαξει κατι εκει στο μπουρδελο. Η αλλιως καμια βομβα να σας ανατιναξουν κ γλυτωσουμε

      Διαγραφή
    5. Σεισμός θα γίνει και θα ισοπεδωθεί.
      Το λένε οι γέροντες.
      Υ.Σ.
      Τόση αδικία δεν θα τους βγει σε καλό...

      Διαγραφή
    6. Δεν έβγαλε κανένα όπλο!
      Απλά προφανώς ξέχασε να το βγάλει πρίν κατέβει στην αγωνιστικό χώρο. Και αυτό εκμεταλλεύονται ΟΛΟΙ και ασκούν την προπαγάνδα τούς κάνοντας δήθεν ότι δεν ξέρουν ότι ΟΛΟΙ η επιχειρηματίες αυτού του βελινεκους οπλοφορούν όταν βρίσκονται σε χώρους με πάρα πολύ κόσμο. Απλά ΔΕΝ έπρεπε και δεν είναι σωστό πού μπήκε στο γήπεδο οπλοφοροντας. Επίσης είναι γνωστό ότι οι Αμερικανοί δεν τόν γουστάρουν και ΟΛΟΣ Αμερικανικός μηχανισμός τής Ελλάδας έπεσε επάνω τού να τον τελειώσουν. Το ίδιο θα κάνει και η UEFA. Τον Ιβάν Σαββίδη δεν τον θέλουν στα πόδια τους τέλος!!!!

      Διαγραφή
  2. Το ηθικό πλεονέκτημα της αριστεράς έβγαλε κουμπούρι και απειλεί, έτσι θα γίνουμε επιτέλους μία κανονική Μπανανία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Έβγαλε όπλο λέει το χαιβανι... Ελλάδα η μόνη χώρα που το όπλο στην θήκη του είναι παράνομο και η χρήση του νόμιμη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Αμα βγάλεις όπλο πρέπει κάποιον/ους να πυροβολήσεις.Αλλιώς,τί το βγάζεις;O κ.Σαββίδης δεν πυροβόλησε στον αγώνα,"πυροβολεί" τώρα,μετά,την κυβέρνηση.Καλά τους κάνει εφόσον μπορεί,του έδωσαν και εξουσία και λόγους για να τους το κάνει.Παλιά κόλπα,αυτά με τους πολιτικούς και τους ποδοσφαιρο-πατέρες...Καλά να πάθουν και να παθουμε,όλοι μας,βέβαια.Αυτά μας αξίζουν,αυτά έχουμε.Πώς αλλιώς;Σπέρνουμε αγγούρια και περιμένουμε να φυτρώσουν (ν)τοματάκια;γίνεται;ΠΟΤΕ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο σαββιδης ειναι Ελλην αλλά ρωσοφιλος επιχειρηματίας που επιχειρεί σε εχθρικό ευρωνατοϊκό περιβάλλον σε τομείς που δεν επιτρέπεται ! Αυτο και μονο τα λεει ολα.Η αμερικανική πρεσβεία τον θελει στο πιάτο και θα βοηθήσει την κυβερνηση αλλιως...Το περιστατικό με το όπλο ειναι το κρασάκι στην τούρτα που βοηθά το σφιχταγκάλιασμα πρεσβείας κυβερνήσεως ! Τωρα ο ΠΑΟΚ ειναι άλλη υπόθεση.Εκανε το μοιραίο,λάθος,πάντως την Κυριακή.Κατα τη γνώμη μου του την είχαν στημένη οι εταίροι επιχειρηματιες οι οποίοι ειναι Άγιοι.
    Προσωπικά αν και Παναθηναϊκός εχω γινει φόλα Παοκτζης διότι ειναι εμφανής η συμπαιγνία κατα ΠΑΟΚ λόγω Σαββιδη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ποσο σε παραδεχομαι δεν μπορεις να φανταστεις.. ειμαι κ γω παοκτσης αλλα κατηγορω το αδικο. Κ πολλες φορες εφταιξε ο παοκ. Δεν το αρνούμαι, ομως η αθηνα το εχει παραχεσει

      Διαγραφή
  6. Το ότι ο κύριος Σαββίδης είναι Ρωσόφιλος ή Ποντιοφιλος ή Υπερ-του πλανήτη Άρη , δεν μπορεί να καταδικαστεί ,Ρατσιστικά διότι είναι Πούτιν ή Τραμπ. Είναι το λιγότερο πολιτική δίωξη λόγο φρονημάτων και γενεαλογικών εξ-αίματος Ιθαγένειας. Καθαρά ρατσιστικό εναντίον σε ένα Άνθρωπο που επένδυσε στους Συμπατριώτες τους.
    Λυπάμαι αλλά μου θυμίζουν άλλες εποχές στην Θεσσαλονίκη όπου ακόμα ψάχνω να βρω Ληξιαρχικά Έγγραφα του Παππού μου Ισαάκ Ναουμ, Αβροχομ Τερνερ , και Ριβκα Ραχελ Λεβι.Δύστυχος έχουν μείνει μόνο κάτι ξαδέρφες και κάτι Απόγονοί τους.
    Το Αθηναϊκό Κράτος παραληρεί ενάντια στον κύριο Σαββίδη ένα άνθρωπο που έχουμε διαφορετικές καταβολές και Ιθαγένειές αλλά μας ενώνει μια Πόλη όλους .

    Λυπάμαι για την Πολιτική Δίωξη του Κυρίου Ιβάν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Σανό από βοσκοτόπια ΚΑΛΟΓΡΙΤΣΑ 🐮💩🐰👺

      Διαγραφή
    2. Βραβο λογικη.. εσυ φιλε δεν πεζεσε !!!

      Διαγραφή
    3. Αρκετά με τα περι Αθηναϊκου κράτους.Η κομματοκρατια της μεταπολιτευσης είναι εξίσου άδικη,ισοπεδωτικη και βάρβαρη για όλους και ακόμα περισσότερο για τους Αθηναίους που ζούνε σε αυτή τη χωματερη

      Διαγραφή
  7. Ο κ. Σαββίδης είναι ένα ...κάθαρμα που τα βάζει με όλα αυτά τα καλά παιδιά εκεί κάτω στην Αθήνα και στον Πειραιά και που οδεύουν προς αγιοποίηση κιόλας.
    Εξ' άλλου μια ζωή ανήθικοι ήμασταν οι βορειοελλαδίτες. Γι' αυτό και οι μόνοι που μπήκαν φυλακή ήταν ο Τσοχατζόπουλος κι ο Παπαγεωργόπουλος σε αντίθεση με όλους τους άλλους πολιτικούς που η προσφορά τους στην πατρίδα είναι μοναδική.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Ο Τσοχατζόπουλος χτυπήθηκε ανηλεώς όταν οι υπόλοιποι της συμμορίας όχι μόνο κυκλοφορούν ελεύθεροι αλλά μας κάνουν και μαθήματα ηθικής!!!(βλέπε Πάγκαλο κα)
      Μάλιστα ενώ έχει εκτίσει μεγάλο μέρος της ποινής του ,είναι βαριά άρρωστος και ηλικιωμένος δεν τον αφήνουν να βγεί ούτε για νοσηλεία! Κάτι που δεν στερούν σε ναρκωτέμπορους ,τρομοκράτες και λοιπές δημοκρατικές δυνάμεις!!! Είναι προφανές ότι το σύστημα (η δικαιοσύνη απλά υπακούει εντολές) τον εκδικείται για κάτι που δεν μας το κοινοποιούν!! Ή τους έφαγε στην μοιρασιά και δεν θέλει να τα επιστρέψει ή τον τιμωρούν οι Αμερικάνοι για τις αγορές ρωσικών όπλων τότε (ΤΟΡΜ1 και ΖΥΒΡ)!!!

      Διαγραφή
  8. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από τον συντάκτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. φίλε Σαββα είμαι αναγνώστης σου τα τελευταία 5 χρονια καθημερινά, αφορμή δόθηκε η μεγάλη αλλαγή στάσης σου στο θέμα Σαβιδη, αν παρατηρήσεις οι 2 τελευταίες σου αναρτήσεις εντελώς τυχαία είναι απο τα ΜΜΕ πλευράς ατόμου που όπως ξέρουμε είναι ορκισμένος του εχθρός ειναι σύμπτωση η κάτι άλλο. Ιδικά η τελευταία ανάρτηση του στιλ ''λέει στις κατ’ ιδίαν συζητήσεις του, ο κ. Σαββίδης'' είναι πολύ κατινίστικο και δεν έχει θέση στο αξιοπρεπές ιστολογιο σου.
    Κατακρίνω 100% την εισβολή του στο γήπεδο όπως όλοι αλλα ειναι άδικο όταν ένας πέσει κάτω να πέσουν όλοι να το φάνε .
    Εμείς οι πόντιοι εδώ πάνω δεν το κάνουμε αυτό.
    ευχαριστω
    υγ το ξέρεις προσκοπικά τον Σαββίδη βγες και απάντησε σε αυτούς που λένε ότι δεν είναι πατριώτης έχεις χρέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Χρήστο
      οι διαρροές είναι από τον Σαββίδη και σωστά τις κάνει, γιατί ετοιμάζονται να τον αδειάσουν χοντρά.
      Όσο για τον Ιβάν, όταν τον αδίκησαν, βγήκα πρώτος απ' όλους και τον στήριξα.
      Τώρα αδίκησε τον εαυτό του και τον ΠΑΟΚ.
      Αψυχολόγητη η ενέργειά του, το έδειξε και ο Βιερίνια.

      Διαγραφή
    2. Με κάλυψες κατά 50% δεν με κάλυψες για την αλλαγή στάσης σου στο θέμα Σαβιδη και για την θέση αν είναι η όχι πατριώτης.
      όταν βρεθείς εδώ πάνω μεριά η εσυ η το παιδί θα έρθω να τα πούμε για σου

      Διαγραφή
    3. Ο Ιβάν έκανε λάθος και θα το πληρώσει. Αυτό όμως δεν σημαίνει ότι δεν είναι πατριώτης. Μη λέμε ότι θέλουμε.
      Έχει χρηματοδοτήσει έδρες ελληνικών σπουδών στη Ρωσία, έδρα ποντιακών σπουδών στο Αριστοτέλειο, έχει φέρει από τη Ρωσία λεφτά στην Ελλάδα και έκανε επενδύσεις, την περίοδο που οι Έλληνες επιχειρηματίες έβγαζαν τα λεφτά τους στο εξωτερικό.
      Το άλλο λάθος του ήταν ότι έμπλεξε με τα ΜΜΕ και την πολιτική. Ό
      μως, τα λάθη αυτά δεν αναιρούν τον πατριωτισμό του.

      Διαγραφή
    4. Χρήστο ο Ιβάν είναι αληθινός σε όλα του.
      Ακόμη και το όπλο του είναι αληθινό!
      Όχι σαν του Μελισσανίδη που είναι νεροπίστολο, χωρίς σφαίρες...
      Υ.Σ.
      Θυμάται κανείς τι είχε κάνει αυτό το καλό το παιδί;
      Σίγουρα όχι. Τότε δεν είχε "ενημέρωση"...

      Διαγραφή
    5. Σαββα.
      Τις βρωμοδουλιες σε χωρες της Ε.Ενωσης, οι Ρωσσοι τις κανουν μεσω Ελβετικων τραπεζων... Γιατι πρπεει να δικαιωλογουν την προελευση των κεφαλαιων...
      Η Ελλαδα σε αντιστοιχια, ειναι ξεφραγο αμπελη..
      Για αυτο τον λογο ο Πουτιν επελεξε την Ελλαδα.
      Στην Κυπρο την πατησαν..
      Ο κ. Σαβιδης ειναι τοσο ελληνας, οσο εγω ειμαι Ρωσσος...!!!

      κ. Κλεντεριδη ειμουν μελος μιας επιτροπης που πριν 4 χρονια σταματησαμε μια πολλη σοβαρη προσπαθεια του Πουτιν να πατηση ποδι στην Ε.Ε. Αν θελης μπορω σε Π.Μ να σου δωσω περισσοτερες πληρωφοριες σχετικα...!!!!

      Διαγραφή
    6. @ skydiver lakis,

      Εκτός από ανορθόγραφος, και «ειδικός» επί θεμάτων άμυνας, εξωτερικής πολιτικής, αεροπορίας, επιστήμης κλπ, κατάφερες να «...σταματήσεις τον Πούτιν να πατήσει πόδι στην ΕΕ...»; Μπράβο φίλε, συγχαρητήρια! Πρέπει να φοβήθηκε πολύ ο Πούτιν...

      …κοίτα, μεταξύ μας, κι εμένα μου τηλεφωνεί ο Donald Trump να κάνω τα ρεπό του στον Λευκό Οίκο, αλλά δεν πηγαίνω για να μην μου πρήζει τα αυτιά με τη μουρμούρα της η Melania - μη βλέπεις που δεν το λέω παραέξω.

      Διαγραφή
    7. Γειά σου Λάκη μεγαλο-πράκτορα που σταμάτησες τον Πούτιν ! Τον Σκριπάλ τον ηξερες ;

      Διαγραφή
    8. σε ποια συμορια εισουν μελος της επιτροπης?

      Διαγραφή
  10. Εάν κάνει σωστή διαχείρηση της αυτοκριτικής του ο κ. Σαββίδης μπορεί να φτιάξει το κλίμα. Είναι προφανές ότι λειτουργεί κάτω από τεράστιες πιέσεις και προκλήσεις. Εφόσον είναι ένας άνθρωπος που προσπαθεί να βοηθήσει τον Ελληνισμό δεν πρέπει ούτε να τον σταυρώσουν ούτε να σταυρώσει κανέναν. Μπορεί να τα φτιάξει τα πράγματα. Η χώρα μας έχει ανάγκη από ένα πανελλήνιο σύλλογο ας πούμε φιλάθλων όλων των ομάδων μας που θα κάνουν όλοι μαζί ενωτικές φιλαθλητικές πανελλήνιες γιορτές. Μια μέρα το χρόνο πρέπει όλοι μαζί να γιορτάζουν την ημέρα του Πανελλήνιου Ενωμένου Φιλαθλητισμού, αδελφομένοι. Ας προβάλει μεταμελημένος και με αυτοκριτική κάτι τέτοιο ο κ. Σαββίδης να τον ξαναγαπήσουν όλοι. Ας πάρει αυτή την ευκαιρία να καταδικάσει μόνος του τον κακό του εαυτό και να προβάλει τον καλό του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ακουστηκε οτι η φωτογραφια με το πιστολι ειναι απο βολτα στο γηπεδο πολυ πριν απο τον αγωνα,ολα τα βιντεο τον παρουσιαζουν με μπουφαν.Εν πασει περιπτωσει βλεπουμε το δενδρο και χανουμε το δασος που ειναι η λυσσαλεα προσπαθεια του αθηναικου κατεστημενου να χτυπησει τον Σαββιδη μεσω του ΠΑΟΚ.Την καλυτερη υπερασπιση του την κανει ο ιδιος ο Γιαννακοπουλος της ΚΑΕ ΠΑΟ.Οσο για το τι συνεβει ποδοσφαιρικα,προκειται για μια απιστευτη ιλαροτραγωδια με προεξαρχοντα τον διαιτητη.
    ΠΑΝΑΓ.ΚΟΚΚΑΛΙΔΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. ωπα και τρα λα λα ...τα ιδια σκατα ειναι και ο Γιαννακοπουλος με τον ΣΑΛΤΙΜΠΑΓΚΟ...ΓΙΑ ΠΟΙΟ ΚΑΤΕΣΤΗΜΕΝΟ ΜΙΛΑς ? κοιταξτε τα χαλια σας που εισασταν πρωτοι και μολις θα νομιζατε οτι θα περνατε πρωταθλημα κλασατε πατατες!!! αντε τρελοκομεια .

      Διαγραφή
  12. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Είναι μεγάλη ντροπή για τον σάιτ να εγκρίνει τέτοιες προσβλητικές αναρτήσεις κατά του Π.Α.Ο.Κ. και του προέδρου του από τρολ σαν τον Tony

      Διαγραφή
    2. Εσύ δεν κατάλαβες τι έγινε.
      Κι ούτε θα καταλάβεις...
      Προφανώς δεν ζεις Μακεδονία...

      Διαγραφή
  13. Όπλα/Κουμπούρια/σιδερικά, σωματοφύλακες/φουσκωτοί/μπράβοι, απειλές, βία.

    Δεν είναι θέμα Σαββίδη και του Κάθε Σαββίδη. Μην ξεχνάμε κι άλλους στο παρελθόν με τους μπράβους, τα μουστάκια, τα κομπολόγια και τα όπλα τους.

    Είναι θέμα κυβερνητικής πολιτικής. Της κάθε κυβέρνησης.

    Αν και γεννήθηκα, μεγάλωσα και ζω στην Τούμπα δεν ασχολούμαι με το Ελληνικό ποδόσφαιρο. Δεν ξέρω σχεδόν ούτε έναν παίκτη του ΠΑΟΚ αν και τυπικά Παοκτσής από μικρός.

    Χρειάζονται σκληρά μέτρα:

    Εθνική αποχή από Ευρωπαϊκά κύπελλα για 4 χρόνια.
    Υποβιβασμοί ομάδων.
    Ποινικές διώξεις.
    Ανιχνευτές μετάλλων σε όλες τις θύρες των ποδοσφαιρικών γηπέδων 1ης κατηγορίας.
    Απαγόρευση οπλοφορίας εντός γηπέδου σε οποιονδήποτε ακόμα και σε αστυνομικό(πχ των ΜΑΤ ή αποσπασμένο σε ασφάλεια VIP) εκτός κάποιων ειδικών αστυνομικών μονάδων που θα είναι σε ετοιμότητα να επέμβουν.
    Αποφασιστική στάση των ΜΑΤ στους χούλιγκαν με ξεκάθαρη πολιτική εντολή μηδενικής ανοχής σε επεισόδια βίας.

    Για να υπάρξει τάξη στο Ελληνικό ποδόσφαιρο. Τρόπος υπάρχει. Πολιτική αποφασιστικότητα όχι.

    Αυτοί που πηγαίνουν στα γήπεδα πρέπει να είναι κόσμος κάθε ηλικίας που θα θέλει να δει αθλητικό θέαμα με ασφάλεια και να διασκεδάσει όπως πχ στο θέατρο, στον κινηματογράφο κι αλλού.

    Όχι ο κάθε επιχειρηματίας/πρόεδρος ομάδας που νομίζει πως είναι στο Φαρ Ουέστ ή ο κάθε μπράβος της νύχτας, ο κάθε αλκοολικός, ο κάθε ναρκομανής ή απλά όποιος θέλει να σπάσει για τα νεύρα του.

    Όταν χάνεται ο έλεγχος σε σχετικά "απλά" πράγματα μην περιμένουμε οι ξένοι να σέβονται τη χώρα στα πολύ σοβαρά θέματα. Απλό και ξεκάθαρο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Μετά τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ ο Βανκας-φιλική προσφώνηση προς τον κ. Σαββιδη- μου είπε ότι τα ΠΑΡΑΠΟΛΙΤΙΚΑ λένε ότι τους κατεβάσει η κουτρα.
    Δηλαδή πρέπει να πιστέψω ότι ο φυγας Σαββιδης έδωσε πληροφορίες στο ψυχανεμισμενο portal του Σαμαρά.!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Αναδημοσιεύεις ένα καρκινικό κείμενο φυλλαδας της εγκληματικής οργάνωσης με ναρκοπλοία κτλ που συνδέεται με περίεργες κουμπαριές με την τρισκατάρατη οικογενεια. Κακά τα ψεμματα. Οι βαθειες κρατικοδίαιτες αθηνοκεντρικες δομές εξουσίας φοβηθηκαν τον παλιννοστούντα Έλληνα, τον Ρώσσο που λενε οι αγράμματοι, κάτι σαν Τουρκο για ολους εμας τους εξ Ανατολών, που επένδυσε, οχι με λεφτά του Ελλαδικού Δημοσίου, σε μία ρημαγμενη περιοχή της Ελλάδος, υπό εχθρικές συνθήκες πληρωνοντας και για τα χρέη της ομαδος του, ενώ αλλοι προτίμησαν τον ατιμωτικό υποβιβασμό. Αντί αυτού εισέπραξε δόλο, αγυρτεία και μουλωχτές πίσω απο την πλάτη μαχαιριές. Αυτό ειναι το λάθος του: που ξεπερασε τα καθεστηκότα όρια των εγχωρίων νταβατζήδων, που οδήγησαν την χώρα στην χρεωκοπία και την μεταναστευση. Έκανε όμως λάθη, λάθη πολλά, ίδιον του ποντιακού του ταμπεραμέντου και της εξωστρέφειας της σκέψης του. Υποστήριξε παράσιτα και δεν ισοπέδωσε εγκληματικές οντότητες σαν αυτες που ρημαζουν την χώρα μας. Δεν τους κανόνισε όσο πρεπει. Η ανεκτικότητα ηταν το παραμυθι που τού πουλήσαν φιλοι και εχθροί. Τώρα ή πρέπει να τα παρατήσει όλα λεγοντας ένα απυθμενο Άι Σιχτιρ ή πρεπει να δράσει μεχρι τελικής νίκης. Ελπίζω για το καλό του ΠΑΟΚ και του Έθνους μας να μείνει και να αποδείξει πως οι Πόντιοι εχουν κάκαλα και τιμωρούν όταν πρέπει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Δεν μπορω να τον ψυχολογησω,αναφορικα με την ενεργεια του, και το δικαιωμα που εδωσε να στηθει στον τοιχο το ελληνικο ποδοσφαιρο που πασχει ετσι και αλλιως.Για μενα δεν ειναι σοφρων ενας ανθρωπος αυτης της ηλικιας και της εμπειριας που διαθετει να προκαλει,ειτε στηριζοντας μονομερως κυβερνητικους κυκλους μνημονιακων κυβερνησεων αριστερου προφιλ που εχουν επιτεθει απροκαλυπτα σε ολους τους τομεις της Ελληνικης πολιτικης θρησκευτικης και κοινωνικης συνοχης της κοινωνιας και ταυτοχρονα να ανοιγει μετωπο στον αθλητισμο.Παντως ειλικρινα χαρηκα πολυ μεσα σε αυτο το χαος που δημιουργηθηκε, με την αντιδραση ως τωρα των φιλαθλων απο την αγαπημενη μας Θεσσαλονικη.Μπραβο παιδια γιατι τα πραγματα μπορουσαν να ειχαν γινει και χειροτερα.Δεν θελουμε διχασμους αλλους στην Πατριδα μας.Να ειμαστε ενωμενοι και σε εγρηγορση.να μην φοβομαστε και να μην φοβιζουμε!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ημαρτον,κυριοι δεν αντεχονται τοσα ψεματα.

    Απαντηστε μου σας παρακαλω πως τα παραπολιτικα του Φαταουλ Χακε εχουν προσβαση στο τι λεει στον κυκλο του ο Σαβιδης.





    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Τον Σαββίδη μόνο από το στυλάκι των ανθρώπων που έχει γύρω του δεν τον λες και λουλούδι. Ποιος ολιγάρχες είναι άλλωστε. Απλά ο Πόντιος έχει και μια δόση τρέλας του στυλ "Σαντέτες σκυλ υιός, ματώνω κι ματούμαι", γι' αυτό θέλει πιο λεπτούς χειρισμούς. Δεν το έχει και σε πολύ να εφαρμόσει το " Η Σαντά ντο θα γεννά σό ρασίν πρεπ να εβγαίν" και να τρέχουν οι κυβερνητικοί για τα γεύματα σε Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Η Αμερ. Πρεσβεία σιγοψιθυρίζει στον Καμένο αλλά και οι ομόκεντροι κύκλοι του Κρεμλίνου δίνουν πληροφόρηση στον Σαββίδη. Και εσύ λαέ ψάξε να βρεις πως θα βγάλεις τον μήνα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Χρυσόστομε-μαφιόζε άνοιξε το στοματάκι σου, αν τολμάς, και πες μας για τα κατορθώματά σου με τους three stooges.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ολοι οσοι το παιζουν προεδροι των μεγαλων ΠΑΕ τουλαχιστον θα επρεπε να ειναι φυλακη για πλειστα οσα αδικημτα. Γι αυτο εχουν στρατους οπαδων!!!! Για να ασκουν πιεσεις στους ξελιγωμενους για ψηφους πολιτικους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Δηλαδη οταν επι Μαρινακη επεφταν μολοτωφ στα γηπεδα ηταν ολα καλα κι* ωραια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Τον είχαν ήδη "διαβάσει" ψυχολογικά τον Ιβάν, όλα τα λαμόγια των μονίμων "πρωταθλητών" και "κυπελούχων".
    Μετά, απλώς περίμεναν το πότε θα κάνει το μοιραίο λάθος του.

    Αλήθεια πιστεύει κανείς ότι, οι Μελισσανο-Μαρινάκηδες, θα επέτρεπαν ποτέ στον εαυτό τους να κάνει ένα τόσο μοιραίο λάθος, ακόμα και αν τους είχαν σκοτώσει τη μάνα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Κύριε Σαββιδη, μίλα και καψτους Έχουν
    καταστρέψει τη χώρα .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. >...οι διαρροές είναι από τον Σαββίδη και σωστά τις κάνει, γιατί ετοιμάζονται να τον αδειάσουν χοντρά....δηλαδή εσείς κ. Καλεντερίδη αν είσαστε πρωθυπουργός θα τον καλύπτατε και δεν θα τον αδειάζατε??? για να ξέρουμε δηλαδή.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Αυτος τους ειχε διαβασει πολυ καλα και τους ξεσκεπασε αριστοτεχνικα. Τετοια κινιση ουτε ο καλλιτερος σκακιστης του Ιραν να ηταν και αυτοι εφηυραν το σκακι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.