27/3/18

Τα Σκόπια δείχνουν αλληλεγγύη στην ΕΕ- Θα απελάσουν έναν Ρώσο διπλωμάτη…


Σκόπια. Το υπουργείο Εξωτερικών εξέδωσε σήμερα το απόγευμα ανακοίνωση με την οποία εκφράζει την αλληλεγγύη της χώρας προς το Ηνωμένο Βασίλειο της Μεγάλης Βρετανίας και της Βόρειας Ιρλανδίας, και αποφάσισε να απελάσει έναν Ρώσο διπλωμάτη από την αντιπροσωπεία της ρωσικής ομοσπονδίας.

Η ανακοίνωση σημειώνει ότι η απόφαση λήφθηκε σε στενή συνεννόηση με τους εταίρους της ΕΕ και του ΝΑΤΟ, σχετικά με την περίπτωση της δηλητηρίασης του πρώην διπλού Ρώσου πράκτορα, Σεργκέι Σκρυπάλ και της κόρης του.

«Η παράνομη χρήση των στρατιωτικών χημικών όπλων αντιβαίνει προς το διεθνές δίκαιο και αυτό επηρεάζει την ασφάλεια όλων των χωρών», ανέφερε το υπουργείο στην ανακοίνωσή του.

(Στοιχεία από makfax.com.mk)
--
The Hellenic Information Team

5 σχόλια:

  1. Μαυρο φιδι που θα τους φαει....το ποντικι βρυχαται.....Αμα εισαι ηλιθιος κανει ..κρα κρα....Ευτυχως για μας... Μπορουν να απελασουν ολους τους Ρωσους ??? Μακαρι.....διοτι το φιδι θα ...παχυνει ..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θα φατε καλα με την Αγγλιτσα!! Ω ρε γλεντια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Βλαδημιρε,και ησουν απο τους πρωτους που αναγνωρισες τα σκοπια ως μακεδονια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα σκοπια ...παρεπιμπτωντως τα αναγνωρισε ο Γελτσιν....υπο τις ψαλμωδιες των τοτε συμμαχων ..Αμερικανων....ωσσανα εν τοις υψιστοις...εψαλαν στο ...Καπιτωλιο....του ...αιπακ.....με τα ...μισα αυγα για καπελακι....

      Διαγραφή
    2. @ Δημητρης Κ.
      Η Ρωσια εννοουσα,βεβαια το 'λαθος' του μπεκρουλιακα τρομπετιστα μπορουσε να το διορθωνε ο 'ευσεβης' ομοθρησκος αργοτερα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.