24/3/18

Νέος στόχος των ’Διώξεων Δημητρά’: Ο Τζήμερος



Ο επαγγελματίας μηνυτής Δημητράς, εκπρόσωπος ενός ανύπαρκτου παρατηρητηρίου, ξαναχτύπησε. Για την ακρίβεια δεν χτύπησε τώρα, αλλά με την ταχύτητα που διακρίνει την ελληνική δικαιοσύνη, μόλις τώρα ενημερώθηκα. Με καλεί λοιπόν η… Εισαγγελία  Ρατσισμού μετά από μηνυτήρια αναφορά του Δημητρά, μέσω μιας από τις δεκάδες ΜΚΟ που έχει φτιάξει (την οποία αποκαλεί "Παρατηρητήριο Ρατσιστικών Εγκλημάτων"!), για να δώσω εξηγήσεις για ένα άρθρο μου στο capital στις 4/7/2016. 

Όποιος ξέρει στοιχειωδώς Ελληνικά μπορεί να καταλάβει ότι το άρθρο γράφει ακριβώς τα αντίθετα από αυτά που “καταλαβαίνει” ο εγκαλών και, προφανώς, η εισαγγελέας Βασιλική Χαλβά που διέταξε την προκαταρκτική εξέταση. Έχει ενδιαφέρον όμως το κείμενο που συνοδεύει την εισαγγελική παραγγελία. Είναι από το Αλ Τσαντίρι! Εκεί, τα γραφόμενά μου παραποιούνται σκοπίμως με την προσθήκη μιας λέξης που τους αλλάζει το νόημα. Αυτά τα κείμενα επισυνάπτει στην αναφορά του ο παρατηρητής του ανύπαρκτου παρατηρητηρίου. Αντί λοιπόν η εισαγγελέας Χαλβά να συγκρίνει τα κείμενα των Δημητρά – Λαζόπουλου, με το δικό μου και να καλέσει εκείνους για εξηγήσεις σχετικά με την σκόπιμη διαστρέβλωση άρα την αυταπόδεικτη συκοφάντησή μου, υιοθετεί το παραποιημένο κείμενο χωρίς κανένα δικό της σχόλιο! Απίστευτο! 


Για τη συνέχεια MarketNews

2 σχόλια:

  1. Μεγάλος οικονομολόγος ο Τζήμερος να πηγαίναμε στη δραχμη δε θα αγόραζε ουτε πατάτες λεει.Γελανε ολοι οι κάτοικοι της Μακεδονίας και της Θράκης που,αγοράζουν πατάτες απο τη Βουλγαρία και την Τουρκία με χαλαρά νομίσματα στη μισή τιμη και κάνουν ουρές να πανε να ψωνίσουν !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Για τη δίωξη εναντίον του διαφωνω ! Τωρα διάβασα τα άρθρα.Σχολιασα μονο την εικόνα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.