8/3/18

Μπράβο σας μάγκες! Επιτέλους!


Η είδηση είναι απίστευτη και όμως ελληνική: αστυνομικοί μήνυσαν την ηγεσία της αστυνομίας! Ο λόγος; Η εγκληματική στάση της ηγεσίας η οποία απαγορεύει στους αστυνομικούς να προστατέψουν τις ζωές των πολιτών, να περιφρουρήσουν την έννομη τάξη και φυσικά να προστατέψουν και τις δικές τους ζωές. 
Η ηγεσία της αστυνομίας, υποχείριο των ιδεοληπτικών χαβαλέδων της κυβέρνησης και του κωμικού ανθρωπαρίου που υποδύεται την πολιτική ηγεσία του Σώματος έχει «δώσει εντολές» για την εφαρμογή της «τεχνικής του καραγκιόζη»: θα σας δέρνουν, θα σας δέρνουν, θα ιδρώσουν, θα κρυώσουν, θα αρρωστήσουν, θα πεθάνουν! «Παλεύουμε με την εγκληματικότητα και με την εγκληματική αδιαφορία σας» έγραφε το πανώ που κρατούσαν οι μηνυτές αστυνομικοί. Και περιέγραφε με πολύ ήπια χρώματα την πραγματικότητα: οι αστυνομικοί είναι αναλώσιμοι και έρμαια στις διαθέσεις κάθε μπαχαλάκη, κάθε αντεξουσιαστή, κάθε επαναστάτη της πορδής με τα λεφτά του μπαμπά, κάθε πολιτικού τραμπούκου.
Για τη συνέχεια MarketNews

4 σχόλια:

  1. Για να δει ο κόσμος ότι οι απλοί πολίτες , οι απλοι υπάλληλοι βλέπουν τα προβλήματα και είναι σε θέση να υπερασπιστούν τον εαυτό τους αλλά τα παιχνίδια των ανώτερων - κυβέρνηση , ηγεσία αστυνομίας η στρατιωτικη - είναι απούσα και μακριά από την βούληση του λαού !!!! Τύραννοι , πίνουν το αίμα του λαού !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αντε ρε παιδια!!!...επιτελους!!!
    Στο σωστο δρομο...
    Και μια επικληση προς τα ΜΑΤ:
    Οταν βγουν παλι οι Ελληνες πολιτες στο Συνταγμα,τα δακρυγονα σας προς τη Βουλη κιοχι προς αυτους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτοι ειναι οι ΕΛΛΗΝΕΣ αστυνομικοι και να ξερουν οτι οι υπολοιποι πραγματικοι Ελληνες, στην ψυχη και οχι μονο στην ταυτοτητα , ειναι διπλα τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συγχαρητήρια στον αστυνομικό που ενώ είχε διαταγές να εκτελεί το καθήκον του δεν χειροδικούσε εναντίον των συμπολιτών του (όπως εμφαίνεται στο βίντεο) οι οποίοι επάνω στο θυμό τους τον έσπρωχναν, χτυπούσαν και αυτός ο καϋμένος δεν προέβαλε αντίσταση μη παίρνοντας απόφαση δλδ. να χτυπήσει κόσμο ή να χτυπηθεί από το πλήθος χωρίς να προβάλλει αντίσταση. Δύσκολη πολύ η απόφαση, όμως σε αξίζουν συγχαρητήρια αδερφέ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.