22/10/18

Σύντροφοι. Καλως ηλθατε στη Λαικη Δημοκρατια του Μπανανιστάν

, οπου οι πάτοι εχουν άποψη για το πως θα μπορεσουν να συνεχίσουν να ειναι πάτοι και να κάνουν οσους δεν ειναι πατοι, πάτους , για να μην αισθανονται οι ιδιοι κόμπλεξ ως πάτοι. @LavrentisBeria4






save image

12 σχόλια:

  1. Κάτι που σίγουρα ενδιαφέρει πολλούς, γι αυτό το βάζω εδώ:

    Δίχως βίζα οι Έλληνες στις ΗΠΑ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. δεν χρειαζομαι βιζα , ουτε για ηπα ουτε για πουθενα.Πατριδα μου ειναι η ελλαδα και ειμαι μια χαρα.Δεν θα παρακαλαω να παω να δω την αποσυνθεση ανθρωπων που ζουν σε αλλους ρυθμους.Δεν ειναι για μενα αυτα.Δωρεαν βιζες για χαμαληδες αλλου.Οσο για τα πανεπιστημια και κατι καλο , δεν αποκλειεται απο πουθενα να ιδρυθουν οπως και αε ολο τον κοσμο ΚΑΙ στην ελλαδα.
      Αν θελουν καραβιες με γαμπρους και νυφες, αυτο ειναι αλο θεμα.ας ελθουν ολες οι γεροντοκορες και γεροντοκοροι ελλαδα. Να αγορασουν σπιτια και να ρεει πρασινο δολλαριο.Αυτην την φορα το καραβι μαλλον θα ξεκινησει απο αμερικη με τις νυφες για να ελθει ελλαδα για γαμπρους,Τωρα αμα ειναι λιγο μαυριδεροι η δεν ειναι μυρωμενοι , δεν νομιζω να τους ενοχλησει και τοσο.

      Διαγραφή
  2. Αναρωτιέμαι πόσοι καταλαβαίνουν οτι οι πραγματικοί αγώνες γίνονται στις βιβλιοθήκες, στα γραφεία μέχρι αργά την νύκτα, στην ήρεμη προσπάθεια, στην κατά Θεώ υπακοή, στον καλό αγώνα! Σάμπως και εγώ που τα γράφω τα κατέχω; ο Θεός να βάλει το χέρι του αδέρφια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. αυτή η απλοποιηση με τη δίνει άσχημα, μια φώτο ένα επικριτικο σχόλιο και... ζήτω η λεφτερια του διαδικτύου!!!
    Ενα παιδί, μια ντουντουκα και ένα εκβιασμενο συμπέρασμα!
    Οι αριστοι φοιτητές πως ορίζονται?
    Ειναι αυτοί που παν με την τσαντουδα τς καθε μερα στο πανεπιστημιο και γυρναν σπίτι κοιμουνται νωρις για να ξυπνησουν νωρις και να παρουν άριστα στα μαθήματα, και?
    Ο νέος ανθρωπος μαθαίνει, καλλιέργειται, αναβαθμιζεται και εξελίσσεται τεχνοκρατικα, αισθητικά, πολιτικά και συναισθηματικα.
    Σημερα ΚΑΜΙΑ εταιρία δεν θελει ανθρωπους μονο με υψηλό IQ, θέλει επιστημονες με υψηλό EQ ανθρωπους κανονικους οχι ζόμπι ή ανδραποδα.
    Ο ντουντουκας δεν ξερω αν θα γινει σπουδαιος επιστημονας αλλα δείχνει να νοιαζεται για τον διπλανο του, δειχνει οτι δεν θα πιαστεί μ@λακας οταν πιασει δουλεια, δειχνει να εχει απαιτησεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Αδερφέ, επειδή Δόξα τω Θεώ, πήγα σε πανεπιστήμια της Εσπερίας, θα σου απαντήσω ότι ναι! Πάνε με την τσαντουδα τους στο Πανεπιστήμιο και διαβάζουν, ώστε όταν βγουν σπο εκεί να ξέρουν τι πως και πότε να λένε αυτό που έχουν στο μυαλό τους. Δεν έχει εκεί αγωνιστές της φακής. Και οχι η φωτογραφία δεν συνεπάγεται ότι ο νέος με την ντουντούκα νοιάζεται για τους άλλους. Δεν είναι αυτός ο τρόπος. Πολιτική διαμορφωνεις, όταν ωριμασεις, και όχι όταν βυζαινες ακόμα το δάκτυλο... με το συμπάθιο αλλά δεν μπορώ άλλο την παρακμή!

      Διαγραφή
    2. ζήσε με οποία φιλοσοφία γουστάρεις, αλλά ζωή χωρις άποψη και φιλοσοφια δυστυχως δε λέει.
      Εγω πηγα σε πανεπιστήμιο της ημεδαπης και της εσπεριας, εχω εργαστεί και σε εταιρίες εκτος Ελλάδας και στην πατρίδα, μπορώ χωρις σταγονα εγωισμο ότι παρόλα τα στραβα μας, είμαστε οι καλυτεροι, οπου κι αν πάμε, αριστοι στην επικοινωνια, στην σκέψη, στην αντιληψη και στην προσαρμογή.

      Διαγραφή
    3. Δωσε και σε εμας λιγο απο αυτο που πεινης αδελφε..

      Τα Ελληνικα πανεπιστήμια ειναι κανονικοί σκουπιδότοποι.
      Και πως ειναι επιστημονικα αποδεδειγμένο, σε σκουπιδότοπους μονο γραμματα δεν μαθαινης...
      Σε τι Εταιρίες εχεις εργαστη ?? Σε ποιες χωρες? Ποσες μερες ??
      Εγω ζω στο εξωτερικο απο το 76 και εχω εργαστη για την ΒΡ και Τεχακο μονο, 30 χονια... κτλ κτλ

      Διαγραφή
    4. Ωστε ολο το θεμα ειναι εγωιστικο ...να μην .....πιαστει μαλακ@ας....??
      Οξυμωρο...Μα εχει ..πιαστει !!! Δεν την κυβερνανε την χωρα του και τον ιδιο ...οι πιστωτες ?? Γιαυτο γιατι δεν επαναστατει ??? Δεν κοψαν στον πατερα του τον μισθο ?? Οχι μονο εχει πιαστει....αλλα εδω εχασε την Μακεδονια...τα τρενα...τα λιμανια..τον αερα...το υπεδαφος...οτι πεταει...ερπει...η κολυμπα...ισως σε λιγο και νησια....και σπιτια....κλπ ..Εχω ξεραθει στο γελιο με οτι λες...Το αν και πως θα ..πιασει δουλεια αυριο σαν ....ατομο μας μαρανε !!! Αν θα φαει μπριτζολες η φακες !! Αν θα παρει ...Γκολφ...η μπε εμ βε !!! Αν θα παει καλοκαιρι στις Μπαχαμες η ..στο Κατακωλο....η πουθενα......Να μην τον πιασουν ....μαλακ@α !!!! Εκπληκτικο.......Εδω σε λιγο δεν θαχει ονομα...μανα...πατερα...εγγραφη στο ληξιαρχειο οτι γεννηθηκε σε καποια παλαι ποτε χωρα....Ειναι σουρεαλιστικο εντελως...Χωρα ας μην εχουμε....αρκει να μην μας πουν ...μαλακ@ες !!! Ενω ειμαστε 3000% !!

      Διαγραφή
    5. Αγαπητέ Έλληνα φορολογούμενε, δύο επισημάνσεις στα σχόλιά σου:
      1) Ο ντουντουκας δεν ξερω αν θα γινει σπουδαιος επιστημονας αλλα δείχνει να νοιαζεται για τον διπλανο του, δειχνει οτι δεν θα πιαστεί μ@λακας οταν πιασει δουλεια, δειχνει να εχει απαιτησεις...
      Και ο Τσίπρας (που συχνά πυκνά τον βρίζεις) ΕΔΕΙΧΝΕ το ίδιο με τον πιτσιρικά της φωτογραφίας.
      2) μπορώ χωρις σταγονα εγωισμο ότι παρόλα τα στραβα μας, είμαστε οι καλυτεροι, οπου κι αν πάμε, αριστοι στην επικοινωνια, στην σκέψη, στην αντιληψη και στην προσαρμογή.
      Και πως έχουμε κατορθώσει ρε φίλε με τόσα προτερήματα και έχουμε κράτος και κοινωνία μπουρδέλο?

      Διαγραφή
    6. Ορθον το σχολιο.Και ο κ Τσιπρας ητο στην ομαδα ..ΕΓΚΕΛΑΔΟΣ .. του πολυτεχνειου και το μονον που εκανε ητανε να οργανωνει το κλεισιμο του πολυτεχνειου.Οντως απο ντουντουκάς, εγινε πρωθυπουργος με οτι επραξε και πραττει.Οσο για το δευτερο σχολιο, ...πως φτασαμε ως εδω εμεις οι εξυπνοι..... απαντω
      Εαν βρεθει η απαντηση και εαν γινει κατανοητη και αντιληπτη, τοτε θα επετυχωμεν.Αλλα δεν το βλεπω να γινεται αμεσα.Θα ελθει ομως ο μεγας βασιλευς , ο ΠΟΛΕΜΟΣ και θα μας κανει ολους να συνερθωμεν και να καταλαβωμεν ΠΩΣ φτασαμε ως εδω. Μεχρι τοτε ας το γλεντησουνε αυτοι που το γλεντανε.
      Απλα να μην νομιζουνε οτι θα την σκαπουλαρουνε.

      Διαγραφή
  4. Σε αλλη χωρα τι θακαναν ολοι αυτοι ? Τα ιδια ? Και η αλλη χωρα τι θακανε μ αυτους?? Τα ..ιδια ? Τι ειναι αυτο που κανει το εδω....διαφορετικο ? Ας απαντησει ο καθενας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Η χωρα ...εποικιζεται ραγδαια..Παρανομα.Δεν θαχει κανεις δουλεια σε λιγο.Δεν μπορει οπως ειναι να διαθρεψει τους ντοπιους.Κι εποικιζεται να θρεψει κι αλλους !!! Αφου λοιπον δεν φτανει το φαι...για τους ντοπιους ηδη...πρεπει να φανε και οι εποικοι ..Απο που θα φανε ?! Μα απ οτι εχουν οι ..ντοπιοι !! Μα αυτοι εχουν ελαχιστα γιαυτους ηδη και δεν φτανουν !! Εεε θα φανε ολα τα δικα σου ελαχιστα !!! Κι εσυ τι ??....Ψωφα ...θα σου πουν !! Τι δουλεια θελουν τα παιδια ναχουν ...σαν μελλον ?? Δεν θαχουν !!Τοτε γιατι αυτη η ..φασαρια ??? !!!! Για να περναει η ωρα......μη κανοντας τιποτε για το ...μειζον !!! Το πρωτο των πρωτων ! Εκαναν κατι για τον ...εποικισμο ??? Οχι ...!!! Αρα...ποιο μελλον ??? Δεν ειναι πρωτο αυτο και βαση για τα μελλοντα ?? Ειναι ...Και γιατι τιποτε για την βαση ....και ολα για το ..κεραμιδι ??? Διοτι ............Δεν απαντω ..ντρεπομαι....πολυ για ολα.....Αλλος ντρεπεται ??? Μακαρι....

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.