8/11/18

Υπάρχουν δικαστές στο Βερολίνο. Μόνο…

Ειδικού συνεργάτη
Ήταν μια νύχτα ντροπής, για να λέμε τα πράγματα με το όνομά τους. Η προκάτοχος του «θρόνου» στην Εισαγγελία κατά της Διαφθοράς, έκανε αγωγή κακοδικίας (αλήθεια ζητάει και λεφτά;) κατά της νυν, για διαρροές στον Τύπο εναντίον της. Εν ολίγοις η Ελένη Ράικου, πρώην εισαγγελέας κατά της διαφθοράς, στρέφεται κατά της νυν εισαγγελέα Ελένης Τουλουπάκη γιατί λέει – προφανώς- πως διέρρευσε στον Τύπο ότι σε κοινό λογαριασμό που διατηρεί με τον γιατρό σύζυγό της εμβάστηκαν χρήματα από την Novartis.
H κατάθεση αγωγής εισαγγελέα κατά εισαγγελέα είναι γεγονός πρωτοφανές στα δικαστικά χρονικά, όπως θα το περιέγραφε κάποιος διαπρεπής νομικός στα τηλεοπτικά πάνελ. Συγνώμη αλλά θα το πω πιο λαϊκά: Αυτά είναι για τα πανηγύρια!  
Και για τα πανηγύρια είναι όλοι μαζί:
-Η Ελένη Ράικου παραιτήθηκε από τη θέση της προϊσταμένης της Εισαγγελίας κατά της Διαφθοράς, τον Μάρτιο του 2017 (κι ενώ βοούσε ο τόπος ότι δεν θα ανανεωθεί η θητεία της), καταγγέλλοντας πως κάποιοι προσπαθούν να μπλοκάρουν την έρευνα για τη Noavrtis. Την ίδια Novartis που η κυβέρνηση έχει κάνει σημαία κατά της «κάθαρσης» (πρώτο παράδοξο)

Για τη συνέχεια Liberal

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.