9/11/18

Μια ανθελληνική ελληνική κυβέρνηση

Το γεγονός ότι ο Αλβανός πρωθυπουργός και ο ΣΥΡΙΖΑ έχουν ταυτόσημες απόψεις για τη δολοφονία του Κ. Κατσίφα και την ίδια απαρέσκεια για την ελληνική μειονότητα, την ελληνική σημαία και τα δικαιώματα των Βορειοηπειρωτών δεν είναι τυχαίο. Είναι και οι δύο παιδιά του καθεστώτος Χότζα και δεν το κρύβουν.
Το πρόβλημα ξεκινάει από τη στιγμή που η ελληνική κυβέρνηση στρέφεται εναντίον εκείνων που είναι υποχρεωμένη από τις διεθνείς συνθήκες να υπερασπίζεται. Οι δηλώσεις Φίλη χτες και προχτές, η σιωπή του πρωθυπουργού για τη δολοφονία ενός Έλληνα στην Αλβανία, η στάση της ελληνικής αστυνομίας που έσπευσε εξ αρχής να υιοθετήσει της αλβανική άποψη για τις συνθήκες θανάτου του Κατσίφα και η υιοθέτηση από την επίσημη πολιτεία των απόψεων της αλβανικής εθνικιστικής προπαγάνδας για το αιματηρό περιστατικό μπορεί να προκαλεί μόνο ντροπή για το μόρφωμα που λέγεται ελληνική κυβέρνηση.

Για τη συνέχεια Liberal

1 σχόλιο:

 1. Ο Γλεζος ειχε παει στην κηδεια του ενβερ χοτζα και τον χαιρετουσε καπετανατα ανταρτικα στρατιωτικα,Οι εχθροι της ελλαδος στον συμμοριτοπολεμο κατεφευγαν ανεφοδιαζεντο ενοσηλευοντο στην Αλβανια(και γ βια βουλγαρια)
  Τι δεν καταλαβαινετε λοιπον ?
  Απλα καταφεραν και πηραν την εξουσια ΚΑΙ στην Ελλαδα.
  Οταν οι Ελληνες καταλαβαν τι συνεβηκε ηταν και ειαναι αργα.Παρτε το χαμπαρι.Ο Δημοκρατικος στρατος ενικησε.
  Τελος.Η Ελλας ειναι η μοναδικη κομμουνιστικη χωρα,ΤΕΛΟΣ
  Η προπσγσνδσ απεδωσε.
  ΕΛΑΣ ΕΛΑΣ ΕΛΛΑΣ
  τρεις ομοηχε λεξεις με τοση διαφορετικη σημασια.

  ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.