5/11/18

Η απίστευτη περιπέτεια των υποψηφίων Γενικών Γραμματέων Υπουργείων

Το διεθνές ρεζιλίκι της χώρας που δεν μπορεί να ξεκινήσει (!) και να …υλοποιήσει έναν σωστό διαγωνισμό επιλογής των κορυφαίων διοικητικών της υπαλλήλων έχει ήδη ξεπεράσει τα σύνορα της Ευρωπαϊκής Ένωσης. Η περιβόητη “αποπολιτικοποίηση” (βλέπε αποκομματικοποίηση) της δημόσιας διοίκησης που αποτελεί μνημονιακή αλλά και μετα-μνημονιακή επιταγή, εξελίσσεται σε μια άνευ προηγουμένου απροκάλυπτη και προκλητικά δόλια επιχείρηση απόλυτου ελέγχου του κρατικού μηχανισμού, με στόχο την μετά τις εκλογές εποχή.
Η Τρόικα ανακάλυψε το σκάνδαλο του προηγούμενου διαγωνισμού και ζήτησε από την τότε Υπουργό Όλγα Γεροβασίλη, να επαναπροκηρύξει τουλάχιστον τις 20 από τις 69 θέσεις, να αλλάξει εντελώς τη διαδικασία βαθμολόγησης και αξιολόγησης των υποψηφιοτήτων ώστε να επιτραπεί στο ΑΣΕΠ να επιλέξει τους αντικειμενικά καλύτερους, τηρώντας τουλάχιστον τα προσχήματα. Η υπουργός άλλαξε. Ακόμη μετά τον ανασχηματισμό ωστόσο, η κυβέρνηση κωφεύει στις επίμονες εκκλήσεις του ΑΣΕΠ να νομοθετήσει και να οριοθετήσει τις αλλαγές ώστε να αποφευχθεί ένα ακόμη διεθνές ρεζίλι. Ενδεικτικό της λυσσώδους προσπάθειας που καταβάλλουν οι κομματικοί μηχανισμοί να ποδηγετήσουν τις διαδικασίες επιλογές των 69 γραμματέων, αποκλείοντας τους αρίστους και προκρίνοντας τους κομματικά ευχάριστους είναι ο “Πίνακας Προσόντων” που αποκαλύπτει σήμερα το “Β” και αφορά μόνον 8 συγκεκριμένες Γραμματείες του Υπουργείου Οικονομίας.

Για τη συνέχεια Banks

6 σχόλια:

  1. Ο ΣΥΡΙΖΑ ριζοσπαστικοποιεί την κοινωνία και βάζει παντού δικά τους παιδιά ώστε όταν κυβερνήσει η ΝΔ να παραλήσει το κράτος, οπότε με κάποιον τρόπο να έρθει ξανά στην εξουσία, πχ με πραξικόπημα, ακόμα στον στρατό υπάρχει συνδικαλισμό, άρα και δικά τους παιδιά.
    Το βίντεο αναλύει την πολιτική του ΣΥΡΙΖΑ, είναι ίδια με των πρακτόρων της KGB στον ψυχρώ πόλεμο: https://m.youtube.com/watch?v=5gnpCqsXE8g

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. DimitrisD (5/11/18 4.59 ΜΜ)
    Γνωρίζεις υποθέτω ότι ο σημερινός συριζα προήλθε από το κκε εσωτερικού που διαφώνησε με το κκε γιατί δεν αποδέχθηκε τις σταλινικές αρχές που εφάρμοζε η KGB.
    Πως λοιπόν γράφεις ότι η πολιτική συριζα είναι ίδια με των πρακτόρων της KGB;
    Όπου και να ρωτήσεις θα το επιβεβαιώσουν αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. .... που όμως ταυτιζεται με τις παλαιότερες μεθόδους μπαζωματος του κρατικου μηχανισμου απο ηλιθιους παλαμακιστες, επιδοξους πολιτευταδες και ομοσταυλα κομματικα υβριδια.
      Απο τον Κολλετη και τους Γκρουεζες του πάλαι ποτε βαθεως ελληνικου κρατους.

      Διαγραφή
    2. Ελλην φορολογούμενος (6/11/18 12.07 πμ)
      Τα θερμά συγχαρητήρια για το άκρως πολιτικό σημείωμα σου.
      Αξίζεις επαξίως το βραβείο Γκέμπελς.
      Σου εύχομαι και εις ανώτερα

      Διαγραφή
  3. Οι συριζαιοι, ολοι οι αριστεροι, αλλα ειδικα οι συριζαιοι, ηταν δεν ηταν 3% και δεν υπηρχε φορεας που να μη ειχανε χωθει.
    Οπως ελεγε και η μαλβινα "Ο συνασπισμος ειναι δεκα κωλοι που ψαχνουν καρεκλα".
    Τωρα ειναι χιλαδες οι τακτοποιημενοι αριστεροι κωλοι στον κρατικο μηχανισμο.
    Αυτους δεν τους ξεφορτωνομαστε ευκολα.
    Δεν ξερετε με τι εχομε μπλεξει.
    Αυτοι θα φυγουν μονο με εθνικη συμφορα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. αντιπροοδευτικός (5/11/18 11.53 μμ)
      Μάλλον είσαι ανιστόριτος.
      Παραβλέπεις ή αγνοείς ότι στη χώρα μας - εξ αιτίας των 300 δις ευρώ χρέους που κληρονόμησε από την νδ και το πασοκ-σημειώθηκαν τεράστιες μετακινήσεις των ψηφοφόρων από τα δυο αυτά κόμματα που κατάκλεψαν και πτώχευσαν την Ελλάδα.
      Θυμήσου ότι η ΝΔ έχασε μεγάλο μέρος από το 40-45% των ψήφων και έφθασε στο κάτω από το 30%
      Θυμήσου ότι το πασόκ του Σημίτη - Τσοχατζόπουλου- Παπαντωνίου κλπ από το 40-45% έφθασε στο 5-6%
      Αυτοί που έφυγαν από το πασοκ πήγαν κυρίως στον συριζα. Δηλαδή η σοσιαλιστική- κεντροαριστερά δεξαμενή ψήφων μετακόμισε πολιτικά στον συριζα.
      Οι απώλειες της ΝΔ υποθέτω ότι γνωρίζεις που πήγαν κυρίως. Στη ναζιστική Χρυσή Αυγή
      Εσύ τώρα με την εμπαθή αντιαριστερή - αντικομμουνιστική λογική που σε κατέχει επιμένεις να χυδαιολογείς ασύστολα χρησιμοποιώντας την υβριστική διάλεκτο της ναζιστικής Χρυσής Αυγής.Κύριο χαρακτηριστικό των ακροδεξιών των φασιστών των ναζί είναι το υβρεολόγιο ως μέσο πολιτικής αντιπαράθεσης με οποιονδήποτε πολίτη που έχει διαφορετικές αντιλήψεις από αυτόν.
      Σου προτείνω όταν θέλεις να επικοινωνήσεις στο internit με οποιονδήποτε πολίτη να βγάζεις τα γαλάζια ή μαύρα γυαλιά της πολιτικής πρεσβειοπείας, για να μπορείς να βλέπεις και να λαμβάνεις υπόψη τα γνωστά και ορατά σε όλους πολιτικά γεγονότα για να διατυπώνεις αιτιολογημένες απόψεις.
      Αν το προσπαθήσεις αυτό θα διαπιστώσεις πολύ γρήγορα ότι το υβρεολόγιο είναι περιττό.
      Δεν είναι λίγοι οι νεοδημοκράτες που συζητούν ανθρώπινα

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.