5/11/18

Κλειστά τα σχολεία σε όλη τη χώρα την Τετάρτη

save image
Kλειστά θα είναι τα σχολεία την Τετάρτη 7 Νοεμβρίου, λόγω της διεξαγωγής εκλογών αιρετών εκπροσώπων στα Υπηρεσιακά Συμβούλια Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού.
Δικαίωμα του εκλέγειν έχουν τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (ΕΕΠ) και του Ειδικού Βοηθητικού Προσωπικού (ΕΒΠ) που ανήκουν οργανικά σε Σχολικές Μονάδες Ειδικής Αγωγής και Εκπαίδευσης (ΣΜΕΑΕ) και σε Κέντρα Διαφοροδιάγνωσης, Διάγνωσης και Υποστήριξης (ΚΕΔΔΥ) της χώρας, καθώς και οι προσωρινοί αναπληρωτές ΕΕΠ και ΕΒΠ και σε κάθε περίπτωση πρέπει να είναι εγγεγραμμένοι στον πίνακα των εκλογέων.
Δικαίωμα του εκλέγεσθαι έχουν μόνο τα τακτικά μέλη του Ειδικού Εκπαιδευτικού Προσωπικού (Γνωμοδότηση ΝΣΚ 32/2011).

Για τη συνέχεια kathimerini

7 σχόλια:

  1. Οχι, ο Τσώρτσιλ δεν ήταν κάθαρμα. Πολιτικός ηγέτης της Μ. Βρετανίας ήταν και νικητής του πολέμου. Μην σε απασχολεί τι γράφεται στα σχολικά βιβλία γιατί έτσι κι αλλιώς τα παιδιά στην πλειοψηφία τους δεν διαβάζουν. Ρώτα τους που είναι το Καστελόριζο, τι έγινε την 25η Μαρτίου και απάντηση δε θα λάβεις. Η ιστορία πρέπει να αλλάξει, να γραφεί η αλήθεια. Ο εμφύλιος στήθηκε από την Αγγλία με αποτέλεσμα η Ελλάς να χάσει την Κύπρο που της την είχαν υποσχεθεί. Τωρα, η πραγματική ιστορία θα βγάλει μεν τουςεγγληματίες του βουνού, θα βγάλει όμως και τους δοσιλόγους τωνγερμανών που κυβέρνησαν και κυβερνούν ακόμη. Γιαυτό αστην αλήθεια κρυμμένη. Καλύτερα να μη βγει ποτέ σε μια Ελλάδα που δεν αντέχει να τη δεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ευκαιρία για μεσοβδομαδιάτικη σχόλη και κάνα τσιπουράκι.
    Στην υγειά των εργατοπατέρων που μεριμνούν, διότι τα απογεύματα ή τα Σ/Κ είναι ιερά ώστε να σπαταλώνται για την ανάδειξη των άχραντων μυστών του εκπαιδευτικού συνδικαλισμού.

    Πλην ελαχίστων εξαιρέσεων που την Τετάρτη θα ασχοληθούν με τα παιδιά μας και θα μείνουν στην Τάξη να διδάξουν,
    οι υπόλοιποι δικαίως έχουν κατακτήσει τον ορισμό του εκπαιδευτικού και απεμπόλησαν με κροκοδείλια δάκρυα τον ορισμό του Διδασκάλου.

    Αιδώς εκπαιδευτικοί.

    Υ.Γ. Θα αρχίσω να σας σέβομαι όταν θα μεταλαμπαδεύετε Αξίες στα παιδιά μας που θα πειθαρχούν σε αυτές κι όχι τώρα που τα εκπαιδεύετε (ως κύνες) σε Αρχές με σκοπό να γίνονται υπάκουα και άβουλα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η απόφαση για κλειστά σχολεία ανήκει στο υπουργείο και όχι στους εκπαιδευτικούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μια αφελης ερωτηση .: τα ψητοπωλεια ποτε κλεινουν ??

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.