22/11/18

Μετά την δολοφονία χαρακτήρα του νεκρού Κατσίφα, τώρα η ΕΛ.ΑΣ. "δολοφονεί" τη Μακεδονία και την Κύπρο!!! ΕΛΑΣ: Διέθεσε ημερολόγιο με χάρτη με τα ονόματα «Μακεδονία» και «Βόρεια Κύπρος» (φωτο)

Διοικητική έρευνα διατάχθηκε από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας για την κυκλοφορία ημερολογίου του 2019 της ΕΛ.ΑΣ., στο πίσω μέρος του οποίου απεικονίζει χάρτη της υφηλίου που αναγράφει την Πρώην Γιουγκοσλαβική Δημοκρατία της Μακεδονίας ως «Μακεδονία» και το ψευδοκράτος στα κατεχόμενα της Κύπρου ως «Βόρεια Κύπρο».

Το λάθος αποκαλύφθηκε αφού ήδη οι ατζέντες-ημερολόγια είχαν αρχίσει να διατίθενται στις αστυνομικές υπηρεσίες και προκάλεσε θόρυβο, αλλά και την άμεση αντίδραση του Αρχηγείου.
Το Αρχηγείο αναζητά ευθύνες για αυτούς που εκτύπωσαν τα ημερολόγια, αλλά και όσους είχαν την υποχρέωση να τα ελέγξουν προτού αυτά αρχίσουν να μοιράζονται.
Ταυτόχρονα με την εντολή για τη διενέργεια διοικητικής έρευνας, ανακλήθηκαν και όλα τα ημερολόγια που είχαν ήδη αποσταλεί στις διάφορες υπηρεσίες.
Όπως έγινε γνωστό, την εκτύπωση της ατζέντας-ημερολογίου είχε αναλάβει φέτος ιδιωτική εταιρεία, μετά την πτώχευση άλλης εταιρείας που είχε το έργο μέχρι πέρυσι.

Ο χάρτης στον οποίο διακρίνονται οι ονομασίες «Βόρεια Κύπρος» και «Μακεδονία»
Για το θέμα εκδόθηκε ανακοίνωση από το Αρχηγείο της ΕΛ.ΑΣ, η οποία αναφέρει: «Ανακοινώνεται ότι από το Αρχηγείο της Ελληνικής Αστυνομίας διατάχθηκε η διενέργεια διοικητικής έρευνας για την απόδοση ευθυνών, καθώς διαπιστώθηκε ότι στα ημερολόγια έτους 2019 του Σώματος, που έχουν εκτυπωθεί από ιδιωτική εταιρεία, σε έναν από τους χάρτες που εμπεριέχονται σε αυτά, εκ παραδρομής έχουν αποτυπωθεί εσφαλμένα ονομασίες γειτονικών μας χωρών.
Επιπλέον, ανακαλούνται άμεσα όσα από τα ημερολόγια έχουν διατεθεί σε αστυνομικές υπηρεσίες».
  • Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ.

9 σχόλια:

  1. Απαντήσεις
    1. In 2004, year of the Olympic Games, I entered the Greek Consulate in NY. They had just received boxes of booklets about Greek language and Civilization to be distributed to the public vía embassies and consulates around the world.
      As minister of education, Venizelos wrote the introductory letter:
      " To start, I would like to thank the wise East (his term) for giving us language and civilization...."
      Pano, we know enough not to believe in oversight and coincidence.

      Διαγραφή
    2. Venizelos:
      " ....I would like to thank the wise East (his term) for giving us language and civilization...." =
      " ....I would like to thank the wise ....Turks for giving us language and civilization...."?

      Διαγραφή
    3. Μήπως την εν λόγω «εισαγωγική επιστολή» την έγραψε - τότε (2004) - σαν Υπουργός Πολιτισμού Ελλάδας (Περίοδος: 20 Νοεμβρίου 2000 – 10 Μαρτίου 2004);

      (per Wikipedia) Ministers for National Education and Religious Affairs (2004):

      -- Petros Efthymiou, 13 April 2000 - 10 March 2004, ΠΑΣΟΚ
      -- Marietta Giannakou, 10 March 2004 - 19 September 2007, ΝΔ

      Πάντως (per Wikipedia, αμάν!), το συγγραφικό του έργο (Venizelos) αφορά την αναθεώρηση του Συντάγματος, την προοπτική του Ευρωπαϊκού Συντάγματος, τις σχέσεις Κράτους και Εκκλησίας, το «ανοιχτό κόμμα» ως μορφή συλλογικού πολιτικού υποκειμένου της μεταβιομηχανικής εποχής, τον «Πολιτισμό των Πολιτισμών» ως απάντηση στη θεωρία της «σύγκρουσης των πολιτισμών», τη σχέση «ελληνικότητας» και «δυτικότητας» κ.α. (σ.σ. να συμπληρώσω εγώ εδώ - υποθετικά - και την... «ανατολικότητα» λόγω "wise East", σύμφωνα με τα γραφόμενά σας;)

      Read:
      Patrick Whitworth's book (Sacristy Press) "Three Wise Men from the East: The Cappadocian Fathers and the Struggle for Orthodoxy"

      Διαγραφή
    4. You are right. I don't know why I wrote education. He was of culture. I had a copy saved . I will send it to Imfognomon when I get the chance.

      Διαγραφή
  2. δειτε τα επωνυμα των υπηρετουντων εργαζομενων στο ανωτερω τμημα και θα καταλαβετε , τι σημαινει
    ειδικα γενους θηλυκου
    συγκρινατε τα με υφισταμενα και μη προσωπα ελληνικου κυνοβουλιου
    ρωτηστε που εργαστηκανε ως αστυνομικοι πριν πανε εκει και ποσο καιρο ειναι εκει
    και θα καταλαβετε
    αμφιβαλλω εαν κανανε μια περιπολια τσην ομονοια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Περσινά ξυνά σταφύλια, και οι 14 ήδη μετετέθησαν σε άλλες υπηρεσίες

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.