2/1/19

Στη Σίνδο χτυπάει η "καρδιά" της Θεσσαλονίκης, κύριε Τσίπρα...

Μαύρο σκοτάδι στη βιομηχανική Θεσσαλονίκη. Το "φάντασμα" της μεγαλύτερης Βιομηχανικής Περιοχής της χώρας, δεν είναι θέμα του λαού για τον Τσίπρα.
Στα 10.000 στρέμματα της γιγαντιαίας ΒΙΠΕ της Σίνδου, στην Θεσσαλονίκη, που χώρεσαν (στις δόξες της) 1.000 βιομηχανίες και βιοτεχνίες, σε έκταση 8.000 στρεμμάτων, προσφέροντας δουλειά σε 100.000 εργάτες και υπαλλήλους (ίσως και περισσότερους), άντε να βρει τόπο ο Τσίπρας να βάλει τους 5.000 αστυνομικούς και τις αμέτρητες κλούβες, εγκαταλείποντας τις πολυτελέστατες αίθουσες του Παλαί ντε Σπόρ...
Πώς να φύγει από τα σαλόνια του "Παλαί", ο αρχηγός του ΣΥΡΙΖΑ και πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας;
Πώς να πάει στην ερειπωμένη σχεδόν ΒΙΠΕ να ψάξει να βρει που στον διάβολο… δουλεύουν, με τι αμοιβές και με ποιες συνθήκες, οι λιγότεροι από 20.000 εργάτες που απέμειναν στις 600-620, μισολειτουργούσες, μεγάλες και μικρομεσαίες φάμπρικες.
Τι λέμε τώρα... Να πάει να νοιώσει στο πετσί του... τον μόχθο και το δίκιο του εργάτη, τη στιγμή που τον καλούν να μιλήσει σε χλιδάτες αίθουσες ενώπιον (του μη διαμαρτυρόμενου, για θεσμικούς λόγους και κανόνες ευγενείας...) επιχειρηματικού κοινού, έχοντας (με τις συνθήκες αυτές) την άνεση να "διακηρύττει" πως θα κάνει την Θεσσαλονίκη πρωτεύουσα των Βαλκανίων!!! 
Για τη συνέχεια Capital

4 σχόλια:

  1. Επειδή έχω σχέση με την βιομηχανία ένα έχω να πω !!!! Η ΒΙΠΕ Σινδου είναι εγκαταλελειμμένη !!!!! Οι αλήτες δεν ενδιαφερονται να δώσουν ώθηση στην βιομηχανία, μόνο έτσι θα ορθοποδήσει η χώρα, αλλά οι άχρηστοι που κυβερνούν δεν ενδιαφερονται καθόλου !!!! Θα έλθει η σειρά σας !!!! Ντροπή σας ξεφτίλες !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Πράγματι πριν 4 χρόνια η ΒΙΠΕΘ Σίνδου είχε μια εικόνα εγκαταληψης, το τελευταίο εξάμηνο όμως έχει αλλάξει ουσιαστικά (μιλάω για την Α πύλη )
    ΑΡΑΜΠΑΤΖΗΔ - ΕΛΛΑΣΦΟΥΝΤΣ - ΣΕΛΕΚΤ-ΣΘΝΕΤΕΡΙΣΜΟΣ ΟΔΟΝΤΙΆΤΡΩΝ - ΕΛΛΑΣΠΑΚ-μεχρι και το παλιό εργοστάσιο του Παναγοπουλου έχει ζωή μετά από 20 χρόνια.
    Είναι καθόλα ψευδές και ανυπόστατα το άρθρο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Σινδος το εξαμηνο αυτο και τα μελοντικα εξαμηνα...ειναι Ελληνικη τελικα η των ..Σκοπιων.?? Αυτα λεγονται οταν ....το μικρο γινεται μεγαλυτερο απ το ....μεγαλο..!!! Δεν υπαρχει λογος να ασχοληθουμε.με.το μικρο...προς.το πσρον...οταν το μεγαλο χανεται..!! Μην μας οδηγεις στην τρελα...πηγαινε μονος εκει κ.Φορολογουμενε...

      Διαγραφή
    2. Dimitri, as the 2nd largest Greek city, Thessaloniki, has no future or chance (so they say), BUT as the capital of Skopje then money will flow. Big party they are promising, but after we sell her out. KALLI XRONIA!

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.