6/1/19

Ο Καμμένος «πυροβολεί»: Δεν θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά

«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο»

Νέες «ρουκέτες» κατά του πρώην υπουργού Εξωτερικού Νίκου Κοτζιά εκτόξευσε ο πρόεδρος των ΑΝΕΛ Πάνος Καμμένος.
«Είμαι σε πόλεμο από τότε που τράβηξα δικό μου δρόμο δύσκολο και δεν δέχτηκα τη ΝΔ των μνημονίων και των Πλεύρηδων. Σε πόλεμο με τα συμφέροντα ακόμη και «μαφιόζικα», δεν θα πάω ούτε από αδέσποτη ούτε θα γονατίσω να με εκτελέσουν οι συνοδοιπόροι του ολετήρα Κοτζιά. Το επέλεξαν…» σημείωσε ο κ. Καμμένος με ανάρτησή του στο twitter.
Το νέο tweet Καμμένου έρχεται λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις Κοτζιά σχετικά με τον κυβερνητικό εταίρο του πρωθυπουργού. «Ο κ. Καμμένος σταμάτησε να λέει ότι θα ρίξει την κυβέρνηση, όταν κατάλαβε ότι δε θα τον ακολουθήσουν πολλοί δικοί του» είχε σημειώσει χαρακτηριστικά.
Υπενθυμίζεται πως σε προηγούμενο tweet, ο Πάνος Καμμένος είχε εξαπολύσει επίθεση εναντίον του κ. Κοτζιά χωρίς όμως να τον κατονομάζει. «Κάνουν τραγικό σφάλμα όσοι νομίζουν ότι θα αποδεχτώ τετελεσμένα για το Εθνικό θέμα. Οι ΑΝΕΛ και ο ίδιος: ΔΕΝ ΕΚΒΙΑΖΟΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΑΠΕΙΛΟΥΜΑΣΤΕ, ΔΕΝ ΕΞΑΓΟΡΑΖΟΜΑΣΤΕ ΠΟΤΕ. Ο ολετήρας της χώρας και της κυβέρνησης ομολόγησε ΑΠΟΣΤΑΣΙΑ. ΕΜΕΙΣ ΑΝΕΝΔΟΤΟ».
ΤοΒΗΜΑ Team

11 σχόλια:

  1. "Εμείς ανέΚδοτο…." έπρεπε να το κλείσει ο "δεν ψηφίζουμε αλλά στηρίζουμε". Τραγέλαφος και κλαυσίγελος, καραγκιόζ μπερντέ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Όλη αυτή η πολιτική σχετικά με το θέμα της συμφωνίας με τα Σκόπια, δεν έχει εύκολη ερμηνεία.

    Όμως ενδέχεται να οδηγήσει στην διάσπαση της κοινοβουλευτικής ομάδος με ότι αυτό συνεπάγεται.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αυτά να τα πει μπροστά στο εκτελεστικό απόσπασμα που θα βρεθεί μαζί με τους ακροαριστερούς του Συριζα , και αν τους πείσει να ζήσει....αλλά ΔΕΝ !
    ΟΙ ΠΡΟΔΟΤΕΣ ΣΤΟ ΓΟΥΔΙ (οχι στου Γουδη, γιατί τότε να λέτε και στου Κουκάκη και στου Γαλάτση..) ΚΑΙ ΣΤΟ ΑΙΩΝΙΟ ΑΝΑΘΕΜΑ , Ο Καμμενος έγραψε καλλιτεχνικά το όνομα του στην Ιστορία δίπλα σε εκείνο του ΕΦΙΑΛΤΗ και του ΠΗΛΙΟΥ ΓΟΥΣΗ , εκεί θα παραμείνει ΕΣΑΕΙ για φτύσιμο από όλες τις επερχόμενες γενιές, και όπως λένε και τα νέο-κομμουνιστικά εμετικά συντρόφια του 'τα υπόλοιπα θα τα πούμε στα γουναράδικα...'

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Τα παχιά τα λόγια τα χιλιοειπωμένα. Προσγειώσου.

      Καμμία σχέση το Κουκάκι με τού Γουδή. Ξέρεις γιατί (πρέπει να) λέγεται τού Γουδή;

      Διαγραφή
    2. Παρε και καμια ανασα..θα ηταν συνετο να υπαρχει κοντα σου και καμια καρεκλα

      Διαγραφή
  4. Πάλι έχει δίκιο ο Καμμένος. Ο Κοτζιάς βγήκε πολύ προβληματικός και ελαφρύς. Τα δε στοιχεία Κούλης, Τσατσόπουλος - Γεωργιάδης έχουν κάνει τη ΝΔ ασόβαρη. Η ΧΑ με ρητορική εμφυλίου, και το ΚΚΕ νοσταλγό του Στάλιν. Ξεροποτάμια και πράσινα λιβάδια είναι και αυτά ξεπερασμένα. Το ΕΠΑΜ το καταβρόχθησε ο αρχηγός του. Δεν έχω βρει ακόμα καλύτερη πολιτική κίνηση από τους ΑΝΕΛ, αν και η αποχώρηση αρκετών άξιων πολιτικών από ΑΝΕΛ με προβληματίζει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Γιατί δὲν ἔφευγε πρὶν τὴν ἄθλια συμφωνία;
    Δυσκολεύομαι νὰ τὸν κατανοήσω.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @Nativist
    Το Γουδι (οπως καθιερωθηκε να λεγεται) πηρε το ονομα του απο την Οικογενειια Γουδη οποτε το σωστοτερο ηταν να λεγεται ΤΟΥ ΓΟΥΔΗ αλλα ελα ομως που και το Γαλατσι και το Κουκακι (και αλλες περιοχες) πηραν τα ονοματα τους απο την οικογενεια του κυριου Συμεων Γαλατση* και του κυριου Γεωργιου Κουκακη..οποτε Η ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ 'του Κουκακη, του Γαλατση, του Γουδη' Η ΤΑ ΛΕΜΕ ΟΛΑ 'στο Κουκακι, στο γαλατσι στο Γουδι'....ψαξτο και θα με θυμηθεις. Αναφορικως με τα καθαρματα που προδιδουν την Μακεδονια κανε λιγη υπομονη και διαβασε λιγο ΙΣΤΟΡΙΑ..τωρα εκτελεστικο αποσπασμα θα ειναι, 'τρομοκρατικη' ομαδα θα ειναι, μοναχικος 'λυκος' θα ειναι δεν μπορω να το ξερω αλλα να μου το θυμασαι οτι δυσκολα θα επιβιωσουν απο την φυσικη τους εξοντωση οποια καθαρματα παραδωσουν την Μακεδονια μας. Μαθε οτι σχεδον ΚΑΘΕ ΧΩΡΙΟ της Μακεδονιας (και πολλα της Θρακης) εχουν ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ ενα παληκαρι θαψει που επεσε για την ελευθερια της Μακεδονιας, αν νομιζεις οτι θα πουνε 'ωχ ρε αδελφε' καλυτερα γυρνα απο το αλλο πλευρο. Την ωρα και την μερα δεν ξερω ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ομως ειναι οτι θα ΕΚΤΕΛΕΣΤΟΥΝ.
    Τα υπολοιπα θα τα δουμε στο μελλον αν και ποιος ειχε δικιο.

    *
    Έχουν διατυπωθεί διάφορες απόψεις για την προέλευση του ονόματος Γαλάτσι αλλά σύμφωνα με την επικρατέστερη, το 1851 ο Συμεών Γαλάκης αγόρασε με συμβολαιογραφική πράξη στρέμματα γύρω από τον ναό της Αγίας Γλυκερίας. Κατά τον τσιτακισμό της προφοράς των Αθηναίων που πρόφεραν το κ και το τ ως τσ, το επώνυμο "Γαλάκης" προφερόταν ως "Γαλάτσης", με αποτέλεσμα η περιοχή της Αγίας Γλυκερίας να αναφέρεται ως "η περιοχή του Γαλάτση" και τελικά ολόκληρη η περιοχή να πάρει το όνομα "Γαλάτσι".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.