13/10/19

Το κτήνος είναι εδώ και μουγκρίζει

… όπως η δραματική εγκατάλειψη των Κούρδων από τη σχιζοφρενική πολιτική των ΗΠΑ, που προδίδουν έναν πιστό σύμμαχο, τον μόνο σε εκείνους τους πολύπαθους τόπους, με νωπό ακόμη το αίμα της Γενοκτονίας των Χριστιανών, των Αλαουιτών, των Γιαζίντι και των Κούρδων, ανεξαρτήτως θρησκείας.  Η Τουρκία του Ερντογάν είναι ο μεγάλος υποστηρικτής των τζιχαντιστών, με τεράστιες ευθύνες για την καταστροφή και τις σφαγές στη Συρία και στο Ιράκ. Κέντρα στρατολογίας των τζιχαντιστών λειτουργούσαν μέσα στην Αγκυρα, στην Κωνσταντινούπολη και σε άλλες πόλεις. Κομβόι περνούσαν τα σύνορα επί χρόνια, μεταφέροντας όπλα, πυρομαχικά και εφόδια, και επέστρεφαν με τζιχαντιστές τραυματίες. Πλήθος επίσης οι Τούρκοι «εθελοντές», στελέχη της ΜΙΤ και των Ειδικών Δυνάμεων, στο πλευρό των αποκεφαλιστών του Χαλιφάτου. Χρήμα, πολιτική και στρατιωτική στήριξη εξέθρεψαν το τέρας που ο Ερντογάν θεωρεί εργαλείο του για τη δημιουργία του δικού του μεγάλου Χαλιφάτου.

Για τη συνέχεια newsbreak

4 σχόλια:

  1. Πολυ σωστη Αναλυση και καλυτερο το συμπερασμα για την συνεχη υποχωρητικοτητα των ψωφοδεων της Ελληνικης πραγματικοτητας.
    Εδω θα ηθελα να επισημανω (το κανω την τελευταια 7 ετια) οτι ηδη επρεπε να εχει συνταχθει Σχεδιο(πχΠΣΕΑ) σαν αυτα που υπαρχουν στις Περιφεριες για αντιμετωπιση των λαθραιων απο παραμεθωριες περιοχες σε περιοδο κρισης.
    Ενα ιδανικο σχεδιο το οποιο μπορουμε να μελετηθει απο ειδικους και να συνταχθει ειναι η αμεση μεταφορα των μαχιμων λαθραιων(πχ 16 και ανω) σε ερημονησια καταλληλα με υποδομες που θα φτιαχθουν με χρηματα των καθικιων της ΕΕ που εκαναν την Ελλαδα ολοκληρη Στρατοπεδο Λαθρομεταναστων.Αλλωστε η τεχνογνωσια υπαρχει απο την εποχη του εμφυλιου και για μην υπαρξουν αντιδρασεις να εξαιρεθουν τα υποψη νησακια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Θαρθουν εξωγηινοι....σιγουρα.Αφου εκει καταντησε 70 χρονια συμβουλων απο συμβουλους της λιθινης εποχης η χωρα..Αυτη την στιγμη εχουμε το τελευταιο μοντελο λιθοξοων...με βραχογραφιες στις σπηλιες που οικοδομησαν.
    Την μερα που χαθηκε η Ντροπη δεν θα ξημερωσει .Την μερα που θα πεθανει η αδιαντροπια ισως...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Μιχάλης Χαραλαμπίδης είχε προβλέψει ότι ο μόνος σοβαρός αντίπαλος των Τούρκων και εν δυνάμει σύμμαχός μας είναι ο λαός των Κούρδων η ψοφοδεής όμως κυβέρνηση Σημίτη μετά τα Ίμια προτίμησε να παραδώσει τον ηγέτη τους ΑΜΠΝΤΟΥΛΑΧ ΟΤΖΑΛΑΝ στους Τούρκους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.