22/9/09

Προεκλογική περίοδος στην Ελλάδα Δηλώσεις του Τούρκου υποψηφίου Ahmet Hacıosman



Γραμμή για Ιλχάν και Χατζηοσμάν δίνει το τουρκικό TRT Παραθέτουμε το άρθρο απο την "Φωνή της Τουρκίας"

Ξεκίνησε η αντίστροφη μέτρηση για τις πρόωρες εκλογές της 4ης Οκτωβρίου.

Οι Τούρκοι της Δυτικής Θράκης παρακολουθούν με ενδιαφέρον την προεκλογική διαδικασία διότι οι βουλευτικές εκλογές όπως πάντα θα επηρεάσουν άμεσα την κατάσταση της Τουρκικής Μειονότητας.

Οι Τούρκοι υποψήφιοι ζητούν την υποστήριξη των ομογενών τους.

Ο Ahmet Hacıosman υποψήφιος του ΠΑΣΟΚ, που σύμφωνα με τις δημοσκοπήσεις προηγείται της Νέας Δημοκρατίας, αξιολόγησε την προεκλογική εκστρατεία λέγοντας τα εξής:

"Προσπάθησα να εκφράσω τα προβλήματα του λαού της περιφέρειας μου. Στο θέμα αυτό προσπάθησα να εξυπηρετήσω το λαό μου όπως του αρμόζει. Κατά την προσεχή περίοδο που ελπίζω θα είναι υπό τη πρωθυπουργία του Παπανδρέου αυτή η κοινωνία σίγουρα θα δει κάποια πράγματα. Θα δει τους καρπούς που θα αποφέρει κάτι τέτοιο".
TRT

12 σχόλια:

  1. Αγαπητέ sub92 αλλάξτε το χάρτη στην ανάρτηση. Βάλτε τουλάχιστον FYROM.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. τι δουλεια εχει η ονομασια μακεδονια στην θεση των Σκοπιων στον συγκεκριμενο χαρτη!!???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αλλάξτε το χάρτη πριν τον δει πολύς κόσμος και αρχίσει το κράξιμο. Ή τουλάχιστον γράψτε από κάτω λεζάντα ότι είναι χάρτης του TRT world. Αν και δεν καταλαβαίνω γιατί έπρεπε να βάλετε αυτόν το χάρτη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μπράβο για τον υπέροχο χάρτι που αναγράφει τα Σκόπια ως Μακεδονία, Κυριε Καλεντερίδη...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Παιδιά έχετε δίκιο.
    Μας ξεφεύγουν μερικά πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. eimai sigouros oti den to ekanan h8elhmena..8a ton allaksoun

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Είπα ειναι αυτούσιο το άρθρο
    Για να δείτε ότι εκτός απο "Τουρκία αναφέρει και Μακεδονία.Δεν είμαι χαζός
    για αυτο και σας παρέπεμψα στο λινκ.ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΧΆΡΤΗ ΕΧΕΙ ΤΟ TRT.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Εντάξει κρυφτηκε η τουρκική προκλητικότητα.Κάτι άλλο δεν κρύβεται και λυπάμαι για αυτό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. ΓΡΑΦΕΙ ΟΤΙ ΕΙΑΝΙ ΧΑΡΤΗΣ ΤΟΥ ΤRT ΚΟΙΤΑΞΤΕ ΚΑΛΑ ΠΑΤΗΣΤΕ ΤΟ ΛΙΝΚ ΚΑΙ ΔΕΙΤΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΧΑΡΤΗ.ΤΟ ΚΑΝΑΜΕ ΟΠΩΣ Η ΕΡΤ ΣΤΟ ΕΥΡΟΜΠΑΣΚΕΤ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥΣ ΜΕ ΤΟ ΚΑΡΤΕΛΑΚΙ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς sub92. Τον είδαμε τον χάρτη όπως τον δημοσιεύει η "Φωνή της Τουρκίας". Μόνο παρέλειψαν να βάλουν και τις γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο! Εκτός αν θέλουν να φυτέψουν πρώτα (μαζί με τον νικητή των εκλογών μας που προτιμάνε) μερικά "ελαιόδεντρα" στο Φαρμακονήσι, Αγαθονήσι, Ιμια κλπ.Σιγά-σιγά...Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Μήπως, όσοι Ελληνες μουσουλμάνοι ζουν στην Ελλάδα και δηλώνουν Τούρκοι, θα έπρεπε αυτομάτως να αλλάζουν την Ελληνική ιθαγένεια με την Τούρκικη με ότι αυτό συνεπάγεται; Εκτος αν δεχτουμε οτι δεν ξερουν τους γινεται οποτε χρειαζονται αλλου ειδους βοηθεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. SUB πιστεύω ότι όλοι οι σχολιαστές σε εκτιμούν και γι αυτό σε διόρθωσαν. Ξέχασαν όμως να σχολιάσουν την ανάρτησή σου σχετικά με τον Αχμέτ Χατζηοσμάν υποψήφιο του ΠΑΣΟΚ. Ο κύριος αυτός σύμφωνα με τα δικά του λόγια αισθάνεται ως ο Πατερούλης των μειονοτικών "προσπάθησα να εξυπηρετήσω το λαό μου ", λες και ηγείται μιας χώρας με πολυάριθμους υπηκόους.

    Δυστυχώς και η Ν.Δ συναγωνίζεται το ΠΑΣΟΚ εκεί στην Θράκη. Η εκλεκτή γαλάζια υποψήφια Αϊσέλ Ζεϊμπέκ τονίζει πως στις εκλογές "οι Τούρκοι της Δ. Θράκης θα πρέπει να ψηφίσουν Τούρκο υποψήφιο ". Η κυρία αυτή δήλωσε στο "ΘΕΜΑ" ότι είναι "Τουρκάλα", ότι είναι πνευματικό παιδί του Παναγιώτη Δημητρά και του Αλέξη Ηρακλείδη ! Αυτός που την πρότεινε ως υποψήφια ήταν ο Γραμματέας της Ν.Δ. Λευτέρης Ζαγορίτης και κατά δήλωσή της την γνώριζε από το 2007.

    Ε λοιπόν, τα δυο μεγάλα κόμματα εξουσίας διαγωνίζονται στο ίδιο γήπεδο, σε στημένο παιχνίδι, με παίκτες που ανήκουν σε άλλη ομάδα και κάνουν όλοι σικέ παιχνίδι.

    Κάτι πήρε το αυτί μου ότι και τα άλλα μικρά κόμματα, δεν πάνε πίσω. Ακολουθούν κατά πόδας τα βήματα των δυο μικρομεγάλων αρχηγών.

    Αργικέραυνος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.