19/9/09

ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ

Υπάρχουν και υποψήφιοι όπως ο Νικόλαος Βασιλόπουλος υποψήφιος της οργάνωσης στη Ροδόπη και η Μαρία Χλωρίδου στην Ξάνθη.Γέμισε η Κομοτηνή φέιγ βολάν των Χρυσαυγιτών που ζητούν ψήφο.
Και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής Ν. Μιχαλιολιάκος υποψήφιος στον Έβρο!


Ακόμα μία υποψηφιότητα έρχεται να ηλεκτρίσει την ήδη τεταμένη ατμόσφαιρα που διαμορφώνεται στην Θράκη, αφού μας θυμήθηκαν όλοι οι ακραίοι εθνικιστικοί κύκλοι. Και ο αρχηγός της Χρυσής Αυγής ζήλεψε την δόξα του Γ. Καρατζαφέρη, που κατέρχεται στις προσεχείς βουλευτικές εκλογές στο νομό Έβρου.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος ηγείται της ελληνικής αυτής εξτρεμιστικής εθνικιστικής πολιτικής οργάνωσης, που διαφωνεί με τη μετανάστευση, τον μαρξισμό, την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα και έχει γίνει γνωστή από ενέργειες βίας κατά διαφόρων ομάδων.

Ο Νικόλαος Μιχαλολιάκος γεννήθηκε στην Αθήνα, το 1957. Ολοκλήρωσε τις σπουδές του στο Τμήμα Μαθηματικών του Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών και σε ηλικία των 16 έγινε μέλος του εθνικιστικού κόμματος της 4ης Αυγούστου του Κωνσταντίνου Πλεύρη. Συμμετείχε επίσης στην Αθήνα τοπική οργάνωση της ΕΟΚΑ-Β. Συνελήφθη για πρώτη φορά τον Ιούλιο του 1974, κατά τη διάρκεια μιας διαμαρτυρίας έξω από τη βρετανική πρεσβεία στην Αθήνα, κατά την στάση του Ηνωμένου Βασιλείου προς την τουρκική εισβολή της Κύπρου. Συνελήφθη εκ νέου για επίθεση εναντίον δημοσιογράφων. Συνελήφθη ξανά τον Ιούλιο του 1978, ως μέλος μιας ακροδεξιάς ομάδας εξτρεμιστών, και καταδικάστηκε σε φυλάκιση ενός χρόνου τον Ιανουάριο του 1979 για την παράνομα όπλα και εκρηκτικά. Απολύθηκε και από τη θέση του στο στρατό, όπου είχε υπηρετήσει και στις ειδικές δυνάμεις.

Υποψήφιοι και στην ΡΟΔΟΠΗ
Με ανακοίνωσή του ο Λαϊκός Σύνδεσμος – Χρυσή Αυγή, δημοσιοποίησε ότι θα είναι ένα από τα υποψήφια κόμματα στις εκλογές της 4ης Οκτωβρίου. Υποψήφιος στο νομό Ροδόπης είναι ο Νικόλαος Βασιλόπουλος και στο νομό Ξάνθης η Μαρία Χλωρίδου. Η ανακοίνωση αναλυτικά αναφέρει: «Ενημερώνουμε όλους τους Έλληνες και τις Ελληνίδες, όλες τις φίλες και τους φίλους, όλους τους συναγωνιστές μας και τις συναγωνίστριές μας, ότι περατώθηκε η διαδικασία της παραδόσεως μέσω δικαστικών επιμελητών των υποψηφίων των ψηφοδελτίων της Χρυσής Αυγής σε ολόκληρη την επικράτεια. Ο Λαϊκός Σύνδεσμος Χρυσή Αυγή κατέθεσε και στις 56 εκλογικές περιφέρειες της χώρας υποψηφίους. Καλούμε σε εγρήγορση για αγώνα όλες τις Ελληνίδες εθνικίστριες και όλους τους Έλληνες εθνικιστές να πυκνώσουν τις τάξεις του κινήματός μας για την μάχη της 4ης Οκτωβρίου. Μια μάχη για πατρίδα, πίστη, ελευθερία. Μια μάχη ενάντια σε όλους τους πολιτικάντηδες όλων των αποχρώσεων».

Η Χρυσή Αυγή δεν έχει φθάσει σε ποσοστό υψηλότερο από το 0,5% των ψήφων σε εθνικές εκλογές. Παρόλο που παραμένει κόμματος ήσσονος εκλογικής σημασίας, ωστόσο επέστησε την προσοχή του κοινού στη δεκαετία του '90 και στις αρχές του 2000, ενώ τώρα επιλέγοντας και αυτή την Θράκη ως αιχμή του δόρατος πιστεύει ότι θα ανεβάσει τα ποσοστά της.
ΧΡΟΝΟΣ ΚΟΜΟΤΗΝΗΣ

*Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ

42 σχόλια:

  1. den eimai xrysavgitis vre paidia alla prosta s afto to hali,kalitera xrisi avgi.
    toys alloys toys eidame oloys.
    nisafi pia

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο Εφέσιος Ηράκλειτος είχε μιλήσει για Εναντιοδρομία. Οι νεο-ραγιάδες δεν ξέρουν ούτε κάν τι σημαίνει.

    'Απο την στιγμή που αλωνίζουν οι πρακτορίσκοι του Προξενείου στον 'Εβρο ενάντια στην Χώρα μας καλά κάνουν και κατεβαίνουν οι Χρυσαυγίτες στα ψηφοδέλτια.Είναι νόμιμο κόμμα.
    'Ετσι για να εξισορροπείται το πράγμα και να νοιώθουν και τη ανάσα μας. Ο λαός δεν έχει να φοβηθεί απο την Χρυσή Αυγή αλλά απο την εξστρεμιστική κομματίλα και την υποτέλεια.

    ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΕΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΕΙ ΣΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ. Οι πολίτες της Θράκης πρέπει να αναλάβουν πρωτοβουλίες.
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Dimiourgoun aganaktisi ston lao ke epita ton apokaloun ethnikisti!
    Kati mou thimizi Kosovo...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. ξερει κανεις σιγουρα να μας πει ο τζεφρυ αν εχει ...υπηρετησει και αν εχει ακομα την αμερικανικη ιθαγενεια???

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Υπηρέτησε κανονικότατα στα τεθωρακισμένα.
    Για την υπηκοότητα δεν γνωρίζω.
    Λ.Ν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. "ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΑΙΖΟΥΝ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΜΕ ΤΗΝ ΕΙΡΗΝΙΚΗ ΣΥΜΒΙΩΣΗ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ"

    Τι θα μας προτεινατε εσεις του ιστολογιου να ψηφισουμε;
    Τον εμμετικο Συριζα, τους ανικανους της ΝΔ, τους αλλους ανικανους και Αμερικανοεβραιο-δουλους του ΠΑΣΟΚ, τους Κοπρολογους, η την αντιπρωσωπεια του κλειστου εργοστασιου του γενοκτονου Σταλιν;

    Τουλαχιστον οι Χρυσαυγιτες ειναι οι μονοι που λενε την αληθεια και δεν εχουν γονυπετησει μπροστα στους εβραιους και τα εγκληματα του ισραηλ. Ουτε κατεβαζουν μουσουλμανους υποψηφιους στη Θρακη. Αν αυτοι που αγαπουν την Θρησκεια τους, την Πατριδα τους, την Ιστορια τους και την Παραδοση τους ειναι "ΑΚΡΑΙΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ" τοτε δεν υπαρχει μελλον για την Ελλαδα.

    Υπαρχει καμμμια διαφορα μεταξυ Χαφιεδοπτυπιας και λοιπων ανθελληνικων κοπροσκυλων της Αθηνας και του Χρονου Κομμοτηνης;

    Χρονος Κομμοτηνης: Δεν αξιζει ουτε να σκουπιση κανεις τον κ... σου με δαυτην.
    ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΑΚΡΑΙΑ ΚΑΙ ΠΡΟΔΟΤΙΚΑ ΣΤΟΙΧΕΙΑ ΠΟΥ ΠΑΙΖΟΥΝ ΜΕ ΤΗΝ ΦΩΤΙΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. δεν καταλαβαίνω τι δουλειά έχει τούρκικο προξενείο στη θράκη;
    τουρκους ειχαμε εκεί όταν δμιουργήθηκε και μέχρι σήμερα;
    με ποιά έννοια αφήσαμε τους τουρκους να οικειοποιηθούν το ισλάμ; ιδιοκτησία της τουρκίας είναι ο μωάμεθ;

    καλη θα ήταν μια ιστορική αναφορά.

    προφανώς όλοι αυτοί που επέτρεψαν αυτό το έργο είναι απερίσκεπτοι έως προδότες.
    το προέβλεπε η συνθήκη της λωζαννης; κι αν ναι γιατι δεν το απονευρώσαμε δεν ζητήσαμε ανταλλάγματα δεν βάλαμε μόνιμα την ευπ να το παρακολουθεί μέχρι και το βρακί του προξένου και με την παραμικρή αντεθνική δράση, απέλαση, και εαν κατα συρροήν, διεθνής καταγγελία, καταδίκη και κλείσιμο;(δεν ξέρω τι προβλέπει το διεθνες δικαιο γι αυτό)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ******Η ΑΝΑΡΤΗΣΗ ΕΝΟΣ ΑΡΘΡΟΥ ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΚΑΙ ΥΙΟΘΕΤΗΣΗ ΤΟΥ ΠΕΡΙΕΧΟΜΕΝΟΥ *****
    Δεν την χρειαζόσασταν αυτήν την επισήμανση, είναι παραπανήσια. Εκτός αυτού ποιός άλλος εκτίθεται για την Θράκη και την Μακεδονία ;;;; ΟΥΔΕΙΣ. Ολοι ποιούν την νήσσαν, ακόμη και ο παπαθεμελής. Α, ρε Μαλβίνα...που είσαι να κράξεις "εξω ρε π.ύστηδες από την παράγκα" (π.υστηδες οι προδότες πολιτικοί)Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Ανώνυμε 19 Σεπτέμβριος 2009 3:09 μμ
    Δεν είναι ανάγκη να τσιμπάμε επειδή λέει κάποιος κάτι για μας που δεν μας αρέσει.
    Η εφημερίδα ΧΡΟΝΟΣ είναι ένα πατριωτικό βήμα, με αγώνες για την πατρίδα μας.
    Αν χαρακτήρισε ακραίους τους οπαδούς της Χρυσής Αυγής, επιχειρηματολόγησε, μην μηδενίζεις και μην αδικείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η Θράκη εκπέμπει sos.

    Η αναγνώριση του Κοσσυφοπεδίου σαν ανεξάρτητο κράτος αποτελεί ένα γεγονός που αργά ή γρήγορα θα σηματοδοτήσει εξελίξεις και θα περιπλέξει περισσότερο την ήδη τεταμένη κατάσταση στα Βαλκάνια.

    Την ίδια ώρα η προκλητικότητα της Τουρκίας κλιμακώνεται επικίνδυνα με απρόβλεπτες συνέπειες όσον αφορά τη σταθερότητα στη περιοχή.

    Για να αποφύγεις σαν κράτος τέτοιου είδους προκλήσεις, θα έπρεπε εγκαίρως να είχαν παρθεί μέτρα που θα «έκοβαν» μία και καλή τη διάθεση αυτών που τα προκαλούν.

    Μέτρα δραστικά, μέτρα με νόημα, που θα αποσαφήνιζαν τις θέσεις, προθέσεις αλλά και διαθέσεις μας.

    Ωστόσο στην Ελλάδα οι έννοιες πρόληψη και ο σχεδιασμός, κυρίως στα εθνικά θέματα, είναι άγνωστες όπως επίσης έννοια άγνωστη είναι και ο σεβασμός στους 5.000.000 «ένοχους» Έλληνες που τόλμησαν να μην κατοικούν στην Αθήνα. Μέσα σε αυτούς τους «ένοχους» Έλληνες, υπάρχουν κάποιοι πιο…«ένοχοι» που κατοικούν στη Θράκη και σύμφωνα με τα στοιχεία του υπουργείου αριθμούν περί τους 350.000 κατοίκους. Το 70% είναι χριστιανοί ενώ το υπόλοιπο 30% μουσουλμάνοι.

    Η συνθήκη της Λωζάνης που υπογράφηκε στις 24 Ιουλίου 1923 αναφέρει κάποια άρθρα περί προστασίας των μειονοτήτων, και θρησκευτικών ελευθεριών, τα οποία έγιναν σεβαστά και τηρήθηκαν από την Ελλάδα.

    Την ίδια ώρα η Τουρκία δεν έκανε το ίδιο στη Κωνσταντινούπολη, την Ίμβρο και τη Τένεδο. Το ότι η Ελλάδα αδιαφόρησε και δεν στήριξε όσους διώχτηκαν στις τρεις προαναφερθέντες περιοχές, είναι ένα αδιαμφισβήτητο γεγονός. Το ίδιο αδιαμφισβήτητο είναι πως συνεχίζει να αδιαφορεί και για όλους όσους κατοικούν στη Θράκη μας. Τα γεωγραφικά όρια της Τουρκίας ναι μεν βρίσκονται στα σύνορα του Έβρου, ωστόσο όμως η ταχτική και η πολιτική που ασκεί ουσιαστικά το γειτονικό κράτος, παραπέμπει στη προσπάθεια μιας συγκυριαρχίας στη Θράκης μας.

    Η ύπαρξη ενός μορφώματος στη Θράκη μας, με το όνομα Τούρκικο προξενείο
    έχει ρόλο υπονομευτικό και δεν σέβεται την «Σύμβαση της Βιέννης επί των προξενικών σχέσεων» που συντάθηκε στις 24 Απριλίου το 1963, υπογράφηκε από την Ελλάδα το Φεβρουάριο του 1975, και από τη Τουρκία το Φεβρουάριο του 1976. Στο άρθρο 55 αυτής ορίζεται «Υπό την επιφύλαξιν των προνομίων των και των ασυλιών πάντα τα πρόσωπα άτινα απολαύουν των προνομίων τούτων και ασυλιών, έχουσι υποχρέωσιν όπως σέβωνται τους νόμους και κανονισμούς του κράτους διαμονής. Έχουσιν ωσαύτως υποχρέωσιν όπως μη αναμειγνύωνται εις τας εσωτερικάς υποθέσεις του κράτους τούτου».

    Και συνεχίζει στη δεύτερη παράγραφο…

    «Οι προξενικοί χώροι δεν χρησιμοποιούνται κατά τρόπον μη συμβιβαζόμενον προς την άσκησιν των προξενικών καθηκόντων»!
    Σε αντίθεση με τα πιο πάνω, το Τούρκικο προξενείο χρηματοδοτεί οτιδήποτε το ανθελληνικό, «φακελώνει» όσους αντιτίθεται στα σατανικά σχέδια του, επιβουλεύεται την εθνική μας συνοχή και κυριαρχία, όπως επίσης προσπαθεί να υφαρπάξει Ελληνικές περιουσίες. Η αντίδραση των Ελληνικών κομμάτων χρόνια τώρα ενάντια σε αυτή τη στάση ήταν και είναι άξια απορίας.

    Αδιαφορούν για όλους και για όλα, προσπαθούν να εκμεταλλευτούν τις ψήφους των κατοίκων της Θράκης με διάφορα τεχνάσματα, και συνεχίζουν να κλείνουν τα μάτια στις προκλήσεις. Μάλιστα κάποιες φορές η ψηφοθηρία οδήγησε Έλληνες πολιτικούς να ονομάσουν τους εκεί μουσουλμάνους, Τούρκους, ενώ την ίδια στιγμή χωρίς ίχνος ευαισθησίας, δεν πήραν σαφή θέση ενάντια στη προσπάθεια του Τουρκικού προξενείου που επιχειρεί την υφαρπαγή Ελληνικών περιουσιών, με σκοπό να δημιουργήσει μια «συνέχεια» στη Τουρκική επικράτεια.

    Η άνθηση και η οικονομική ευημερία μιας περιοχής, σημαίνει αναβάθμιση αυτής, έδαφος για επενδύσεις, λιγότερη ανεργία και ευοίωνο μέλλον. Ωστόσο τα στατιστικά σε αυτή τη περίπτωση δείχνουν άλλα. Εδώ τη «μερίδα του λέοντος» να την κατέχουν κύκλοι που εξαρτώνται από την Άγκυρα, και όχι οι Έλληνες.

    Έλληνες πολιτικοί σταματήστε να στρουθοκαμηλίζετε και βάλτε ένα τέλος στο βρώμικο ρόλο του Τουρκικού προξενείου, εκμεταλλευόμενοι τη «Σύμβαση της Βιέννης επί των προξενικών σχέσεων».

    Έλληνες πολιτικοί επιτέλους καταλάβετε για ποιο ρόλο σας ψηφίσανε αυτοί που το έκαναν.

    Λουκάς / www.nationalpride.wordpress.com

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και ο γιος του Παπανδρέου, Ανδρέας, παρουσιάστηκε στο Μεγάλο Πεύκο, καταδρομέας.
    Και απ'ότι έγραψαν οι εφημερίδες κανένας δεν το ήξερε,έγινε αντιληπτό στην κατάταξη.
    ΕΒΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Τι κακό κάνουν οι "ακραίοι"; Γιατί κατηγορούνται και ποιο είναι το λάθος τους; Ότι κάνουν το αυτονόητο ου δεν κάνουν οι politically correct "μη ακραίοι", δηλαδή προσπαθούν να δώσουν έμφαση στην ελληνική παρουσία στην Θράκη; Γι αυτό ονομάζονται "ακραίοι"; Όποιος πράττει το αυτονόητο προς την πατρίδα την σήμερον ημέρα είναι ad hoc "ακραίος"; Ο πατριωτισμός αποτελεί "ακραία συμπεριφορά";

    Κατάντια και των γονέων δηλαδή!!

    Ας αφήσουμε, λοιπόν, τους "ακραίους" να κάνουν αυτό που δεν τολμούν να κάνουν οι "μη ακραίοι" (sic!), να συμμαζέψουν τα σκόρπια κομμάτια της Θράκης έτσι όπως την κατάντησαν οι τελευταίοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. M AΡΕΣΕΙ ΠΟΥ ΛΕΕΙ Ο ΓΑΠ ΟΤΙ ΘΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙ ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ.

    ΤΙ ΞΕΦΤΙΛΑ;
    ΤΟΥΣ ΚΑΘΟΛΙΚΟΥΣ ΘΑ ΤΟΥΣ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΓΑΠ;
    ΤΟΥΣ ΠΡΟΤΕΣΤΑΝΤΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ;
    ΤΙΣ ΔΙΑΦΟΡΕΣ ΑΙΡΕΣΕΙΣ;
    ΤΟΥΣ ΙΑΧΩΒΑΔΕΣ ΠΟΥ ΑΡΝΟΥΝΤΑΙ ΚΑΙ ΤΗ ΣΤΡΑΤΕΥΣΗ ΚΟΥΚΛΕ;
    ΤΗ ΣΑΙΕΝΤΟΛΟΓΙΑ ΠΟΥΝΑΙ ΠΡΑΚΤΟΡΙΚΗ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΙ ΕΧΕΙ ΑΛΩΣΕΙ ΑΠΟ ΤΟΥΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΥΣ ΚΑΙ ΤΟ ΓΕΕΘΑ ΜΕΧΡΙ ΤΟΝ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟ ΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΚΛΗΤΗΡΑ;
    ΤΟΥΣ ΠΑΓΑΝΙΣΤΕΣ ΛΕΒΕΝΤΗ ΜΟΥ;
    ΤΗΝ ΙΣΡΑΗΛΙΤΙΚΗ ΘΡΗΣΚΕΙΑ GAP ΘΑ ΤΗΝ ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕΙΣ ΚΟΥΚΛΑΡΑ ΜΟΥ;

    ΠΡΟΦΑΝΩΣ Η ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΗΣΙΑΣΤΙΚΗ ΠΕΡΙΟΥΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΦΟΡΟΛΟΓΗΘΕΙ ΚΑΙ Ν ΑΦΗΣΟΥΜΕ ΤΙΣ ΜΛΚΣ ΠΟΥ ΕΚΑΝΕ Η ΝΔ.

    ΑΛΛΑ ΑΝ ΗΜΟΥΝ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ @@@@@@@@@@ ΘΑ ΛΕΓΑ:

    ΦΙΛΑΡΑΚΟ GAP ΓΙΑ ΕΛΑ ΔΩ ΚΟΥΚΛΕ. ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΟ 90% ΤΟΥ ΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΛΑΟΥ.
    ΦΟΡΟΛΟΓΗΣΕ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΥΠΟΛΟΙΠΟΥΣ ΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΟΥΣ ΦΟΡΕΙΣ ΠΡΩΤΑ ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΘΑ ΜΟΥ ΠΕΙΣ ΤΙ ΑΝΑΛΟΓΕΙ ΣΕ ΜΕΝΑ.

    ΑΝΑΛΑΓΟΥΝ ΑΣ ΠΟΥΜΕ 1000€. ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ. ΕΠΕΙΔΗ GAP ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΙ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΚΑΡΕΚΛΟΚΕΝΤΑΥΡΟΥΣ ΑΠΟΔΕΙΧΘΗΚΑΤΕ ΟΛΟΙ ΛΑΜΟΓΙΑ ΚΑΙ ΛΗΣΤΑΡΧΟΙ ΤΟΥ ΔΗΜΟΣΙΟΥ ΚΟΡΒΑΝΑ ΘΑ ΤΑ ΔΩΣΩ ΕΓΩ ΣΤΟ ΛΑΟ ΑΠ ΕΥΘΕΙΑΣ ΑΝΑ ΝΟΜΟ ΕΝΩΠΙΟΝ ΕΠΙΤΡΟΠΗΣ ΚΡΑΤΟΥΣ, ΕΚΚΛΗΣΙΑΣ KAI ΛAOY ΓΙΑ ΝΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΠΟΛΥΤΗ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ
    ΟΟΟΧΙ ΣΕ ΣΕΝΑ ΑΓΟΡΙΝΑ ΜΟΥ. ΕΣΥ ΚΑΙ ΤΑ ΚΟΠΕΛΛΙΑ ΣΟΥ ΕΧΕΤΕ ΑΓΑΠΗ ΣΤΟ ΜΕΛΙ ΚΑΙ ΑΠΛΩΝΕΤΕ ΧΕΡΑΚΙ ΜΕΣΑ.


    ΚΑΙ ΠΟΣΑ ΕΙΠΕΣ ΑΓΟΡΙ ΜΟΥ ΟΤΙ ΟΦΕΙΛΩ; 1000€;
    ΘΑ ΠΑΡΕΙ Ο ΛΑΟΣ 1200€,ΤΑ 200 ΕΞΤΡΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ. ΚΑΙ ΔΩΣΕ ΜΟΥ ΚΑΙ ΣΥ ΤΩΡΑ ΑΓΑΠΟΥΛΗ ΜΟΥ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΟΦΕΙΛΕΙΣ.ΜΕ ΔΙΑΦΑΝΕΙΑ ΚΑΙ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ.
    ΘΕΛΟΥΜΕ ΛΟΙΠΟΝ ΔΙΚΑΙΟΣΥΝΗ Η ΘΕΛΟΥΜΕ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΟΥΜΕ ΕΙΔΙΚΑ ΤΗΝ ΟΡΘΟΔΟΞΗ ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΚΑΙ ΝΑ ΕΥΝΟΗΣΟΥΜΕ ΘΡΗΣΚΕΙΕΣ ΜΕ ΤΖΑΜΙΑ ΚΛΠ ΣΚΤ, ΑΙΡΕΣΕΙΣ ΠΑΡΑΘΡΗΣΚΕΥΤΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΣΥΝΔΕΟΝΤΑΙ ΜΕ ΜΥΣΤΙΚΕΣ ΥΠΗΡΕΣΙΕΣ ΚΑΙ ΕΧΟΥΝ ΑΛΩΣΕΙ ΤΟΝ ΚΡΑΤΙΚΟ ΙΣΤΟ;
    ΣΗΜΕΙΩΤΕΟΝ ΟΤΙ Η ΜΑΜΑGAP ΕΙΝΑΙ ΚΟΡΗ ΓΙΑΧΩΒΑ ΑΡΧΙΕΡΕΑ. ΑΜΕΕΕΕ!
    ΑΛΛΑ ΥΠΑΡΧΕΙ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΟΣ ΜΕ ΑΡ....Α ΝΑ ΚΑΘΑΡΙΣΕΙ ΠΡΩΤΑ ΤΗΝ ΚΟΠΡΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΕ ΣΤΟ ΣΤΕΛΕΧΙΑΚΟ ΤΟΥ ΔΥΝΑΜΙΚΟ, ΝΑ ΠΡΟΤΑΞΕΙ ΤΑ ΣΤΗΘΗ ΤΟΥ ΣΤΟΥΣ ΑΛΗΤΕΣ ΝΑ ΤΟΥΣ Γ....ΣΕΙ ΟΛΟΥΣ ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΗΡΙΞΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙ ΤΟΝ ΜΕΡΟΚΑΜΑΤΙΑΡΗ;ΤΙ ΣΥΖΗΤΑΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΓΙΑ ΚΕΙΝΟ ΤΟΝ ΠΟΥ...Η, ΤΟΝ ΑΛΗΤΗ ΤΟΝ ΠΡΩΗΝ ΔΕΣΠΟΤΗ ΤΗΣ ΚΗΦΙΣΙΑΣ ΠΟΥΝΑΙ ΣΤΗ ΦΥΛΑΚΗ ΚΑΙ ΕΙΧΕ ΑΡΠΑΞΕΙ 2 ΔΙΣ ΔΡΧΜ ΓΙΑ ΤΑ ΓΕΡΑΜΑΤΑ ΤΟΥ;
    ΕΝΑ ΕΠΙΔΟΜΑΤΑΚΙ 150Ε ΔΙΝΕΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΣΤΗ ΘΡΑΚΗ Σ ΟΛΟΥΣ ΤΟΥΣ ΟΡΘΟΔΟΞΟΥΣ ΓΙΑ ΕΘΝΙΚΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ ΚΑΙ ΑΥΞΗΘΗΚΕ ΚΑΤΑΚΟΡΥΦΑ Η ΓΕΝΝΗΤΙΚΟΤΗΤΑ ΤΩΝ ΧΡΙΣΤΙΑΝΩΝ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΗΤΑΝ ΣΤΟ ΝΑΔΙΡ ΚΑΙ ΤΟ ΚΡΑΤΟΣ ΚΛΒΑΡΑΓΕ
    ΔΕΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙΣ ΑΡΧΙΕΠΙΣΚΟΠΕ ΟΤΙ Η ΕΚΚΛΗΣΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΠΑΙΞΕΙ ΚΑΙ ΕΘΝΙΚΟ ΣΥΝΕΚΤΙΚΟ ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟ ΡΟΛΟ;
    ΓΙΑΤΙ ΑΦΗΝΕΙΣ ΑΠΕΙΡΑΧΤΑ ΤΑ ΚΑΘΙΚΙΑ ΠΟΥ ΜΑΖΕΥΤΗΚΑΝΕ ΣΤΟ ΧΩΡΟ ΣΟΥ. ΚΟΨΤΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΝΑ ΣΕ ΠΑΡΕΙ.
    ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΟΒΑΡΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΙΑ, ΑΞΙΟΠΟΙΗΣΕ ΤΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. @ 19 Σεπτέμβριος 2009 3:03 μμ

    Καίτοι ουδόλως με απασχολεί ο Παπανδρέου, για δική σου ενημέρωση και μόνο σε πληροφορώ ότι, βάσει του αμερικανικού συντάγματος, δεν μπορείς να φέρεις την αμερικανική υπηκοότητα και να πολιτεύεσαι σε άλλο κράτος. Άρα, δεν μπορεί να είναι πια Αμερικανός υπήκοος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. διαβαζω προσεκτικα ,
    για ποιο λογο τους κατηγορει?

    -οτι γεμισαν φειγ βολαν τον τοπο και δεν εχουν οιολογικη συμπεριφορα ?
    -οτι τους θυμηθηκαν και προστρεχουν αντι να αδιαφορησουν ?
    - που διαφωνεί με τη μετανάστευση, τον μαρξισμό, την παγκοσμιοποίηση και την πολυπολιτισμικότητα ?
    -που εχει γίνει γνωστή από ενέργειες βίας κατά διαφόρων ομάδων?
    ο συν , το κκε, το πασοκ δεν εχουν ?
    - ο αρχηγος της εχει διωχθει ποινικα για κατοχη οπλων και εκρηκτικων?
    οταν πεφτουν live μπαλωθιες στην καμερα για νδ και πασοκ εκει δεν υπαρχουν παρανομα οπλα και εκρηκτικα ?
    παντως αμα τον επιαναν για ναρκωτικα ή για λαδωμα προσωπικα θα το θεωρουσα χειροτερο
    - ειχε υπηρετησει ειδικες δυναμεις ? πω πω ασυγχωρητος και αμετανοητος δηλαδη …
    - ότι κατεβαινει στο ψηφοδελτιο του εβρου και δεν βαζει αντι γιάυτον καποιον αλι καραγκιοζογλου ή την φατμε καραφατμε ?
    Υποψηφιος κατεβαινει ρε παιδια δεν κατεβαινει δα και με στρατο …
    -ότι εχει μπει φυλακη και δεν αυτοεξοριστηκε ?
    Ή μηπως δεν είναι σαν τους γοννους που δεν εχουν μπει ουτε σε υπεραστικο λεοφορειο ?
    -ότι ηταν στην ΕΟΚΑ κσι δεν ηταν γραμμενος στον ασπιδα ή ακομα καλυτερα συνδικαλιστης ?
    -ότι ολοι οι υποψηφιοι της ΧΑ δεν είναι επαγγελματιες πολιτικοι ?

    Τους κατηγορει και για τιποτε άλλο που μου ξεφυγε ?


    Θα συμμετεχει τελικα ?
    Εγω στα καναλια δεν τους εχω δει ποτε , ουτε κανενα εκπροσωπο τους


    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. το κολιτάρι του αρσιβαρίστα πύρρου δήμα ο ναουμ σουλεημάνογλου, έχει κατεβεί στην τουρκιά υποψήφιος του κόμματος "γκρίζοι λύκοι"

    και τι έγινε που τα παιδιά των κοτσαμπάσιδων υπηρετούν στον στρατό-ειδικές δυνάμεις????
    σημαίνει ότι είναι πατριώτες και ότι θα μας ελευθερώσουν από τα δεινά???

    όταν σου λένε στην Ελλάδα, αυτό είναι κακό, να ξέρεις ότι το αντίθετο θέλουν να σου πούνε...

    μια λαική ρύση λέει, ένας κούκος δεν φέρνει την άνοιξη..

    και μια ακόμα λέει, ένας πόντιος κανείτε για να περ τον πόντο οπείς

    "ένας Πόντιος φτάνει για να πάρει τον Εύξεινο Πόντο πίσω.."

    γίνονται όλα στην ζωή, αρκεί να έχεις Δίκαιο και θέληση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. ΟΠΟΙΟΣ ΣΦΑΛΕΙ ΘΑ ΠΛΗΡΩΣΕΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΛΛΗΛΗ ΣΤΙΓΜΗ .- ΚΑΝΕΝΑΣ ΕΛΛΗΝ ΔΕΝ ΘΑ ΦΟΒΗΘΕΙ ΝΑ ΠΡΑΞΕΙ ΤΟ ΚΑΘΗΚΟΝ ΤΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟΝ ΘΕΟ ΤΗ ΦΥΛΗ ΚΑΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΙΟΤΙ ΑΥΤΑ ΕΙΝΑΙ ΤΑ ΥΠΕΡΤΑΤΑ ΟΛΩΝ . ΤΑ ΔΙΚΑΣΤΗΡΙΑ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ ΠΟΥ ΘΑ ΑΚΟΛΟΥΘΟΥΝ ΤΑ ΕΧΟΥΜΕ ΓΡΑΜΜΕΝΑ ΕΚΕΙ ΠΟΥ ΤΑ ΕΙΧΑΜΕ ΠΑΝΤΟΤΕ . ΑΥΤΑ ΠΑΝΤΟΤΕ ΘΑ ΚΑΤΑΞΙΩΝΟΥΝ ΗΡΩΕΣ !!!
    ΕΛΛΗΝΕΣ ΓΡΗΓΟΡΕΙΤΕ !!! ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΣΤΑ ΟΠΛΑ ΚΑΙ ΣΤΟ ΣΩΜΑ . ΟΤΑΝ ΕΡΘΕΙ Η ΩΡΑ Η ΑΓΙΑ ΔΕΝ ΘΑ ΛΟΓΑΡΙΑΣΟΥΜΕ ΤΙΠΟΤΕ, ΘΑ ΧΥΘΟΥΜΕ ΣΤΗ ΜΑΧΗ ΟΠΩΣ ΠΑΝΤΑ ΑΚΡΑΤΗΤΟΙ ΚΑΙ ΑΗΤΗΤΟΙ ΚΑΙ Η ΦΥΛΗ ΜΕ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΛΑ ΚΑΙ ΤΑ ΚΑΚΑ ΘΑ ΣΥΝΕΧΙΣΕΙ ΜΕ ΗΡΩΕΣ ΣΥΝΕΧΙΣΤΕΣ ΜΕΧΡΙ ΤΟΥΣ ΕΣΧΑΤΟΥΣ ΧΡΟΝΟΥΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Ο γιός ποιανού παπανδρέου ;;;του γιωργάκη ;; έχει τόσο μεγάλο γιό ;;; αν είναι αλήθεια,μπράβο του. Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Ένας Κοραντής και ένας Παπανδρέου: Το ΚΚΕ είναι «κόμμα εγκλήματος και προδοσίας» (!!!)


    «Εις την εκπόνησιν του παρόντος έργου προέβημεν με βασικόν κίνητρον την αποκατάστασιν της ιστορικής αληθείας, και επομένως την απόδειξιν (…) του βασίμου του αφορισμού εκ μέρους του Γεωργίου Παπανδρέου του ΚΚΕ ως «Κόμματος του εγκλήματος και της προδοσίας». Τάδε έφη Α.Ι.Κοραντής, ο πατέρας δηλαδή του πρώην διοικητή της ΕΥΠ που κατεβαίνει επικεφαλής του ψηφοδελτίου του ΛΑΟΣ, κ.Ι.Κοραντή, στον πρόλογο του βιβλίου του «Πολιτική και διπλωματική ιστορία της Ελλάδος, 1941-1945», το οποίο εξεδόθη το 1987. Ο κ.Ιωάννης Κοραντής που τοποθετήθηκε το 2004 στην ΕΥΠ ήταν διπλωμάτης. Το ίδιο και ο πατέρας του, ο οποίος, εκτός των άλλων, είναι συγγραφέας ιστορικών βιβλίων, καθώς και «εκπαιδευτής» ατόμων που θέλουν να εισαχθούν στο διπλωματικό Σώμα.

    Δεν ξέρουμε κατά πόσον ο κ.Ι.Κοραντής συμμερίζεται τις απόψεις του πατρός του. Όπως και να’χει πάντως, αναφέρουν διπλωματικοί κύκλοι, ο κ.Ι.Κοραντής, όσο ήταν στο διπλωματικό Σώμα, αλλά και κατόπιν στην ΕΥΠ, θεωρείτο θιασώτης αντικομμουνιστικών απόψεων. Ενδεχομένως λοιπόν, και λόγω των πολιτικών καταβολών της οικογενείας του, να κατέληξε τελικώς στον φυσικό πολιτικό του χώρο. Στο ΛΑΟΣ. Βεβαίως, το να έχει κάποιος αντικομμουνιστικές θέσεις, είναι δικαίωμά του. Η τοποθέτησή του όμως, σε ένα νευραλγικό –και έντονα σημαδεμένο για το αντικομμουνιστικό παρελθόν του- χώρο, όπως η ΕΥΠ, και πολύ περισσότερο, η «αποσκίρτησή» του στο ΛΑΟΣ δεν δείχνουν σοφή επιλογή εκ μέρους της κυβέρνησης. Πόσο μάλλον, αφού θεωρείται διεθνώς αδιανόητο ένας διοικητής μυστικής υπηρεσίας να περάσει σε αντίπαλο κόμμα από αυτό που τον τοποθέτησε εκεί. Άραγε, τι λέγει το ΚΚΕ για όλα αυτά;

    korantisbibliokke

    Δίχως να υπάρχει καμία πρόθεση να κρίνει το Antinews το συγγραφικό έργο του πατρός του κ.Κοραντή, δεν μπορούμε να μην σταθούμε σε κάποιες τοποθετήσεις του που προκαλούν το ενδιαφέρον. Ο κ.Α.Κοραντής λοιπόν, ο οποίος δείχνει, όχι μόνον να συμφωνεί με τον «Γέρο της Δημοκρατίας» Γεώργιο Παπανδρέου ότι οι κομμουνιστές ήταν προδότες και εγκληματίες, αλλά να θέλει να το αποδείξει και με ντοκουμέντα (!). Επιχειρεί επίσης στο βιβλίο του να μηδενίσει το ρόλο του ΚΚΕ στην αντίσταση κατά των κατακτητών. Λέγει δε, ότι τελικός στόχος του ΕΑΜ-ΕΛΑΣ «αντιστοίχως Πολιτικού και Στρατιωτικού Δουρείου Ίππου του ΚΚΕ», ήταν «η κατάληψις της εξουσίας και ουχί η απελευθέρωσις της χώρας». Ο συγγραφέας επίσης, στο συγκεκριμένο βιβλίο του χρησιμοποιεί κατά κόρον αποσπάσματα από κείμενα του Κρίς Γούντχάουζ. Του Άγγλου απεσταλμένου στην Ελλάδα της κατοχής που κατ’ επανάληψη έγραψε για τα παρασκήνια των σχέσεων των αντιστασιακών οργανώσεων με τους Άγγλους. Το πρόσωπο που, σημαντικότατη μερίδα αντιστασιακών συγγραφέων, χαρακτηρίζει, πράκτορα της Ιντέλιτζενς Σέρβις.

    Μεταξύ των άλλων αποσπασμάτων του Κρίς Γουντχάουζ, τον οποίον ο κ.Α.Κοραντής χαρακτηρίζει ως «έγκυρον ιστορικόν της κατοχικής περιόδου», ο συγγραφέας ξεχωρίζει μια αναφορά του στις «ελληνικές» κυβερνήσεις που συνεργάστηκαν με τους Γερμανούς. «Δια τους κατοχικούς πρωθυπουργούς ο Γουντχάουζ –γράφει ο συγγραφέας- χρησιμοποιεί τον όρον «συνεργάται» και όχι «κουΐσλιγκς», εξηγών ότι ο δεύτερος ταιριάζει μόνον εις όσους συνωμότησαν μετά του εχθρού πρίν έτι της κατοχής και υπογραμμίζων ότι «ουδείς Ελλην κατέχων υψηλήν θέσιν διέπραξε το έγκλημα του Νορβηγού Βίνκτουν Κουΐσλιγκ».

    Είναι γνωστή βέβαια, η πολιτική των Εγγλέζων στην Ελλάδα της κατοχής και κυρίως στα πέτρινα και βαμμένα με αίμα χρόνια του Εμφυλίου. Αλλά το να παίρνει Έλληνας συγγραφέας τις απόψεις του κάθε Άγγλου ιστορικού, και να τις χρησιμοποιεί, προκειμένου να στηρίζει το αντικομμουνισμό του, μόνον επιστημονικότητα δεν δείχνουν.

    http://www.antinews.gr/?p=15082

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. πάντως το βιογραφικό του είναι πολύ καλο,αν είχε τέτοιο ο bravo γιώργος και ο μπούλης ίσος να είχανε και διαφορετική αντίληψη σε κάποια πράγματα.φαντάζεστε τον μπούλη λοκατζή και το bravo γιώργος διαδηλωτή έξω από την βρετανική η αμερικανικη πρεσβεία,γέλιο που θα είχαμε,πάντως αντί να τους πειράξει το προξενείο και τα έργα του εκεί ασχολούνται με τουs υποψηφιους, άλλο πάλι και αυτό.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. ΑΠΟ ΤΑ ΣΧΟΛΙΑ ΤΟΥ ΑΝΩΤΕΡΩ ΑΡΘΡΟΥ



    Είσαι ¨Φάκτορα¨ ένας από τους κληρονόμους ενός μεγάλου ιστορικού και πολιτικού αρχείου της μεταπολιτευτικής περιόδου. Το αρχείο αυτό είναι όλα τα τεύχη των εκδόσεων του περιοδικού ¨ΑΝΤΙ ¨ . Ιδιαίτερα αυτά της περιόδου 1974 – 1981 .

    Εάν ανατρέξεις σε αυτά ( 1974 – 1977 ) θα βρεις ότι ο πατέρας Κοραντής ήταν στρατευμένος συνεργάτης της στρατιωτικής δικτατορίας , ιδιαίτερα της τρομοκρατίας της. Σαν πρόξενος της Φρανκφούρτης είχε αναλάβει την παρακολούθηση και δίωξη του δημοκρατικού – αντιδικτατορικού – μεταναστευτικού κινήματος της τότε Δ. Γερμανίας. Προφανώς με την συνεργασία του τότε στρατιωτικού ακολούθου ( διάβαζε ΚΥΠ ) της πρεσβείας στη Βόννη , Ρουφογάλη , ο οποίος αργότερα έχασε τη ζωή του σε ένα αυτοκινηστικό ¨δυστύχημα¨ .

    Ο αείμνηστος αφαιρούσε ή ακύρωνε την ισχύ των διαβατηρίων των ¨κομμουνιστών ¨ μεταναστών , γεγονός που αποτελούσε μια τρομοκρατική ενέργεια διότι έχαναν το δικαίωμα να επισκεφτούν την Ελλάδα ( με πολλές οικογενειακές και ψυχολογικές συνέπειες ) και γενικότερα και την άδεια παραμονής τους στην χώρα που δούλευαν η σπούδαζαν . Η άδεια παραμονής δίνεται πάντα σε συνάρτηση με ένα ισχύον διαβατήριο . Περίπου 5000 έλληνες μετανάστες ( της Γερμανίας ) υποχρεώθηκαν στην συνέχεια να ζητούσουν ¨πολιτικό άσυλο¨ στο κέντρο υποδοχής ¨Zindorf ¨ , βάσει των σχετικών συμβάσεων του Ο.Η.Ε. Η διαδικασία αναγνώρισης του καθεστώτος αυτού ήταν μακρόχρονη και μέχρι τότε έπρεπε οι ¨υποψήφιοι¨ να ζουν με ένα ¨ προσωρινό διαβατήριο ξένου ¨ ( FREMDENPASS ) που χορηγούνταν και σε όλους τους λεγόμενους ¨απάτριδες¨ παράλληλα με μια ¨προσωρινή άδεια εργασίας¨ . Όταν ήθελες να ταξιδέψεις με ένα τέτοιο διαβατήριο έπρεπε να ζητήσεις ¨ειδική βίζα ¨ από κάθε χώρα.

    Η χουντική τρομοκρατική δράση του ¨Γεώργιο- Παπανδρεϊκού ¨ πατέρα Κοραντή καταγγέλθηκε ( κείμενα πρέπει να υπάρχουν και στο ¨ΑΝΤΙ ¨ ) και στα πλαίσια της Καραμανλικής ¨αποχουντοποίησης ¨ ¨τιμωρήθηκε¨ ( όπως και οι δοσίλογοι συνεργάτες των κατακτητών 1941-1945 ) με ¨τρίμηνη παύση¨ από τα υπηρεσιακά του καθήκοντα ! Γενικά η ιστορία του διπλωματικού σώματος της Ελλάδας είναι μια αηδιαστική βρώμική ιστορία που βασίζεται στο θεώρημα ότι ¨εμείς απλοί υπάλληλοι του κράτους είμαστε που παίρνουμε και εκτελούμε εντολές… ¨ . , ¨το κράτος έχει συνέχεια …¨ , ¨η επανάσταση δημιουργεί δίκαιο … ¨ κ.λ.π.

    Τα ίδια που έλεγαν και λένε οι ¨εγκληματίες πολέμου¨… ¨εμείς εντολές των ανωτέρων μας και την ιεραρχία υπηρετούσαμε …¨ .

    Όμως υπήρξαν και ελάχιστες εξαιρέσεις ελλήνων διπλωματών που παραιτήθηκαν από το σώμα όταν επήλθε η ξένη κατοχή και όταν εγκαθιδρύθηκε η στρατιωτική δικτατορία . Σε αυτή την στόφα δεν ανήκε ο πατέρας Κοραντής. Προφανώς δεν ανήκε σε αυτούς που διακινδυνεύουν τα ¨συντάξιμα χρόνια τους ¨ .

    Όμως θα είμαστε οπαδοί της φασίζουσας ολοκληρωτικής αντίληψης ¨περί συλλογικής και οικογενειακής ευθύνης ¨ εάν χρησιμοποιούσαμε την πολιτική ιστορία του πατέρα Κοραντή για να δαιμονοποιήσουμε τον υιό . Οι αναφορές στις ¨κληρονομικές καταβολές¨ έχει μόνο νόημα και αξία όταν διαπιστώνουμε ¨πολιτική διαχρονική συνέχεια ¨ στις απόψεις και την δράση των μελών της οικογένειας.

    Κατά την κρίση μου υπάρχουν ¨ομοιότητες¨ στην συμπεριφορά του υιού. Αναφέρομαι στην ¨αδιαφάνεια¨ στην υπόθεση απαγωγής των Πακιστανών και των τηλεφωνικών παρακολουθήσεων , όπως ( προσωπική μου κρίση ) το να θέλεις να υπηρετήσεις σε έναν κατεξοχήν αδιαφανή μηχανισμό ( και κατά προέκταση πέρα από το έλεγχο του Δήμου , δηλαδή μη –δημοκρατικό ) όπως είναι η ΕΥΠ , η οποία δεν ελέγχεται ούτε αναφέρεται με εκθέσεις στην Ελληνική βουλή ( τον ¨ άμβωνα της δημοκρατίας¨ ) .

    ..............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. ξερει κανεις σιγουρα να μας πει ο τζεφρυ αν εχει ...υπηρετησει και αν εχει ακομα την αμερικανικη ιθαγενεια???ο γιώργος παπανδρέου πήγε,μάλλον το σωστό όπως μου το είπε ένα παλικάρι το 1987 σε κουβεντούλα δηλαδή που κάναμε, παρουσιάστηκε την ημερα της ορκωμοσίας και μαζί με αυτόν είχε έρθει και η τηλεόραση,το είχα δει και εγώ ότι πήγε στην αεροπορία στην τρίπολη από την τηλεόραση αλλα αυτός μου τα είπε αλλιώς,δηλαδή αυτός πήγε σε ένα δωμάτιο με την συνοδεία του, τα ρούχα του τα είχε φέρει μαζί του και τα φόρεσε εκεί έτοιμα και ραμμένα,έγινε η τελετή και άμεσος μετά μην είδατε τον παναή,η καλύτερα τον παπανδρέου.πρέπει να παρουσιάστηκε ανάμεσα στις χρονολογίες 1984-86 στην αεροπορία.φυσικά μέχρι εκείνη την ημερα νόμιζα ότι είχε πάει στρατιώτης κανονικάς,δυστυχώς με προσγείωσε απότομa,δικαιολογούμε όμως γιατί ήμουν μικρός,και δεν ήξερα.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. " Ουτε κατεβαζουν μουσουλμανους υποψηφιους στη Θρακη. Αν αυτοι που αγαπουν την Θρησκεια τους, "

    εχουμε ανεξιθρησκεια...
    επικρατουσα θρησκεια : αυτη που ασπαζεται η πλειοψηφια, οχι αυτη που "επικρατει" των αλλων θρησκειων....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Κυριε Σαββα,
    Δεν μηδενιζω και προ παντων δεν αδικω κανεναν.
    Θα σου απαντησω αληγορικα.

    Η εφημεριδα ΧΡΟΝΟΣ (στην προκειμενη περιπτωση) μοιαζει με κεινον τον πελατη που πηγε το Φιατ 600ρακι του στο συνεργειο και ειπε στον μηχανικο.
    "Σε δυο βδομαδες φευγω για διακοπες και θελω αν του βαλης 24βαλβιδη τουρμπο μηχανη, να αλλαξης τα αμορτισερ με τελευταιου τυπου σαν κι αυτα της Πορσε, και βαλτου και ενα ερ-κοντισιον που να βγαζει παγακια. Για χρηματα δεν υπαρχει προβλημα. Θα σε πληρωσω οσος κι αν ειναι ο λογαριασμος. Ποτε θα ναι ετοιμο ναρθω να το παρω;"

    Μηχανικος: "Ελα αυριο".
    Πελατης: "Ας τις μαλακιες".
    Μηχανικος: "Εγω τις αρχισα";

    Σοβαρα τωρα. Υπαρχει προβλημα με την σελιδα η εγω πρεπει να πεταξω το κομπιουτερακι μου και να παρω αλλο; Καθυστερω πολυ να μπω στη σελιδα και ακομα περισσοτερο στα σχολια. (Δεν εχω προβλημα με αλλες σελιδες).
    Μηπως οι γνωστοι-αγνωστοι κανουν ομαδικα γιουρουσια για να σπασουν τον σερβερ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. Άριστα τα λες Λουκά.Να 'ξερες (δεν ξέρω που ζεις), πως διαγκωνίζονται βουλευτές και "αξιωματούχοι", υπηρεσίες και άτομα, νομάρχες και δήμαρχοι, σε "προσφορές", ταξίματα και ρουσφέτια προς τους μειονοτικούς, για να έχουν την εύνοια του προξενείου, θα 'λεγες ότι αυτοί ........................(τα σβήνω)!
    Όσο για το αν θα κλείσει κάποτε το προξενείο, έχω χάσει κάθε ελπίδα από την εποχή του "αείμνηστου" Σαδίκ όταν, τότε, βάζοντας το συγκεκριμένο θέμα σε βουλευτή της περιοχής,ούτε λίγο ούτε πολύ μας είπε ότι αν γίνει αυτό θα έχουμε..... πόλεμο!
    Αυτά, για τα εντόσθια των εθνικών αντιπροσώπων που στα δύσκολα προτάσσουν τη σύνεση και την ...αποκλιμάκωση!
    ΕΒΡΙΤΗΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. γιατι τι ειναι οι χρυσαυγητες εκτος απο βρωμοναζι.κΚαι ειδικα οαρχηγος τους τυπικο δειγμα αρειου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. Εϊ, ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΕΣ:
    ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΤΗΝ ΨΥΧΗ ΤΟΥ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ.
    ΡΩΤΑΩ ΛΟΙΠΟΝ ΜΕ ΔΙΘΕΣΗ ΝΑ ΕΞΗΓΗΣΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ:

    1. ΓΙΑΤΙ ΑΦΟΥ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΕΜΦΥΛΙΟ ΚΑΙ ΑΔΕΡΦΟΚΤΟΝΟ ΠΟΛΕΜΟ ΟΙ "ΝΙΚΗΤΕΣ" ΕΚΔΙΩΧΘΗΚΑΝ ΩΣ ΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ; ΑΝΤΙΛΑΜΒΑΝΕΣΤΕ ΤΙ ΡΩΤΑΩ; ΠΟΙΟΣ ΚΡΑΤΗΣΕ ΤΗΝ ΧΩΡΑ ΣΤΗΝ ΜΙΖΕΡΙΑ; ΑΦΟΥ ΕΙΧΑΝ ΚΑΤΑΤΡΟΠΩΣΕΙ ΤΟΥΣ "ΚΑΚΟΥΣ";
    2. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΨΑΞΕΙ ΤΗΝ ΙΣΤΟΡΙΑ ΤΩΝ ΣΗΜΕΡΙΝΩΝ ΜΕΓΑΛΟΕΦΟΠΛΙΣΤΩΝ ΚΑΙ ΜΕΓΑΛΟΕΠΙΧΕΙΡΗΜΑΤΙΩΝ ΓΙΑΤΙ ΟΛΩΣ ΤΥΧΑΙΑ ΕΧΟΥΝ ΟΙ ΠΑΤΕΡΑΔΕΣ ΤΟΥΣ ΕΝΑ ΘΟΛΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΔΙΑΣΤΗΜΑ ΤΗΝ ΠΕΡΙΟΔΟ ΤΗΣ ΧΟΥΝΤΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΜΦΥΛΙΟΥ;
    3. ΕΧΕΙ ΔΙΑΒΑΣΕΙ ΚΑΝΕΙΣ ΣΑΣ ΤΗΝ ΣΧΕΣΗ ΠΟΥ ΕΧΕΙ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ ΜΕ ΤΟΥΣ ΕΛΛΗΝΕΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ;
    ΤΟ ΛΕΩ ΓΙΑΤΙ Η ΑΡΧΑΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΑΝΕΔΕΙΞΕ ΤΟΥΣ ΠΡΩΤΟΥΣ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΟΥΣ ΦΙΛΟΣΟΦΟΥΣ ΟΠΩΣ Ο ΠΛΑΤΩΝΑΣ, Ο ΖΗΝΩΝΑΣ ΚΑΙ Ο ΑΡΙΣΤΟΤΕΛΗΣ.
    ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ ΔΙΔΑΧΘΗΚΕ ΚΑΙ ΧΡΗΣΙΜΟΠΟΙΗΣΕ ΤΗΝ ΔΙΑΛΕΚΤΙΚΗ ΜΕΘΟΔΟ ΩΣ ΜΕΣΟΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΑΝΑΛΥΣΗ ΚΑΙ ΚΑΤΑΝΟΗΣΗ ΤΗΣ ΕΞΕΛΙΞΗΣ ΤΗΣ ΑΝΘΡΩΠΙΝΗΣ ΚΟΙΝΩΝΙΑΣ Ο ΜΑΡΞ.
    ΣΤΙΛΙΑΡΙΑ ΔΙΑΒΑΣΤΕ.
    ΤΟ 1936 Ο ΛΕΩΝ ΤΡΟΤΣΚΙ ΕΓΡΑΨΕ ΕΝΑ ΒΙΒΛΙΟ.
    ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΛΕΓΕΤΑΙ "ΠΡΟΔΟΜΕΝΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ".
    ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΤΟΥ ΤΖΩΝ ΡΗΝΤ "ΟΙ ΔΕΚΑ ΜΕΡΕΣ ΠΟΥ ΣΥΓΚΛΟΝΗΣΑΝ ΤΟΝ ΚΟΣΜΟ". Ο ΛΕΝΙΝ ΕΙΧΕ ΠΕΙ ΟΤΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΒΛΙΟ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΕΤΑΦΡΑΣΤΕΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΓΛΩΣΣΕΣ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ. Η ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ ΘΑ ΗΤΑΝ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΗ ΣΗΜΕΡΑ ΑΝ ΔΕΝ ΕΙΧΕ ΑΝΕΒΕΙ Ο ΣΤΑΛΙΝ ΑΛΛΑ Ο ΤΡΟΤΣΚΙ ΜΕΤΑ ΤΟΝ ΛΕΝΙΝ.
    ΚΑΤΑΛΗΓΩ ΛΟΙΠΟΝ ΚΑΙ ΛΕΩ ΜΕ ΔΥΟ ΛΟΓΙΑ:
    ΠΑΙΔΙΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΓΙΔΑ ΣΟΒΑΡΗ ΝΑ ΚΑΤΗΓΟΡΕΙΤΑΙ ΓΙΑ ΟΛΑ ΤΑ ΚΑΚΑ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ Ο ΜΑΡΞΙΣΜΟΣ.
    ΑΛΛΟΙ ΔΙΟΙΚΟΥΝ ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ ΤΙΣ ΤΥΧΕΣ ΜΑΣ ΚΑΙ ΟΧΙ ΟΙ ΜΑΡΞΙΣΤΕΣ.
    ΑΥΤΑ ΤΑ ΛΙΓΑ ΚΑΙ ΟΠΟΙΟΣ ΚΑΤΑΛΑΒΕ ΚΑΤΑΛΑΒΕ.
    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. http://proxeneio-stop.org/
    Υπογράψτε και σεις!
    Νήμα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Φίλε Εβρίτη,

    (Ανώνυμος: 19 Σεπτέμβριος 2009 11:00 μμ)

    Ευχαριστώ. Στην Αθήνα μένω.

    Φιλικά / Λουκάς

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. 20.9.09
    ANΩΤΑΤΟΣ ΣΥΜΒΟΥΛΟΣ ΤΟΥ ΟΜΠΑΜΑ ΕΡΓΑΖΕΤΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΓΙΩΡΓΟ...
    Print this post Ρεπορτάζ : Θόδωρος Καλμούκος
    από το : http://www.ekirikas.com/

    ΒΟΣΤΩΝΗ- Ομάδα της Αμερικανικής εταιρίας AKP&D Message and Media, της οποίας ιδρυτής είναι ο κ. David Axelrod, ανώτατος σύμβουλος του Προέδρου κ. Μπαράκ Ομπάμα, βρίσκεται στην Αθήνα προκειμένου να βοηθήσει στην εκλογική καμπάνια του αρχηγού του ΠΑΣΟΚ, κ. Γιώργιου Παπανδρέου. Αποστολή της Αμερικανικής εταιρείας είναι συμβάλει στο να σταθεροποιηθεί και ει δυνατόν να αυξηθεί η διαφορά του εκλογικού αποτελέσματος έναντι του αρχηγού της Νέας Δημοκρατίας, κ. Κώστα Καραμανλή, ούτως ώστε να αποφευχθούν επαναληπτικές εκλογές, οι οποίες θα μπορούσαν να αποβούν βλαπτικές για τον κ. Παπανδρέου και το ΠΑΣΟΚ σύμφωνα με... έγκυρες πληροφορίες του «E.Κ». Υπογραμμίζεται ότι ο κ. [Axelrod] ήταν επικεφαλής της Προεδρικής Προεκλογικής Εκστρατείας του Προέδρου κ. Ομπάμα, ενώ σήμερα είναι ο κορυφαίος πολιτικός σύμβουλος του Αμερικανού προέδρου. Συγκεκριμένα είναι ο τέταρτος στη σειρά ιεραρχίας στα στελέχη του ημερινού Λευκού Οίκου, έπειτα από τFν προσωπάρχη, κ. [Rahm Emanuel] και τους δύο αναπληρωτές προσωπάρχες, [Jim Messina] και [Mona Sutphen].Ο κ. [Axelrod] επηρεάζει καθοριστικά τον Πρόεδρο κ. Ομπάμα, πρωτοστατεί στο θέμα της ιατρικής ασφάλισης το οποίο βρίσκεται αυτό τον καιρό στην επικαιρότητα, ενώ αντίπαλοι του του καταλογίζουν διαπλοκή, κατηγορώντας τον ότι οι εταιρίες τις οποίες ίδρυσε και ελέγχει εκ του αφανούς αι αθέατου λειτουργούν παράλληλα ια ιδιωτικά του συμφέροντα. Το Μάρτιο του 2008 το περιοδικό [BusinessWeek] με εκτενές άρθρο του είχε αναφερθεί στις παράλληλες δραστηριότητες του κ. [Axelrod] ενώ ήταν επικεφαλής της Προεδρικής εκστρατείας του κ. Ομπάμα. Ορκισμένοι ρεπουμπλικάνοι αντίπαλοί του έχουν πει ευθέως σε δηλώσεις τους ότι θα επιδιώξουν την αποκάλυψη του κ. [Axelrod] και των δρ αστηριοτήτων του και θα φτάσουν μ χρι του σημείου φυλάκισής του. Ο ίδιος ωστόσο απολαμβάνει επί του παρόντος της ολοκληρωτικής εμπιστοσύνης και υποστήριξης του Προέδρου κ. Ομπάμα και θεωρείται εκ των πλέον στενών και εξ' απορρήτων ανθρώπων του. Επίσης σύμφωνα με ορισμένες πληροφορίες η έλευση του κ. Παπανδρέου αύριο Τρίτη 22 Σεπτεμβρίου στις Ηνωμένες Πολι=C Fείες, δεν έχει σκοπό τόσο την συνCντηση της Διεθνούς Σοσιαλιστικής, όσο επαφές με Αμερικανούς παράγοντες ή και μία ομιλία του σε κάποιο διεθνή οργανισμό που θα είχε ως στόχο να προβληθεί ως ο υποψήφιος που προεξοφλούν οι ξένοι ηγέτες ότι θα είναι ο αυριανός πρωθυπουργός της Ελλάδας. Ο κ. [Axelrod] γεννήθηκε τον Φεβρουάριο του 1955 στη Νέα Υόρκη και θεωρείται ένας εκ 4ων κορυφαίων πολιτικών διοργαν8 9τικών και στρατηγικών συμβούλων και αναλυτών των Ηνωμένων Πολιτειών με βάση του το Σικάγο του Ιλινόις. Το 2004 ήταν ο επικεφαλής της προεκλογικής εκστρατείας του κ. Ομπάμα για τη Γερουσία, ενώ το 2008 ήταν ο επικεφαλής της προεκλογικής Προεδρικής του εκστρατείας η οποία κατέληξε, ως γνωστόν, νικηφόρα στο κέρδισμα του Λευκού Οίκου.Το 2006 ο κ. [Axelrod] διοργάν8 9σε ένα πρόγραμμα για το Δημοκρα8 4ικό Κόμμα, το οποίο βοήθησε τους δημοκρατικούς να επανακτήσουν και πάλι την πλειοψηφία στη Βουλή των Αντιπροσώπων. Τον ίδιο χρόνο ο κ. [Axelrod] ήταν σύμβουλος επί των Μέσων Ενημέρωσης του κ. Ντουβώλ Πάτρικ, ο οποίος κέρδισε τις εκλογές στην πολιτεία της Μασαχουσέτης για την θέση του κυβερνήτη, έπειτα από δέκα έξι χρόνια διακυβέρνησης των ρεπουμπλικCEνων, ενώ ήταν η πρώτη φορά στην B 9στορία της πολιτείας της Μασαχουσέτης που εκλέχτηκε Αφροαμερικανός στο κορυφαίο δημόσιο αξίωμα του κυβερνήτη. Ο κ. [Axelrod] έχει ιδρύσει τις εταιρίες [ASK Public Strategies] καθώς επίσης και [Axelrod and Associates].

    ..........

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. Ξανακανε χαρτια ρε Γιωργη.
    Παλι κατι πας να κανης με την τραπουλα.
    Εδωσες τα χαιρετισμα τα μου (που σου ειπα) στα Ταμπαχανα;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Μου κανει εντυπωση οτι τα λαμογια της "terminal 119" και "ΟΑΚΚΕ" ειναι και αγραμματα.
    Παρτε ματι πως γραφει το λαμογιο της 19 Σεπτέμβριος 2009 11:38 μμ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Για σου Γιώργο τροτσκιστή/διεθνιστή από την Πάτρα.

    http://www.mailstar.net/index.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ας πάψει πια η πατριδοκαπηλεία από κάτι χαμερπά στοιχεία τύπου χρυσής αυγής!οι πρόγονοί μας πολέμησαν τον ναζισμό-κομμουνισμό σκληρά για να είμαστε σήμερα ελεύθεροι κι αυτοί (και οι κομμουνιστές) έχουν το θράσσος να υποστηρίζουν τέτοια συστήματα και να παίζουν με την πατρίδα μας!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Που κολάει ο Ναζισμός με την Χρυσή Αυγή ρε σεις. 'Ελληνες Εθνικιστές είναι τι είναι αυτά που λέτε.
    Σταματήστε την προπαγάνδα εναντίον τους.

    Πολλά απο αυτά που εστερνίζεται η Χρυσή Αυγή θα έπρεπε να τα λέει ένα δεξιό κόμμα που σέβεται τον εαυτό του.

    Απ'όσω ξέρω και έχω ψάξει δεν έχω βρει κάτι για να δικαιολογείται η έκφραση ότι ειναι Ναζιστές.

    Αυτά είναι ανοησίες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Aδελφέ μου δυστυχώς μέσα στην χρυσή αυγή , υπάρχουν εκτός από Έλληνες Εθνικιστές , και Γερμανόφιλοι που γιορτάζουν τα γενέθλια του Χίτλερ ως πατέρα του εθνικοσοσιαλισμού , Και Άριοι Αρχαιοπρεπείς-Αρχαιοελληνιστές ή όπως λέγονται τέλος πάντων και άνθρωποι που έχουν να σου πουν ένα σορό διαφορετικά πράγματα .
    Δυστυχώς δεν υπάρχει διατυπωμένη δημόσια μια γνήσια Ελληνική Εθνικιστική θεωρία , η οποία να περιλαμβάνει ολόκληρη την πορεία του Ελληνισμού μέχρι σήμερα , ώστε να δεχτεί μέσα της το μεγάλο μέρος των Ελλήνων πατριωτών .
    Εδώ έφτασαν Λαμόγια που κάνουν παρέα με λούγκρες και τραγουδιάρες να παρουσιάζονται ώς εκφραστές της πατριωτικής παράταξης στην Ελλάδα .

    Σημεία των καιρών

    Που είσαι Αλέξανδρε..........

    PRO .

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Αυτό το σχόλιο αφαιρέθηκε από έναν διαχειριστή ιστολογίου.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Πολλοί εδώ μέσα ξέρετε πως κάνουν ;
    Σαν τους ΚΚΕδες/ΞΥΡΙΖες/ΠΑΣΟΚες που εδώ και 30 χρόνια κατηγορούν κάθε πατριώτη, κάθε Έλληνα σαν ΕΘΝΙΚΙΣΤΗ, ΣΩΒΙΝΙΣΤΗ,ΡΑΤΣΙΣΤΗ,ΞΕΝΟΦΟΒΟ κτλ κτλ κτλ κτλ.
    ΞΕΚΟΛΛΑΤΕ ΟΛΟΙ ΣΑΣ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ. ΑΝ ΚΑΠΟΙΟΣ ΑΓΑΠΕΙ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΤΟΥ ΠΑΝΩ ΑΠ'ΟΛΑ (ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ΝΑΖΙΣΤΙΚΑ ΝΑ ΧΑΙΡΕΤΑΕΙ) ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΕΙΝΑΙ ΜΙΑΣΜΑ Ή ΥΠΑΝΘΡΩΠΟΣ. ΜΗΝ ΚΑΤΑΝΤΗΣΟΥΜΕ ΚΑΙ ΧΙΤΛΕΡ ΕΜΕΙΣ ΕΝΑΝΤΙΟΝ ΤΩΝ ΧΡΥΣΑΥΓΙΤΩΝ.
    ΕΜΕΝΑ ΠΡΟΣΩΠΙΚΑ ΔΕΝ ΜΕ ΠΕΙΡΑΖΟΥΝ ΚΑΘΟΛΟΥ.ΤΟ ΝΑ ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΝ ΚΑΠΟΙΕΣ ΙΔΕΕΣ ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΣΩΣΤΕΣ ΓΙΑ ΠΟΛΛΟΥΣ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΚΑΝΕΙ ΚΑΙ ΑΠΑΝΘΡΩΠΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΥΣ, ΟΥΤΕ ΑΝΑΡΧΙΚΟΥΣ (ΟΠΩΣ ΟΙ ΞΥΡΙΖΕΣ-ΚΚΕδες). ΚΑΙ ΣΤΟ ΚΑΤΩ ΚΑΤΩ ΣΤΗ ΣΥΜΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΟΙΚΟΥΣ ΤΟΥ ΑΓ.ΠΑΝΤΕΛΕΗΜΟΝΑ ΗΤΑΝ ΠΡΩΤΟΙ.ΠΟΙΟΣ ΑΛΛΟΣ ΠΗΓΕ ; ΚΑΙ ΠΟΙΟΣ ΕΚΑΝΕ ΤΙΣ ΦΑΣΑΡΙΕΣ ;
    ΔΕΝ ΣΗΜΑΙΝΕΙ ΟΤΙ ΣΥΜΦΩΝΩ ΣΕ ΟΛΑ ΜΑΖΙ ΤΟΥΣ, ΑΛΛΑ ΩΣ ΑΝΑΦΟΡΑ ΤΗΝ ΑΓΑΠΗ ΠΡΟΣ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΠΟΥΜΕ ΑΠΟΛΥΤΩΣ ΤΙΠΟΤΑ. ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΤΡΕΧΟΥΝ, ΟΙ ΜΟΝΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ.ΔΕΝ ΑΓΩΝΙΖΟΝΤΑΙ ΑΠΟ ΚΑΡΕΚΛΕΣ ΚΑΙ ΚΑΝΑΠΕΔΕΣ, ΟΠΩΣ ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ.
    ΟΣΟ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΠΟΥ ΝΟΙΑΖΟΝΤΑΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ, ΚΑΙ ΑΠΟΔΕΔΕΙΓΜΕΝΑ, ΔΕΝ ΜΕ ΝΟΙΖΕΙ ΤΙ ΑΠΟΧΡΩΣΗΣ ΕΙΝΑΙ, ΤΙ ΧΡΩΜΑΤΑ ΦΟΡΑΝΕ, ΠΩΣ ΧΑΙΡΕΤΑΝΕ, ΑΡΚΕΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΗΣΥΧΟΙ, ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ ΤΑΡΑΧΟΠΟΙΟΙ ΚΑΙ ΝΑ ΔΙΑΔΗΛΩΝΟΥΝ ΚΟΣΜΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΙΤΙΣΜΕΝΑ.
    Ή ΜΗΠΩΣ ΚΑΝΩ ΛΑΘΟΣ ;

    ΖΗΤΩ Η ΕΛΛΑΔΑ
    ΣΤΟΠ ΣΤΟΥΣ ΚΑΤΗΓΟΡΟΥΣ ΚΑΘΕ ΤΙ ΕΘΝΙΚΟΥ, ΠΑΤΡΙΩΤΙΚΟΥ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. "Ας πάψει πια η πατριδοκαπηλεία από κάτι χαμερπά στοιχεία τύπου χρυσής αυγής"!

    Κρυψου ρε +++! Ο ++++ ερχεται ρε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  40. Διαβάζοντας Παν. Κονδύλη:

    (για όσους από τα αριστερά παραληρήματα πέρασαν ευθέως στον νεοφιλελευθερισμό καταλήγοντας έτσι, αντί να καταγγέλλουν τον ιμπεριαλισμό να κεραυνοβολούν «κάθε εθνικισμό» και ενστερνιζόμενοι τον οικουμενισμό μέσω της ενιαίας παγκόσμιας αγοράς και των «ανθρωπίνων δικαιωμάτων») Δεν αναρωτιούνται ούτε ποιος θα τα ερμηνεύσει δεσμευτικά κάθε φορά τι σημαίνουν αυτά τα «δικαιώματα» στον συγκεκριμένο τόπο και χρόνο, ούτε αν και πόσο δικαιολογείται ο «εθνικισμός» όποτε ένας μικρός θέλει να αντισταθεί στις αδηφάγες διαθέσεις ενός μεγάλου. Με τον τρόπο αυτό, ενώ ηθικολογούν αδιάκοπα, στην πραγματικότητα συμπαρατάσσονται με το δίκαιο του ισχυρότερου. Αλλά αν ο ηττημένος αποδεχόμενος όψιμα την ιδεολογία του νικητή γίνεται συχνά ο γελοιωδέστερος και γλοιωδέστερος φορέας της, δεν είναι βέβαια ο πρωταρχικός εμπνευστής και θεμελιωτής της. Η «αριστερά» έχοντας μετατραπεί σε ουραγό ή σφογγοκωλάριο του αμερικανισμού, δεν αντλεί πλέον από ό,τι ζωντανότερο είχε η μαρξιστική παράδοση, δηλαδή την ανελέητη απομυθοποίηση των φιλελεύθερων ιδεολογημάτων, αλλά τρέφεται από μια κοινωνική θεωρία που εν μέρει αντικατοπτρίζει και εν μέρει συγκαλύπτει εξιδανικευτικά τις πραγματικές σχέσεις ισχύος μέσα στην δυτική μαζική δημοκρατία. (Παν. Κονδύλης, Από τον 20ο στον 21ο αιώνα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  41. Απο τους Ακροαριστερούς του Συριζα σε αυτό το κομμάτι της χώρας μας καλύτερα οι ακροδεξιοί!Τουλάχιστον αυτοί υπάρχει περίπτωση να αντισταθούν όταν θα τα διεκδικούν οι γείτονες η θα τα παραχωρούν οι πολιτικοί μας(βλέπε Γιωργάκη-Jefry Παπανδρέου) που προτιμάει λέει μερικά εκτάρια γης λιγότερα για να ζει ήσυχος!Βρε ΟΥΣΤ απο δω!Και μπράβο στους ακροδεξιούς που υπάρχει και μια διαφορετική φωνή επιτέλους λίγο εθνική!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  42. φιλε νημα μονο ναζι ειναι και τιποτα αλλο.για την δηλωση της ψαρουδας μπενακη γιατι δεν γραφετε τιποτα δεν πιστευω να μην θυμαστε τι ειπε στον παπουλια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.