25/9/09

Ψέμα Καραμανλή και στο Κυπριακό

Επειδή στην προεκλογική εκστρατεία, και ιδιαιτέρως προχθές στην τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Γ. Παπανδρέου ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να κλέψει... λίγη από τη δόξα τού «όχι» του αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου θεωρώντας ότι θα βάλει στη γωνία τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που πήρε θέση υπέρ του «ναι»...


ΕΠΕΙΔΗ ο κ. Κ. Καραμανλής ανήγαγε τη στάση που τήρησε ο ίδιος και η κυβέρνησή του έναντι του σχεδίου Ανάν τις κρίσιμες ημέρες του Απριλίου του 2004 σε προεκλογικό «πατριωτικό χαρτί».

Επειδή στην προεκλογική εκστρατεία, και ιδιαιτέρως προχθές στην τηλεοπτική αναμέτρηση με τον Γ. Παπανδρέου ο Πρωθυπουργός επιχείρησε να κλέψει... λίγη από τη δόξα τού «όχι» του αειμνήστου Τάσσου Παπαδόπουλου θεωρώντας ότι θα βάλει στη γωνία τον πρόεδρο του ΠΑΣΟΚ που πήρε θέση υπέρ του «ναι»...

Είναι χρήσιμο να γνωρίζουμε ποια πραγματικά ήταν η στάση του κ. Καραμανλή εκείνες τις ημέρες. Εντός του Συμβουλίου των πολιτικών αρχηγών υπό τον τότε Πρόεδρο Κ. Στεφανόπουλο στις 15 Απριλίου 2004, ο κ. Καραμανλής είπε «ναι» στο σχέδιο Ανάν.

Του το είπε στην τηλεοπτική αναμέτρηση ο Γ. Παπανδρέου και ο κ. Καραμανλής δεν απάντησε. Αλλά και εκτός του Συμβουλίου Αρχηγών ο Πρωθυπουργός τι είπε;

Εξερχόμενος του Προεδρικού Μεγάρου διαπίστωνε ότι «τα θετικά στοιχεία του σχεδίου Ανάν είναι υπέρτερα των αρνητικών στοιχείων» και ότι «η ευρωπαϊκή προοπτική της Κύπρου μπορεί να βελτιώσει τις όποιες δυσκολίες».

Το βράδυ σε διάγγελμά του που παρακολούθησε με κομμένη την ανάσα ο Ελληνισμός της Κύπρου, εκτός βεβαίως των αυτονόητων ότι «η Κύπρος αποφασίζει και η Ελλάδα συμπαρίσταται» και πως η Αθήνα θα σεβαστεί την όποια απόφαση των Ελληνοκυπρίων, ο κ. Καραμανλής κατέθετε την έμμεση πλην όμως καθαρή συνηγορία του υπέρ του σχεδίου Ανάν. Αντιγράφω από το διάγγελμά του: «Στις σημερινές συγκυρίες επιβάλλεται όλοι να ενεργήσουμε με ενότητα, σύνεση και διορατικότητα. Το σχέδιο Ανάν, όπως έχω τονίσει, έχει και θετικά στοιχεία και δυσκολίες. Οι συγκεκριμένες συγκυρίες επιβάλλουν να μην αφήσουμε τις αδικίες να μας εμποδίσουν να κοιτάξουμε μακροπρόθεσμα. Αυτό που προέχει σήμερα, αυτό που οφείλουμε να κάνουμε, είναι να δούμε ψύχραιμα πώς μπορούμε να αξιοποιήσουμε τα θετικά του σχεδίου Ανάν στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής δυναμικής. Προσωπικά πιστεύω βαθύτατα στη δύναμη της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Στη δύναμή της να αμβλύνει τις όποιες δυσκολίες. Γι΄ αυτό και θεωρώ ότι, μέσα στο πλαίσιο της ευρωπαϊκής προοπτικής, τα θετικά σημεία μπορούν να αποδειχθούν υπέρτερα των αρνητικών».

Δηλαδή ο κ. Καραμανλής συμβούλευε τους Ελληνοκυπρίους να αποδεχθούν το σχέδιο με το σκεπτικό ότι η επικείμενη- τότε- ένταξη μιας ενωμένης Κύπρου στην Ευρωπαϊκή Ένωση θα άμβλυνε τις δυσκολίες.

Αυτά προς αποκατάσταση της ιστορικής και πολιτικής τάξης.
NEA

14 σχόλια:

  1. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ είπε (Για Καραμανλή-Αναν): Το άρθρο στα ΝΕΑ δεν έχει υπογραφή; Το ιστολόγιο την ξέχασε;
    Επί της ουσίας: Ο Καραμανλής νώριζε (όπως όλοι μας)ότι ο πρόεδρος της Κύπρου και οι Κύπριοι ήθελαν να ψηφίσουν όχι. Ταυτόχρονα γνώριζε ότι ΗΠΑ,Άγγλοι,ΕΕ ήθελαν το Ανάν. Με βάση την υπέρψήφισή του έγινε δεκτή η Κύπρος ως μέλος της ΕΕ γι' αυτό (μετά το όχι)έλεγαν στις Βρυξέλλες ότι "οι Έλληνες μας ξεγέλασαν". Γνωρίζοντας αυτα ο Καραμανλής όφειλε να μην έρθει σε απ΄ευθείας σύγκρουση με ΗΠΑ κλπ και ταυτόχρονα να εξασφαλίσει στους Κυπριους την άνεση να ψηφίσουν ότι ήθελαν χωρίς την αίσθηση ότι έρχονται σε σύγκρουση με την Ελλάδα. ΟΙ όντως αμφιλεγόμενες διατυπώσεις του εξασφάλισαν τη νίκη του οχι και ταυτόχρονα εμπόδισαν τους υπερασπιστές του Αναν να κατηγορήσουν την Ελλάδα ότι αθέτησε δοθείσες υποσχέσεις (από Σημίτη-Παπανδρέου-Κληρίδη). Ο χειρισμός αποδόθηκε στον Μπολυβιάτη και ακολούθησαν τα γνωστά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ Κ.ΚΑΡΑΜΑΝΛΗ

    Στο σχέδιο υπάρχει βελτίωση ως προς το κοινοτικό κεκτημένο. Το τελικό σχέδιο αποτελεί απόπειρα συγκερασμού και μερικής κάλυψης της απόστασης μεταξύ των δύο πλευρών. Υπάρχουν και θετικά σημεία αλλά και δυσκολίες.

    Οι όποιες αδικίες του σχεδίου Ανάν δεν πρέπει να μας εμποδίσουν να κοιτάξουμε μακροπρόθεσμα. Πιστεύω στη δύναμη της ευρωπαϊκής πραγματικότητας. Στα πλαίσια αυτά, τα θετικά του σχεδίου θα αποδειχθούν υπέρτερα. Με τις υπάρχουσες συνθήκες δεν θα εξυπηρετούσε η άσκηση πιέσεων.

    Πρέπει να διαφυλαχθεί οπωσδήποτε η ενότητα του ελληνισμού. Οι όποιες προσπάθειες επίλυσης του κυπριακού δεν σταματούν με το δημοψήφισμα. Και αν ο κυπριακός λαός πει ΝΑΙ θα σταθούμε με όλες μας τις δυνάμεις δίπλα στο νέο κράτος. Αν πουν ΟΧΙ, η άποψή τους θα πρέπει να γίνει σεβαστή από όλους. Αλλά και τότε οι προσπάθειες επίλυσης δεν θα πρέπει να σταματήσουν. Όσον αφορά στις ελληνοτουρκικές σχέσεις, αυτές πρέπει να βελτιωθούν. Η ευρωπαϊκή πορεία του Τουρκίας πρέπει να εξακολουθήσει».



    Η ΔΗΛΩΣΗ ΤΟΥ ΤΑΣΣΟΥ ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΥ

    «Θέλω να εκφράσω τις ευχαριστίες μου στον Πρόεδρο της Ελληνικής Δημοκρατίας, στον Πρωθυπουργό, στους πολιτικούς αρχηγούς και στον ελληνικό λαό. Ο σεβασμός και η ενεργός και πλήρης στήριξή τους στις αποφάσεις του κυπριακού λαού, όπως κατηγορηματικά εκφράστηκε σήμερα, είναι για μας ιδιαίτερα σημαντική. Στις 24 Απριλίου ο κυπριακός λαός, ελεύθερα και δημοκρατικά, θα εκφράσει την ετυμηγορία του για το Σχέδιο Ανάν.

    Όπως δήλωσε ο Έλληνας Πρωθυπουργός, την τελική ευθύνη έχει ο κυπριακός λαός, η απόφαση του οποίου θα γίνει απολύτως σεβαστή και θα στηριχθεί, ενώ η κοινή μας προσπάθεια δεν σταματά με το δημοψήφισμα, όποιο και αν είναι το αποτέλεσμά του.

    Η άριστη συνεργασία με τις ελληνικές κυβερνήσεις και η στήριξη του ελληνικού λαού, οδήγησαν στο να είναι σήμερα η Κυπριακή Δημοκρατία ενεργό και ισότιμο μέλος της ευρωπαϊκής οικογένειας και γι' αυτό η ευγνωμοσύνη μας είναι μεγάλη και θα είναι παντοτινή. Η ίδια συνεργασία και η ίδια στήριξη θα οδηγήσουν και στην υλοποίηση του μεγάλου στρατηγικού μας στόχου: Την επίτευξη μιας λειτουργικής και βιώσιμης λύσης, που θα επανενώνει την Κύπρο και το λαό μας, στα πλαίσια της ενωμένης Ευρώπης. Παραμένουμε αταλάντευτα προσηλωμένοι στο στόχο αυτό. Τον στόχο της λύσης.

    Αυτό που σήμερα προέχει είναι να συνεχιστεί ένας δημοκρατικός, δημιουργικός και νηφάλιος διάλογος και να διαφυλαχθεί η ενότητα του λαού μας. Με βάθρο την ενότητα αυτή, ανεξάρτητα από διαφορετικές προσεγγίσεις και εκτιμήσεις, που είναι και φυσιολογικές και θεμιτές, θα προχωρήσουμε την επομένη του δημοψηφίσματος. Με απόλυτο σεβασμό στην κρίση του κυπριακού λαού. Με γνώμονα την εξυπηρέτηση του καλώς νοούμενου συμφέροντος των Ελληνοκυπρίων και των Τουρκοκυπρίων, μέσα σε συνθήκες ασφάλειας, ευημερίας και προκοπής».


    ΚΑΙ ΤΟ ΠΡΩΤΟΣΕΛΙΔΟ ΤΩΝ ΝΕΩΝ

    ΤΑ ΝΕΑ: Καθαρή θέση ζητούν τώρα από Καραμανλή, ενώ ψάχνει τρόπο για να πει... «Nαι».

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. επισης η καλη και εγκυρη εφημεριδα ξεχασε να αναφερει ο,τι η θεση του Παπανδρεου δεν ηταν απλως ναι στο σχεδιο Αναν ...αλλα και αναβολη του δημοψηφισματος ...μαλλον για να πιασουν τοπο τα λεφτα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Τα διαπλεκόμενα δημοσιογραφάκια του ΔΟΛ διαστρέφουν την αλήθεια.
    Ο Καραμανλής έκανε τη συγκεκριμένη διφορούμενη δήλωση ως πρωθυπουργός και άφησε τους Κυπρίους να αποφασίσουν, γνωρίζοντας από τις δημοσκοπήσεις ότι θα πουν ΟΧΙ.
    Ο Παπανδρέου και σύσσωμο το ΠΑΣΟΚ υποστήριξαν με λύσσα το ΝΑΙ, όπως ακριβώς επέβαλαν τα συμφέροντα των ΗΠΑ-Αγγλίας-Ισραήλ.
    Καθαρά λόγια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ είπε (Για Καραμανλή-Αναν): Το άρθρο στα ΝΕΑ δεν έχει υπογραφή; Το ιστολόγιο την ξέχασε;

    Πατώντας πάνω στην κόκκινη ένδειξη Νέα σε παραπέμπει στο δημοσίευμα των Νέων.Είναι ανυπόγραφο το άρθρο. Εχει σαν τίτλο [ ΠΡΟΒΟΛΕΙΣ ] Ψέμα Καραμανλή και στο Κυπριακό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Δεν υποστηρίζω τον Καραμανλή, αλλά μη λέμε και ό,τι θέλουμε!
    Εδώ ήμασταν και τα ζήσαμε οι ίδιοι, πιέστηκε αφόρητα για να πει το 'ναι' μόνο μέσα στο συμβούλιο των αρχηγών κομμάτων!
    Με λίγα λόγια, είπε ναι με τέτοιο τρόπο που κατέστησε σαφές στους πάντες (όσους ξέρω τουλάχιστον) ότι έλεγε όχι και ότι η απάντησή του δεν είναι θετική.
    Αντιθέτως, κάτι λαμόγια, Γιωργάκης πρώτος από όλους, Μητσοτάκης δεύτερος, και (Ντόρα και) άλλοι, έσπευσαν να πουν πανηγυρικά ναι!
    Ειδικά ο ΓΑΠ 'έτρεξε' να πει ναι με το που έγινε η δημοσιοποίηση του σχεδίου στα ΜΜΕ, και πριν από την επίσημη τοποθέτηση του Παπαδόπουλου!
    ΚΑΙ ΜΟΝΟ ΓΙ'ΑΥΤΟ ΘΑ ΕΠΡΕΠΕ ΚΑΠΟΙΟΙ ΣΥΜΠΑΤΡΙΩΤΕΣ ΜΑΣ, ΠΟΥ ΕΧΟΥΜΕ ΤΟΝ ΙΔΙΟ ΤΟΠΟ ΚΑΙ ΘΑ ΤΟΝ ΚΛΗΡΟΔΟΤΗΣΟΥΜΕ ΣΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΑΣ, ΝΑ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΙΣΤΟΥΝ ΑΠΟ ΠΟΙΟΥΣ ΠΑΙΡΝΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΑΚΗΣ 'ΓΡΑΜΜΗ' ΚΑΙ ΠΟΙΟΙ ΤΟΥ ΓΡΑΦΟΥΝ ΤΟΥΣ ΛΟΓΟΥΣ!
    Όχι ότι μια φιλοαμερικανική κυβέρνηση στην Ελλάδα θα είναι αναποτελεσματική, ο Σιμήτης δεν τα πήγε άσχημα για παράδειγμα, ε αλλά όχι να βγάζουμε και τους ΣΥΓΧΡΟΝΟΥΣ ΔΟΣΥΛΟΓΟΥΣ!
    Η πολιτική του Καραμανλή στα εθνικά είναι η καλύτερη, η πιο ευέλικτη, των τελευταίων πολλών ετών.
    Βέβαια, δεν πρέπει να ξεχνάμε ότι αυτός ο ίδιος μας σπρώχνει στην 'αγκαλιά' του επικίνδυνου κυρίου ΓΑΠ.
    Φανταστείτε την Ελλάδα και το ρόλο της στην περιοχή μετά από μία τετραετία ΓΑΠ!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όταν ένας άνθρωπος σε διαφορετικές εκφάνσεις του βίου του έχει συλληφθεί ψευδόμενος και εξακολουθεί να ψεύδεται με μια ομολογουμένως καταπληκτική φυσικότητα,πολλές φορές μάλιστα να διακρίνει κανείς και μια ''''ιερή αγανάκτηση''''στα λεγόμενά του,τότε αυτός δεν είναι παρά ένας θρασύτατος και κακής ποιότητας άνθρωπος που πολλοί από εμάς δεν θα ήθελαν να έχουν πολλά μαζί του.

    Στην περίπτωση που ένας τέτοιος άνθρωπος, τυχαίνει να είναι και πρωθυπουργός μίας χώρας,τότε υπάρχει σοβαρότατο πρόβλημα. Όταν μία ολόκληρη πολιτική παράταξη της οποίας ηγείται εθελοτυφλεί και τον προβάλλει ως ….ηγέτη, κάτι δεν πάει καλά βασίλειο της Δανιμαρκίας. Προϊούσα σήψη και ανασφάλεια. Τα παράθυρά μου κλείνω πάλι μόνος μου θα μείνω……….

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. @25 Σεπτέμβριος 2009 12:47 μμ

    Αγαπητέ μου όσον αφορά τα ψέμματα,
    μέτρο σύγκρισης υπάρχει το οποίο σαφώς ΕΥΝΝΟΕΙ τον Πρωθυπουργό.
    Και ο νοών νοείτω...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @Γιώργος Βλάχος

    Σίγουρα μας δουλεύετε αγαπητέ...Ο Ελληνικός λαός θα το κρίνει αυτό την 4 Οκτωβρίου. Μάλλον ήδη το έχει κρίνει...τα ψέματα του Μπούλη τελείωσαν!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. είδατε ότι εξαιτίας αυτού του μεγάλου ΟΧΙ,μετά τον ΜΕΤΑΞΑ ο ΜΠΟΥΛΗΣ και την προσπάθεια συνεργασίας του με τους ρώσους ήταν η αιτια που η ελλάδα μας να έχει προβλήματα με τους ξένους και ντόπιους τρομακράτες.Και όμως το είδαμε και αυτό, σε εκλογική περίοδο πιάσαν τρομοκράτες.άρα σε κενό εξουσίας από πολιτικά κόμματα αυτού του τύπου το σύστημα- πολίτευμα δουλεύει καλύτερα.ξυπνάτε και μην ονειρεύεστε,η νέα δημοκρατία το κόμμα τwν αμερικανων δεν θα μπορούσε να πει όχι.εις βάρος του έθνους λειτουργούν αυτοί η δυο ,άντε να έχουνε και κάνα δυο σοβαρούς στο κόμμα τους να έχουνε να λένε.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ο/Η Ανώνυμος 25 Σεπτέμβριος 2009 7:07 μμ
    Σε όλα αυτά που γράφεις υπάρχουν επιχειρήματα για να τα υποστηρίξεις;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. ΤΙΠΟΥΚΕΙΤΟΣ είπε (για Καραμανλή-Αναν κλπ)Όσα λέει ο stef έχουν σοβαρό πρόβλημα λογικής. 1)Λέει ότι εξ αιτίας του ανοίγματος στη Ρωσία έχουμε πρόβλημα με τους τρομοκράτες. Δηλαδή; Εννοεί ότι τις βόμβες τις βάζουν ι αμερικανοί ή φίλοι τους που είναι εναντίον του ανοίγματος; Και υποστηρίζει ότι πρέπει να μην ασκούμε την πολιτική που η κάθε εκλεγμένη κυβέρνηση θεωρεί συμφέρουσα ώστε να μη μας βάζουν οι σύμμαχοι(!)βόμβες;
    2)Θεωρεί ταυτοχρόνως "κόμμα των αμερικανών" τη ΝΔ η οποία ωστόσο έκανε το άνοιγμα στη Ρωσία το οποίο δυσαρέστησε τους αμερικανούς. Βγαίνει νόημα; Και προσθέτει: (Η ΝΔ)δεν θα μπορούσε να πει όχι(στις ΗΠΑ).Αλλά...το είπε! και για τα Σκόπια και για το Αναν και για τον αγωγό. Αντιθέτως ο κ. Παπανδρέου είπε ναι(Αναν-αγωγό). Και 3)Η σύλληψη τρομοκρατών (εφ όσον αποδειχθεί ότι είναι)δεν αποδεικνύει ότιχωρίς τα κόμματα τα πράγματα λειτουργούν καλύτερα διότι συλλήψεις έγιναν καισε μη προεκλογική περίοδο. Αλλά αυτή η άποψη ότιχωρίς τα κόμματα λειτουργούμε καλύτερα,καταλαβαίνει ο stef που πάει; Δικαίωμα του καθενός να κάνειαντιπολίτευση σ' όποιον θέλει. Αλλά και λίγο καθαρό μυαλό δεν βλάπτει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Eχω λιώσει στο γέλιο για τον τρόπο της ανάλυσης που έκανες ΤΙΠΟΥΚΕΙΤE.λοιπόν με βάζεις τώρα να σου τα κάνω ποιο λιάνα,αν και δεν έχεις από ότι κατάλαβα διαβάσει τις άποψης μου και την κριτική στους χειρισμούς τις νέας δημοκρατίας,οποτε ας στο κάνω ποιο λιάνα.πρώτων για το μεγάλο ΟΧΙ που λέω είναι καθαρά ειρωνικό,γιατί ο καραμανλής είπε:η κύπρος αποφασίζει και εμείς ακολουθούμε,ωραία θέσει πήρε η ελλάδα με αυτήν την δήλωση,τώρα αν εσύ βλέπεις ναι η όχι εγώ βλέπω αοριστία και φορτώνει την όλη κατάσταση στην κύπρο,δηλαδή η κύπρος μονη και κόντρα σε αμερικανους εγγλέζους τούρκους ακόμα και με μας .βόμβες,όλοι εδώ και σε αλλα plogs λένε- εγώ με επιφύλαξη μεγάλη ότι τα νέα τρομοκρατικά χτυπήματα,και τα επεισόδια στο κέντρο είναι γιατί ο καραμανλής προσπαθεί να κάνει ανεξάρτητη πολιτική,έχω λιώσει στο γέλιο μιλάμε,δηλαδή δίχως συλλήψεις και αποδείξεις ο κάθε τυχάρπαστος βάζει βόμβες,μπορεί να είναι αμερικανοι ,αλβανοί ηλίθιοι έλληνες,kai δημιουργεί εντυπώσεις,αυτό όμως δεν είναι στοιχειο να προκαταλάβεις το γεγονός ότι έχει σχέσει με πολιτικές αποφάσεις αυτού του είδους και επιπεδου δηλαδή για πολιτική με στοιχεια υψηλής στρατηγικής,τι λέω τώρα, αν δεν έχει μίζα μια δουλειά εδώ δεν προχωρα τίποτα,άσε τώρα πέσαν και οι μηνύσεις με την dora, και πολύ περισσότερο αν θεωρείσαι σοβαρό κράτος και ελέγχεις τον χώρο σου,η την χωρα σου.είναι κόμμα τwν αμερικανων και των λεφτάδων νεόπλουτων που δόγμα έχουν ότι το χρήμα δεν έχει πατρίδα, από τα θεμέλια του μέχρι την κορυφή και ναι είναι γεγονός ότι η 17νοέμβρη πιάστηκε καταλάθος,όμως η ομάδα με τα νεαρά άτομα αυτή πιάστηκε σε νεκρό χρόνο δηλαδή δεν έχει κάποιο κόμμα την απόλυτη εξουσία,και το ωραίο είναι κάπου διάβασα ένα σχόλιο που έλεγε αν κάνουν κάτι οι τούρκοι, τώρα θα είναι δύσκολο,γιατί δεν έχουμε κάποιο κόμμα να κυβερνά οποτε οι στρατιωτικοί θα κάνουν την δουλειά τους δίχως πολιτικές επεμβάσεις,ποσο μέσα έπεσε ο μάγκας.οποτε αν κατάλαβες εγώ αναπαρήγαγα όλα τα σχόλια με έναν απλό χιουμοριστικό και λίγο σατιρικό για άλλους ειρωνικό τρόπο, αυτή είναι η πραγματικότητα,δίχως πώρωση και δογματισμό και φυσικά μέσα από τα δικά μου ματια.και έπρεπε να το καταλάβεις ότι ήταν κοροϊδευτικό το σχόλιο αφού ξεκινάω με το όχι του μεταξά που δεν έχει καμια σχέσει με τον ανεπάγγελτο μπούλη ούτε σε συγκυρίες ούτε σε καταστάσεις,ο μπούλης ο αμερικανοφαγος μετά τον σημίτη τον τουρκοφάγο,εκτος αν είσαι ενταγμένος στο κόμμα και δεν σηκώνειs σχόλια και κριτική και ακόμα περισσότερο πλάκα και πείραγμα.φιλικά.stef

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Λάβαμε από τον κ. Αλευρομάγειρο το ακόλουθο σχόλιο, το οποίο και δημοσιεύουμε:


    συγνωμη για την παρέμβαση,
    Ομως τα ΝΕΑ δεν λένε ολη την αλήθεια γιατι δεν λενε ολο το διάγγελμα Κ.Καραμανλη το οποίο κατεληγε "το τι θα κανουν οι Κύπριοι ειναι βεβαια δικη τους απόφαση και οποια και αν ειναι εμεις θα την στηριξουμε"
    Ουσιαστικα [και να αφησουν τις κουτοπονηριες τα 'Νεα" που στηριζουν λυσσωδως το ΝΑΙ στο αθλιο σχεδιο Ανναν[και τον ΓΑΠ που το στηριξε] ο Κ.Καραμανλης στηριξε την πολιτική του Τασσου Παπαδοπουλου απο το Μπουντεστοκ[βλεπε και βιβλιο Μ.Ιγνατιου-Κ.Βενιζελου-Ν.Μελέτη για το καταπτυστο σχεδιο Ανναν.]
    Και οχι μονον αυτο. Δεν εστειλε ο ΓΑΠ στον Τασσο Παπαδόπουλο τους "αστερες" του ΠΑΣΟΚ, Αννα Διαμαντοπούλου και Ακη Τζοχατζόπουλο να πιεσουν υπερ του σχεδιου Ανναν;;;;;;;;;;
    Αλλα ειπαμε αυτος ο Λαος ειναι ευκολοπιστος και παντα προδομένος,
    Δ.Αλευρομαγειρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.