10/9/09

O Φύρερ μαθαίνει τα άσχημα νέα

Το παρακάτω ντοκουμέντο έφθασε στα ηλεκτρονικό ταχυδρομείο μας και το μοιραζόμαστε μαζί σας.






17 σχόλια:

  1. Nα είσαι καλά Ανδρέα, μας έκανες να γελάσουμε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλό για να σπάει και η μονοτονία.Μπράβο γελάσαμε

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. καλο αλλα τον Μαη παλι θα σηκωσει κουπα ο Πειραιας......με ολο τον σεβασμό προς τους λοιπούς αναγνώστες του ιστολογίου..... :)))

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Καλό βέβαια, αλλά ο δημιουργός του video έκλεψε την ιδέα από αυτό:

    http://www.youtube.com/watch?v=KzbrFFXUMeo&feature=related

    το οποίο προηγείται!

    Το χιούμορ κάνει πάντα καλό.


    Δράκων

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Skal, και συ μεσα στο κολπο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aνώνυμε 4:32 μμ
    ο Ανδρέας έβαλε ένα βίντεο, το είδα, μου άρεσε και γέλασα.
    Τί κόλπο μπορεί να υπάρχει πίσω από αυτό το αστείο;
    Δηλαδή, αν φοβάται ο κάθε άνθρωπος να γελάσει ή να εκφράσει την άποψή του, μήπως και κρύβεται πίσω από κάθε αστείο ένα 'κόλπο', τότε πού οδηγούμμαστε;
    Ηρεμήστε παιδιά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Skal,
    Θα σου απαντησω, και θα σου αποδειξω οτι υπαρχει ΜΕΓΑΛΟ ΚΟΛΠΟ πισω απο αυτο το φαινομενικο αστειο, αλλα πρεπει να μου υποσχεθης οτι θα αναρτησης την απαντηση μου αυθεντικη και χωρις λογοκρισια. Γιατι αλλοιως δεν θελω να καθομαι να γραφω κειμενα (με συνδεσμους κλπ., κλπ.) τζαμπα και βερεσε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ανώνυμε 7:43
    ειλικρινά έχω βαρεθεί να ασχολούμαι με κυνήγι μαγισσών.
    Ίσως να έχεις κάτι στο νού σου, σα είσαι σίγουρος όμως ότι αυτό, ό,τι και να είναι δεν έχει περάσει ούτε κατά διάνοια από το νού του Ανδρέα, που το ανάρτησε, τον δικό μου γέλασα με την ψυχή μου, γιατί πέρα από άλλες πτυχές -άν υπάρχουν- η σύλληψη είναι ευφυής.
    Τέλος πάντων, όλοι όσοι είδαν το βίντεο δεν είδαν κανένα κόλπο.
    Αν όντως υπάρχει κάποιο κόλπο, είμαι ανοικτός να το ακούσω.
    Δεν είναι ανάγκη να γράφεις πολλά.
    Στείλε μου πέντε γραμμές και θα καταλάβω.

    φιλικά

    skal@infognomon.gr

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Μετα τη δουλεια μου. Δουλευω νυχτερινος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Μπράβο παιδιά,πολύ καλό,γέλασα με την ψυχή μου.Χρειάζοντε κι αυτά που και που να ξεμαυρίζει λίγο η ψυχή μας μ' αυτά που ακούμε και βλέπουμε. Διηνέκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. Και εμένα δεν μου αρέσουν τέτοιες δημοσιεύσεις. Βέβαια δεν έγινε κάτι εσκεμμένα. Ο skal είναι πατριώτης και το έχει αποδείξει. Αλλωστε του αρέσει να τα λέει μαζί μας. Άρα υπάρχει κάτι κοινό.
    Όμως πιστεύω οτι αυτά τα βίντεο δεν είναι τυχαία και δεν παράγονται απο "τυχαίους". Η προσπάθεια ωραιοποίησης και εξοικίωσης με φασιστοειδή (ο ίδιος ο Χίτλερ ήταν μυστικιστής κ.λ.π.) έχει πάρει το δρόμο της, όπως και αυτή της ωραιοποίησης των μαγισσών (τηλεόραση, κινούμενα σχέδια, Χαρι Πότερ κ.λ.π).Να σημειώσω εδώ οτι Πότερ (και όχι Πάτερ) είναι και το όνομα ενός "μεγάλου μύστη" που έζησε στη πραγματικότητα. Η Ελλάδα έχει γεμίσει μάγους (υπάρχουν πολλά είδη και ειδηκότητες, διάφορα επίπεδα "συνειδητοποίησης" κ.λ.π.)
    Κάνουν το κακό, περιμένουνε τον λεγόμενο "Φυρερ" τους (ούτε για αστείο να τον αναφέρουμε έτσι) και κάνουν τη δουλειά τους για να τον φέρουν.
    Ο Άγιος Βονιφάτιος διαφωτιστής των Κελτών και των Γερμανών αφού βασανίστηκε ετελειώθει με το κάρφωμα ενός ξίφους στη κάρα (κεφάλι)του. Και ο Άγιος Ιωάννης ο Θεολόγος (ο Άποστολος και Ευαγγελιστής της Αποκαλύψεως του Χριστού στους ανθρώπους) καθαίρεσε ένα φοβερό μάγο (διαβάστε το βίο του).

    Δεν το βρίσκω και τόσο αστείο. Οπωσδήποτε όμως είναι προσωπική επιλογή του καθενός.

    Βέβαια τίποτε πιο μυστικό απο τη "δράση" του Αγίου Πνεύματος.

    Η μεγάλη επιτυχία αυτών των εσκοτισμένων είναι οτι έχουν περάσει διαμμέσω προπαγάνδας (προφανώς απο Σέχτες και ΜΜΕ) ότι όποιος θέλει να είναι σοβαρός και επιστημονικός δεν πιστεύει στην ύπρξη τέτοιων παραγμάτων. Πριν λίγες ημέρες έβλεπα ένα ντοκιμανταίρ της αστυνομίας στην Αμερική που μπήκε στο πλαίσιο έρευνας για σοβαρή εγκληματική πράξη στο σπίτι ενός γιατρού και έπεσαν πάνω σε "τραπέζι" και αντικείμενα "λειτουργίας" μέσα απο ένα κράμα καθολικών "αγίων" και μαύρης αφρικανική μαγείας. Περιττό να πω ότι (και απολύτως φυσιολογικό) ο ένας αστυνομικός το έβαλε ενστικτωδώς στα πόδια και δεν άγγιξε τίποτα. Έφυγε απο τη υπηρεσία του και αρνήθηκε να εκτελέσει εντολές.

    Όμως η ύπαρξη και η δράση όλων αυτών αποτελεί κοινό μυστικό και δεδομένο στο φτωχό και ταπεινό ορθόδοξο λαό. Και όπως λένε και οι Έλληνες Πατέρες της Εκκλησίας η μεγαλύτερη επιτυχία του διαβόλου είναι οτι έχει κάνει τον άνθρωπο να πιστεύει οτι δεν υπάρχει. Και ο Απόστολος των εθνών ο Απόστολος Παύλος αναφέρεται σ΄αυτά.
    Να μη μακρυγορώ. Άλλωστε όπως λέει και ο Πυθαγόρας δεν λέγονται όλα σε όλους.

    Εκ Γερμανίας

    Θανάσης Μ.
    Ιατρός

    +++

    Υ.Γ.: Σε ευχαριστώ Skal για το βήμα λόγου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αγαπητε Σαββα,

    Πρωτα απ' ολα θα 'θελα να πω οτι ξενικες φρασεις ή λεξεις οπως το "κυνηγι μαγγισων", "ακτιβιστες" κλπ. πρεπει να αποφευγονται τουλαχιστον σ' αυτον τον ιστοτοπο.
    Αυτα δεν ειναι Ελληνικα κι ας τα αφησουμε για τους εμμισθους μεταφραστες/δημοσιογραφους των Τεγοπουλο-Λαμπρακηδων.

    Τωρα,
    Αν και γεννηθηκα πολυ μετα απο το τελος του Β' Παγκοσμιου Πολεμου εχω διαπιστωσει οτι η γεννια μου αλλα και οι μετεπειτα γεννιες εχουν υποστει και συνεχιζουν να υποκεινται (κοντα 65 χρονια τωρα) σ' ενα ολοσχερη βομβαρδισμο δαιμονοποιησης του Χιτλερ και των Γερμανων Εθνικοσοσιαλιστων χωρις προηγουμενο. (Χειροτερο απ αυτον της Δρεσδης). Σε παραλληλη τροχια βλεπουμε και μια ιδια τακτικη δαιμονοποιησης των Αραβικων Λαων (για διαφορετικους λογους βεβαια).

    Συνεχεια

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Συνεχεια...
    Οι "μαστρωποι" της Ανθρωπωτητας μας περιλουζουν σε καθημερινη βαση μεσω των οργανων που διαθετουν με ανειπωτη πνευματικη "σβουνια" που φοβαμαι οτι η δυσωδεια της σχεδον θα παραμεινη για παντα σ' αυτη τη Γη.
    Μας κατηχουν οι "καθοδηγητες μας", οτι για ολα τα δεινα του κοσμου υπευθυνοι ειναι ο Χιτλερ και οι Ναζι. Οι απολογητες των γεννοκτονων του Παλαιστινιακου Λαου μας πλημμυρισαν και μας πλυμμηριζουν με μυρια οσα τεχνασματα, καραγκιοζιλικια και ψεμματα ημπορει να διανοηθη ο νους πληθους διαβολανθρωπων.
    Οι κατ' αποκοπην "αντιπρωσωποι της βιομηχανιας της Νεας Ταξης" μας εχουν ορμηνεψη και συνεχιζουν να μας ορμηνευουν οτι πρεπει να γινουμε ολοι Πουστηδες με σκουλαρικια και Λεσβιες με χαλκαδες στις κλειτοριδες ωστε να προοδευσουμε αλλα συναμα να ξετιναξουμε μια και καλη κεινο το ρατσισμο και ξενο-ομοφο-φοβια που κουβαλαμε απο τα γεννοφασκια μας.
    Με οτι ξετσιπωσια εχουν οι Διαβολανθρωποι ξεκινησαν να "απελευθερωσουν" τις γυναικες (βαζοντας μπροστα την αθλια εβραια Gloria Steinem) κυνηγωντας τες απο τα σπιτια τους και τα παιδια τους, την οικογενεια δηλαδη, και τις εστειλαν στις φαμπρικες, ενω ταυτοχρονα τους πηραν απ την αγκαλια τους τα παιδια τους της προσχολικης ηλικιας να τα "διαφωτισουν" οπως αυτοι θελουν. Μ' ενα σμπαρο δυο τριγωνια δηλαδη. Και διπλη φορολογια σε μια οικογενεια, και τα παιδια τους "μαθαινουν" για τον Χιτλερ πριν ακομα φυγουν απ' το βυζι της μαννας τους.
    Οι πορνοπαραγωγοι του Κοσμου ορμηνευουν τα κοριτσια απο μικρη ηλικια οτι η προοδος και η επιτυχια στη ζωη μιας γυναικας ξεκιναει απο το ξεβρακωμα και την πουτανια. Ετσι οταν μια νεαρη γυναικα παντρευτη και δημιουργηση σπιτικο να ειναι νουθετημενη εκ των προτερων και να ξερη που και πως να ξενοπηδηχτη. Εξ' αλλου οι παραδοσιακοι εχθροι του ακρογωνιαιου λιθου της κοινωνιας, που ειναι η οικογενεια, εχουν μεριμνησει απο πολυ πριν για νομους και διαζυγια. Ισοτητα βλεπεις.
    Και κει που καποιος αδαης σαν και μενα αναρωτιεται ποσο χαμηλα μπορει να φθαση ο εξευτελισμος αυτων των υπανθρωπων, αυτοι συνεχιζουν να σκαβουν βαθυτερα και ξαφνικα ερχεται ενα νεο κυμμα σβουνιας απο το υπερπεραν που σου κοβει την ανασα. Για ολα φταιει ο Χιτλερ ακομα και για το Εϊτζ. Και γω που νομιζα οτι εφταιγε εκεινος ο τρομοκρατης ο Αραφατ που ηταν παντα ΤΟ εμποδιο για την ειρηνη μεταξυ των Φιλειρηνικων εβραιων και των οπισθοδρομικων Παλαιστινιων.
    Και μετα απ' ολα αυτα μας προκυπτη και ο Ολυμπιακος! Μου θυμιζει το παλιο τραγουδακι " Με φωναζουνε Χιτλερ γιατι σ' ολα ειμαι μεσα".
    Για σκεψου Σαββα, αντι ο Ολυμιακος ναχε το Χιτλερ για οπαδο ναχε λεει το Αριελ Σαρον, ή και τον Μαο, η ακομα τους Μπολσεβικους και τον Σταλιν! Μια υποθεση κανω.

    Και κει που σκεφτομαι ξανα ο αδαης ποσο ποιο βαθεια θα κατρακυλησουν οι "σεσημασμενοι των σεσημασμενων" ξαφνικα διαβαζω σε υπερχυλιζοντες υπονομους των εβραιων μασκαρεμενοι σαν "Αμερικανικο περιοδικο Newsweek" για τον ρατσισμο των βρεφων. Που λεγαμε προηγουμενως για την απελευθερωση των γυναικων.
    Εδω θα γελασης ποιο πολυ βλεποντας τον "Χιτλερ" να βριζη πουχασε ο Ολυμπιακος.
    Και μετα αναρωτιωμαστε για τα φαινομενα γεννιτσαρισμου στην Πατριδα μας.


    Συνοψιζοντας εχω να σου πω το εξης.
    Το να δης το φιλαμκι αυτο κατ' ιδιαν και να γελασης δεν μου πεφτει λογος. Εξαρταται απ τον καθε ανθρωπο ξεχωριστα. Αλλα να αναρτησης αυτη τη εβραιϊκια αθλιοτητα στην ιστοσελιδα σου αφαιρει μερος απ την σοβαροτητα της σελιδας.


    Χαιρετισματα στο Αντρεα!

    Απο τα Καλαβρυτα με αγαπη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Το καλό και το κακό έχουν ίσο μερίδιο μέσα στον ίδιο άνθρωπο. Το άσπρο και το μαύρο είναι μέρος του όλου.Ό Διάβολος ήταν ο αγαπημένος άγγελος που εξέπεσε....
    Η μάχη που δίνετε και θα δίνετε και ποιος και τι θα επικρατήσει είναι αιώνια. Οσο επικίνδυνο είναι να δαιμονοποιούμαι τα πάντα άλλο τόσο είναι και να τα ισοπεδώνουμε.
    Το αν μπορεί το κακό να γίνει χειρότερο γιατί κατάφερε να πείσει τον άνθρωπο για την ανυπαρξία του είναι μέρος της ισοπέδωσης των αξιών του ανθρώπου και αφορούν :
    Το ήθος και την ηθική
    Την ελευθερία και την δέσμευση
    Την δημοκρατία και την δικταρία
    Στ' όνομα των ως΄άνω έχουν γίνει τα μεγαλύτερα εγκλήματα με γνώμονα το καλό...Αρα κ. Θανάση κατά την ταπείνη μου άποψη το καλό και το κακό υπάρχει στο βαθμό που υπάρχει και μας ενισχύει ή αποδυναμώνει ανάλογα με το πόσο ''χώρο'' του επιτρέπουμε να έχει στην ζωή μας στο μυαλό μας και στην ψυχή μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Χριστίνα
    αν έχεις πάει στο Λιμποβίσι θα είδες ότι δίπλα στο σπίτι όπου μεγάλωσαν οι Κολοκοτρωναίοι υπάρχει μια ταπεινή εκκλησιά του Αγίου Ιωάννη του Βαπτιστή και Τιμίου Προδρόμου.
    Από εκεί ξεκίνησε το ’21.
    Τι είπανε λοιπόν οι Κολοκοτρωναίοι και οι άλλοι οπλαρχηγοί ξεκινώντας την επανάσταση; Μήπως είπαν "υπέρ ηθικής, δημοκρατίας και ελευθερίας"; Βεβαίως και όχι. Θα ήταν πολύ αόριστο. Είπαν "υπέρ πίστεως και πατρίδος".
    "Από Θεού άρξασθε" (Ευαγγέλιο), "αρχή σοφίας φόβος θεού" (Σοφία Σολομώντος, Παλαιά Διαθήκη). Εφάρμοσαν το Ευαγγέλιο στη πράξη. Πως θέλουμε να μπούμε στο Ναό της Μεγάλης του Θεού Σοφίας; (χωρίς σοφία;). Και για ποιο λόγο τέλος πάντων να μπούμε στη Αγια Σοφιά. Μα η Αγία Σοφία είναι εκκλησία και στη εκκλησία γίνεται λειτουργία.
    Ο Κολοκοτρώνης είχε Ιδιαιτέρα του την Μεγαλόχαρη. Ο Μακρυγιάννης προσεύχονταν και αυτός διαρκώς στην Παναγία. Έχουμε ξαχάσει την έννοια της προσευχής. Χωρίς προσευχή ο άνθρωπος είναι απέναντι στο Θεό , όπως το μωρό που δεν έχει αρχίσει ακόμα να μιλάει.

    Η εσωτερική αλλοίωση προς το κακό έφερε τη πτώση της Βασιλεύουσας. Η εσωτερική αλλοίωση προς το καλό (προς το Χριστό δηλαδή) έφερε και το ’21. Πως μπορεί να αγνοείται το γεγονός ότι οι αγωνιστές του ’ 21 πέρναγαν όλοι από το πετραχήλι πριν πάνε για τη μάχη. Το ίδιο και ο Καραϊσκάκης κ.λ.π.

    Δεν ήταν απλοί στρατιώτες, ήταν στρατιώτες του Χριστού. Όπως άλλωστε και οι Φιλικοί Υψηλάντης-Αγ. Γρηγόριος ο Ε΄-Καποδίστριας. Γι’ αυτό έγινε το θαύμα.
    (άλλωστε η στρατηγική, η θεολογία και η ιατρική διέπονται απο τους ίδιους νόμους και αρχές).

    Αφού λοιπόν μας έδειξαν το δρόμο στη πράξη και είδαμε με τα μάτια μας τα αποτελέσματα και αναπνέουμε και απολαμβάνετε ελεύθερη πατρίδα (όπως είπε και ο τυφλός πλέον και επαίτης Νικηταράς στον άγγλο πρόξενο -απολαμβάνω είπε-), γιατί ψάχνουμε στα αστέρια τη λύση και τις απαντήσεις;


    Φιλικά
    Θανάσης

    Υ.Γ: εγκλήματα στο όνομα του καλού έκανε ο προβατόσχημος λύκος και υπερόπτης Πάπας. Για εμάς τους ορθοδόξους το καλό έχει όνομα και λέγεται "Ουράνιος Πατήρ"
    (Πατήρ-Υιός-Άγιο Πνεύμα). Πότε θυσιάστηκε΄μέσα σ’ αυτά τα χίλια χρόνια ένας Πάπας για το ποίμνιο του; το έχω ξαναπεί. Ο μάρτυρας του Χριστού αφήνεται να θυσιαστεί (θυσιάζει τον εαυτό του) εν ο ονόματι Χριστού για τους άλλους. Οι μάρτυρες του Ισλάμ (Κοράνι) και αυτοί του Πάπα θυσιάζουν τους άλλους για τον εαυτό τους. Απο εκεί μπορείς να διακρίνεις και Χριστό (χρήσιμο) απο Αντίχριστο (αντι-χρήσιμο).
    Ο ΧΞΣΤ της Αποκαλύψεως σημαίνει κατά τον Άγιο Ανδρέα Καισσαρείας :
    Χριστός Ξένος ΣΤαυρού. Αυτά για τον 666 που κατά τ΄ άλλα είναι σέξυ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Θαναση Μ. Μια και το ψαχνεις το θεμα,διαβασε το βιβλιο του David Icke 'Το μυστικο ολων των εποχων'.Θα βρεις στοιχεια και ονοματα των ισχυρων,που θα σου σηκωθει η τριχα και θα δεις πολλα τεκταινομενα με την πραγματικη τους εικονα και οχι με την εικονικη.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Ευχαριστώ ΝΑΙΑ
    θα το έχω υπόψη μου
    (αν και έχουν πέσει στην αντίληψη μου και κάτι άλλα ,μάλλον αντίστοιχου περιεχομένου, που δεν κατάφερα να τα τελειώσω, ακριβώς γιατί μου είχε σηκωθεί η τρίχα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.