24/11/09

Αυτή η τοποθέτηση δεν πρέπει να περάσει:

Η αθλιότητα δεν πρέπει να περάσει. Εκείνοι που αποφάσισαν στην τοποθέτηση σε καίρια θέση του ελληνικού υπουργείου (πρώην εθνικής) παιδείας ένος ατόμου που εκφράζει απόψεις που είναι σε κάθετη αναντιστοιχία με το δημόσιο αίσθημα και την ιστορική αλήθεια, ενός ατόμου που κατέλαβε θέση πανεπιστημιακού δασκάλου με αμφισβητούμενες διαδικασίες και που συναγελάζεται επί σειράν ετών με άτομα της αμερικανικής πρεσβείας στην Αθήνα και εγκάθετους του Σόρος, θα πρέπει να λογοδοτήσουν στον ελληνικό λαό.
Η λαϊκή εντολή δίδεται σε ένα κόμμα, με βάση το πρόγραμμα και τις προεκλογικές δεσμεύσεις. Ποτέ και πουθενά δεν αναφέρθηκε προεκλογικά ότι το κυβερνόν κόμμα θα τοποθετήσει σε τόσο καίρια θέση ένα άτομο με απόψεις εκ διαμέτρου αντίθετες με την ιστορική πραγματικότητα και το δημόσιο αίσθημα.
Η κοινωνία και ο ελληνικός λαός πρέπει να αντιδράσει.
Περιμένουμε ανάληψη πρωτοβουλίας από κάποιον φορέα.


21 σχόλια:

  1. Αγαπητέ Σ.Κ.
    Επειδή στην παρούσα κατάσταση κάθε αργοπορία θα εδραιώσει τον μηχανισμό της κας Δραγώνα, προτείνω με όχημα την
    ΠΑΜΠΟΝΤΙΑΚΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑ ΕΛΛΑΔΟΣ (Π.Ο.Ε) στην οποία έχετε έρεισμα να αναλάβoυμε να συγκεντρώσουμε τον μεγαλύτερο δυνατόν αριθμό υπογραφών ΚΑΙ ψηφιακά (Causes στα Facebooks, gopetition στο http://www.gopetition.co.uk/κλπ) και μέσω του blog σας. Στην διάθεση σας για ότι δύναμαι.
    ΜΦΧ
    _Κ.Π.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Συμφωνώ απόλυτα μαζί σας !! Δεν πρέπει να περάσει !!
    Αναλάβετε δράση (σε συνεργασία ισως και με άλλα μπλογκς) και μεις είμαστε εδώ να την υποστηρίξουμε !! Πρέπει για λόγους όχι μόνο ουσιαστικούς να δηλώσουμε παρόν και να ανατρέψουμε αυτή την τοποθέτηση !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Προσυπογράφω!....... Και αν χρειασθεί επιστολές διαμαρτυρίας με mail στον πρωθυπουργό και τους φορείς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Επειδή επίσημη αντίδραση δεν θα υπάρξει, (ισχύει το ότι στου κρεμασμένου το σπίτι για σχοινί δεν μιλάνε),κοινή δημοσίευση κειμένου (κοινής αποδοχής) απο όσα ιστολόγια το επιθυμούν. Να σας θυμίσω μια ανάλογη πρωτοβουλία Ιστολογίων Ελλαδας και Κύπρου για το Θέμα του Μακάριου Δρουσιώτη και της "επαφής" του με τον Ντάουνερ η οποία και δημοσιεύθηκε απο το Κυπριακό Ποντίκι. Ας αποδείξουμε ότι τον πατριωτισμό μας δεν το χαρίζουμε σε κανέναν και οτι ο Ελληνισμός σε πείσμα πολλών δεν θα χαθεί όσο κιαν προσπαθούν.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Φυσικά και συμφωνώ. Τα είχα πει από τις 6 Οκτωβρίου ότι μην εκπλαγείτε εάν δείτε:

    -Νομιμοποίηση 2ης γενιάς λαθρομεταναστών και ίσως 1ης μετά από 5ετία. Πακιστανοί και Αλβανοί πανηγύριζαν το βράδυ των εκλογών. Υπενθυμίζω το ΠΑΣΟΚ και ο Παπανδρέου είπαν ΟΧΙ στους ψήφους των Ελλήνων της διασποράς.

    -Αποικισμό αλλοεθνούς εθνικιστικής μειονότητας στις παραμεθόριες περιοχές των μακεδονικών(100.000 σκοπιανοί),θρακικών(600.000 Τούρκοι) και ηπειρωτικών (50.000 Τσάμηδες) νομών της χώρας. Οι Σκοπιανοί, Αλβανοί και Τούρκοι πανηγύριζαν το βράδυ των εκλογών. Υπενθυμίζω τις δηλώσεις Λοβέρδου για "έμμεση" κατάργηση του νόμου Γεννηματά που αφορά όχι μόνο τους Σκοπιανούς αλλά και τους υπόλοιπους.

    -Μερική αυτονόμηση περιοχών της Θράκης με προγράμματα τύπου "πολιτισμού" και "γλώσσας". Δεν είναι τυχαίο ότι το ΠΑΣΟΚ στην Θράκη πήρε 60% και 80% στις μειονοτικές περιοχές. Το 80% δε, δείχνει ότι η Νέα Δημοκρατία επτώχευσε ΕΘΝΙΚΑ και εκεί. Υπενθυμίζω πράξεις και δηλώσεις των Τούρκων βουλευτών του ΠΑΣΟΚ.

    -Πλήρη εφαρμογή της Ρεπούσιας πολιτικής στην Ελληνική Εθνική Παιδεία. Το κατάργηση το Εθνικής από το όνομα "Υπουργείο Εθνικής Παιδείας" που μένει σκέτο "Παιδείας" γιατί δεν το σχολιάζουμε ;
    Σε καμμιά 5αριά χρόνια θα έχουμε σχολικά βιβλία που θα γράφουν όχι μόνο Ελληνο-τουρκικές επιτροπές αλλά και ελληνο-αλβανικές όπου θα μαθαίνουμε πόσο Ιλλυριοί είναι οι Αλβανοί.

    Ο γνωστός Βρετανός νεωτεριστής και μελετητής του εθνικισμού Anthony Smith στο βιβλίο του "Εθνική ταυτότητα" αναφέρει ότι δύο είναι τα κύρια είδη πλήρους εθνοτικού αφανισμού: η γενοκτονία και η εθνοκτονία, η οποία ορισμένες φορές ονομάζεται και «πολιτισμική γενοκτονία».

    H καινούργια κυβέρνηση που ξεκίνησε με έργα και πράξεις την «πολιτισμική γενοκτονία» με :

    Α.την απαλοιφή/αποδόμηση του όρου "εθνικού" από τα Υπουργεία

    Β.την ταύτιση των πολιτικών δικαιωμάτων των Ελλήνων με λαθρομετανάστες

    Γ.την άρνηση των ίδιων δικαιωμάτων στους Έλληνες της διασποράς και

    Δ.φυσικά η θύελλα που έρχεται και είναι η πλήρη υποταγή της εθνικής παιδείας στον εθνομηδενισμό.

    Η αντίδραση πρέπει να βασιστεί στα πλαίσια του Γαλλικού μοντέλου που έχει ως θέμα την εθνική ταυτότητα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Διακήρυξαν ότι θα επιδιώξουν την αξιοκρατία. Με δικαιολογία αυτή ακριβώς την αξιοκρατία έβαλαν σε μια πρωτοφανή αδυναμία λειτουργίας το κράτος για ενάμιση μήνα τώρα. Δήθεν για να εξασφαλίσουν τους άριστους μέσα από το σύστημα της αξιολόγησης των βιογραφικών. Από τους άριστους των αρίστων αυτών των χιλιάδων ατόμων που εξέφρασαν ενδιαφέρον επέλεξαν μια κυρία που απ’ ότι ψιθυρίζεται δεν έχει ούτε καν τίτλο σπουδών από δημόσιο πανεπιστήμιο στην Ελλάδα διότι δεν έκανε προπτυχιακές σπουδές ούτε στην Ελλάδα ούτε και σε κανένα άλλο αναγνωρισμένο πανεπιστήμιο διεθνώς παρά σε κάποια σχολή η οποία της έδινε δυνατότητα για μεταπτυχιακά στην Μ. Βρετανία. Αυτή η κυρία λοιπόν τα μόνα «προτερήματα» που έχει είναι ότι είναι δεδηλωμένα εναντίων του εθνικού χαρακτήρα της ελληνικής παιδείας και φυσικά είναι ενάντια στον εθνικό χαρακτήρα του ελληνικού κράτους συνολικά σύμφωνα πάντα με δικές της δηλώσεις. Η κυρία αυτή μέσω προσωπικών επαφών με τον κύριο πρωθυπουργό έχει τοποθετηθεί στην θέση στην οποία βρίσκεται και του οφείλει όλη την καριέρα της διότι δεν είναι απόφοιτος τριτοβάθμιας εκπαίδευσης παρά μόνο χαριστικά φέρει τίτλους σπουδών που δεν αναγνωρίζονται. Γιατί κύριε Παπανδρέου προσωπικά κάνατε όλο αυτό το θέατρο ενώ τελικά θα επιλέγατε έτσι κι αλλιώς ανθρώπους του περιβάλλοντός σας; Πως θα μιλήσετε δημόσια για αξιοκρατία; Και αν μιλήσετε για αξιοκρατία με ποιες πράξεις θα υποστηρίξετε τους λόγους σας; Το σκάνδαλο ανεξάρτητα απ’ το τι πιστεύει κανείς για τα πρόσωπα είναι κατ’ εξοχήν πολιτικό διότι πολιτικός που δηλώνει ότι θα εφαρμόσει αξιοκρατία δεν διορίζει πρόσωπα που αποδεδειγμένα οφείλουν την όποια καριέρα τους σε προσωπικές επαφές με άτομα της πολιτικής εξουσίας. Και για να το θέσουμε αλλιώς πώς κάποιος οποιοσδήποτε δημόσιος λειτουργός θα προσφέρει στο κράτος του οποίου αποκτά δημόσια αξιώματα ενώ ταυτόχρονα δεν πιστεύει την εθνική ιδεολογία αυτού του κράτους; Γιατί μέσα σε αυτό το πλαίσιο αύριο να μην ορίσουμε κάποιον αλλοεθνή ως υπουργό εξωτερικών της Ελλάδας; Δηλαδή μόνο το διαβατήριο θα είναι κριτήριο για το ποιος είναι και ποιος δεν είναι έλληνας; Δεν θα πρέπει να λαμβάνονται υπόψη και οι προσωπικές απόψεις όταν κάποιος είναι δημόσιος λειτουργός;-

    Ελευθέριος Β.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Το σόι μου μετρά 4 νεκρούς στους απελευθερωτικούς πολέμους αρχής γεννώμενης από το 1897. Από τις αρχές του 1800 στην οικογένεια μου, από πατέρα σε γιό και από παππού σε εγγονό, όλοι μας μάθαμε ότι είμαστε Έλληνες και ότι η ελευθερία στοιχίζει.

    Άνθρωποι χωρίς μόρφωση, φτωχοί αλλά με γνώση της ταυτότητάς τους, με γνώση για τις ρίζες τους από στόμα σε στόμα κάθε γενιάς.

    Λυπούμαστε που είμαστε Έλληνες κυρίες και κύριοι των υπουργείων, των επιχειρηματικών gala και των αδιάφορων πολιτών αυτού του τόπου. Σας χαλάμε έτσι τη σούπα, στο να προβάλλεστε επικοινωνιακά οι πρώτοι, στο να μην κάνετε μπίζνες όπως τις θέλετε οι δεύτεροι και να πουλάτε την ψήφο σας οι τρίτοι.

    Τέλος κυρία Θάλεια μου ακόμα και αν έχετε δίκιο και δεν ήμασταν Έλληνες σας λέω ότι με τόσο ΑΙΜΑ ΠΟΥ ΧΥΣΑΜΕ (όχι για τις καρέκλες, όχι για τις μπίζνες, όχι για το βόλεμα) ΤΟ ΕΧΟΥΜΕ ΚΕΡΔΙΣΕΙ ΝΑ ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΛΛΗΝΕΣ.

    Για αυτό αϊ σιχτίρ που θα πείτε εσείς στο παιδί μου τι είναι!!!!!!!!

    Observer

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Ο κάθε ΄Ελληνας που νιώθει πως η κυρία αυτή τον προσβάλει, ας επιλέξει τους τρόπους και τα μέσα να διαμαρτυρηθεί.
    Τρόποι υπάρχουν πολλοί φυσικά, να σταλούν email, επιστολές, στα μπλόγκς διαμαρτυρίες κλπ.
    Πάντα με γνώμονα την ευπρέπεια και τα δημοκρατικά ηδεώδη κλπ.
    Επειδή εγώ τα παραπάνω τα θεωρώ "αδερφίστικα" και μπούρδες, καθώς ισχύει, το "στου κουφού την πόρτα όσο θέλεις βρόντα", θα της κάνω της κυρίας μια ωραία μήνυση με πολύ "δημοκρατιλίκι" μέσα, μπόλικα ανθρώπινα δικαιώματα και άλλες σαχλαμάρες,για να μάθει πως οι ΄Ελληνες δεν γίναν αδερφές!
    Με την Ρεμπούση τι έγινε?
    Τίποτα απολύτως!
    Βούϊξε όλη η Ελλάδα και στο πράμα της αυτή ! Πήγε και στην Κύπρο να μεταδώσει την "αρρώστεια"...

    Η κυρία αυτή, προσβάλει την Εθνική μου αξιοπρέπεια, τους προγόνους μου εμένα, τα παιδία μου και όλους τους συμπολίτες μου. Δεν της επιτρέπω να κατέχει δημόσιο αξίωμα να την πληρώνω και να με καθυιβρίζει έτσι.
    Θα αρνηθώ να πληρώσω την εφορία μου, δεν θα πάω να ψηφίσω και ότι άλλο μπορώ θα κάνω.
    Δεν ντρέπεται λιγάκι η τρανσέξουαλ αυτή να μιλάει έτσι?
    Αν τρώγανε όλα τα υποκείμενα αυτά, ένα γερό χέρι ξύλο κάθε φορά που βγάζανε το "δηλητήριό" τους,να δούμε αν τολμάγανε να το ξανακάνουνε. Μην εκληφθεί από κανέναν πως αυτό είναι προτροπή για να τις φάει η κυρία αυτή...υπόθεση είναι.
    ΄Οποιος θέλει να συνταχθεί μαζί μου εδώ είμαι..θα επανέλθω επί του θέματος, εν καιρώ.
    Μιλάν όλοι μιλάν κι κώλοι τώρα...αν ζούσανε αυτοί οι "ξεβράκωτοι" κυρία μου και τα έλεγες αυτά, θα σου έλεγα εγώ που θα βρισκόσουνα...
    Κι ήτανε "ξεβράκωτοι" γιατί δεν υπήρχε ένδυμα να χωρέσει τα παπάρια τους!Να στο πω και ενδυματολογικά δηλαδή!
    ΄Οσο καταλαβαίνουν οι Τούρκοι από τα διαβήματά μας και τις διαμαρτυρίες μας, άλλο τόσο καταλαβαίνουν και κάτι κοπρόσκυλα σαν αυτήν με τις διαμαρτυρίες μας...
    Θα δούμε...πάντως δεν θα περάσει έτσι αυτό...
    ΑΊ σιχτίρ ροσπού καρακαλτάκα, να στο πω στα Τούρκικα, που θα πρεπε να είναι η μητρική σου γλώσσα.
    ΄Ομηρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Η αντίδραση πρέπει να βασιστεί στα πλαίσια του Γαλλικού μοντέλου που έχει ως θέμα την εθνική ταυτότητα......
    εγω σκεπτομαι την γκιλοτινα ως Γαλλικο μοντελο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Η ΑΚΑΔΗΜΙΑ δεν έχει άποψη ? Εφόσον σιωπά να καταργηθεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΘΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ;;;;;;;;

    ΕΥ,ΑΓΓΕΛΟΣ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Ζητώ συγνώμη για το προσωπικό μήνυμα και ευελπιστώ στην κατανόηση του Σ.Κ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Μόνο συντονισμένες δράσεις μπορούν να αποκαθηλώσουν την συγκεκριμένη κυρία από την έδρα που κατέλαβε.

    Υ.Γ.: Προς Όμηρο> Περιμένω επικοινωνία τάχιστα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Αυτή η ''Κυρία'' που διορίσθηκε ελέω Πρεσβείας(της γνωστής) ή ελέω Στοών θα πρέπει να πάει απο εκεί που΄ρθε.Όπως πήγε αρχικά η Γιαννάκου.
    Ας αναληφθεί μία πρωτοβουλία δυναμική στη Θεσ/νίκη και μία στην Αθήνα, και να κατέβουμε όλοι στο δρόμο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Όμηρε το θέμα της Κας και γενικά το εθνομηδενισμού είναι εφάμιλο της διαφθοράς. Είναι παντού και διαβρώνει τα πάντα. Εάν ποτέ αντιμετωπισθεί η διαφθορά στην Ελλάδα τότε θα έχουμε αποτέλεσμα και στον εθνομηδενισμό.

    Ο καθηγητής Κοντογιώργης επώνυμα κατήγγειλε στο τι κάνουν αυτοί στο πανεπιστήμιο. Τώρα πλέον είναι και στην κορυφή του διαφθαρμένου κράτους μας. Εδώ η υφυπουργός _μη εθνικής- παιδείας στην Βουλή είπε με αλαζονικό τρόπο ότι το βιβλίο της Ρεπούση είναι....άρτιο.!!!

    Δεν είναι τυχαία η επιλογή των 3 κυριών στην θέση του συγκεκριμένου υπουργείου. Το επόμενο είναι να δούμε Λιάκο, Κουλούρη και Φραγκιαδάκη σε επιτροπή για το μέλλον....της παιδείας μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. @akritas.-
    Αγαπητέ φίλε, συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου. ΄Αλλωστε οι κάθε είδους ανθέλληνες που αναζητούν "μισθοφόρους" και προδότες, πρωταρχικά αναζητούν το "ρήγμα" στην προσωπικότητα του "στόχου" τους...
    Η τακτική τους είναι γνωστή...αν δούνε "σημεία" "ρευστής συνειδήσεως" την διαφθείρουν κατόπιν καταλλήλως και κατόπιν εκτελούν τις επιταγές τους.
    Δεν γίνεται να υπηρετήσει κάποιος ανθελληνικούς σκοπούς εάν δεν είναι διεφθερμένος ψυχικά, ηθικά και ως προσωπικότητα.
    Οι γενίτσαροι είχαν και μια δικαιολογία, καθώς παιδιόθεν τουρκέψανε και ήταν νήπια, οι σημερινοί είναι πραγματικοί προδότες, συνειδητοί...
    Είμαστε νομίζω ηθικοί αυτουργοί και συναυτουργοί-συμμέτοχοι, όταν ανεχώμαστε τέτοιοι προδότες να καθορίζουν την παιδεία των Ελληνοπαίδων.
    Πέρασε ανώδυνα η περίπτωση Ρεμπούση και φυσικό ήταν, να επέλθει η συνέχεια...κοκ.
    Εαν δεν υπάρχει δυναμική και καθολική αντίδραση, θα ακολουθήσουν χειρότερα...
    συνέχεια...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. μας εχουν βαλει στο παραμυθι οτι οι φύλακες αγρυπνουν και τετοια ...

    οι φυλακες εχοντας εξασφαλισει συνταξιοδοτικο δικαιωμα κοιμουνται με ολυμπια μακαριοτητα,

    να βαλουμε την υπογραφη μας ;

    σε διαμαρτυριες και μηνυσεις ;

    ωραια
    να ξερουν με ποιους εχουν να κανουν και να μας συ -μορφωσουν

    να αρνηθουμε τη συμετοχη μας στις κρατικες μα ς υποχρεωσεις

    θα ειναι ευκολο γιαυτους να μας βαλουν στο περιθωριο και αφορμη να στελεχωσουν την νεα κρατικη τους οντοτητα με προθυμους λαθρομεταναστες

    ειμαστε αχρηστοι

    και μας φερονται αναλογα

    h

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Μικρό Εθνομηδενιστικό λέξικό

    Η απόγνωση στην προκυμαία τού Θανάτου= Συνωστισμός στην παραλία της Σμύρνης

    Οι άσκοπες πορείες θανάτου των γυναικόπαιδων τού Πόντου στα χιόνια τους χειμώνες 1916-1917 και 1917-1918 = Διακοπές χειμερινού κοινωνικού τουρισμού του Οθωμανικού κράτους πρόνοιας.

    Το αντάρτικο σωτηρίας τού Πόντου= Παράνομες Εθνικιστικές ληστοσυμμορίες, πού αμαύρωναν την ήρεμη αγροτική ζωή νομοταγών Τούρκων χωρικών

    Ο Αγωνιστής τού Πόντου Νίκος Καπετανίδης= Εθνικιστής Πράκτορας της Ελληνικής κυβέρνησης πού υπονόμευε την ακεραιότητα του Οθωμανικού κράτους και πού εκτελέσθηκε νόμιμα στην πλατεία της Αμάσιας μετά απο αδιαμφισβήτητη ετυμηγορία της Τουρκικής δικαιοσύνης

    Η συνέχιση της Επανάστασης τού 21 με την Μικρασιατική εκστρατεία= Ιμπεριαλιστική επέμβαση με σκοπό τον διαμελισμό της Τουρκίας

    Η κρατικά προγραμματισμένη εξόντωση των Χριστιανών της Οθωμανικής Αυτοκρατορίας πού άρχισε από τους Νεότουρκους το 1914 και ολοκληρώθηκε το 1922 από τον Μουσταφά Κεμάλ= Εγκλήματα πολέμου πού προκλήθηκαν από τα εγκλήματα πολέμου του Ελληνικού στρατού στην Μικρά Ασία, από το 1919 εως το 1922.

    Η νικηφόρα αντίσταση τού Ελληνικού λαού κατα τού Ιταλικού φασισμού στα βουνα της Αλβανίας=Απώθηση των Ιταλικών στρατευμάτων.

    Η Αντίσταση τού λαού κατά την διάρκεια της τριπλής Γερμανοιταλοβουλγαρικής κατοχής= Ο Εμφύλιος της Κατοχής πού προκάλεσε τα οδυνηρά αντίποινα των στρατιωτικών αρχών.

    Η επανάσταση του 21= Ουτοπικό Εθνικιστικό κίνημα πού αιματοκύλησε την ανεξίθρησκη πολυπολιτισμική Οθωμανική Αυτοκρατορία.

    Η αντιαποικιακή εξέγερση του Ελληνισμού της Κύπρου το 1955= Εθνικιστική-φασιστική-ρατσιστική εξέγερση πού δίχασε τον Κυπριακό λαό

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Γιατι δεν αναφερεται το ονομα της Κυριας?Ειναι κακο να γινει γνωστο σε οσους δεν το γνωριζουν η μηπως η δημοσιοποιηση του αποτελει αδικημα?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. @ 25 Νοέμβριος 2009 8:47 πμ

    Αναφέρθηκε και πιο πάνω. Για την Θάλεια Δραγώνα συζητάμε. Βέβαια, πίσω απ' αυτήν, ακολουθεί ολόκληρη στρατιά πανεπιστημιακών "δασκάλων", οι οποίοι έχουν επιστρατευθεί για τον αφελληνισμό των Ελλήνων. Πολύ άσχημη κατάσταση.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.