25/11/10

Πρώην υπουργός με 180 off-shore!

Δόκανα στήνουν οι ελεγκτικοί μηχανισμοί του Υπουργείου Οικονομικών της Ελλάδος και όχι μόνο. Ένα από τα δόκανα έχει στήσει το ΣΔΟΕ για πρώην υπουργό του ΠΑΣΟΚ τη δεκαετία του ‘80 και μάλιστα από εκείνους που θεωρούνταν έντιμοι άνθρωποι και αδιάφθορα στελέχη. Η υπόθεση αφορά σε φοροδιαφυγή πολλών εκατομμυρίων και έφτασε στην υπηρεσία με τη μέθοδο της μαρτυρίας από άλλους πολίτες.
Ο συγκεκριμένος πρώην υπουργός έχει τεθεί υπό διακριτική παρακολούθηση, ελέγχονται οι κινήσεις του και όλες οι δοσοληψίες του, ενώ το ίδιο θα γίνει και με τους λογαριασμούς του. Σύμφωνα με πληροφορίες, διαθέτει 180 πολυτελή ακίνητα τα οποία ανήκουν σε ισάριθμες εξωχώριες εταιρείες real estate. Κάθε εταιρεία είχε κεφάλαιο 90.000 ευρώ, αλλά όλες εμφανίζονται ζημιογόνες. Παρ’ όλα αυτά ποτέ δεν στερήθηκε τη δανειοδότηση από τις τράπεζες, έχοντας μια περίεργη ευχέρεια ως προς αυτό.
Η έρευνα έχει προχωρήσει αρκετά και ήδη, όπως αναφέρουν πληροφορίες, επίκειται η απαγόρευση εξόδου του από τη χώρα.
Το ΣΔΟΕ εξετάζει επίσης 31 φακέλους με στρατιωτικές προμήθειες, καθώς είναι σοβαρές οι ενδείξεις ότι υπάρχουν και φοροδιαφυγή και μαύρο χρήμα. Ειδικότερα, οι υποθέσεις αυτές αφορούν στην αγορά στρατιωτικών τζιπ, αλλά και αυτοκινήτων που μπορούν να μεταφέρουν και πυραύλους. Οι προμήθειες αυτές κόστισαν στο ελληνικό δημόσιο 1,5 δισ. ευρώ.
Ερευνάται επίσης τι έχει συμβεί με τα Ναυπηγεία Σκαραμαγκά, καθώς και εκεί υπάρχουν πληροφορίες ότι έχουν γίνει πολλά και διάφορα, σχετικά με τη ναυπήγηση και επισκευή υποβρυχίων και φρεγατών τα προηγούμενα χρόνια. Παράλληλα, ο επικεφαλής της αρχής για την καταπολέμηση του μαύρου χρήματος, βρίσκεται αυτές τις μέρες στη Χάγη, για να ερευνήσει την υπόθεση της αναβάθμισης των ολλανδικών φρεγατών, καθώς υπάρχουν πληροφορίες ότι και εκεί διακινήθηκε «μαύρο χρήμα».

Εντατικές έρευνες
Η εντολή που έχει δοθεί από τον πρωθυπουργό στο Υπουργείο Οικονομικών και από αυτό στις αρμόδιες αρχές, είναι να ερευνηθούν τα πάντα, όποια υπόθεση κι αν αφορούν, όποια πρόσωπα κι αν εμπλέκονται. Η κυβέρνηση είναι αποφασισμένη να ξεκαθαρίσει κάθε τέτοια υπόθεση, που θα πέσει στην αντίληψή της και να επιβληθούν σκληρές τιμωρίες. Κυβερνητικά στελέχη, εξάλλου, θεωρούν ότι η κυβέρνηση, στον ένα χρόνο που βρίσκεται στην εξουσία, δεν έχει κατορθώσει να υλοποιήσει την προεκλογική της εξαγγελία να επιβληθούν παραδειγματικές τιμωρίες. Ως αποτέλεσμα ο κόσμος συνεχίζει να πιστεύει ότι δεν υπάρχει τιμωρία για τους παρανόμως πλουτίσαντες.
Τα ίδια στελέχη εκτιμούν, επίσης, ότι αν προχωρήσουν αυτές οι υποθέσεις, το κλίμα μπορεί να αλλάξει. Επισημαίνουν, εξάλλου, πως σ’ αυτή την περίπτωση, η κυβέρνηση θα μπορέσει να διαχειριστεί διαφορετικά το θέμα των Εξεταστικών Επιτροπών, οι οποίες, μέχρι τώρα, όπως φάνηκε και από την υπόθεση του Βατοπεδίου, δεν δείχνουν να αποδίδουν τα αναμενόμενα.
http://www.sigmalive.com/inbusiness/news/greek/328798

24 σχόλια:

  1. Ένας ακριβοπληρωμένος θίασος χωρίς κοινό, με ρεπερτόριο που προκαλεί οργή, λογικά θα έπρεπε να είχε ρίξει αυλαία προ πολλού.
    Οι λίγοι φανατικοί υποστηρικτές του, άκουσαν τον επιθανάτιο ρόγχο του στις 14 Νοέμβρη ανατριχιάζοντας στην σκέψη ότι δεν θα υπάρχει άλλη συνέχεια του έργου που παρακολούθησαν. Θλίβονται, όχι για τον χαμό της αγαπημένης τους παράστασης, αλλά γιατί αντιλαμβάνονται ότι ήταν αναλώσιμοι και έληξε η ημερομηνία τους.

    Αλλάζουν τα πάντα στη Σκηνή.
    Καινούργιοι συγγραφείς γράφουν τα σενάρια, νέοι ηθοποιοί αναλαμβάνουν την ερμηνεία.
    Οι υποβολείς του χθες, σημερινοί πρωταγωνιστές του έργου δεν είναι ντόπιοι και άρα προσεγγίσιμοι, είναι εισαγόμενοι, κοστίζουν εμφανώς λιγότερα χρήματα, είναι αποφασιστικοί στο ρόλο τους, αδυσώπητοι στις συμφωνίες και δεν δίνουν δεκάρα για τις κολακείες και τα σαλιαρίσματα των εδώδιμων κλακαδόρων. Έτσι κι αλλιώς η χορηγία της παράστασής τους έρχεται από το εξωτερικό με τριετή προς το παρόν σύμβαση.

    Οι απερχόμενοι Υποκριτές, αυτοί που χειροκροτούσαν το φτηνότερο και άρα ανταγωνιστικότερο εργατικό δυναμικό, εντάσσονται τώρα στον ΟΑΕΔ του πολιτικού θεάματος.
    Ειρωνικό και τραγικό!
    Η Πτώση είναι πιο επώδυνη από τα υψηλά Θεωρεία.

    Γιατί λοιπόν να συντηρείται ο ντόπιος αποτυχημένος, ακριβοπληρωμένος, μη παραγωγικός και χωρίς αντίκρισμα Θίασος ;
    Αφού πλέον οι όροι της Οικονομίας φωτίζουν το σκηνικό, ας αναρωτηθούμε πόσο μας στοιχίζει αυτή η χρεοκοπημένη και αχρείαστη Πολιτική Παράσταση.

    Στην επικράτεια καινούργιοι, υγιέστεροι και πιο ενδιαφέροντες σχηματισμοί ενώνονται γύρω από τον Θέσπη, πιέζοντας για την ώρα της ακροαματικής διαδικασίας.
    Για την Δική τους και την Δική μας ποίηση του Ήθους !

    Η τριετής σύμβαση κάποτε θα λήξει
    Εμείς έχουμε το Μέλλον
    Οι Απερχόμενοι τα Απομνημονεύματά τους !
    Θα φτύσω στους τάφους τους !




    Ένας συνοδοιπόρος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Εκεινος ο ελεεινος Τσοχατζοπουλος
    τι εγινε,τον ξεχασαμε μηπως μολις
    εβαλε τα κλαμματα επειδη τον πιασανε.Που ειναι το ποθεν εσχες και η κατασχεση της περιουσιας του αμεσως μετα.Αυτα βλεπουν οι υπολοιποι λωποδυτες στην Ελλαδα και συνεχιζουν στον δικο τους ρυθμο
    ακομη και τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Οσο έπαθε τίποτα και ο Τσοχατζόπουλος,αλλο τόσο θα πάθει και αυτός,όποιος είναι...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Συνοδοιπόρε,δε βγαίνει τίποτα "να φτύσεις στους ταφους τους"...

    Το θέμα είναι ΝΑ ΤΟΥΣ ΒΑΛΟΥΜΕ στους τάφους τους,πρίν βάλουν αυτοί την Ελλάδα.

    Μετά...φτύνουμε κι'ολας!

    Πυροβολητής

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Τα έχετε βάλει με τον παππού ,αλλά ξεχάσατε τον μίστερ 30%,δηλαδή για κάθε δημόσιο έργο 30% μπροστά,μίζα, για κάθε έργο.Αλλα όπως όλοι οι
    Ελληνες ,έχετε ασθενή μνήμη και παπαγαλίζετε τα Μ.Μ.Ε..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Από έρευνες πάμε καταπληκτικά, από αποτελέσματα θα έχουμε τίποτα; Όλο το θέμα είναι πιάσουνκάποιον που έχει φάει μερικά εκατομμύρια και να του πούνε: "κύριε, έφαγες 5 'μύρια, τώρα που σε πιάσαμε εμ, θα μας τα δώσεις πίσω εμ, θα σε χώσουμε και μέσα μια 10ετία χωρίς αναστολή"
    Αν δεν γίνει αυτό δεν κάνουμε τίποτα. Και ο κόσμος μπορεί να είναι ηλίθιος ως επί το πλείστον αλλά αυτή την κοροϊδία με τις έρευνες όπου κανείς δεν τιμωρείται δεν θα την φάει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Όσο δεν βλέπω να βγαίνει όνομα, είμαι πολύ επιφυλακτικός για το εάν είναι ή όχι αυτό το ρεπορτάζ, μούφα...
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Απο αληθινη συνομιλια σε καφε του Κολωνακιου.
    Συνομιλει ενας μεγαλοεργολαβος Δημοσιων Εργων με ενα γνωστο του και λεει τα εξης.
    Ο Τσιγκος μου ζητησε να τιμολογησω το εργο 14 εκατομμυρια γιατι εχει να τελειωσει το σπιτι της κορης του.
    Τσιγκος ηταν το συνθηματικο για εναν υπουργο εκεινο τον καιρο και το κανονικο ποσο του εργου ηταν 7 εκατομμυρια Ευρω!!!
    Δηλαδη ο Τσιγκος ηθελε 7 εκατομμυριακια μιζα!!!!
    Ειλικρινα σας λεω αν βγουμε 2 εκατομμυρια κοσμος στους δρομους της Αθηνας εξω απο τη Βουλη, ΘΑ ΚΛΑΣΟΥΝ ΜΕΝΤΕΣ ΤΑ ΜΟΥΝΟΠΑΝΑ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν πρόλαβε να κάνει ο Παπαδόπουλος τις προτάσεις του και τον ...φάγαμε τον άνθρωπο αφού έπαθε εγκεφαλικό και νοσηλεύεται στην εντατική του Ευαγγελισμού.

    Όποιος τον είχε ακούσει να κάνει τις δηλώσεις του, θα είχε παρατηρήσει τη δυσκολία στην αναπνοή και το λαχάνιασμά του.

    Τελικά, μόνο με εγκεφαλικό μπορεί Έλληνας πολιτικός να είναι ειλικρινής...
    Όταν θα του έχει χτυπήσει την πόρτα ...ο Χάρος !!!

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. @ 3:18 μ.μ.
    μα αν δει την πιθανότητα να πάει φυλακή, θα αποσυρθεί σε κανένα νησί (π.χ. Πάρο) και μετά κάποιοι, από συναδελφική αλληλεγγύη, θα τον αφήσουν να φύγει στο εξωτερικό...

    @ Πυροβολητής
    γειά στο στόμα σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. ΑΥΤΟΣ Ο ΠΡΩΗΝ ΥΠΟΥΡΓΟΣ ΟΝΟΜΑΤΑΚΙ ΔΕΝ ΕΧΕΙ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. σκατα στους ταφους τους ,κανανε την χωρα ιδωτικη επιχειρηση! εκτελεστικο αποσπασμα θελουν πνιγετε στο δικιο του ο λαος και οι πολιτικαντιδες βουτηξαν και βουτανε στο μελι και την χλιδη.Αλητες

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τι γινόταν στις μέρες του Ιωσήφ Βησαριόνοβιτς αν ακουγόταν το παραμικρό για κάποιον αξιωματούχο γνωρίζει κανείς; (ή μόνο δημοκράτες την πλήρωναν;)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. "..ΕΜΕΙΣ ΠΟΛΕΜΑΓΑΜΕ ΚΑΙ ΠΕΙΝΑΓΑΜΕ!ΚΑΙ ΑΓΟΡΑΖΑΜΕ ΑΠΟ ΤΑ ΔΥΤΙΚΑ ΚΡΑΤΗ ΓΙΑ ΝΑ ΕΝΙΣΧΥΘΕΙ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΕΠΑΝΑΣΤΑΣΗ Ο,ΤΙ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ-ΚΑΙ ΤΙ ΔΕΝ ΜΑΣ ΕΛΕΙΠΕ!-ΣΕ ΠΟΛΕΜΟΦΟΔΙΑ ΚΑΙ ΚΑΡΑΒΙΑ...ΑΛΛΑ Ο,ΤΙ ΑΓΟΡΑΖΟΤΑΝ ΑΠΟ ΤΗΣ ΔΥΣΗ η ΕΡΧΟΤΑΝ ΥΣΤΕΡΑ ΑΠΟ ΜΕΓΑΛΗ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΗ-ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΟ ΠΙΟ ΧΕΙΡΟΤΕΡΟ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΤΕ ΕΦΘΑΝΕ ΗΤΑΝ ΑΧΡΗΣΤΟ!Η ΚΑΤΑΣΠΑΤΑΛΗΣΗ ΑΥΤΗ ΤΩΝ ΧΡΗΜΑΤΩΝ ΤΗΣ Φ Τ Ω Χ Η Σ ΕΛΛΑΔΑΣ,ΓΙΝΟΤΑΝ ΜΕ ΤΗΝ ΠΙΟ ΜΕΓΑΛΗ ΑΣΥΝΕΙΔΗΣΙΑ ΑΠΟ ΚΑΤΙ Δ Η Θ Ε Ν ΦΙΛΕΛΛΗΝΕΣ ΑΓΓΛΟΥΣ,ΟΠΩΣ Ο ΛΟΡΔΟΣ ΜΠΡΩΤΟΝ,Ο ΕΝΤΟΥΑΡΝΤ ΕΛΛΙΣ,Ο ΣΕΡ ΦΡΑΝΣΙΣ ΜΠΟΥΡΝΕΤ,Ο ΡΙΚΑΡΝΤΟ κ.α.
    ΚΑΙ ΑΚΟΜΑ ΚΑΤΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΝΕΙΔΙΣΤΗ ΑΥΤΗ ΣΤΑΣΗ ΤΩΝ ΔΗΘΕΝ ΦΙΛΕΛΛΗΝΩΝ.
    ΟΤΑΝ Η ΕΛΛΗΝΙΚΗ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ ΑΠΟΦΑΣΙΣΕ ΝΑ ΠΑΡΑΓΓΕΙΛΕΙ ΔΥΟ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΣΤΟ ΛΟΝΔΙΝΟ,ΚΑΠΟΙΟΣ ΓΑΛΛΟΣ ΛΟΧΑΓΟΣ ΑΝΑΜΕΙΧΘΗΚΕ ΣΤΗ ΜΕΣΗ ΚΑΙ ΕΚΑΝΕ ΤΗΝ ΠΑΡΑΓΓΕΛΙΑ ΣΤΗΝ...ΑΜΕΡΙΚΗ.Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ ΤΟΥ ΦΙΛΕΛΛΗΝΙΚΟΥ ΚΟΜΙΤΑΤΟΥ ΤΗΣ ΝΕΑΣ ΥΟΡΚΗΣ ΑΝΕΛΑΒΕ ΝΑ ΦΡΟΝΤΙΣΕΙ ΓΙΑ ΤΗ ΝΑΥΠΗΓΗΣΗ ΤΩΝ ΦΡΕΓΑΤΩΝ.ΤΟ ΠΟΣΟ ΠΟΥ ΘΑ ΧΡΕΙΑΖΟΤΑΝ ΗΤΑΝ 150.000 ΧΙΛ.ΛΙΡΕΣ.ΤΟ ΤΕΡΑΣΤΙΟ ΠΟΣΟ ΞΟΔΕΥΤΗΚΕ ΟΛΟ ΚΑΙ ΟΙ ΦΡΕΓΑΤΕΣ ΜΟΛΙΣ ΕΙΧΑΝ ΑΡΧΙΣΕΙ ΝΑ ΚΑΤΑΣΚΕΥΑΖΟΝΤΑΙ!....ΤΗ ΜΙΑ ΦΡΕΓΑΤΑ...ΤΗΝ ΑΓΟΡΑΣΑΝ ΟΙ ΗΠΑ...ΚΑΙ ΤΗΝ ΑΛΛΗ ΤΗΝ ΠΛΗΡΩΣΑΝ ΜΕ ΝΕΑ ΧΡΗΜΑΤΑ ΠΟΥ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΘΗΚΑΝ!..."
    ΦΙΛΟΠΟΙΜΗΝ

    *Μου θυμίζει η ιστορία αυτή ...τα "υποβρύχια"που τάχα γέρναν...τα Γερμανικά ντέ...
    ΚΑΛΗ ΔΥΝΑΜΙΣ ΕΛΛΑΔΑ!
    ΕΛΛΗΝΑΔΕΣ...ΠΟΥ ΕΙΜΑΣΤΕ...?

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Η ΑΣΔΥΣ προκηρύσσει Ανοικτό Διαγωνισμό για : Προμήθεια 129 κλιματιστικών για την εγκατάσταση σε ισάριθμους κλωβούς του "ΕΡΜΗΣ" συνολικού προϋπολογισμού 2.717.000,00 €

    αν δεν κανω λαθος 1 κλιματιστικο καλο κοστιζει γυρω στα 1500 ευρω επι 139 μας κανει γυρω στις 200 χιλιαδες ευρω και δωρο η εγκατασταση.τωρα τι κλιματιστικα θα κοστισουν τοσο μονο αυτοι ξερουν.

    de gaulle

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αγαπητέ Σάββα, έχει περιέλθει στ'αυτιά μου δια του "χαλασμένου" τηλεφώνου η πληροφορία ότι τυπώνονται δραχμές και ότι έχει αποφασισθεί ως ημερομηνία ανακοίνωσης της επίσημης χρεωκοπίας της χώρας η 15η Αυγούστου 2011. Αυτοί οι αχρείοι και αναίσχυντοι δημόσιοι υπάλληλοι των οικονομικών υπηρεσιών της χώρας που διακινούν τέτοιες καταστροφολογικές φήμες δεν σεβάστηκαν ούτε τη γιορτή της Μεγαλόχαρης. Κάποιοι θα πρέπει να κινητοποιηθούν εναντίον τους...
    CIATICTINOC

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Εχει όνομα ,πως δεν έχει ;;; Αλλά οταν τον "κολλήσανε" πριν 3-4 μήνες (;;)είπε : αν μιλήσω θα πέσει η κυβέρνηση.Και κλάσανε όλοι μέντες. Αυτα μην τα ξεχνάτε.Από την Θεσσαλονίκη Α.Λ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Αυτό γίνεται συστηματικά με όλα όσα παραγγέλνουν τα λαμόγια που μας κυβερνούν.
    Πριν μερικά χρόνια είχα κάνει και εγώ την διαίρεση και είχα βρει ότι μονάδες ασυρμάτου που θα προμήθευε η Ιντρακομ στον ΕΣ κόστιζαν 6 φορές επάνω από την τιμή που πωλούνται οι καλύτεροι ασύρματοι ιδίου τύπου κατασκευής Kenwood, Icom, Yaesu, Standard, Alinco, Sony κλπ.
    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Οι αρμόδιοι ας μην ρίχνουν στη δημοσιότητα εντυπωσιακά θέματα όπως αυτό και μετά να βάζουν το πέπλο του κουκουλώματος. Βγαίνουν πρωί- πρωί στις τηλεοράσεις κάνουν τη φιγούρα τους και μετά... τίποτα!!! Ονόματα να δοθούν και εδώλια κατηγορουμένων να στηθούν αμέσως. Αλλιώς βουλώστε το παπαγάλοι της καθεστωτικής προπαγάνδας...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΑΠΑΙΤΟΥΜΕ ΟΝΟΜΑΤΑ! ΚΑΙ ΟΧΙ ΜΟΝΟ, ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΓΚΙΛΟΤΙΝΕΣ ΝΑ ΣΤΗΘΟΥΝ!!!
    Ο μεγάλος αρχιγκάγκστερ Ανδρέας Παπανδρέου, κράτησε τα πρώτα χρόνια το ΥΕΘΑ "πάνω" του!!! Γιατί;;; Μήπως γιατί πληρώσαμε στην περίφημη "Αγορά του Αιώνα" τα F-16 και τα MIRAGE με 40.000.000 δολλάρια το ένα και την ίδια εποχή η Σαουδική Αραβία τα πλήρωνε με 20.000.000 δολ το ένα;;;
    Και μετά, όταν τα αρχιλαμόγια μυρίστηκαν το χρήμα, δημιούργησαν το Επιτελείο του Υπουργού (ΕΠΥΕΘΑ) με περί τα 100 άτομα, εκ των οποίων ελάχιστοι ήταν στρατιωτικοί (κι αυτοί κομματόσκυλα!);;;
    Κι επειδή κάποιοι επιμένουν ότι ο Τζέφφρυ ΓΑΠ είναι "καλό παιδί", αυτός δεν κληρονόμησε; Άρα είναι "κλεπταποδόχος"!
    Δημοσθένης ο Μακεδών

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. @ Τζίμη και SITALKIS
    Λογική η επιφύλαξή σας όσον αφορά την δημοσιοποίηση του ονόματος. Ομως μπορεί να το ρίξουν στα περίφημα "προσωπικά δεδομένα" και να το αποσιωπήσουν.
    Οπότε, πού θα βρεθεί άκρη μετά;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. Δυστυχώς (Ανώνυμε 25 Νοεμβρίου 2010 1:10 μ.μ.) ... εκείνος ο ελεεινός - όπως γράφεις - (Μπω Μπρούμελ a.k.a. Ακης) Τσοχατζόπουλος ... ΔΕΝ έβαλε τα (του Γονίδη!) κλάματα (επειδή τον πιάσανε) ΑΛΛΑ ΑΠΕΙΛΗΣΕ ΕΥΘΕΩΣ ΠΩΣ ΑΝ ΤΟΛΜΗΣΟΥΝ ΚΑΙ ΤΟΝ ΠΑΡΑΠΕΜΨΟΥΝ ΔΙΑ ΤΑ ΠΕΡΑΙΤΕΡΩ ... ΘΑ ΠΑΡΕΙ ΠΟΛΛΟΥΣ ΣΤΟ ΒΥΘΟ ΜΑΖΙ ΤΟΥ ΚΑΙ ΜΑΛΙΣΤΑ ΧΩΡΙΣ ΣΚΑΦΑΝΔΡΟ!!!... ΟΠΟΤΕ ... ΚΑΙ ΚΛΑΑΑΜΑ ... ΤΟ ΟΔΗΓΟΥΜΕΝΟ ΣΕ ΠΤΩΧΕΥΣΗ ΕΛΛΑΔΙΣΤΑΝ ... ΠΟΥ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΠΕΘΑΙΝΕΙ (στη Μαδρίτη βεβαίως-βεβαίως)!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. Μια χαρά τα είπατε όλοι σας και συμφωνώ απόλυτα μαζί σας. Αλλά ρε παιδιά ας κάνουμε μια ερώτηση στον εαυτό μας.

    Αφού όλοι συμφωνούμε τα λέμε τα ξαναλέμε, ποιοι τους ψηφίζουν αυτούς?
    Εδώ με τη μια βγήκε δήμαρχος ο γιος της Ντόρας και όλα τα άλλα κοπρόσκυλα. Πως βγαίνουν ? Δια της παρθενογέννησης ? Αφού η πλειοψηφία της Ελλάδας τους βγάζει τόσα χρόνια είμαστε άξιοι αυτών που μας κυβερνάνε. Είμαστε τόσο αγράμματοι που δεν υπάρχει περίπτωση να αλλάξει αυτήν η κατάσταση ούτε στα επόμενα 20 χρόνια. Γι΄αυτό αφήστε τις κοσμοθεωρίες οι οποίες ισχύουν για όλες τις υπόλοιπες χώρες εκτός της Ελλάδας.

    Καλό κουράγιο για τη ΔΝΤ εποχή !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. Γιατι δεν λετε ποιο καθήκι ειναι με τις τόσες οφσόρ εταιρίες; Δεν σας αφηνει αυτη η αθλια Αρχη προστασίας Δεδομενων Προσωπικού Χαρακτήρα; Αυτη η νόμιμη Επιτροπή Λογοκρισίας; Η Δικτατορία ειχε επιτροπή λογοκρισίας και δεν το έκρυβε η συγχρονη δημοκρατία ; Εχει αυτη την Αρχη για να κουκουλώνει; Για να προστατευει τους εγκληματίες;, Τουςε κλέφ τες;, τους καταχραστές του δημοσίου χρηματος;
    Θα πρεπει πάραυτα να καταργηθεί!!!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.