3/11/10

Φανατικοί ισλαμιστές: H κατάντια του ανθρώπινου Γένους

Απειλές προς χριστιανικούς στόχους από την Αλ Κάιντα στο Ιράκ
Όλοι οι χριστιανοί αποτελούν πλέον «νόμιμους στόχους», ανακοίνωσε η Αλ Κάιντα στο Ιράκ, μετά τη λήξη του τελεσιγράφου προς την Εκκλησία των Κοπτών στην Αίγυπτο να απελευθερωθούν δύο γυναίκες, σύμφωνα με το αμερικανικό κέντρο παρακολούθησης ισλαμιστικών ιστοσελίδων (SITE).
Αναλαμβάνοντας την ευθύνη της επίθεσης -με τουλάχιστον 46 νεκρούς και 60 τραυματίες- την Κυριακή σε συριακή καθολική εκκλησία της Βαγδάτης, το Ισλαμικό
Κράτος του Ιράκ (ISIS) έδωσε τελεσίγραφο 48 ωρών στην Κοπτική Εκκλησία της Αιγύπτου για να απελευθερώσει δύο χριστιανές που ασπάστηκαν το Ισλάμ και «βρίσκονται φυλακισμένες σε μοναστήρια της χώρας».
«Το τελεσίγραφο έληξε... συνεπώς όλα τα χριστιανικά κέντρα, οι οργανώσεις, οι αξιωματούχοι και οι πιστοί αποτελούν νόμιμους στόχους για τους μουτζαχεντίν», επισημαίνεται σε ανακοίνωση της οργάνωσης.
www.kathimerini.gr με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΜΠΕ

3 σχόλια:

  1. Τί ἀκριβῶς γίνεται μὲ αὐτὲς τὶς 2 γυναῖκες;
    Ἡ ἄλλη πλευρὰ τῶν κοπτῶν τί λέει;
    Ὅποιος ἀσπασθῆ τὸ Ἰσλάμ καὶ τὸ ἀπαρνηθῆ, ἡ ποινὴ εἶναι θάνατος.
    Ἂς μὴν τὸ δοῦμε ὡς κατάντια τοῦ ἀνθρώπινου γένους, ἀλλὰ ὅτι καὶ ἡ ἀνοχὴ ἔχει τὰ ὅριά της.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ειναι και παραειναι το Ισλαμ η καταντια του ανθρωπου, η Ευρωπη εχοντας περασει απο Μεσαιωνα, Αναγεννηση και Διαφωτισμο δεν εχει αναγκη μουσουλμανους εποικους, ουτε εχει αναγκη να τους διαφωτισει, ουτε να τους εξανθρωπισει. Μαζικες απελασεις ολων των μουσουλμανων χωρις εξαιρεση και ψευτο-ανθρωπισμο τωρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >ουτε εχει αναγκη να τους διαφωτισει, ουτε να τους εξανθρωπισει.<

    Οι μουσουλμάνοι, όμως, θέλουν να την ... συσκοτίσουν και να την εξανδραποδίσουν. Το Ισλάμ κερδίζει καθημερινά έδαφος χρόνια τώρα, είναι ανανεωμένο και μαχητικό, ενώ η Δύση, κουρασμένη πια, πνέει τα λοίσθια. Ο Spengler είναι τόσο επίκαιρος, όσο ποτέ άλλοτε.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.