12/12/10

Σουηδία: «Τρομοκρατικά εγκλήματα» οι επιθέσεις


Οι βομβιστικές επιθέσεις στο κέντρο της Στοκχόλμης, το Σάββατο, είναι «τρομοκρατικά εγκλήματα» και ως τέτοια ερευνώνται, δήλωσε αξιωματούχος της σουηδικής υπηρεσίας πληροφοριών.«Πρόκειται για επίθεση αυτοκτονίας, κάτι νέο στη Σουηδία», είπε ο Αντερς Τόρνμπεργκ, επικεφαλής της αρμόδιας για τα μέτρα ασφαλείας υπηρεσίας της σουηδικής υπηρεσίας πληροφοριών, ο οποίος δε θέλησε να αποκαλύψει την ταυτότητα του δράστη.

Από τις εκρήξεις σκοτώθηκε ένα άτομο, ενδεχομένως ο δράστης, και δυο τραυματίσθηκαν.Ο ίδιος αξιωματούχος ανακοίνωσε ότι εφεξής θα είναι αισθητή η παρουσία της αστυνομίας με περιπολίες στους δρόμους της πρωτεύουσας.

Ενα ηχητικό μήνυμα στα σουηδικά και τα αραβικά που εστάλη μέσω του Διαδικτύου στο σουηδικό πρακτορείο ειδήσεων TT και στην υπηρεσία πληροφοριών, προειδοποιούσε για τις εκρήξεις και κατήγγειλε τις επιθέσεις κατά του Ισλάμ από τη Σουηδία κυρίως στο Αφγανιστάν.

Στο μήνυμα αυτό αποκαλείται «γουρούνι» ο Σουηδός σκιτσογράφος Λαρς Βιλκς, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές απειλές για τη ζωή του, επειδή σκιτσάρισε τον Μωάμεθ με κεφάλι σκύλου.

«Δεν γνωρίζω λεπτομερώς το περιεχόμενο του μηνύματος, αλλά αυτό που γνωρίζω είναι ότι εκφράζει δυσαρέσκεια για τη Σουηδία», πρόσθεσε ο Τόρνμπεργκ. «Εχουμε στρατιωτικές δυνάμεις σε άλλες χώρες και έχουν ειπωθεί άσχημα πράγματα για τον προφήτη ...», ανέφερε.

Ο ιμάμης του μεγαλύτερου τεμένους της Στοκχόλμης στο Ζέντερμαλμ, σεΐχης Χάσαν Μούσα, καταδίκασε τις επιθέσεις και «κάθε μορφή βίας, απειλής και εκφοβισμού εναντίον αθώων όποιο κι αν είναι το κίνητρο ή η αιτία».

Ο πρωθυπουργός Φρέντρικ Ράινφελντ δήλωσε ότι οι εκρήξεις δεν είναι «ούτε επιθυμητές, ούτε αποδεκτές» σε μία κοινωνία όπως αυτή της Σουηδίας και προειδοποίησε κατά των βιαστικών συμπερασμάτων.

Νοοz.gr

19 σχόλια:

  1. Φανταστειτε τι εχει να γινει εδω που ολα ειναι χωρις ελεγχο....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ιμάμης του μεγαλύτερου τεμένους της Στοκχόλμης (μεγαλοπρεπέστατο, και βρίσκετε στο κέντρο της περιοχής με τη μεγαλύτερη νυκτερινή κίνηση) στο (Ζ)Σέντερμαλμ,

    Που να φτουρίσουν εδώ οι (κρσφ)έριδες.

    Τι λέει στην Ελλάδα υποσχέθηκαν εδώ και εικοσιπέντε χρόνια ένα Τέμενος στον άγνωστο θεό.

    Σήμερα Μουσουλμάνοι στο κέντρο της Στοκχόλμης, πιστοί και ΜΗ, κάναν διαδήλωση κατά της πράξης του αυτόχειρα, πήρε μαζί του το δράμα της ζωής, ευτυχώς ανώδυνα για τους περαστικούς, πιστούς και ΜΗ, συμπολίτες.

    Δυστυχώς όμως, στην απέλπιδα μοναξιά της ψυχοσύνθεσης του, ήταν εύκολο να γίνει εκτός τόπου, ένα παράπλευρο θύμα, των γεωπολιτικών στρατηγικών σχεδιασμών.

    Η τεράστια όμως πλειοψηφία των Σουηδών δεν μασάει τους ΛΑΟΣ-ΠΛΑΝΟΥΣ.

    Αύριο δευτέρα πάμε ΟΛΟΙ στη δουλειά!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Η Σουηδία δεν είναι αυτή που υποστιρίζει την ένταξη της Τουρκίας στην ΕΕ ? Ας τα χαίρονται τώρα οι Σουηδοί που μιλούσαν τόσο καιρό υπέρ πολυπολιτισμικότητας και Τουρκίας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Έχουν μαζέψει στην Ευρώπη εκατομμύρια μουσουλμάνους και να τα αποτελέσματα.

    Ίσως τώρα ξυπνήσουν οι Σουηδοί και συνειδητοποιήσουν ξανά ότι είναι Χριστιανικό κράτος.

    Η Ευρώπη πρέπει να παραμείνει Χριστιανική και να μη δέχεται τους Μουσουλμάνους.

    Ας ελπίσουμε ότι θα ξυπνήσουν σύντομα και οι Έλληνες και θα καταλάβουν τι συμβαίνει και στην πατρίδα μας με τις εισβολές των λαθρομεταναστών μουσουλμάνων.

    Η Ελλάδα πρέπει να παραμείνει Χριστιανικό κράτος γιατι αλλιώς θα χαθεί.

    ΕΛΛΗΝΕΣ ΞΥΠΝΗΣΤΕ !!!
    ΜΗΝ ΔΕΧΕΣΤΕ ΤΑ ΤΖΑΜΙΑ ΣΤΗΝ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΑΣ !!!
    ΖΗΤΕΙΣΤΕ ΝΑ ΦΥΓΟΥΝ ΟΙ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΜΟΥΣΟΥΛΜΑΝΟΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. πιστεύω οτι έχει να κάνει με την wikileaks και όχι με τον Μωαμεθ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Σας καλώ να σταματήσετε να χρησιμοποιείται το Αλ Τζαζίρα. Είναι προπαγανδιστικό κανάλι των μουσουλμάνων.

    Η επίθεση δείχνει για ακόμη μια φορά ότι το Ισλάμ είναι φασιστικό πολιτικό κίνημα το οποίο αποτελεί κίνδυνο θανάσιμο για την Ευρώπη. Να ξυπνήσει η Σουηδία επιτέλους που τόσα χρόνια πιπιλάει το γλυφιτζούρι της "πολυπολιτισμικότητας".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Αυτά που συμβαίνουν στην Σουηδία συμβαίνουν λίγο ως πολύ και ακόμα πολύ χειρότερα στην Ελλάδα με τους Μουσουλμάνους στον Αγ Παντελεήμονα και με το μενού τις συμβίωσης μαζί τους που θέλουν να μας επιβάλουν οι κύριοι της εξουσίας στην Ελλάδα.Συνηθίστε μας λένε το πρόβλημα σας και φυσικά η κυρ Διαμαντοπούλου δεν πρόκειται να μείνει στον Αγ Παντελεήμονα , δεν πρόκειται να μυρίσει τα ούρα , την δυσωδία και την βρώμα των πλατείων και των σινοικιών της Πατησίων.

    Ο κυρ Νταλάρας που μας έκανε συναυλία στον Αγ. Παντελεήμονα δεν συγκυνεί πιά τον ελληνικό λαό με τις εκλήσεις του για συνύπαρξη με το ζόρι με Πακιστανούς και Αφγανούς που έφεραν οι Τούρκοι δουλέμποροι στην Ελλάδα για να αφανίσουν τον ελληνικό λαό.
    Κάποιοι εμπορεύονται την δυστηχία των άλλων και μερικοί καλλιτέχνες στην Ελλάδα μας έχουν συνηθίσει πλέον σε τέτοιες ενέργειες.

    Μας επιβάλλεται μια περίεργη κατάσταση σε μας τους Έλληνες ένα γκέττο της ντροπής στην Ομόνοια που εσείς το ελληνικό κράτος μας επιβάλλατε με την παντελή απουσία του ελληνικού κράτους σας.Όσο για την κυρ Διαμαντοπούλου με τα ακριβά ταγέρ της και μόνο το γεγονός ότι συχνάζει στην Μπίντελμπεργκ τα λέει όλα για το ποιούς και τί εξυπηρετεί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Στην Ολλανδία καίνε τζαμιά. Στην Αγγλία γίνονται μάχες στις πόλεις αλλά τα ΜΜΕ το κρύβουν.Οι Μουσουλμάνοι αντεπιτίθενται. Θεωρούν την Ευρώπη δική τους. Την ίδια στιγμή σε όλη την Ευρώπη κάνουν νόμους ώστε να μην μπορεί να μιλήσει κανείς. Στα αγγλικά δεν επιτρέπονται ῾῾ρατσιστικές῾῾ λέξεις όπως ῾῾῾αράπης῾. Αν μιλήσεις και πεις τίποτα εναντίον των αλλοδαπών σε πάνε φυλακή διότι λένε σπέρνεις μίσος.
    Σε όλα τα αγγλικά σούπερ μάρκετ πουλάνε κρέας χαλάλ και κόσερ στους γηγενείς χριστιανούς κρυφά, χωρίς να τους το αποκαλύπτουν. Το 5% των μουσουλμάνων επιβάλλει στους χριστιανούς βρετανούς να τρώνε κρέας αφιερωμένο στον αλλάχ ή στον γιαχβέ με το ζώο να πεθαίνει βασανιστικά από ακατάσχετη αιμοραγία./www.englishdefenceleague.org
    Η Σαρία (μουσουλμανικός νόμος) εφαρμόζεται στην Αγγλία. Με την πλύση εγκεφάλου στα σχολεία και πανεπιστήμια και μέσω των ΜΜΕ και τις βλακείες για πολυεθνικά κράτη, φεμινισμούς, κομμουνισμούς, αντιρατσισμούς και παγκόσμια κυβέρνηση προωθείται η μίξη των φυλών. Πάρα πολλές Αγγλίδες παντρεύονται μαύρους και πακιστανούς και γεννούν γκρίζα ανθρωπάκια με φουντωτά σγουρά μαλλια ή ποντικομούρικα με γυαλιστερά μαύρα μαλλιά. Θα μας κάνουν όλους σιγά-σιγά μουσουλμάνους. Το όνειρό των Ασιατών ήταν πάντα να πάρουν την Ευρώπη.
    Η μαζική μουσουλμανική εισβολή στην Ελλάδα έγινε και γίνεται με ταχύ ρυθμό για να μην προλάβει να καταλάβει τι γίνεται ο Ελληνας και να μην αντιδράσει. Τώρα που έγιναν τέσσερα εκατομύρια μας δείχνουν την δυναμή τους με το να προσεύχονται δημοσίως και να απαιτούν τζαμιά.

    Το να διώξεις εκατομύρια λίγο δύσκολο και η μη-αντίσταση φέρνει περισσότερους.
    Αλλά οι Ελληνες έβγαλαν έναν Οδυσσέα. Λέμε λοιπόν στους σπίουνους, στους προδότες και στους πράκτορες να ανησυχούν δίοτι εμείς οι Ελληνες θα βρούμε τον τρόπο.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Βλεπουμε για μια αλλη φορα το ειδηχθες προσωπο του Ισλαμικου φονταμενταλισμου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Εντάξει, οι μουσουλμάνοι είναι βάρβαροι, απολίτιστοι κλπ...
    //Στο μήνυμα αυτό αποκαλείται «γουρούνι» ο Σουηδός σκιτσογράφος Λαρς Βιλκς, ο οποίος έχει δεχθεί πολλές απειλές για τη ζωή του, επειδή σκιτσάρισε τον Μωάμεθ με κεφάλι σκύλου.//
    Αυτός ο "μάγκας" ο λευκός Σουηδός, ο Άρειος, που μπορεί να είναι και νεοναζί/φασίστας, πώς χαρακτηρίζεται;
    Πολιτισμένος;;;

    Τι θα λέγαμε εμείς εάν του την έδινε και σκιτσάριζε τον Χριστό με κεφάλι σκύλου και βρισκόταν ένας φανατικός χριστιανός και τον απειλούσε;
    Ότι φταίει ο χριστιανός;
    Εδώ, ένα εξώφυλλο έκαναν στην Ευρώπη με την Αφροδίτη να έχει απλώσει χέρι να ζητιανεύει και ξεσηκωθήκαμε άπαντες.

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. τζιμη κρινεις ανομια πραγματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. http://www.youtube.com/watch?v=5a1PM6YB8wg&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=Bpztti4DBEM&feature=related http://www.youtube.com/watch?v=jWLxACbUrPI&feature=related

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. Τζιμης = Defensor Fidei Islamike(υπερασπιστης ισλαμικης πιστης) εν διατεταγμενη υπερεσια....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Χρηστο, Χριστουγεννα ερχονται.
    Πες τα μας και στα Μαλτεζικα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. Boulgari σου αφιερώνω μεταφρασμένο στα ...γερμανικά, αυτό που έλεγε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης απευθυνόμενος στα τουρκάκια όταν τον καλούσαν να παραδοθεί: Klain Man Poutz !!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Αναγνωρίστηκε ο βομβιστής της Στοκχόλμης, έρευνες στη Βρετανία

    Οι άνθρωποι αυτοί δεν εντάσσονται σε κοινωνίες δυτικές. Στα 11 του πήρε την σουηδική ιθαγένεια και όμως έμεινε ακραιφνής ισλαμιστής. Το ευχαριστώ γισ την χώρα που τον φιλοξένησε και περιέθαλψε. Για την χώρα που έκτισε τζαμιά -καλή ώρα- για να μπορούν να επικοινωνούν με τον Θεό τους (αν ξέρουν τι θεό πιστεύουν).

    Αυτοί, ένα πράγμα θέλουν: ΤΗΝ ΠΑΣΗ ΘΥΣΙΑ ΚΑΙ ΔΙΑ ΠΑΝΤΟΣ ΤΡΟΠΟΥ ΕΠΙΒΟΛΗ ΤΟΥ ΙΣΛΑΜ!

    Σε λίγο θα δούμε κι εδώ τα χάλια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. @"Χρηστο, Χριστουγεννα ερχονται.
    Πες τα μας και στα Μαλτεζικα" Ισλαμοφασιστικο ανωνυμο μηδενικο εσυ μαλλον στα αραβικα/τουρκικα το θελεις!
    @" Bulgari σου αφιερώνω μεταφρασμένο στα ...γερμανικά, αυτό που έλεγε ο Γεώργιος Καραϊσκάκης απευθυνόμενος στα τουρκάκια όταν τον καλούσαν να παραδοθεί: Klain Man Poutz"
    Περα απο το γεγονος οτι γελοιποιησαι καθως αγνοιεις κατα τροπο αξιοθρηνητο την γλωσσα των Σιλλερ,Γκαιτε,Μπρεχτ, Χεγκελ, Καντ,Λαιμπνιτς, κτλ στην οποια υποτιθεται οτι γραφεις (μαλλον σου εχει απωθυμενο επειδη δεν μπορεις να διαβασεις το "Αγων μου") οτι και αν γραψεις σς οποια γλωσσα και να το γραψεις το ποσο αβασταχτα μηδενικο και "τιποτα" εισαι, δεν μπορεις να το αλλαξεις...
    Μαζι μου ασχολεισαι ποσο "νταλαρας" εισαι!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. Χρήστο αν και φοιτητάκος είσαι και πολύ μεγάλος!

    Στεργκ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.