1/12/10

Αντιδράσεις Ελληνοεβραίων στις πρωτοβουλίες Μπουτάρη;

Κι ενώ οι συνειδήσεις μεγάλης μερίδας Ελλήνων για τη… λατρεία του νέου δημάρχου Θεσσαλονίκης στον Ατατούρκ, κάποιοι άλλοι «προστατευόμενοι» φαίνεται να τον αδειάζουν.Τις τελευταίες ημέρες κυκλοφόρησε στο διαδίκτυο επιστολή Ελληνοεβραίου καθηγητή οικονομικών, ονόματι Σάββας (Άμπης ) Κοέν, ο οποίος απέστειλε επιστολή στον Γιάννη Μπουτάρη, λέγοντάς του όσα αρνείται να καταλάβει και εμμένει στις γνωστές ανιστόρητες και ιδεοληπτικές του προσεγγίσεις.
Παραθέτουμε την επιστολή όπως τη λάβαμε:
ΘΕΜΑ : ΑΝΕΓΕΡΣΗΣ ΜΝΗΜΕΙΟΥ ΝΕΟΤΟΥΡΚΩΝ ΔΙΠΛΑ ΣΤΟ ΜΝΗΜΕΙΟ ΤΩΝ ΕΒΡΑΙΩΝ
Αθήνα, Κυριακή 28 Νοεμβριου, 2010

Αξιότιμε κ Μπουτάρη,
Συγχαρητήρια για την εκλογική σας επιτυχία. Ιδιαίτερη χαρά αλλά κυρίως υπερηφάνεια, μου έδωσε η συμμετοχή ομοθρήσκων μου Ελληνοεβραίων τόσο στο δικό σας ψηφοδέλτιο όσο και στο ψηφοδέλτιο του κ. Γκιουλέκα.
Σας ευχαριστώ επίσης δημοσίως για την πρόθεση σας να δημιουργήσετε μνημείο για τους Εβραίους, θύματα της χιτλερικής θηριωδίας.
Θα ήθελα όμως να σας εκφράσω και την πικρία μου σε περίπτωση που δίπλα στο μνημείο των Εβραίων κτισθεί και μνημείο των Νεότουρκων. Ο λόγος είναι ότι θα γίνει ταύτισης των Εβραίων με τους Νεότουρκους, όχι μόνο από τους επισκέπτες των μνημείων αλλά και από οποιονδήποτε πληροφορηθεί ότι τα δυο αυτά μνημεία βρίσκονται το ένα δίπλα στο άλλο.
Οι κάθε αποχρώσεως αντισημίτες θα εξισώσουν τους Εβραίους, με τους προαιώνιους εχθρούς του Ελληνισμού. Παρεμπιπτόντως, αναρωτιέμαι αν στην Τουρκία υπάρχει κάποιο μνημείο για τους Έλληνες ήρωες της Επαναστάσεως του 21, αλλά αυτό βέβαια είναι ένα άλλο θέμα.
Σας παρακαλώ πολύ λοιπόν κ. Μπουτάρη, εάν αποφασίσετε να χτίσετε μνημείο για τους Νεότουρκους, να το κάνετε όσο γίνεται πιο μακριά από το μνημείο των Εβραίων, σε διαφορετική περίπτωση πιστεύω πως, άθελα σας, θα ενισχύσετε σε πολύ μεγάλο βαθμό, τον ήδη αυξανόμενο αντισημιτισμό.
Προς αποφυγήν παρεξηγήσεων, σας διευκρινίζω ότι δεν εκπροσωπώ κανέναν παρά μόνον τον εαυτόν μου.
Σας εύχομαι ολόψυχα καλή επιτυχία στο πράγματι δύσκολο έργο σας.

Με εκτίμηση
Σάββας (Άμπης) Κοέν
Καθηγητής Οικονομικών
http://www.defencepoint.gr

40 σχόλια:

  1. O Mπουτάρης θα "κάτσει στα αυγά του" ΜΟΝΟ όταν νιώσει πίεση στη "τσέπη του". Μόνο όταν οι προσφυγικοί φορείς αναγγείλουν μπουκοτάζ στα κρασιά του. Μόνο όταν στηθούν περίπτερα ενημέρωσης έξω από μεγάλα σουπερμάρκετ. Μόνο όταν χυθούν λύτρα κρασιού έξω από το Δημαρχείο Θεσσαλονίκης. Μόνο όταν αποκλειστούν από διαδηλωτές τα οινοποιεία του. Μόνο όταν ξηλωθούν τα αμπέλια του.
    Έχετε τα κάκαλα κύριοι των προσφυγικών σωματείων...; Ιδού η Ρόδος ιδού και ο Μπουτάρης!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Καλά τα λέει ο κύριος καθηγητής από την δική του σκοπιά. Οφείλει όμως ώς έντιμος κατά τεκμήριο άνθρωπος και ακαδημαϊκός, καθότι μάλιστα τρέφεται και από το Ελληνικό Δημόσιο, να μην παραπλανά τους αποδέκτες και αναγνώστες των επιστολών του με την σύγχυση των όρων "αντισημίτης" και "αντισιωνιστής". Ως γνωστόν Σημίτες είναι οι Εβραίοι, οι Άραβες και οι Παλαιστίνιοι για τους το Ελληνικό Εθνος τρέφει βαθύτατα αισθήματα φιλίας και αλληλεγύης για τον ηρωικό τους αγώνα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη.
    Ο Ελληνικός λαός δεν κατέχεται από αισθήματα μίσους για την άνω κατηγορία παρά μόνο μια μικρή μειοψηφία που μισεί, για λόγους διανοητικής διαστροφής, τους Μουσουλμάνους Αραβες και παραδόξως επιχαίρει, στηρίζει, και απολογείται για τα εγκλήματα των Εβραίων του Ισραήλ και ανήκει στην κατηγορία των προθύμων συμμάχων.
    Η πλειοψηφία των Ελλήνων καταδικάζει την ρατσιστική ιδεοληψία των Εβραίων, περί σιωνισμού, περιούσιου και εκλεκτού λαού, και της ανηθικότητας των πρακτικών που εκπορεύονται από τέτοιες αντιλήψεις (τοκογλυφία, εγκλήματα κατά ζωής, δωροδοκίες, αντιδημοκρατικές πρακτικές και όλος ο ποινικός κώδικας). Ο σιωνισμός είναι διαχρονικά το απεχθέστερο όλων των εγκλημάτων παγκοσμίως. Συνεπώς ΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. >Ο λόγος είναι ότι θα γίνει ταύτισης των Εβραίων με τους Νεότουρκους<

    Θα είναι λάθος;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Δεν υπάρχει ένας καθηγητής ιστορίας να μας πεί αν συνδέονται οι Εβραίοι-Ντονμέδες της Θεσσαλονίκης με τους Νεοτούρκους; Αυτοί που υπηρέτησαν στις μυστικές υπηρεσίες, δεν μπορεί ενα δύο πράγματα παραπάνω θα ξέρουν.Γράψτε κανένα βιβλίο, δεν μπορεί αυτά τα πράγματα να αποσιωπούνται. Να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα για να μην πλανάται αυτή η κατηγορία για μια μερίδα ανθρώπων.Είναι άδικο για όλους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. @ 11:19 π.μ

    "Ως γνωστόν Σημίτες είναι οι Εβραίοι, οι Άραβες και οι Παλαιστίνιοι"

    Ο όρος "αντισημίτης" και "αντισημιτισμός", διεθνώς σημαίνει τους εχθρούς των Εβραίων. Αυτό είναι κάτι που δεν ερμηνεύεται κατά το δοκούν. Κοίταξε όπια εγκυκλοπαίδεια θέλεις.

    "για τους το Ελληνικό Εθνος τρέφει βαθύτατα αισθήματα φιλίας και αλληλεγύης για τον ηρωικό τους αγώνα στην κατεχόμενη Παλαιστίνη."

    Μίλα για τον εαυτό σου και όχι εξ ονόματος του ελληνικού έθνους. Ποιος είσαι εσύ; Διότι, αν εμείς τους έχουμε συμπαρασταθεί στους αγώνες τους, εκείνοι δεν έκαναν το ίδιο για εμάς. Αντιθέτως, είναι εντελώς φιλότουρκοι.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. @ 1 Δεκεμβρίου 2010 11:48 π.μ.

    Ο καθηγητής Άμπης Καλ έχει γράψει διάφορα κατά καιρούς. Το βιβλίο του έχει εξαντληθεί και θα επανεκδοθεί από τις εκδόσεις "ΙΝΦΟΓΝΟΜΩΝ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Ανώνυμε 10:48 πμ. περίμενε σε λίγο θα αρχίσει το πανηγύρι.

    Έχουν κινητοποιηθεί όλα τα προσφυγικά σωματεία, ας είναι καλά το Ιντερνέτ και η τεχνολογία. Μας πρόλαβες, παρακολούθησε τις ανακοινώσεις των προσφυγικών σωματείων για το σαμποτάζ των κρασιών Μπουτάρη τις επόμενες μέρες.

    Αφού του αρέσουν οι Τούρκοι ας τους τα χώνει εκεί και τα κρασιά του και επειδή οι Τούρκοι ως μωαμεθανοί δεν πίνουν κρασί ας τους τα πουλάει σε ξύδι!

    Κώστας Σταματάκης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. σιγα μην σκισεις το καλτσον κυριε κοεν

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. @ Κώστα Σταματάκη

    Μα γιατί τα προσφυγικά σωματεία δεν έκαναν "προληπτική ιατρική", παρά τρέχουν τώρα πίσω από την ασθένεια; Πόσοι ψηφοφόροι στην Θ/νίκη είναι προσφυγικής καταγωγής; Επιτρεπόταν να εκλεγεί ο Μπουτάρης;

    Οι Τουρκία πρέπει να παίρνει αρκετά κρασιά Μπουτάρη. Και οι Τούρκοι πίνουν, αλλά έχουν τόσο τουρισμό! Κρασί δεν παράγουν οι ίδιοι. Ο Μπουτάρης είναι επιχειρηματίας και μετρά τα πα΄ντα με το χρήμα. όπως έλεγε ο Oscar Wilde, "ξέρει τιμή του κάθε πράγματος και την αξία κανενός".

    Τώρα, εκείνο το "ας τους τα χώνει εκεί και τα κρασιά του", εεεε δεν ξέρω πώς ακριβώς το εννοείς;;

    @ 12:42 μ.μ.

    Αχ, ο Άμπης Καλ! Ναι, μωρέ, είναι ο ίδιος που μετέφρασε το Ταλμούδ στα Πιοντιακά, ή λάθος κάνω;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Προς τον Άγνωστο 12:08 μ.μ

    Καλέ μου φίλε δεν γνωρίζω τις εγκυκλοπαίδειες που αναφέρεσαι και ούτε και με αφορά. Αλώστε είναι γνωστό επίσης ότι όρος σημίτης αναφέρετε σε επιστημονικά φυλετικά χαρακτηριστικά και όχι σε εβραϊκές ιδεοληψίες. Είναι επίσης γνωστό το δίχτυ παραπληροφόρησης που έχουν υφάνει οι σιωνιστές για να αποπροσανατολίσουν και να διαστρέψουν παγκοσμίως τις έννοιες αντισιωνισμός, αντισημιτισμός. Στις «ευλογημένες» ΗΠΑ, πρωταθλήτρια του «ελεύθερου» κόσμου, λόγου και οικονομίας και οι δύο αυτές ταυτότητες είναι ποινικά κολάσιμες. Προφανώς δε κατανοείς τη γράφει το σχόλιο.
    Όσο αφορά το δεύτερο σκέλος του δικό σου σχόλιου , πάλι με παρανόησες. Οι εκφράσεις συμπάθειας και αλληλεγγύης αφορούν τους 'Ελληνες, και όχι τα κράτη. Πηγάζουν από την αποστροφή στα εγκλήματα των Εβραίων και στο δίκαιο απελευθερωτικό αγώνα των Παλαιστινίων. Όντως το Ελληνικό Έθνος έχει εκδηλώσει και στηρίξει με πράξεις αλληλεγγύης τον αντισιωνιστικό αγώνα των Παλαιστινίων.. Αυτή έχει εκδηλωθεί διαχρονικά με ποικίλες ενέργειες που καταμαρτυρούνται και από τον τύπο και στον δημόσιο διάλογο. Πολύ σύντομα, μην συγχύζεις τις κρατικές οντότητες με τα αισθήματα των λαών. Σε αντίστοιχη περίσταση, θα χρεώσεις στο Ελληνικό Έθνος την ένοχη προδοσία της παράδοσης του Οτσαλαν από το Εβραίο Σημίτη και τον Πάγκαλο στους Αμερικάνους?
    Είδα το post που αναφέρεσαι, αφορά κράτη και συμφέροντα που δεν ανταποκρίνονται με αυτά των έθνων. Άλλωστε να σου θυμίσω το τραγουδάκι «κράτος σημαίνει πατρίδα σκλαβωμένη»
    Όσο αφορά το «Ποιος είσαι εσύ;» δεν έχεις οπτική εικόνα για να σου απαντήσω με τα χέρια στην μέση και την αντίστοιχη γνωστή ελληνικούρα.....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. @ Ανώνυμο φίλο
    1 Δεκεμβρίου 2010 11:26 π.μ.
    ">Ο λόγος είναι ότι θα γίνει ταύτισης των Εβραίων με τους Νεότουρκους<
    Θα είναι λάθος;"


    Απολύτως όχι.
    Αλλά η ταύτιση θα είναι δίκαια.
    Και αυτό ακριβώς φοβάται ο εβραίος.
    Μην και τον παραλληλίσουμε με τους ντονμέδες σφαγείς τους Ελληνισμού.
    Είμαι περίεργος να μάθω αν η «ευαισθησία» του ξεδιάντροπου εβραίου αυτού έχει στήλει γράμμα στον Δήμαρχο της Ιερουσαλήμ να διαμαρτυρηθεί για τα γκρεμίσματα Παλαιστίνιων οικιών από τους εβραίους "ομοθρήσκους" του ώστε να περιοριστεί ο φλέγων αυξανόμενος αντισημιτισμός που τόσο πολύ ενδιαφέρεται να περιορίσει ο «κύριος» αυτός φυσικά, μέσω αποστάσεως....μνημείων μόνο.
    Η χροιά και το ύφος της επιστολής πάντως μοιάζει με σχόλιο του sterg.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    (πρώην κάτοικος)
    Νέας Σμύρνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Αυτή η επιστολή με εξοργίζει! Φανερώνει ποιοι πραγματικά είναι οι εβραίοι. Άνθρωποι χωρίς καμιά αίσθηση δικαιοσύνης που δεν βάζουν τίποτα πάνω από το συμφέρον τους. Και εξηγώ: παραδέχεται εμμέσως πως η ανέγερση μνημείου για τους νεότουρκους είναι μια άδικη πράξη όταν διερωτάται εάν υπάρχει μνημείο για τους Έλληνες του '21 στην Τουρκία. Παρ' όλ' αυτά γρήγορα το αντιπαρέρχεται λέγοντας ότι δεν είναι αυτό το θέμα του και τέλος πάντων αν ο Μπουτάρης το φτιάξει σκασίλα του μεγάλη! Μόνο να μην είναι δίπλα στο δικό τους!
    Άν ήταν Έλληνας δεν θα έπρεπε να διαμαρτυρηθεί για το μνημείο των νεότουρκων; Δεν είναι αυτό πιο μεγάλη αδικία απ' το εάν τα δύο μνημεία γίνουν δίπλα-δίπλα; Τελικώς θα μας πουν καθαρά και ξάστερα (τί ζητάω τώρα απ' αυτούς ε...) τί υπερισχύει, μιας και οι ίδιοι απ' ότι βλέπω αυτοαποκαλούνται Ελληνοεβραίοι, το Έλληνας ή το εβραίος;

    Ιωάννα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  13. kai ta dio mazi,arki i doulies na pan kala ,xa xa

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  14. Η χροιά και το ύφος της επιστολής πάντως μοιάζει με σχόλιο του sterg.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ

    Αρρωστος εισαι .
    Συνεχιζεις να επιζητας κουβεντα μαζι μου και με οιοδηποτε κοστος.
    Προσεχε οταν αγγιζεις...καρβουνα αναμμενα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  15. @ 1 Δεκεμβρίου 2010 1:56 μ.μ.

    Καθεσαι τωρα και μιλας με τον εμμισθο και εγκαθετο σαγιαν της ιστοσελιδας.




    ...............

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  16. Καλά βρε παιδιά... τι θέλετε να γίνει για να αντιληφθούμε ποιος είναι ο εχθος ΤΩΡΑ. Τα βάζουμε με όλους και τέλος δεν κάνουμε τίποτα... Ο ένας "κοιτάει το συμφέρον του" ο άλλος "κοιτάει το συμφέρον του"... κάνουμε σαν να ανακαλύψαμε τώρα τον τροχό... Δεν έχουμε πού την κεφαλή κλίναι, σε λίγο θα θέλουμε διαβατήριο για ταξίδι πάνω από τη Λαμία και θέλουμε και τον Αντισιμητισμό μας και τον ΑντιΕβραϊσμό μας και τον Αντι-Ιουδαϊσμό μας.... έτσι για να τα συμπεριλάβω όλα μη ξεχάσω τίποτε... όπως θέλετε βαφτίστε τα, το ίδιο είναι για τον πολύ κόσμο. Τι νταλγκάς είναι αυτός με το Ισραήλ; Σαν εκείνους πού προτιμούσανε τους Οθωμανούς από τους Καθολικούς και τελικά τους φέρανε. Έτσι φοβάμαι πώς κάνουμε και τώρα. Μια ο Γάλλος μας φταίει μια ο Ρώσσος μια ο Γερμανός μια ο φούφουτος και τώρα και το Ισραήλ...
    Το ότι κάνει ασκήσεις και στη Ρουμανία και στην Σαρδηνία δεν σας/μας λέει τίποτα ως προς το ότι δήθεν είναι μούφα η ρήξη του με την Τουρκία και όλα δήθεν γίνονται για να αποβούν τελικά εις βάρος μας, άρα το κεφάλι στο φούρνο, μεγάλος είναι ο Αλλάχ;;; Λυπάμαι αλλά μέσα από το τυφλό μας μίσος μας γινόμαστε αυτοκαταστροφικοί...
    Μπουτάρη, ποιον θα βάλεις Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου;;; Να το ξέρουμε από τώρα ποιός θα είναι ο Δήμαρχος γιατί εσύ δεν την βγάζεις την τετραετία... για πολλούς και διαφόρους λόγους. Θα σου εξηγηθεί το όνειρο εν καιρώ και ανάλογα με τη στάση σου... Οψόμεθα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  17. Διαβάζω στο Έθνος για τους υπέρ ευαίσθητους....καθηγητάδες και τους κολαούζους τους.


    ΜΕ ΣΥΡΜΑΤΟΠΛΕΓΜΑΤΑ ΚΑΙ ΣΤΡΑΤΟΠΕΔΑ ΣΥΓΚΕΝΤΡΩΣΗΣ ΥΠΟΔΕΧΕΤΑΙ ΤΟΥΣ ΛΑΘΡΟΜΕΤΑΝΑΣΤΕΣ ΤΟ ΙΣΡΑΗΛ

    Πρέπει να σταματήσουμε όσους εισέρχονται παράνομα στη χώρα σε αναζήτηση εργασίας, διεμήνυσε ο Νετανιάχου. Εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην Ευρώπη από το Τελ Αβίβ.

    Στρατόπεδα συγκέντρωσης για όσους ανθρώπους εισέρχονται στο Ισραήλ χωρίς την άδεια του κράτους ανακοίνωσε ότι θα κατασκευάσει η κυβέρνηση της χώρας, λίγες ημέρες μετά την έναρξη των εργασιών του υπερσύγχρονου φράχτη για την παρακολούθηση και τη φύλαξη των συνόρων με την Αίγυπτο. Οπως μάλιστα ανακοινώθηκε χθες κατά τη συζήτηση για την έγκριση της κατασκευής του στρατοπέδου συγκέντρωσης στα νότια της χώρας από την κυβέρνηση Νετανιάχου, όσοι θα κρατούνται σε αυτό θα είναι προς απέλαση, κάτι που σημαίνει ότι για όσο χρόνο δεν απελαύνονται θα κρατούνται εκεί!
    Σύμφωνα με το σχέδιο της κυβέρνησης, το πρώτο κέντρο κράτησης μεταναστών που θα κατασκευαστεί θα παρέχει στους... φιλοξενούμενούς του όλες τις βασικές υπηρεσίες που θα καλύπτουν τις ανάγκες τους, όπως στέγαση, τροφή και ιατροφαρμακευτική περίθαλψη.
    Μιλώντας στο υπουργικό συμβούλιο, ο Ισραηλινός πρωθυπουργός Μπέντζαμιν Νετανιάχου υπερασπίστηκε την κατασκευή του κέντρου κράτησης, λέγοντας πως στόχος των μέτρων δεν είναι όσοι μεταναστεύουν εξαιτίας πολέμων που διεξάγονται, αλλά όσοι θέλουν να δουλέψουν στο Ισραήλ.
    Συγκεκριμένα ανέφερε: «Σήμερα συζητάμε ένα από τα συστατικά μέρη του σχεδίου αντιμετώπισης του κύματος των εισερχομένων παράνομα στη χώρα. Αυτό το ολοένα αυξανόμενο ρεύμα απειλεί τις δουλειές των Ισραηλινών, αλλάζει τον χαρακτήρα της χώρας και πρέπει να το σταματήσουμε. Δεν σκοπεύουμε να συλλάβουμε πρόσφυγες πολέμου. Τους επιτρέπουμε να εισέρχονται και θα συνεχίσουμε να το κάνουμε. Πρέπει, όμως, να σταματήσουμε τους παράνομα εισελθόντες που ψάχνουν για δουλειά, για να αποφύγουμε τις σκληρές επιπτώσεις που θα έχει αυτό το κύμα στον χαρακτήρα και στο μέλλον του κράτους του Ισραήλ». Παρά τα μέτρα αυτά, η ισραηλινή κυβέρνηση ετοιμάζει εκστρατεία δημοσίων σχέσεων στην Ευρώπη.
    Οπως έγινε γνωστό, οδηγίες και παραπάνω χρήματα για την προσπάθεια βελτίωσης της εικόνας του Ισραήλ έχουν δοθεί από το υπουργείο Εξωτερικών της χώρας στις ισραηλινές πρεσβείες στο Λονδίνο, στο Βερολίνο, στη Ρώμη, στη Μαδρίτη, στη Χάγη, στο Οσλο και στην Κοπεγχάγη. Συγκεκριμένα, ο προϋπολογισμός του υπουργείου για τις δημόσιες σχέσεις των προαναφερθέντων πρεσβειών έχει διπλασιαστεί και, όπως ανακοινώθηκε, οι διπλωματικές αντιπροσωπείες θα έρθουν σε επαφή με τις τοπικές εβραϊκές κοινότητες, με φιλοϊσραηλινούς χριστιανούς, δημοσιογράφους και πολιτικούς.


    Τα συμπεράσματα δικά σας.


    Ο....ρέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  18. @ Ιωάννα
    Πολύ σωστά επισημαίνεις τον άκρατο ρατσισμό τους και την καταφανέστατη μισαλλοδοξία τους για τους ΜΗ ομοθρήσκους τους.


    Σαμουήλ Κ. Γιακουμέλ
    (πρώην κάτοικος)
    Νέας Σμύρνης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  19. Κωνσταντῖνος Ρούμογλου1 Δεκεμβρίου 2010 στις 3:36 μ.μ.

    Ο ισλαμοφασισμός προ των πυλών! τοῦ Σάββας (Άμπης) Κοέν
    Καθηγητής Οικονομικών στὸ http://www.cohen.gr/newsite/index.php?option=com_content&view=article&id=1461:2010-11-15-09-34-56&catid=35:jewdaism&Itemid=59

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  20. Ακρίτα συγχαρητήρια για την ανάρτηση. Διαπιστώνονται ενδιαφέροντα πράγματα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  21. Σημίτης-Αντισημίτης

    Σήμιτες είναι ΟΛΟΙ οι Λαοί που ζούσαν και ζουν στην Νότιο-Δυτική Ασία.
    (Παλαιστίνιοι-Σαουδάραβες-Υεμενέζοι κλπ)

    Ο όρος "αντισημίτης" εκτοξευόταν παλιά εναντίον εκείνου που για τους ιδικούς του σοβαρούς λόγους δεν συμπαθούσε τους εβραίους.
    Σήμερα οι εβραίοι κλέβοντας αποκλειστικά για τον εαυτόν τους τον όρο "σημίτης" (παραμερίζοντας ταυτοχρόνως τους Άραβες αδελφούς τους) κατηγορούν αδιακρίτως ως "αντισημίτες" αυτούς που τους κατακρίνουν για τα εγκλήματα τους.
    Με λίγα λόγια σήμερα, "αντισημίτης" είναι εκείνος που ΜΙΣΟΥΝ και δάκτυλοδεικνύουν αποκλειστικά οι εβραίοι.

    Π.χ.
    Στην Αμερική υπάρχει ένα κίνημα χιλιάδων επιστημόνων Διπλωματούχων Πολιτικών-Μηχανικών και Αρχιτεκτόνων για την αποκάλυψη της αλήθειας για το τι πράγματι έγινε και πως έπεσαν οι Δίδυμοι Πύργοι συν ο Πύργος 7 (που σημειωτέον δεν χτυπήθηκε από αεροπλάνο) την 11η Σεπ 2001.
    Οι επιστήμονες αυτοί έχουν επανειλημμένως κατηγορηθεί απ τους εβραίους της Αμερικής σαν "αντισημίτες".
    Αδυνατώ να συνδέσω τον 'αντισημιτισμό τους", με την προσπάθεια τους για την αποκάλυψη της αλήθειας στο έγκλημα του αιώνος.
    Άλλο παράδειγμα:
    Ένας από τους ελάχιστους εναπομείναντες έντιμους Αμερικανούς πολιτικούς, ο Ρεπουμπλικάνος Ρον Πωλ, έχει επίσης κατηγορηθεί για "αντισημιτισμό" από τον αμερικανό-εβραϊκό όχλο διότι επιμένει στην διαφανή χρήση του δημόσιου χρήματος των αμερικανών φορολογούμενων.
    Και εδώ υπάρχει απορία η σύνδεση του όρου "αντισημίτης" με την πολιτική προσπάθεια του Ρον Πωλ για την μη διασπάθιση του δημόσιου χρήματος από τους κλέφτες.
    Ο νοών νοήτω...



    Ο έξ από δώ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  22. @ "Κωνσταντινος Ρουμογλου" η οπως αλλιως και να σε λενε.

    Που βλεπεις το περιεργο οτι ενας εβραιος δεν θα δραξει την ευκαιρια να δυσφημησει οποιονδηποτε μουσουλμανο. Αυτη η τακτικη των εβραιων (η δυσφημηση του Αραβικου κοσμου στην Δυση) ειναι γνωστη τουλαχιστον εδω και 100 χρονια.
    Το τι ρολο παιζεις εσυ βεβαια που μας προωθεις την εβραϊκη προπαγανδα εδω, ειναι αλλουνου ραβινου ταλμουδοαναγνωσις.


    Ιωσηφ Μπουταρης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  23. ΖΟΡΙ ΠΟΥ ΤΡΑΒΑΣ ΧΑΒΡΙΤΗ ΟΒΡΕε {πουλεγε κι ο παπους μου} ΑΦΟΥ ΡΕ ΛΑΚΗ ΚΑΡΔΑΣΙΑ ΕΙΣΑΣΤΑΝΕ ΤΟΣΑ ΖΑΜΑΝΙΑ ΚΑΙ ΘΑΣΑΣΤΕ ΠΑΝΤΑ ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΣΑ΅ ΒΑΛΗ ΚΑΙ ΚΟΛΗΤΑ ΝΑΧΕΤΕ ΚΑΙ ΕΞΑΣΦΑΛΙΓΜΕΝΑ ΤΑ "ΝΟΤΑ" ΣΑΣ ........ ΤΕΤΟΙΟΣ ΠΟΥΝΕ ΚΙΑΥΤΟΣ ΚΙΑΥΤΟΙ ΠΟ ΤΟ ΒΓΑΛΑΝΕ ΠΡΟΣΩΠΑΡΧΗ ΤΟΥ ΣΑΛΟΝΙΚΑ ΑΦΟΥ ΟΛΟΙ ΣΕ ΕΝΑ ΒΡΑΚΙ ΧΕΖΕΤΕ ΟΥΣΤ !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  24. @ 3:20 μ.μ.

    Αν κατάλαβα καλά, εμείς έχουμε το δικαίωμα να αντιδρούμε στην εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα μας, ενώ οι Ισραηλινοί όχι. Μένει να μας εξηγήσεις το γιατί.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  25. @ 1 Δεκεμβρίου 2010 5:19 μ.μ.

    Αμ έλα που όχι μόνο δεν αντιδράς όπως θα έπρεπε να κάνεις αν ήσουν Έλλην, αλλά εσύ και οι δικοί σου (με την συμβολή των πλοκαμιών σας του εξωτερικού) "χρηματοδοτείτε" τις δήθεν αλαβανο-συριζο-αναρχο-κουκουλο-ΜΚΟ για να δημιουργούν όλη αυτή την κατάσταση και τα προβλήματα στην Πατρίδα Mου.

    http://www.youtube.com/watch?v=IwuiO2resoM&feature=player_embedded

    Γκέκε;


    Ο....ρέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  26. Αυτός ο Ελληνοεβραίος,

    ενοχλείται επειδή ο Μπουτάρης θέλει το μνημείο των Νεοτούρκων δίπλα στο ήδη υπάρχον μνημείο των Εβραίων

    ή ενοχλείται γενικά από τη δημιουργία ενός τέτοιου μνημείου,οπουδήποτε στην πόλη ή στην Ελλάδα;

    γιατί ΚΑΙ ως Εβραίος ΚΑΙ ως Έλλην πολίτης που σέβεται την Ελλάδα και τη δημοκρατία ΚΑΙ ως Ευρωπαίος πολίτης επίσης, θα έπρεπε να ενοχλείται, γενικά , μ'αυτό το μνημείο (άλλωστε το κίνημα των νεοτούρκων από όπου πηγάζει ο κεμαλισμός συμπίπτει με τον ναζισμό).

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  27. ...Νετανιάχου υπερασπίστηκε την κατασκευή του κέντρου κράτησης, λέγοντας πως στόχος των μέτρων δεν είναι όσοι μεταναστεύουν εξαιτίας πολέμων που διεξάγονται, αλλά όσοι θέλουν να δουλέψουν στο Ισραήλ...

    Τα συμπεράσματα δικά σας.


    Ο....ρέστης

    1 Δεκεμβρίου 2010 3:20 μ.μ.


    Ωρε...ρεστα! Που ωρε βλεπεις ρε ανοιχτοματη το προβλημα,τι θες να το κανουνε ωρε το ισραηλ σαν την μαπα σου.Δες την καταντια της χωρας σου και προβληματισου ρε για λυσεις ρε,ο καιρος εγγυς και εσυ ωρε ΚΟΙΜΑΣΕ ωρε Ελληνα και σου φταινε οι αλλοι ρεεεεεεεεε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  28. 6:33 μ.μ.

    Ο 6:52 μ.μ. περίπου με κάλυψε. Αντί να απαντήσεις στην ερώτηση που σου έκανα, κάνεις το παγόνι και εκτοξεύεις κατηγορίες εναντίον μου... και όπου λάχει.

    Ο Νετανιάχου προστατεύει την χώρα του από την λαθρομετανάστευση και κανείς δεν μπορεί να τον μεμφθεί γι αυτό.

    Σε άλλες αναρτήσεις, κλαιγόμαστε σαν γυναικούλες για την κατάντια της χώρας μας, αλλά τα κότσια να την προστατεύσουμε δεν τα έχουμε.

    5:19 μ.μ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  29. Προς εβραίον επιστολή.
    (Ξέρω ένας είσαι)
    Η αποδόμηση της Πατρίδας μου.
    Ο εχθρός πάντα είναι ο ίδιος.
    Το κλεψα απ' τον ΕΚ.
    (Να κλέψω και γω κάτι, όχι μόνο εσείς)



    Η Νέα Ιερουσαλήμ του Μπουτάρη

    Όχι πως ο άνθρωπος είχε κρύψει ποτέ τις προθέσεις και τις επιλεκτικές συμπάθειές του. Πρέπει να είμαστε δίκαιοι. Από παλιά, ο νυν δήμαρχος Θεσσαλονίκης είχε δείξει τη συμπάθειά του για "ευαίσθητες" ομάδες όπως οι μετανάστες, οι τούρκοι και βέβαια η εβραϊκή κοινότητα. Μάλιστα είχε προταθεί από τον γνωστότατό μας Δημητρά και ως μάρτυρας κατηγορίας κατά του "ΕΚ", σε δίκη που είχαμε με την ισραηλιτική κοινότητα Θεσσαλονίκης. Μόνο που δεν εμφανίστηκε τελικά στη δίκη και γλίτωσε το θέαμα της πανηγυρικής αθώωσης της εφημερίδας μας. Ξέρει και να φυλάγεται...
    Αγοράζουν τα πάντα...
    Να θυμίσουμε ότι στην συγκεκριμένη δίκη, κατηγορούμασταν επειδή είχαμε αναδημοσιεύσει τις απόψεις του καθηγητή Νεοκλή Σαρρή και του βουλευτή Κυριάκου Βελόπουλου για σχέδια επανεποικισμού της Θεσσαλονίκης από Ισραηλινούς. Μάλιστα, οι εκπρόσωποι της κοινότητας είχαν χαρακτηρίσει τις απόψεις αυτές ως "κλασικό δείγμα αντισημιτικής προπαγάνδας που στερείται κάθε αλήθειας". Φανταστικά ήταν κατ' αυτούς οι πληροφορίες που θέλουν ισραηλίτες να αγοράζουν μεγάλες εκτάσεις και ακίνητα στην ευρύτερη περιοχή της συμπρωτεύουσας. Αυτά, τα αρνούνταν οι εβραίοι της Θεσσαλονίκης, όμως...

    Ο κ. Μπουτάρης, κυριολεκτικά λίγες ώρες μετά την πρόσφατη εκλογή του, μίλησε για τα σχεδιά του, να αναδείξει μεταξύ άλλων το εβραϊκό και τουρκικό παρελθόν την πόλης στην οποία θα δημαρχεύσει. Σκοπός του, η προσέλκυση εκατοντάδων χιλιάδων, ο αριθμητικός προσδιορισμός είναι δικός του, τουριστών από την τουρκία και την απανταχού εβραϊκή διασπορά. Ευγενής σκοπός η προσέλκυση τουριστών, ίσως σκεφτεί κάποιος, έχοντας στο μυαλό του την οικονομική κρίση που πλήττει την χώρα. Τουρισμός εξάλλου σημαίνει χρήμα που συνοδεύεται από επενδύσεις: αγορές ξενοδοχείων, δημιουργία επιχειρήσεων, απευθείας ακτοπλοϊκή και αεροπορική σύνδεση. Οι δικές μας πληροφορίες λένε ότι ήδη στην Θεσσαλονίκη αλλά και στην ευρύτερη περιοχή όπως π.χ. η Χαλκιδική έχουν εμφανιστεί τούρκοι επιχειρηματίες και Ρώσοι επενδυτές με περίεργα επώνυμα, οι οποίοι κυκλοφορούν με "ζεστό" χρήμα. Και αγοράζουν ανεξέλεγκτα σε πρώτη φάση, ξενοδοχεία από Έλληνες ιδιοκτήτες που πλήττονται από την κρίση και τη μεγγένη των τραπεζών.
    Συνεχίζει

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  30. Συνέχεια
    Αγοράζουν και οικόπεδα, με σκοπό πάντα την τουριστική ανάπτυξη. Έτσι λένε τουλάχιστον. Σημειώστε επίσης ότι έχει ήδη δρομολογηθεί απευθείας ακτοπλοϊκή σύνδεση των μικρασιατικών παραλίων με την Θεσσαλονίκη σε εταιρεία τουρκικής ιδιοκτησίας. Αυτά είναι τα γεγονότα.
    Καταφύγιο εβραίων
    Τώρα, ας θυμηθούμε, τι έλεγε ο Νεοκλής Σαρρής σε άρθρο του στο περιοδικό "Τρίτο Μάτι". Σύμφωνα με τον καθηγητή, οι Ισραηλινοί επειδή αισθάνονται την ανάσα του ισλαμικού φονταμενταλισμού να τους πλησιάζει, θέλουν μία ασφαλή περιοχή οπισθοχώρησης σε περίπτωση γενικευμένου πολέμου στην περιοχή και δη πυρηνικού. Τουλάχιστον, για την ελίτ των Ασκεναζίμ του Ισραήλ που κρατούν στα χέρια του και τα ηνία του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος. Αυτή η "ασφαλής" περιοχή θα είναι η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Σαρρή. Γιατί έχει ιστορικούς δεσμούς με τον εβραϊσμό και αποτελεί μια ιδανική πύλη για την ευρύτερη περιοχή της ΝΑ Ευρώπης.
    Προσεχώς Σολούν
    Από την μεριά μας, θα θυμίσουμε τον "πόλεμο" που έχει ξεσπάσει στην τουρκία μεταξύ του κεμαλικού κατεστημένου και των ισλαμιστών του Ερντογάν που θέλουν να τους αντικαταστήσουν στα ηνία της χώρας. Οι εκατοντάδες χιλιάδες τούρκων τουριστών που ονειρεύεται ο Μπουτάρης, σίγουρα, δεν θα ανήκουν στις εξαθλιωμένες μάζες της "βαθιάς" Ανατολίας που στηρίζει τους ισλαμιστές, αλλά στα οικονομημένα κοινωνικά στρώματα που τρέμουν την πολιτική και κοινωνική άνοδο των προηγουμένων, όπως ο διάολος το λιβάνι. Το ίδιο και οι Ισραηλινοί "τουρίστες". Θα έρχονται στην Θεσσαλονίκη για να δουν την περιοχή, να επενδύσουν και να κάνουν τα κουμάντα τους, σε περίπτωση που κάτι δεν θα πάει καλά στη Μέση Ανατολή. Η πολυπολιτισμική συμπρωτεύουσα (ποιανού κράτους άραγε;) που ονειρεύεται ο Μπουτάρης, κρύβει πολλά μυστικά. Τα οποία δεν είναι ούτε τόσο αθώα, ούτε και τόσο φανταστικά όσο θα βιαστούν να πουν κάποιοι. Η οικονομική αστάθεια και οι γεωπολιτικές ανακατατάξεις στην περιοχή εγκυμονούν κινδύνους που δεν τους φαντάζονται όσοι "γουστάρουν για δήμαρχο Μπουτάρη". Και η Σολούν των οθωμανών, των εβραίων και των σλάβων επιβουλέων της Μακεδονίας, είναι ο διακαής πόθος αυτών που θέλουν τα εθνικά αντανακλαστικά των Ελλήνων να αμβλυνθούν. Η εκλογή Μπουτάρη σήμερα και τα πολυπολιτισμικά "τουριστικά" σχέδιά του. Η αναγνώριση των Σκοπίων αύριο ως "Μακεδονία". Μεθαύριο τι; Η Νέα Ιερουσαλήμ που θα κατοικείται από εκατοντάδες χιλιάδες τούρκων, εβραίων και οποιωνδήποτε άλλων, εκτός ίσως από Έλληνες.
    Ίδωμεν.


    Ο....ρέστης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  31. - @ 11:19 π.μ., τα έχουμε ξαναπεί αλλά ποιός ακούει;

    - @ 12:08 μ.μ., "ουδείς αχαριστότερος του ευεργετηθέντος"...
    Κατά τ΄αλλα, κι εμένα δεν με ενδιαφέρει τι γράφουν στις διάφορες εγκυκλοπαίδειες οι Εβραίοι σιωνιστές για τον εαυτό τους.
    Άλλο αντισιωνισμός και άλλο αντισημιτισμός.
    Άλλωστε και μέσα στο ίδιο το Ισραήλ υπάρχουν Εβραίοι αντισιωνιστές. Ανάμεσά τους και πολλοί ιερωμένοι τους. Για τους οποίους δεν μπορείς να πεις ότι αρνούνται ότι είναι Εβραίοι.
    Όπως είμαστε αντιναζί ή αντιφασίστες χωρίς να είμαστε απαραίτητα και αντι/γερμανοί ή αντι/ιταλοί, έτσι είμαστε αντισιωνιστές χωρίς να είμαστε αντι/σημίτες. Και τα δεκάχρονα το καταλαβαίνουν αυτό !!!

    - @ 12:42 μ.μ., χαχαχα μάθαμε και πώς είναι το μικρό όνομα του Σάββα Καλεντερίδη στα ...εβραϊκά. Άκου "Άμπης" !!!
    Το "Καυκάσιος" πώς είναι;;;

    - @ Σταματάκης 12:44 μ.μ.,
    αντί ξυδιού χρησιμοποιούν λεμόνι. Αφού δεν φτιάχνουν κρασί, δεν φτιάχνουν και ξύδι.

    - @1:56 μ.μ. και Γιακουμέλ: Πείτε τα !!!

    - @ Ιωάννα, 2:14 μ.μ.,
    τι ψάχνεις να βρεις τώρα στους Εβραίους της Ελλάδας;
    Σιωνιστής είναι κι αυτός όπως και οι περισσότεροί τους.
    Σύμφωνα με απόφαση της ολομέλειας του ΟΗΕ του 1975, ο σιωνισμός έχει την ίδια έννοια με τον ρατσισμό/φασισμό.
    Η δε ελληνικότητά τους φάνηκε όλα αυτά τα χρόνια που το Ισραήλ τροφοδοτούσε (τροφοδοτεί ακόμα) την Τουρκία με οπλικά συστήματα που χρησιμοποιούνται εναντίον μας.
    Έστειλαν ποτέ έστω και μια επιστολή στην πρεσβεία του Ισραήλ στην Αθήνα, ή αλλού στο Ισραήλ, ή έστω σε ελληνικό ή ξένο ΜΜΕ, με την οποία να διαμαρτύρονται για την ανθελληνική στάση των σιωνιστών Ισραηλινών; Πού ήταν ο ...κυρ-Σάββας Κοέν τότε; Θα σπούδαζε φαίνεται και δεν θα είχε χρόνο...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  32. Άσε ρε κοπελιά 3:16 μ.μ., σε ξέρουμε: Λες "θέλουμε και τον Αντισιμητισμό μας και τον ΑντιΕβραϊσμό μας και τον Αντι-Ιουδαϊσμό μας.... έτσι για να τα συμπεριλάβω όλα μη ξεχάσω τίποτε..."
    Ξέχασες το κυριότερο/σημαντικότερο που υπάρχει στην Ελλάδα: Τον Αντισιωνισμό!!! Επιλεκτική μνήμη...

    Επίσης λές: "τι θέλετε να γίνει για να αντιληφθούμε ποιος είναι ο εχθος ΤΩΡΑ"...
    Αυτό ακριβώς λέμε, ότι ΤΩΡΑ στους εχθρούς είναι και το Ισραήλ που εξοπλίζει την Τουρκία.
    Τους Τούρκους τους ξέρουμε ότι είναι εχθροί μας και δεν περιμένουμε να γίνουν και εχθροί του Ισραήλ γαι να μας το πεις εσύ να το καταλάβουμε...
    Εσείς το ξέρατε όταν είχατε στρατιωτική συνεργασία/συμμαχία εναντίον μας;

    Ο Σαρρής ξέρει τι λέει.
    Άλλωστε πολλοί Εβραίοι της Ελλάδας, δεν θέλουν να πάνε στο Ισραήλ για μόνιμη εγκατάσταση και μένουν Ελλάδα για να το έχουν δίπορτο. Πάνε μόνο για διακοπές...

    τζιμης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  33. Ωραια διπλα στο μνημειο για τον Ατατουρκ ας βαλουμε και ενα μνημειο για τον γνωστο αποτυχημενο ζωγραφο εκ του Λυντς της Αυστριας!Ετσι και αλλιως ο πρωτος ενεπνευσε τον δευτερο
    Χρηστος Βουλγαρης απο Λονδινο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  34. Ο....ρέστης
    2 Δεκεμβρίου 2010 4:15 π.μ.
    ...για την ελίτ των Ασκεναζίμ του Ισραήλ που κρατούν στα χέρια του και τα ηνία του παγκόσμιου σιωνιστικού κινήματος. Αυτή η "ασφαλής" περιοχή θα είναι η Θεσσαλονίκη σύμφωνα με τον Σαρρή. Γιατί έχει ιστορικούς δεσμούς με τον εβραϊσμό...



    Τα εχεις μπερδεψει.Οι εσκεναζιμ ειναι στην "νεα ταξη" οπως σου αρεσει να γραφεις αλλα η "νεα ταξη"
    ειναι... η παλαια ταξη και αυτοι ειναι
    οι Σεφαρντι της Ισπανιας-Πορτογαλλιας, απο μεσογειο-Παλαιστινη
    που πηγαμε στην "Salonica" πριν 500 χρονια οπου και βρηκανε τους παλαιους Εβραιους εκει κατοικους απο αλλα 1000 χρονια πριν απο αυτους.Γιαυτο και για τον Παυλο που διδασκε Ιουδαισμο αυτη η περιοχη ειχε προτεραιοτητα στην Διδασκαλια του πριν 2000 χρονια.
    Αν περιμενεις να μαθεις τις ...αληθινες αληθειες απο τον Αποσκιτη στο τριτο ματι και αλλους παρομοιους που ενω γραφουν για συντελειες αυτοι αυξανουν απο τα κοροιδα τα δικα τους περουσιακα στοιχεια τοτε θα περιμενεις αλλα 1000 χρονια.
    Καυμενε Ρεστη

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  35. Ο έξ από δώ

    1 Δεκεμβρίου 2010 4:43 μ.μ.

    "Με λίγα λόγια σήμερα, "αντισημίτης" είναι εκείνος που ΜΙΣΟΥΝ και δάκτυλοδεικνύουν αποκλειστικά οι εβραίοι."
    ---------------------------------

    Το έχω γράψει και εγώ παλαιότερα ότι οι Εβραίοι θέλουν να μονοπωλήσουν την φυλετική ταυτότητα του ΣΗΜΙΤΗ, ενώ είναι τοις πάσι γνωστό, ότι στους Σημίτες ανήκουν και οι Άραβες και φυσικά και οι Παλαιστίνιοι.

    Αβραάμ+Άγαρ=Ισμαήλ (Πρωτότοκος)
    Αβραάμ+Σάρα=Ισαάκ (Νόμιμος κληρονόμος αν και δευτερότοκος)

    Άρα,όλοι αυτοί είναι εξαδέλφια εξ αίματος ανήκοντα στην ΙΔΙΑ φυλή.
    Συμπέρασμα:
    1. Οι Εβραίοι δεν κάνουν ούτε με τα άντερα τους.
    2. Ο τεράστιος ρατσισμός τους αποκλείει ακόμη και τους συγγενείς τους.
    3. Ο όρος ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΗΣ θα έπρεπε, λοιπόν, να αποδίδεται κατεξοχήν στους Εβραίους αφού στρέφονται εναντίον των Σημιτών Παλαιστινίων και Αράβων!!

    Οι ΕΒΡΑΙΟΙ ΕΙΝΑΙ ΟΙ ΙΔΙΟΙ ΟΙ ΜΕΓΑΛΥΤΕΡΟΙ ΑΝΤΙΣΗΜΙΤΕΣ!!
    Ειδικά οι γαλανομάτηδες ξανθοί που κουβαλήθηκαν στην Παλαιστίνη, όπου κανονικά θα έπρεπε να κυριαρχεί μόνο το "σκούρο"

    Σε ό,τι αφορά εμένα εκφράζομαι πλήρως από τον όρο ΑΝΤΙΣΙΩΝΙΣΜΟΣ.

    ------------------------------

    @
    Γιακουμέλ
    -Ιωάννα
    -Ο..ρέστη
    -Ο Εξ από δώ-
    Τζίμη και λοιποί φίλοι...

    Συμφωνώ και επαυξάνω

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  36. Και επειδή ήθελα από καιρό να το προτείνω, λαμβάνω τώρα αφορμή από το σχόλιο του φίλου
    1 Δεκεμβρίου 2010 11:19 π.μ:

    "Η πλειοψηφία των Ελλήνων καταδικάζει την ρατσιστική ιδεοληψία των Εβραίων, περί σιωνισμού, περιούσιου και εκλεκτού λαού"

    και από την απάντηση του
    1 Δεκεμβρίου 2010 12:08 μ.μ:

    "Μίλα για τον εαυτό σου και όχι εξ ονόματος του ελληνικού έθνους. Ποιος είσαι εσύ;"

    Για να προτείνω στον φίλο Skal την διενέργεια μιας δημοκρατικής ιστολογιακής "Δημοσκόπησης" σχετικά με το ζήτημα που προκύπτει από την αντίθεση των δύο παραπάνω σχολίων.
    Μπορεί μάλιστα να αποφευχθεί κάθε αντισημιτική χροιά του ψηφίσματος (να μην κατηγορηθούμε κιόλας) με την επιλογή μιας πιο γενικής ερώτησης, π.χ του στυλ:

    "Συμφωνείτε με τη σύναψη Ελληνο-ισραηλινής στρατιωτικής Συμμαχίας;"

    ή

    "Ποιοι θεωρείτε ότι έχουν δίκιο στην Ισραηλινο-Παλαιστινιακή διένεξη στην Παλαιστίνη;"

    Φυσικά, θα πρέπει να διασφαλιστεί η δυνατότητα της μιας και μόνης ψήφου ανά αναγνώστη, ώστε να αποφευχθούν "διπλοψηφίες" και ει δυνατόν να μην φαίνονται τα αποτελέσματα πριν την ψήφιση.

    Νομίζω ότι θα ενδιέφερε πολύ τους φίλους αναγνώστες και ότι θα έδινε μια άμεση και αποστομωτική απάντηση σε όσους νομίζουν ότι μπορούν να εκπροσωπούν επί του θέματος την ελληνική κοινή γνώμη, είτε από την μια, είτε από την άλλη πλευρά....

    Αναμένω απάντηση..

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  37. Μπουτάρη από μνημεία καλά πας. Κανα έργο πνοής θα κάνεις για την πόλη ή θα λες κι εσύ όπως ο προκάτοχός σου Κολγκέϊτ ότι δεν έρχονται πιστώσεις από την Αθήνα. Και φυσικά αυτό δεν είναι ψέμμα αλλά, είναι και εύκολο καταφύγιο για δικαιολογίες... Οίδωμεν...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  38. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    Ο έξ από δώ
    Αβραάμ+Άγαρ=Ισμαήλ (Πρωτότοκος)
    Αβραάμ+Σάρα=Ισαάκ (Νόμιμος κληρονόμος αν και δευτερότοκος)

    Βρε απελλη ποτε θα βαλεις λιγο νιονιο.αυτα που γραφεις εχουν ξεπεραστει εκτος απο μερικους σαν τον φιλο σου τον Γιακουμελ.Οι διαχωρισμοι ειναι πιο σοβαροι απο το χρωμα του δερματος σου.
    /\
    @ΑΠΕΛΛΗΣ ξαναείπε
    Γιακουμέλ
    -Ιωάννα
    -Ο..ρέστη
    -Ο Εξ από δώ-
    Τζίμη και λοιποί φίλοι...

    Συμφωνώ και επαυξάνω

    2 Δεκεμβρίου 2010 11:30 π.μ.


    Ποια ειναι αυτα τα φιλαρακια που επικαλεισαι βρε απελλη λες και προσευχεσαι επικαλλουμενος διαφορα Πνευματα απο το Υπερπεραν για να σε βοηθησουν.
    /\
    @ΑΠΕΛΛΗΣ και ξαναείπε...

    Για να προτείνω στον φίλο Skal την διενέργεια μιας δημοκρατικής ιστολογιακής "Δημοσκόπησης" σχετικά με το ζήτημα που προκύπτει από την αντίθεση των δύο παραπάνω σχολίων
    2 Δεκεμβρίου 2010 11:53 π.μ.


    Δυο φαουλ σε ενα λεπτο και με αυτογκολ.Μεταφερεις εδω την νοοτροπια της τηλεορασης που σου σφηνωσαν στο κεφαλι σου οι πονηροι.
    Βρε απελλη μου με τις δημοσκοπησεις οπου ψηφιζει και η γιαγια σου 99 χρονων ψαχνεις να βρεις την αληθεια.Ελεος.
    /\

    ΒΑΛΕ ΝΙΟΝΙΟ ΑΠΕΛΛΗ ΔΕΝ ΚΑΝΕΙΣ ΓΙΑ ΤΙΠΟΤΑ ΟΥΤΕ ΓΙΑ ΝΑ ΑΝΟΙΞΕΙΣ ΕΝΑ ΠΕΡΙΠΤΕΡΟ.ΜΑΘΕ ΝΑ ΔΙΑΒΑΖΕΙΣ ΚΑΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ.ΕΚΕΙ ΝΑ ΚΑΝΕΙΣ ΔΗΜΟΨΗΦΙΣΜΑ ΠΟΙΟΥΣ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΑΚΟΥΣ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  39. Ο/Η ΑΠΕΛΛΗΣ είπε...
    διενέργεια μιας δημοκρατικής ιστολογιακής "Δημοσκόπησης

    κυριε απελη θα μπορω στην εταιρια
    που θα βαλετε για την δημοσκοπηση
    να συμετεχω και εγω με τις πεντε γυναικες μου ,ξερετε ειμαι Αιθιοπας
    το ιδιο και οι 3 γυναικες μου που δεν εχουν ποτε ψηφισει στην ζωη τους και οταν τις ειπα φοβηθηκαν οτι αν δεν ψηφισουν αυτο που θελετε θα τις απελασουν.Για τις αλλες δυο μη φοβαστε θα ψηφισουν οτι τις πω εγω.η μια ειναι Ουκρανεζα και η αλλη Μολδαβη,γιατι εχουν και χαρτια και εξεταζονται και απο γιατρους .
    Παντως εγω θα ψηφισω την δικη σας ομαδα με τον τζιμη,ρεστα,Γιακουμελ τι ειναι καλε αυτος ομβριος και τον κανετε παρεα,το εξ απο δω δεν πιστευω να πινει αιμα σαν τις νυχτεριδες αυτος παντως ειστε πολοι
    στην παρεα σας και πολυ ενημερομενοι ολοι σας.Α να σας πω κυριε απελη σας καλουμε στο χανουκα
    ξερετε στον ραβινο που μου συστησατε τις προαλες οταν σας πηρα τηλεφονο μη τα λεμε κιολας ισος μας ακουνε.
    Μαρκος(Ροδος)

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.