23/12/10

Γιατί βρε γείτονες μας… ξεγελάσατε;

Διαψεύστηκε το όνειρο ζωής κάθε Έλληνα για τη συμμετοχή της Πολεμικής μας Αεροπορίας στους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της αντίστοιχης τουρκικής, αλλά και στην άσκηση «Anatolian Eagle»…
Όπως μετέδωσε το ειδησεογραφικό πρακτορείο «Ανατολή» επικαλούμενο ανακοίνωση που εξεδόθη από την τουρκική Αεροπορία, στην άσκηση «Anatolian Eagle» που θα διεξαχθεί στο Ικόνιο το διάστημα 13-24 Ιουνίου 2011 δεν έχουν προσκληθεί να συμμετάσχουν Ελλάδα και Κίνα.
Οι Τούρκοι διευκρινίζουν ότι οι δυο χώρες έχουν κληθεί να συμμετάσχουν σε συναντήσεις των αρχηγών των αεροπορικών δυνάμεων των χωρών της Ευρώπης (Ελλάδα) που θα διεξαχθεί από 1-3 Ιουνίου 2011 στην Κωνσταντινούπολη και παρόμοιας συνάντησης αρχηγών αεροπορικών δυνάμεων από όλο τον κόσμο (Κίνα).(http://www.defencepoint.gr)

Σημείωση:Η ανάρτηση της Τετάρτης 22/12/2010  είχε ως τίτλο Στο Ικόνιο δυο-δυο;   ήταν αναδημοσίευση απο τον Ιστότοπο του Συγκροτήματος Δίας της Κύπρου (SIGMALIVE.COM) στο οποίο γίνονταν αναφορά σε δημοσίευμα της Τουρκικής Εφημερίδας «Cumhurriyet».Δέν είναι όνειρο μου να δώ την συμμετοχή της Ελληνικής Πολεμικής Αεροπορίας  τους εορτασμούς για τα 100 χρόνια της αντίστοιχης τουρκικής ούτε και στην  στην άσκηση «Anatolian Eagle», όνειρο μου είναι να την δώ να συμμετέχει στους εορτασμούς της Κουρδικής  Πολεμικής Αεροπορίας και σε  κοινές ασκήσεις μαζί της ,στο ανεξάρτητο κράτος του Κουρδιστάν.Αν συνέβαλα στην παραπλάνησης σας , σας ζητώ ταπεινά συγνώμη.Δέν θα μπώ σε πολεμική με κανέναν Ιστότοπο, δεν θα συμμετέχω σε αλληλοσπαραγμό χωρίς αυτό να σημαίνει οτι και έγκυροι Ιστότοποι κατ'επανάληψην δεν έπεσαν θύματα εκπλήξεων και σε πολύ πιο σοβαρότερα ζητήματα .Τουλάχιστον στην αναδημοσίευση υπήρχε ερωτηματικό και όχι τελεία ή θαυμαστικό οπότε παραπλανημένος  δεν νοιώθω απο την Τουρκική Προπαγάνδα, αντίθετα πιστεύω ακράδαντα πώς μέσα απο την προβολή πληροφοριών απο τον τουρκικό τύπο, έωλα σχέδια πολλών ένθερμων οπαδών της Ελληνοτουρκικής Προσέγγισης ματαιώνονται εν τη γενέσει.

4 σχόλια:

  1. S 510

    ΨΗΦΙΣΤΗΚΕ ΣΤΙΣ Η.Π.Α

    ΚΑΛΟ ΚΟΡΑΓΙΟ ΑΝΘΡΩΠΟΤΗΤΑ.

    ΓΙΩΡΓΟΣ ΠΑΤΡΑ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ρε μεγάλε, ψυχοπαθής δολοφόνος είσαι; Πόσο δύσκολο ήταν να καταλάβεις ότι το άρθρο είναι κάργα ειρωνικό; Δε βλέπεις τις τρεις τελείες στον τίτλο; Αυτό λέγεται IQ ραδικιού. Ρε Σάββα ανέβασέ το διότι θα μας τρελάνουν εντελώς! Ποια ελληνοτουρκική προσέγγιση υποστηρίζει το defencepoint, εδώ τους ξεχέζουν τρεις φορές την εβδομάδα και βρίζουν τον ΓΑΠ τέσσερις!!! Έχω μείνει άφωνος...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. 12:36 Πυγμαίε (ζητώ συγνώμη απο την συμπαθή φυλή) στο ανάστημα απο το σχόλιο σου φαίνεται πολύ καθαρά ότι δεν κατάλαβες τίποτα και δεν με εκπλήσσει καθώς η δομή του λόγου σου δείχνει άνθρωπο που διαθέτει δείκτη νοημοσύνης εξαιρετικά χαμηλό (δεν μπορώ να βρώ κάτι ανάλογο με τον δικό σου IQ στον πλανήτη).

    Οπως σωστά διαπίστωσες είναι ειρωνικό αυτό όμως που δεν κατάλαβες είναι η φράση του "κάθε Ελληνα" καλύτερα να μασάς παρα να μιλάς λοιπόν και μην βασανίζεις το πληκτρολόγιο και τα μάτια μας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.