3/12/10

Οι Τούρκοι "μπλέκουν" Έλληνες φοιτητές με το Wikileaks!

Περίεργους ισχυρισμούς διατυπώνει η τουρκική εφημερίδα Vatan περί ''ανάμιξης'' Ελλήνων φοιτητών στις αποκαλύψεις του Wikileaks για την Τουρκία.Συγκεκριμένα σε πρωτοσέλιδο δημοσίευμα της Vatan με τίτλο: «Ελληνική τρικλοποδιά στο Wikileaks» αναγράφεται ότι «η φωτογραφία του Atatürk σε poster του Wikileaks σχεδιάστηκε από το - προσέξτε το πομπώδες του χαρακτηρισμού -'‘ελληνικό φοιτητικό κίνημα’'... '‘Πράκτορες του Χάους'’»...



Αναφέρεται ότι σε διαφημιστικό poster του Wikileaks για την οικονομική του ενίσχυση, παρουσιάζεται, μεταξύ άλλων αντικειμένων, η φωτογραφία του Atatürk. Η εφημερίδα υποστηρίζει ότι το poster σχεδιάστηκε από το ‘ελληνικό φοιτητικό κίνημα’ «Πράκτορες του Χάους», το οποίο προσέθεσε την εικόνα εκφράζοντας κατ’ αυτόν τον τρόπο την εχθρότητά του ενάντια στον Τούρκο ηγέτη και ότι επιπλέον αναγράφεται η φράση «ήρθε η ώρα να ανοίξουμε τα αρχεία».

Σε δεύτερη αναφορά επί του θέματος στην ίδια εφημερίδα, ο αρθρογράφος Güngör Μengi θέτει το ερώτημα αν απλά το «ελληνικό κίνημα» άδραξε την ευκαιρία να τοποθετήσει στο poster τη φωτογραφία ή αν το wikileaks σχεδιάζει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον Αtatürk.

Τρίτη αναφορά της Vatan στο θέμα, υπάρχει σε άρθρο του Mustafa Mutlu, με τίτλο «Γιατί ο (τούρκος) Πρωθυπουργος συναντήθηκε με τον επικεφαλής των μυστικών υπηρεσιών της Ελλάδας;» με αρνητικές αναφορές στους Έλληνες. Το θέμα, παρατίθεται μεταξύ άλλων σε άρθρο του Reha Μuhtar στην ίδια εφημερίδα.

Στην ίδια υπόθεση αναφέρεται και το πρωτοσέλιδο της Posta με τίτλο «Η φωτογραφία του Atatürk χρησιμοποιείται στο φόντο του wıkıleaks. Ποιο είναι το μυστικό της φωτογραφίας».

Να σημειωθεί οτι και χθες η εφημερίδα VATAN είχε έναν τουλάχιστον περίεργο συσχετισμό της οργάνωσης '' 17 Νοεμβρη'' , των Ολυμπιακών Αγώνων και των διαρροών της ιστοσελίδας Wikileaks για τις ΗΠΑ μέσω άρθρου του γνωστού Τούρκου αρθρογράφου Ρεχά Μουχτά .

12 σχόλια:

  1. Να και μια περίπου αξιόπιστη πληροφορία από την εφημερίδα:

    "Πράκτορες του Χάους" είναι, κυριολεκτικά, κάμποσοι - αλλά όχι φοιτητές...

    http://www.youtube.com/watch?v=0eshjYpuANs

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Άμα το ελληνικό φοιτητικό κίνημα ήταν σε θέση να κάνει τέτοιες ενέργειες, θα ήταν και πολύ "προχώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αν ήταν όντως δικοί μας ένα μεγάλο «ΜΠΡΑΒΟ ΤΟΥΣ»

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Μα τι Κάνει ο Φανατισμός έ!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Is Not the Agents of Chaos may be is the Titans ?

    S

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Η τουρκία των "μηδενικών προβλημάτων", δημιουργεί φανταστικούς εχθρούς.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. 3 Δεκεμβρίου 2010 4:01 μ.μ.
    you are so tefal are you a german!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η γνωστή ταινία "Φωνάζει ο κλέφτης":
    http://video.google.com/videoplay?docid=-693335310650018850#

    Στο σημείο 49:23 είναι το "ζουμί": ο κλέφτης - Ανδρέας Ντούζος (τουρκικό σύστημα εξουσίας) διαβάλλει στον Παπαγιαννόπουλο (τουρκικό λαό) τον τίμιο -Ηλιόπουλο (ελληνικό λαό) και τον κατηγορεί για κατασκοπεία και προδοσία. Συνήθης πρακτική των "κλεφτών" ώστε να αποπροσανατολιστούν οι "ζημιωθέντες".

    Κρίμα... ο τουρκικός λαός πάλι άγεται και φέρεται από κέντρα αποφάσεων, που επιβουλεύονται την προαγωγή της ειρήνης στην περιοχή και την πρόοδο των δύο λαών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. "...ή αν το wikileaks σχεδιάζει να προχωρήσει σε αποκαλύψεις για τον Αtatürk."

    γιατί καλέ είχε κάτι στραβό να κρύψει "ο σπουδαίος ηγέτης,ο μεγάλος μεταρρυθμιστής της Τουρκίας" ;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Οπως σε κανενα παλιανθρωπο δεν αρεσει νατον παρουσιαζουν οπως πραγματικα ειναι ετσι και στους Τουρκους δεν αρεσει καθολου που τους ξεμπροστιαζουν για αυτο ποως και ο χαρακτηρας που υποδειεται ο Ντουζος στην προαναφερομενη ταινια σκαρφιζονται οτι πιο εξψωφρενικο για καλυφθουν!Οσο αφορα τον χαρακτηρισμο "πρακτορες του Χαους" για τους Ελληνες φοιτητες υπαρουν δυο τινα: α)ειτε ο Τουρκος αρθροφραφος διαβζει πολυ επιστημονικη φαντασια (ο ορος πρακτορες του Χαους απανταται στο "Warhammer 400")ειτε β)ο Τουρκος αρθροφραφος καταλανωνει μεγαλες ποσοτητες του γνωστου Ισλαμικου χορτου το οποιο δεν ενδεικνεται για τα προβατα (κανονικα και για τους ανθρωπους αλλα αυτο ειναι για αλλη συζητηση) και εχει παρει διαζυγιο απο την πραγματικοτητα¨!Σε αμφοτερες τισ περιπωσσεις ,πλανητης Γη καλει Τουρκο αρθροφραφο: προσγειωθητε αμεσα αλλιως πηγαινετε στο επομενο ηλιακο συστημα/ Γαλαξια και αφηστε μας στην ησυχια μας και αν σα ειναι δυνατο παρτε και τους συμπατριωτες σας μαζι!
    @ Προς ανωνυμο 10.49: πολλα πραγματα, οπως ας πουμε οτι ειχε "αγγλικα" γουστα (το ενδιαφερον ειναι οτι στον 19ο αιωνα δηλαδη την εποχη που γενηθηκε ο μεγας σφαγεας Κεμαλ αυτου του ειδους οι "προτιμησεις" ειχαν την ονομασια "τουρκικα" γουστα)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  11. http://www.youtube.com/watch?v=-05HHuSydGE υπό τον τίτλο: Turkish Navy I Türk Deniz Kuvvetleri
    Εμείς φυσικά είχαμε τίτλο στο βίντεο(με πλήρες επιχειρησιακό μήνυμα..εκεί χτυπάμε πάντα..όχι φιγούρα) " Hellenic Navy-Masters of Aegean" και καθαρίσαμε την παρτίδα με το πρώτο πλήγμα από την πρώτη στιγμή που "τραβήξαμε το σπαθί". Λίγες μέρες μετά στις 8 Ιανουαρίου 2009 τους ξαναχτυπήσαμε δυνατά με βιντεάκι υπό τον τίτλο: Hellenic Navy-Ancient Tradition ( http://www.youtube.com/watch?v=LoLWY_ejNzI&feature=related). Εκεί δεν τόλμησαν ούτε να απαντήσουν. Το Δεκέμβριο του 2008 και τον Ιανουάριο του 2009 θα τον θυμούνται για πολύυυ.
    Ο CTStyles31 έφτασε στο σημείο να χάσει την ψυχραιμία του από τα συνεχόμενα βίντεο μας (του κάναμε πολλά κι αυτόν και τα φιλαράκια του..τους βομβαρδίζαμε συνεχώς με νέα βίντεο επί δυο Μήνες..το είχαμε καταστρώσει καιρό πριν για το πότε θα κάναμε συντονισμένο χτύπημα) και να μας απειλήσει με hacking ωστόσο στείλαμε μήνυμα ότι σε τέτοια περίπτωση η απάντηση μας θα ναι στο τριπλάσιο και αν ήθελε να μας δοκιμάσει. Όπως προείπα δηλ..στο youtube και στο hacking τη σημαία που παίρνει ο αέρας είναι η δικιά τους. Γιατί εκεί τους κανόνες του παιχνιδιού τους ορίζουν 16αηδες-25αρηδες Έλληνες!Καμία υποχώρηση! Δεν τόλμησαν να το χοντρύνουν πιο πολύ και από τότε τους χτυπάμε με βίντεο όποτε έχουμε κέφια :).
    Προσπαθούν αλλά συνήθως χάνουν :)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  12. Είχα στείλει το προηγούμενο σχόλιο μου σε δυο μέρη από τα οποία δημοσιεύτηκε μόνο το δεύτερο. Μήπως έγινε κάποιο λάθος από κεκτημένη ταχύτητα? Παρακαλώ ο αρμόδιος διαχειριστής να επιληφθεί του θέματος. Ευχαριστώ πολύ εκ των προτέρων :)

    Φιλικά,
    Γιώργος

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.