9/11/11

Το θέμα δεν είναι μόνο πώς εξελέγη, αλλά το πώς μετά απ' όλα αυτά, τον χειροκροτούσαν προχθές 152 βουλευτές και μάλιστα όρθιοι!

9 σχόλια:

  1. Ποιος είναι ο Βασίλης Σκουρής

    http://www.iefimerida.gr/news/25144/%CF%80%CE%BF%CE%B9%CE%BF%CF%82-%CE%B5%CE%AF%CE%BD%CE%B1%CE%B9-%CE%BF-%CE%B2%CE%B1%CF%83%CE%AF%CE%BB%CE%B7%CF%82-%CF%83%CE%BA%CE%BF%CF%85%CF%81%CE%AE%CF%82

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Τον Βασίλη Σκουρή, πρόεδρο του Δικαστηρίου των Ευρωπαϊκών Κοινοτήτων, κατονομάζει ως νέο πρωθυπουργό της Ελλάδας το Reuters.

    Tο πρακτορείο επισημαίνει ότι πηγή, από το κυβερνών κόμμα, επεσήμανε ότι οι διαβουλεύσεις έγιναν χθες το βράδυ. Πρόσθεσε ότι ο Ευ. Βενιζέλος θα μείνει υπουργός οικονομικών. Η ανακοίνωση αναμένεται στις 12:00.
    24h NewsRoom

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Το μείζον πρόβλημα του πολιτικού κόσμου, αλλά και της κοινωνίας γενικότερα σήμερα είναι ο τρόπος με τον οποίο αντιλαμβάνονται, όσοι το αντιλαμβάνονται, τι είναι και τι σημαίνει ο όρος αξιοπρέπεια.
    Η συμπύκνωση όλων των αρχών και αξιών στη λέξη χρήμα, είναι ένδειξη της ολικής καταστροφής του αξιακού οικοδομήματος μας, σε ατομικό και κοινωνικό επίπεδο και είναι αποτέλεσμα της καταστροφής της παιδείας μας, που αποτελεί και το μόνο δρόμο διαφυγής από το βόθρο που βρισκόμαστε σήμερα.
    Τα λεφτά μπορεί να τα βρούμε και θα τα βρούμε, οι αξίες όμως δεν αγοράζονται ούτε δανείζονται και αυτό πρέπει να το καταλάβουμε έστω και τώρα, αν θέλουμε ως κοινωνία να επιβιώσουμε, αρκετά ζήσαμε ως μάγκες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Πρότζεκτ ΓΑΠ. Ηταν σχέδιο της ΣΙΑ, επένδυσαν επάνω του και τωρα εφάρμοσε τα σχεδια τους. Ο ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΛΛΗΝΙΚΟΣ ΛΑΟΣ ΠΟΥ ΤΟΝ ΕΞΕΛΕΞΕ ΜΕ 60% ΠΛΕΙΟΨΗΦΙΑ ΤΙ ΘΑ ΨΗΦΙΣΕΙ ΣΤΙΣ ΕΠΟΜΕΝΕΣ ΕΚΛΟΓΕΣ;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ο κ. Βασίλης Σκουρής διέψευσε ότι θα είναι υποψήφιος πρωθυπουργός, ενώ απότο πρωί σήμερα βρίσκεται στην έδρα στο Ευρωπαϊκό Δικαστήριο στο Λουξεμβούργο. Καταντησε γελοια η υποθεση.Ας βαλει τον κηπουρο της βιλας του και ας αποφασισει οτι οσα κερδισαν καποιοι απο την αναμονη κερδισαν και να τελειωνωμε.Σκετη σχιζοφρενεια καταντησε ο Μα@ακας

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλά, κάθε μέρα που κάθονται, θα έχουμε και μια ζημιά παραπάνω. Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Υπαρχει και καποιος αλλος υποψηφιος που ξεχασαμε.Ο κ.Καρατζαφερης.Γιατι δεν μας γεμιζει???Εχει και ολοκληρο πακεττο που κομιζει σαν τον Αγιο βασιλη.Εγω παντως δεν τον αποκλειω.Που ξερεις...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. ΑΝΑΡΤΗΘΗΚΕ ΤΕΤΑΡΤΗ, 9 ΝΟΕΜΒΡΙΟΥ 2011 ΣΤΙΣ 14:21, www.apospasma.gr

    Γ. ΠΡΟΒΟΠΟΥΛΟΣ: «ΕΠΙΤΑΚΤΙΚΗ ΑΝΑΓΚΗ ΓΙΑ ΝΕΑ ΚΥΒΕΡΝΗΣΗ»
    «Είναι επιτακτική η ανάγκη ο σχηματισμός της νέας κυβέρνησης άμεσα», προειδοποιεί ο κεντρικός τραπεζίτης, Γ. Προβόπουλος.

    Η πολιτική αβεβαιότητα δημιούργησε πρόσθετα προβλήματα για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα, συμπληρώνει ο ίδιος.

    Το πλήρες κείμενο της δήλωση του διοικητή της Τράπεζας της Ελλάδος στους Financial Times αναφέρει τα εξής:

    "Θεωρώ επιτακτική ανάγκη τον άμεσο σχηματισμό νέας κυβέρνησης και τη δέσμευση της ίδιας και των κομμάτων που θα τη στηρίξουν στην πλήρη εφαρμογή των αποφάσεων των Αρχηγών Κρατών και Κυβερνήσεων της 27ης Οκτωβρίου, καθώς και στα μέτρα που απορρέουν από τη συμφωνία.

    Κατά την τελευταία διετία, το ελληνικό τραπεζικό σύστημα έδειξε ανθεκτικότητα στις συνέπειες της αβεβαιότητας που δημιούργησε η κρίση χρέους. Τελευταία, η πολιτική αβεβαιότητα δημιούργησε πρόσθετα προβλήματα για την οικονομία και το τραπεζικό σύστημα.

    Η καθυστέρηση στο σχηματισμό νέας κυβέρνησης απειλεί να πλήξει ακόμη περισσότερο την αξιοπιστία της χώρας. Για να διαφυλαχθεί η χρηματοπιστωτική σταθερότητα σε αυτό το γεμάτο προκλήσεις περιβάλλον, είναι απαραίτητη μία ισχυρή κυβέρνηση συνεργασίας που θα εφαρμόσει τις αναγκαίες πολιτικές, οι οποίες θα διασφαλίσουν το μέλλον της Ελλάδας εντός της ζώνης του ευρώ".

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.