6/11/11

Οι κυβερνήσεις νομοθετούν για το λαό. Εσείς;




Από το κουτί της Πανδώρας

Κύριε Βενιζέλο,
Σας έχω απευθύνει δημόσια, αρκετά ερωτήματα, τα οποία θέτουν σοβαρά θέματα για τον τρόπο που πολιτεύεστε. Δεν ήταν μια θεωρητική ανάλυση αλλά στοιχεία. Δεν μου απαντήσατε. Πίστευα πως ήταν η ενασχόλησή σας με την σωτηρία της χώρας που δεν σας επέτρεπε να απαντήσετε. Τελικώς δεν ισχύει. Απ ό,τι έμαθα, στείλατε απαντητική επιστολή στην Ελευθεροτυπία για άρθρο που αφορούσε την προίκα σας, όχι όμως απάντηση σε όσα σας έχω ρωτήσει. Και το κάνατε μία από τις πιο κρίσιμες μέρες των διαπραγματεύσεων για το χρέος. Βρήκατε τον χρόνο. Άρα δεν ήταν θέμα χρόνου.


Περισσότερα koutipandoras.

4 σχόλια:

  1. Ξερετε ποσοι νυν καθηγηται πανεπιστημιου (ιδιως Ιατρικής) εχουν παρει μεταγραφή από το εξωτερικό στην Ελλαδα με νοσηματα, όπως σχιζοφρενεια, λεμφωμα κλπ????? Αν ψαξει η πολιτεια τα πιστοποιητικά μεταγραφής και δει που ειναι ολοι αυτοί που παρεκαμψαν με αδιαφανεις διαδικασιες το συστημα (αντε να διδαξουν ηθική ή να ειναι αδεκαστοι) θα πεσει πολυ γελιο. Αν τολματε κυριοι εισαγγελεις ιδου η Ροδος και ιδου το πηδημα.

    Ερρωσθε

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. 6 Νοεμβρίου 2011 9:09 π.μ.
    ΑΚΡΙΒΩΣ!!!!!!!!!

    Οσον αφορα τον κυριο που αναφερθηκε παραπανω,λιγες ημερες πριν ολως τυχαιως διαβαζα(δυστυχως το...εχασα μετα) για καποιον συμφοιτητη του που τον κατηγγειλε οτι σαν φοιτητης πουλουσε τα θεματα των εξετασεων που επαιρνε απο καθηγητες,πιαστηκε,δικαστηκε και καταδικαστηκε σε 1,5 χρονο φυλακη που εξετεισε εντος της στενης μερος αυτης,δεν θυμαμαι.Ας το ερευνησει καποιος αλλος αν επιθυμει.
    ΥΓ
    Ξαναψαχνοντας τελικα βρηκα πολλες αναρτησεις στο παραπανω οπως η ακολουθη=
    "Περίεργες έως σοκαριστικές αποκαλύψεις, που μοιάζουν με παραμύθι κάνει επώνυμα, ο Θύμιος Καλαμούκης (ΕΛΛΗΝΟΦΡΕΝΕΙΑ) και άκρως προσβλητικές για τον Αντιπρόεδρο της κυβέρνησης, αφού γράφει ότι ο Ευάγγελος Βενιζέλος έκανε φυλακή στον Κορυδαλό για 1,5 χρόνο (!), έστηνε μηχανισμούς αντιγραφής στο Πανεπιστήμιο, έκλεβε τα θέματα και τα πουλούσε (!) και....
    διάφορα άλλα που αφήνουν τον αναγνώστη άφωνο!
    Διαβάστε τι λέει ο γνωστός δημοσιογράφος:"

    http://www.inews.gr/116/perierges-apokalypseis-gia-ton-vangeli-venizelo.htm

    http://pireas-piraeus.blogspot.com/2011/10/blog-post_623.html

    http://ksipnistere.blogspot.com/2011/10/blog-post_9760.html

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Adonios δεν είδα καμία φοιτητική παράταξη να εγείρει το θέμα, ούτε κανένα ιατρικό σύλλογο. Καμία εφημερίδα και τηλεόραση επίσης;

    Ο γιός του Τούτουζα, με τι δικαιολογητικό ήρθε από τη Ρουμανία;
    Αρα ¨Μαζί τα φάγαμε¨και εδώ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. @ Σέργκ,

    Κάτι τέτοια ακούστηκαν και από κάποιους Θεσσαλονικιούς που ξέρουνε τα συμπεθέρια του.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.