20/11/11

Kissinger in Nixon-era document: Jews are self-serving 'bastards'

American Jewish groups lobbying the Nixon White House on behalf of their Soviet brethren got under Henry Kissinger’s skin in demanding intense pressure on Moscow to the point that he denounced them to a White House colleague as self-serving “bastards,” newly released documents indicate.
Among the appeals flooding the White House was one from the late Israeli Prime Minister Golda Meir to President Richard Nixon in August 1972 asking him to protest to the Kremlin its levying of fees for exit permits.


Περισσότερα Haaretz

3 σχόλια:

  1. Αυτες ομως οι φρασεις ( "Jews are self-serving 'bastards'") απο τον Κισσιντζερ μας δινουν και μια αλλη διασταση του Διεθνους Εβραισμου.Οτι μεσα στις 10ετιες εως και 100νταετιες οι Εβραιοι της διασπορας εγιναν ενα σωμα με τους κατοικους των διαφορων κρατων και πρωτα σκεφτονται σαν αμερικανοι,αγγλοι,γερμανοι,ελληνες,ρωσσοι,κινεζοι,ιαπωνες (Ναι! Ολοι αυτοι) και μετα σαν εβραιοι.Αυτο ας μη λησμονειται,εχει μεγαλη σημασια για ολοκληρη την ανθρωποτητα...ΓΙΑΤΙ ΤΟΥΣ ΤΕΛΕΥΤΑΙΟΥς ΑΙΩΝΕΣ Η ΙΣΤΟΡΙΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΤΙΣ ΕΣΩΤΕΡΙΚΕΣ ΔΙΑΜΑΧΕΣ ΤΟΥ ΔΙΕΘΝΟΥΣ ΕΒΡΑΙΣΜΟΥ.Ακομα και η "αριστερες" κινησεις παγκοσμια vs η "vs" του διεθνους Καπιταλισμου.Και μη βιαστει καποιος σε αντιρρηση στα παραπανω διοτι θα αδικησει την δυνατοτητα του να κατανοει και δεν θα συνεχισω αυτη την κουβεντα,διοτι ηδη αρκετα ειπωθηκαν,τα υπολοιπα ...αλλη φορα,αν και οποτε χρειαστει.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Self serving bastards σημαίνει ΠΑΙΡΝΟΥΝ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΡΩΤΟΥΝ, ΚΑΙ ΤΟ ΠΑΡΑΔΕΧΟΝΤΑΙ ΚΥΝΙΚΑ. ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΩΣ ΑΠΟΔΙΩΡΓΑΝΩΤΙΚΟΣ ΠΑΡΑΓΟΝΤΑΣ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ,ΣΕ ΚΑΘΕ ΕΠΟΧΗ, ΚΑΙ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ ΕΧΟΥΝ ΕΝΑ ΣΥΝΘΗΜΑ " ΝΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ (με τους γύρω σου) ΑΛΛΑ ΝΑ ΜΗΝ ΕΙΣΑΙ!!

    ΤΟ ΟΤΙ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΟΠΩΣ Ο ΓΑΠ, ΣΗΜΙΤΗΣ ΡΑΛΛΗΣ (ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΌΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΛΛΗ= ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΑΟΣ+ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ&ΝΔ )ΚΥΒΕΡΝΗΣΑΝ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΑΙ ΤΗΝ ΕΦΕΡΑΝ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΧΑΛΙ ΠΡΕΠΕΙ ΚΑΤΙ ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΕΙ. ΤΟ ΠΟΛΙΤΙΚΟ ΠΡΟΣΚΗΝΙΟ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΚΥΡΙΑΡΧΕΙΤΑΙ ΑΠΟ ΑΥΤΟΥΣ, ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η 5η ΦΑΛΑΓΓΑ ΣΕ ΚΑΘΕ ΚΡΑΤΟΣ ΟΠΟΥ ΖΟΥΝ.

    ΑΥΤΟ ΦΑΙΝΕΤΑΙ ΞΕΚΑΘΑΡΑ ΑΠΟ ΤΟ ΚΕΙΜΕΝΟ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ ΟΠΟΥ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΣ ΣΟΒΙΕΤΙΚΗΣ ΕΝΩΣΗΣ ΒΑΖΟΥΝ ΤΟ ΕΒΡΑΪΚΟ ΛΟΜΠΙ ΤΩΝ ΗΠΑ ΝΑ ΠΙΕΣΕΙ ΤΗΝ ΕΣΣΔ, ΓΙΑ ΝΑ ΙΚΑΝΟΠΟΙΗΘΟΥΝ ΤΑ ΑΙΤΗΜΑΤΑ ΤΟΥΣ. ΜΕ ΑΥΤΟ ΤΟΝ ΤΡΟΠΟ ΛΕΙΤΟΥΡΓΟΥΝ ΠΑΝΤΟΥ ΚΑΙ ΠΑΝΤΑ.

    ΑΝ Η ΕΛΛΑΔΑ ΔΕΝ ΑΠΕΛΕΥΘΕΡΩΘΕΙ ΑΠΟ ΤΗΝ ΙΟΥΔΑΪΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΤΗΝ ΚΥΒΕΡΝΑ, ΚΑΙ ΔΕΝ ΕΓΚΑΘΙΔΡΥΘΕΙ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΔΗΜΟΚΡΑΤΙΚΟ ΠΟΛΙΤΕΥΜΑ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, ΚΑΙ ΟΧΙ Η ΚΡΥΠΤΟΪΟΥΔΑΪΚΗ ΚΛΗΡΟΝΟΜΙΚΗ ΚΥΝΟΒΟΥΛΕΥΤΙΚΗ ΧΟΥΝΤΑ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΕΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΘΑ ΚΑΤΑΣΤΡΑΦΕΙ ΟΛΟΚΛΗΡΩΤΙΚΑ.

    ΔΕΝ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΥΒΕΡΝΟΥΝ ΟΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ, Η ΕΛΛΑΔΑ ΝΑ ΚΑΤΑΣΤΡΕΦΕΤΑΙ ΚΑΙ ΝΑ ΛΕΜΕ ΔΕΝ ΦΤΑΙΝΕ ΟΙ ΕΒΡΑΟΙ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. sterg (10:58πμ): "...οι Εβραιοι της διασπορας εγιναν ενα σωμα με τους κατοικους των διαφορων κρατων και πρωτα σκεφτονται σαν αμερικανοι,αγγλοι,γερμανοι,ελληνες,ρωσσοι,κινεζοι,ιαπωνες (Ναι! Ολοι αυτοι) και μετα σαν εβραιοι."

    sterg, τίποτα δεν είναι απόλυτο. Υπάρχουν για παράδειγμα Ελληνοεβραίοι, αλλά υπάρχουν και Εβραιοέλληνες.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.