20/11/11

Wikileaks: O Καρατζαφέρης θέλει ένωση με τη ΝΔ, άνοιγμα στις ΗΠΑ, στην ελληνική εβραϊκή κοινότητα και στους μετανάστες


 
Το XrimaNews.gr αποκαλύπτει εμπιστευτικό έγγραφο των Wikileaks με ημερομηνία 28/09/2009 το οποίο θα παρέμενε απόρρητο μέχρι τις 28/09/19, δηλαδή για 10 χρόνια και όπου αναφέρεται μία μυστική πολιτική στρατηγική του ΛΑΟΣ και του προέδρου του Γιώργου Καρατζαφέρη η οποία μάλλον θα εκπλήξει πολλούς.

Σύμφωνα με το έγγραφο που έχει στη διάθεση του το XrimaNews.gr, “ο Πρόεδρος (του ΛΑΟΣ) Γιώργος Καρατζαφέρης κατάλαβε πως η αυξημένη πολιτική δύναμη σήμαινε ότι το κόμμα έπρεπε να απομακρυνθεί από τις προηγούμενες υπερεθνικές και αντισημιτικές ρητορικές του ... Ο Καρατζαφέρης θέλει να κάνει θετικές κινήσεις προς την εβραϊκή ελληνική κοινότητα, να αυξήσει την επαφή του με Αμερικανούς αξιωματούχους, έχει μειώσει τη σκληρή στάση του απέναντι στους μετανάστες και δεσμεύεται σε αντιρατσιστικές δηλώσεις”.
 Το έγγραφο συνεχίζει αναφέροντας ότι ο κύριος Καρατζαφέρης έχει ως “τελικό στόχο” (ultimate goal) την “ένωση του ΛΑΟΣ με τη ΝΔ σε μία ευρεία κεντροδεξιά συμμαχία” και θα συνεχίσει να πιέζει τους βουλευτές της ΝΔ προς αυτήν την κατεύθυνση.
Η αποκάλυψη του XrimaNews.gr – Τα σχόλια δικά σας
(Σημείωση: στο πάνω μέρος του εγγράφου φαίνεται το DECL (Declassified): 2019/09/28, δηλαδή το έγγραφο κανονικά θα αποχαρακτηριζόταν από απόρρητο σε δέκα χρόνια).

6 σχόλια:

  1. ΠΡΟΔΟΤΕΣ

    ΝΑ ΘΥΜΙΣΩ ΕΔΩ ΠΩΣ ΤΑ ΤΑΓΜΑΤΑ ΑΣΦΑΛΕΙΑΣ ΣΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ΗΤΑΝ ΕΠΙΝΌΗΣΗ ΤΟΥ ΕΘΝΙΚΟΦΡΩΝΑ ΜΕΤΑΞΑ ΚΑΙ ΤΟΥ ΕΒΡΑΙΟΥ ΡΑΛΛΗ= ΦΑΣΙΣΤΕΣ ΚΑΙ ΕΒΡΑΙΟΙ ΣΥΝΕΡΓΑΖΟΝΤΑΙ ΚΑΙ ΣΗΜΕΡΑ, ΛΑΟΣ+ΣΙΩΝΙΣΤΕΣ ΤΟΥ ΠΑΣΟΚ&ΝΔ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. "Wikileaks: O Καρατζαφέρης θέλει ένωση με τη ΝΔ, άνοιγμα στις ΗΠΑ, στην ελληνική εβραϊκή κοινότητα και στους μετανάστες"

    Τι λένε αυτοί ρε skal; Είναι δυνατόν; Γίνονται τέτοια πράγματα; Για όνομα τής γκαμήλας δηλαδή. Σε λίγο θα μάς πουν ότι μπορεί να υπάρχουν και τίποτα σημίτες που να υποστηρίζουν τον "αντισημίτη"... Γιατρέ μου τα χάπια μου, τα τσιγάρα μου. Αλλά πάλι δεν θα φαινόταν και μέσα εδώ κάτι τέτοιο; Να το δω κι αυτό και τι να πω; Γίναμε μαλλιά κουβάρια, έλα μνημόνιο στον τόπο σου!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πιγκουινε υπάρχουν κατι ξεχασμένες επερωτήσεις στο ευρωκοινοβούλιο μπορείς να ανατρέξεις και μην εκπλαγείς με αυτά που θα ιδείς.

    Οπως κια κάτι συγχαρητήρια τηλεγραφήματα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Ακρίτα, μην έχεις καμμία αμφιβολία, είναι πολλά αυτά για τα οποία δεν εκπλήσσομαι ;>)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Ε φαίνεται όσο περνάει ο καιρός, τόσο θα...εκπλήσσεται κανείς λιγότερο με ό,τι βγαίνει στο φώς.
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Ο Μεταξάς δολοφονήθηκε από τους Εγγλέζους το Γενάρη του 41 και οι Ναζί μπήκαν στην Ελλάδα τον Απρίλη. Αυτά για την ιστορία. Οσο για το νεοταξίτη Καρατζαφέρη...τα έγγραφα μιλούν από μόνα τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.