22/2/12

Α. Σαμαράς: Ο καθένας να κάνει το καθήκον του προς την πατρίδα


Μήνυμα με πολλούς αποδέκτες απηύθυνε ο πρόεδρος της Νέας Δημοκρατίας Αντώνης Σαμαράς κατά την επίσκεψή του στο στρατόπεδο της ελληνικής δύναμης Κύπρου (ΕΛΔΥΚ).
«Υπάρχει ελπίδα, υπάρχει το δικαίωμα της αισιοδοξίας, αρκεί καθένας να κάνει το καθήκον του προς την πατρίδα», τόνισε ο επικεφαλής της αξιωματικής αντιπολίτευσης, μιλώντας στους αξιωματικούς και οπλίτες της ΕΛΔΥΚ.
Ο πρόεδρος της Ν.Δ. ξεναγήθηκε στο στρατιωτικό μουσείο της ΕΛΔΥΚ και στο βιβλίο επισκεπτών έγραψε τα εξής: «Αποτίουμε φόρο τιμής στα αδέλφια μας που ήξεραν και έκαναν πράξη τους εθνικούς νόμους των προγόνων μας».

Ο κ. Σαμαράς κατέθεσε στεφάνι στο μνημείο των πεσόντων και αγνοουμένων Ελλήνων αξιωματικών και οπλιτών κατά την τουρκική εισβολή του 1974.

10 σχόλια:

  1. Όλη την πολιτική στάση του Αντώνη Σαμαρά μπορεί κανείς να την συνοψίσει σε μια φράση «είμαι «αναγκασμένος» να ξεπουλήσω την χώρα διότι ο κακός Παπανδρέου δεν μου άφησε καμία επιλογή αλλά θα το κάνω αφού πρώτα διαπραγματευτώ «σκληρά» με την τρόικα ».

    Αναρωτιέμαι όμως, δεν είναι παράδοξο ένας άνθρωπος που μιλάει για πατρίδα και για έθνος να θέλει ταυτόχρονα να πουλήσει σε ιδιώτες τα λιμάνια, τους δρόμους, τους υδάτινους πόρους, την ΔΕΗ, τον ΟΣΕ, κ.λ.π.

    Τι σόι άνθρωπος μπορεί να είναι κάποιος που θέλει να ιδιωτικοποιήσει μια ολόκληρη χώρα και ταυτόχρονα αναγνωρίζει το χρέος, αναγνωρίζει τις υπογραφές των προηγούμενων κυβερνήσεων, αναγνωρίζει την νομιμότητα του πρώτου μνημονίου και υπογράφει το δεύτερο.
    Τι θα μπορούσε τελικά να περιμένει κανείς από αυτόν τον άνθρωπο;;;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Σαμαράς; καθήκον; πατρίδα;...φτάνει πια με τα ανέκδοτα...δεν αντέχω άλλο. Τόσο γέλιο πια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Γιατί, νεοέλληνας, καθήκον, πατρίδα δεν σου φέρνουν γέλιο;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. νεοέλληνας; κάτι σαν νεοδημοκράτη που λέμε; Ναι πολύ γέλιο!

    Παρεμπιπτόντως η στρατιωτική του θητεία του Σαμαρας είναι όντως αξιοθαύμαστη και αξιέπαινη! Το στεφάνι που κατέθεσε έχει κάτι από τον ηρωισμό του...Πολύ γέλιο

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Για τους αλλους το λεει, οχι για τον εαυτο του. Σιγα μη κανει τον ηρωα ο αποφοιτος του Κολλεγιου Αθηνων (αυτοι ειναι για να διοικούν).

    ΑΖ

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Nativist τα σχόλια σου βρίσκονται στα ανεπιθύμητα.Θα ενημερωθεί ο διαχειριστής εαν δεν τα έχει προσέξει.Εγω δεν μπορώ να τα δημοσιεύσω και ο λόγος είναι η φράση που συνοδεύει την αγανάκτηση σου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. To φαντάστηκα. Μη και προσβάλλουμε τον Αντωνάκη ....

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  8. Η φράση αυτη γενικώς προσβάλλει.Πριν λίγο καιρό για μια ανάλογη ασκησες δριμεία κριτική ατο προσωπο μου

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  9. Δεν ξέρω πού αναφέρεσαι, ίσως στην (δήθεν) φράση του Παπαδόπουλου και δεν άσκησα "δριμεία κριτική ατο προσωπο" σου, απλώς είπα ότι αυτού του είδους η φρασεολογία, δεν σημαίνει απαραίτητα και γενναιότητα. Κι άλλοι το έγραψαν αυτό.

    Τι δικό μου λεκτικό "ολίσθημα" έχει γραφεί ουκ ολίγες φορές εδώ μέσα, χωρίς κανένα πρόβλημα.

    Μην ανεβάσεις το σχόλιο. Δεν χρειάζεται πια. Να είσαι καλά.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  10. Το δικό μου λεκτικό ολίσθημα δεν απευθυνθηκε ποτέ σε πρόσωπο και ή δήθεν φράση είχε δημοσιευτεί στα Επίκαιρα και παλι δεν σε κατηγόρησα για τίποτα και δεν διέγραψα το σχόλιο σου

    Αν ο Διαχειριστής και κατα νόμο υπεύθυνος του Ιστολογίου θεωρήσει οτι δεν υπάρχει πρόβλημα μπορεί να το δημοσιεύσει

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.