2/4/12

Ηγετική εμφάνιση Σάββα Αναστασιάδη με πάρα πολύ κόσμο


"Σαρωτική" ήταν η εμφάνιση του βουλευτή Ν.Δ. στη Β' Περιφέρεια Θεσσαλονίκης, Σάββα Αναστασιάδη, χθες στο Porto Pallace. 
Παρά τις δυσκολίες της ημέρας, με τον Μαραθώνιο "Μέγας Αλέξανδρος", να μην επιτρέπει την έγκαιρη προσέλευση σε πολλούς ακόμη φίλους του, ο Σάββας Αναστασιάδης, συγκέντρωσε πάνω από 1.000 φίλους στην καταιγιστική ομιλία του, που είχε έντονα πατριωτικό χρώμα.
Μάλιστα την εκδήλωση άνοιξε ο Σάββας Καλεντερίδης, ο οποίος εξήρε την εντιμότητα του Θεσσαλονικιού βουλευτή, που είναι μάλλον, από τους λίγους που μπορούν να κυκλοφορούν στο δρόμο.
Θυμίζουμε ότι ήταν ο βουλευτής που απεκάλυψε την υπόθεση με "το ακίνητο της πεθεράς του Αντρίκου Παπανδρέου", που νοίκιασε το Τ.Τ. πράγμα που δεν είναι τόσο εύκολο σε μια χώρα που κλείνουν στόματα από διαφημίσεις.
Στην εκδήλωση παρεβρέθη πλήθος στελεχών της ΝΔ, μεταξύ άλλων οι βουλευτές Γιάννης Ιωαννίδης, Σταύρος Καλαφάτης, ο πρόεδρος της ΝΔ Θεσσαλονίκης Δημήτρης Τσάμης, ο Παναγιώτης Ψωμιάδης, ο πρόεδρος του ΟΑΣΘ, υποψήφιοι του κόμματος σε αυτές της εκλογές, οι συνδικαλιστές αγροτικού της ΝΔ και πολλοί άλλοι.
Δείτε φωτογραφίες από την εκδήλωση με το φακό του Βασίλη Τσούμαρη και του taxalia και ακολουθεί βίντεο από την εκδήλωση με πολύ πολύ ενδιαφέρουσες τοποθετήσεις στελεχών για την τρέχουσα πολιτική επικαιρότητα.



"Πηγαδάκι" Καλεντερίδη, Αναστασιάδη, Στεφανίδη, Καλαφάτη, Τσάμη 

 Ο Γιάννης Ιωαννίδης δείχνει προς τα πού πρέπει να κινηθεί η ΝΔ για την αυτοδυναμία
 Ο Σάββας Καλεντερίδης δεν έκρυψε την εκτίμησή του στον Σάββα Αναστασιάδη. Συνωνόματοι και ..πόντιοι γαρ



Πηγή: ΤΑ ΧΑΛΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.