12/6/12

Αυτοί που χτύπησαν τον Αιγύπτιο στο Πέραμα μπορεί να είναι ελληνόφωνοι, Έλληνες αποκλείεται να είναι

Με κατάγματα νοσηλεύεται ο 28χρονος Αιγύπτιος
Με κατάγματα νοσηλεύεται στο Τμήμα Στοματικής και Γναθοπροσωπικής Χειρουργικής του Νοσοκομείου «Ευαγγελισμός» ο 28χρονος Αιγύπτιος, που έπεσε θύμα ξυλοδαρμού τα ξημερώματα, στο Πέραμα.
Ο νεαρός αλλοδαπός διεκομίσθη από το «Τζάνειο» Νοσοκομείο στο Τμήμα Επειγόντων Περιστατικών του Ευαγγελισμού, όπου έπειτα από την ολοκλήρωση των κλινικών και εργαστηριακών εξετάσεων επιβεβαιώθηκε η παρουσία διπλού κατάγματος τής κάτω γνάθου και των ρινικών του οστών.
Σύμφωνα με ανακοίνωση του νοσοκομείου, πραγματοποιήθηκε συρραφή των θλαστικών τραυμάτων, αφαίρεση του εκγομφωμένου δοντιού και τοποθέτηση συρμάτινης περίδεσης.
Ο 28χρονος δέχθηκε επίθεση από περίπου 10 άτομα σε σπίτι στο Πέραμα, όπου διέμεναν ο ίδιος και άλλοι τρεις Αιγύπτιοι. Η Αστυνομία προχώηρησε στη σύλληψη έξι ατόμων - πέντε ανδρών και μίας γυναίκας, που αναγνωρίστηκαν από τους παθόντες και θα οδηγηθούν στις εισαγγελικές αρχές κατηγορούμενοι για βαριά σωματική βλάβη, διακεκριμένες περιπτώσεις φθοράς, διατάραξη οικιακής ειρήνης και παράβαση του νόμου περί όπλων.
Ειδικότερα, όπως έγινε γνωστό από την Αστυνομία, ομάδα περίπου 10 ατόμων εισέβαλε τα ξημερώματα στο σπίτι όπου διαμένουν τέσσερις Αιγύπτιοι, ηλικίας 28, 36, 39 και 42 ετών και αφού προκάλεσαν ζημιές, επιτέθηκαν στον έναν εξ αυτών, με αποτέλεσμα να τραυματιστεί σοβαρά στο κεφάλι. Οι δράστες προκάλεσαν επίσης φθορές σε δύο αυτοκίνητα και ένα τρίκυκλο ιδιοκτησίας των αλλοδαπών και στη συνέχεια τράπηκαν σε φυγή.
Λίγο αργότερα, έπειτα από κινητοποίηση της Αστυνομίας, εντοπίστηκαν από αστυνομικές δυνάμεις στη Λ. Σχιστού οι έξι από τους δράστες, οι οποίοι και προσήχθησαν για να εξετασθούν. Οι προσαχθέντες αναγνωρίσθηκαν από τους Αιγύπτιους και συνελήφθησαν, ενώ προανάκριση για την υπόθεση διενεργείται από την Διεύθυνση Ασφάλειας Αττικής.
Την επίθεση σε βάρος των τεσσάρων Αιγυπτίων καταδίκασε ο κυβερνητικός εκπρόσωπος, σημειώνοντας ότι περιστατικά σαν αυτό στο Πέραμα «προσβάλλουν τον πολιτισμό μας». «Ο ελληνικός και ο αιγυπτιακός λαός συνδέονται με παραδοσιακούς δεσμούς φιλίας και δεν θα επιτρέψουμε σε τέτοιου είδους περιστατικά να τους διαταράξουν», επισήμανε ο κ. Τσίοδρας. Ανέφερε ακόμη ότι η οργανωμένη πολιτεία έχει επιληφθεί της υπόθεσης και υπενθύμισε ότι οι φερόμενοι ως δράστες θα οδηγηθούν στον εισαγγελέα.

7 σχόλια:

  1. Αν οι Αιγύπτιοι, σκότωναν κάποιον από τους εισβολείς, θα έπρεπε να αθωωθούν ή όχι , όπως και ο 24χρονος φοιτητής?
    Αυτοί μάλιστα ήταν σίγουρα σε νόμιμη άμυνα αφού παραβιάστηκε ο ιδιωτικός χώρος κατοικίας τους και καταστράφηκε η περιουσία τους.
    Και ποια τελικά είναι η διαφορά του κλέφτη Αλβανού από τον κοινό εγκληματία δολοφόνο Έλληνα?
    Δικαιούνται, δε λέω , οι εισβολείς μια δίκαιη δίκη και μια ανάλογη τιμωρία, αν αποδειχθούν ένοχοι, όχι όμως τόσο για το περί κοινού δικαίου αίσθημα αλλά για να συνειδητοποιήσουν πως είναι κοινοί εγκληματίες που δεν σέβονται το μέγιστο αγαθό του δικαιώματος στη ζωή.
    Για να ενοχοποιηθούν πρωτίστως στη συνείδησή τους και να καταλάβουν πως δεν είναι πολιτική πράξη το κοινό ποινικό έγκλημα.
    Με τίμημα την ελευθερία τους

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Αγαπητέ αναγνώστην θα πρέπει επιμελώς να ξανακοιτάξεις το τι σημαίνει αυτοάμυνα και ποια τα όρια άσκησης της.

    Και κανείς δεν αθωώθηκε απλά δεν κρίθηκε προφυλακιστέος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Αντιθεταμε οτι νομιζουν ορισμενοι η βια ειναι μπουμεραγκ και στο τελος χτυπα παντα αυτον που την χρησιμοποιησε και οπιοις αμφιβαελει ας θυμηθει την τυχη των SA και SS....
    ΥΓ Ειλικρινα δεν γνωριζα οτι ο πατριωτισμος μπορει να εξισωθει με επιθεσεις "σγελης λυκων"(γιατι εοιθεσεις με ανλογια 10 προς 1 ειναι επιθεσεις αγελης ΖΩΩΝ ανεξαρητα απο το ιδεολογικο τους προσημο αν και χρησιμοποιω τον ορο λυκοι για ευνοητους ιστορικους λογους) και καταστροφες ξενης περιουσιας...
    Προσυπογραφω και με τα δυο χερια στον τιτλο του αρθρου και ας μου επιτραπει να υποθεσω οτι καποιοι χρησιμοποιυν ΛΑΘΟΣ λεξικο...
    Καλημερα σε ολους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Για οσους αντιλαμβανονται τοκαινουργιο που γεννιεται,ανεξαρτητα αν συμφωναει η διαφωνει,πολιτικα ανλυοντας το παντα ,και οχι ανθρωπιστικα, ολοι αυτοι θεωρουνται μελη ενος στρατου κατοχης που επιβιωνει κυριως απο παρανομη εργασιακαι απο ελαφρυ η βαρυτερο πλιατσικο! Η επιθεση που τους γινεται ειναι αποτοκο αυτης της θεωρησης και τετοια φαινομενα μαλλον θα γινονται περισσοτερα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  5. Με τυφλά κτυπήματα κατά λαθρομεταναστών, δεν πρόκειται να λυθεί το μέγιστο αυτό για την χώρα πρόβλημα. Ο λαθρομετανάστης στον δρόμο, ή στο σπίτι του, πρέπει να συλλαμβάνεται και να απελαύνεται, όχι να κακοποιείται.

    Για το δικαίωμα στην αυτοάμυνα, το οποίο θεωρώ αναφέρετο και το οποίο δεν έχει καμμία σχέση με το παραπάνω, έχω γράψει ξανά.

    Όσοι, όμως, λένε ότι η βία γεννά βία, καλό θα ήταν να θυμούνται ότι βίαια εισβολή λαθρομεταναστών στην χώρα, προκαλεί αντιδράσεις, διότι διαταράσσει την ανθρωπογεωγραφία ενός ορισμένου χώρου. Αυτό έγινε και τώρα στην Ελλάδα και τα φαινόμενα της αντίδρασης στην δράση, φυσικός νόμος γαρ, θα εξακολουθήσουν επιδεινούμενα.

    Συμφωνώ σ' αυτό με τον Πλαταιέα.

    Χρήστο, η βία των SS και SA δεν έχει σχέση με τούτο το φαινόμενο. Άλλα ήταν τα αίτιά της. Ήταν βία ΑΠΡΟΚΛΗΤΗ (δεν προκλήθηκε από πουθενά), δεν ήταν βία-αντίδραση σε κάποια άλλη, όπως αυτή εδώ. Γιατί δεν υπήρχε η βία αυτή πριν την μαζική έλευση λαθρομεταναστών;

    Και πάλι λέω ότι δεν την δικαιολογώ. Απλώς την αιτιολογώ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Καλο θα ειναι, πριν τη μπαρουφολογια περι...ελληνοφωνων κλπ...να περιμενουμε το αποτελεσμα που διενεργει η κρατικη ασφαλεια.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  7. Θα συμφωνήσω με Nativist και Πλαταιεύς.
    Λυπηρά φαινόμενα μεν, φυσικό επόμενο δε, μιας αρρωστημένης κατάστασης που έχει επιβληθεί "με το στανιό", στη χώρα μας. Κάποιοι μετατρέποντας την Ελλάδα σε ξέφραγο αμπέλι άνοιξαν τους ασκούς του Αιόλου και δημιουργήθηκαν εκρηκτικές καταστάσεις!
    Τα κρούσματα βίας βαίνουν αυξανόμενα και συν τω χρόνω, θα μας οδηγήσουν σε ανεξέλεγκτες καταστάσεις, κάτι που ειλικρινά απεύχομαι.Οι ζωές των Ελλήνων καθημερινά καταστρέφονται!Σπίτια έκλεισαν! Περιουσίες χάθηκαν. Ο κόσμος υποφέρει!
    Εάν αληθεύει αυτό που λένε ότι "Του Έλληνα ο τράχηλος ζυγό δεν υπομένει" τότε πιθανώς να είμαστε εν όψει εξελίξεων. Θα κατορθώσει η πλύση εγκεφάλου των ΜΜΕ να πείσει τους Έλληνες να σκύψουν το κεφάλι και να παραδοθούν άνευ όρων στο μετανάστη επειδή κάποιοι"κουλτουριάρηδες" το θεωρούν επιβεβλημένο από "ανθρωπιστική άποψη"? Πολύ αμφιβάλω ! Ο καιρός θα δείξει! εύχομαι να αντιληφθούν οι προοδευτικοί μας ηγέτες και "κουλτουριάρηδες" συμπολίτες ότι, είναι μέρος του προβλήματος όποιος δεν αποτελεί την λύση του.
    Ο αριθμός των μεταναστών είναι ήδη υπερβολικά μεγάλος.
    Ο επαναπατρισμός του μεγαλυτέρου μέρους αυτών είναι επιτακτική ανάγκη ,για να επανέλθει η ηρεμία στον τόπο.Μόνο έτσι θα μπορέσει να εκτονωθεί η κατάσταση. Αν παρ' ελπίδα αυξηθεί περαιτέρω ο αριθμός τους θα έχουμε και την απόλυτη επικράτησή τους !
    Ήδη έχει χυθεί πολύ αίμα (κατά σύμπτωση όλο ελληνικό)
    Εάν μία τέτοια μεθόδευση (περαιτέρω αύξηση του αριθμού των μεταναστών ή ακόμη και διατήρηση του αριθμού τους ) γίνει αφορμή να χυθεί αίμα, τότε επάνω σε τίνος τα χέρια θα είναι?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.