10/7/12

Ρωσικά πολεμικά πλοία μέσω Αιγαίου στη Μεσόγειο

ΡΕΠΟΡΤΑΖ: ΛΟΥΚΑΣ ΔΗΜΑΚΑΣ

Από την Μαύρη Θάλασσα στη Μεσόγειο πέρασαν τέσσερα ρωσικά πολεμικά πλοία, πιθανότατα με κατεύθυνση ανοιχτά της Συρίας. Πρόκειται για τα ρώσικα αρματαγωγά FILCHENKOV και TSEΖAR KUNIKOV και τα Ρυμουλκά SHAKHTAR και OKHTENSKY τα οποία εξήλθαν σήμερα από τα Δαρδανέλια και τώρα βρίσκονται νότια της Ίμβρου.

Όπως ενημερώνει το ΓΕΕΘΑ οι Ρωσικές διπλωματικές υπηρεσίες είχαν ενημερώσει σχετικά με την είσοδό τους στο Αιγαίο και τη διέλευση τις ελληνικές αρχές.


Οχι νέα όπλα στην Συρία
Στο μεταξύ  η  Ρωσία ανακοίνωσε χθές ότι  δεν πρόκειται να  προμηθεύει νέα είδη εξοπλισμών στη Συρία έως ότου σταθεροποιηθεί η κατάσταση στη χώρα αυτή .Την  δήλωση έκανε  ο Υποδιευθυντής της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Στρατιωτικο-Τεχνικής Συνεργασίας της Ρωσικής Ομοσπονδίας κ. Βιατσεσλάφ Ντζιρκάλν.«Ως σήμερα εκτελούσαμε παλιά συμβόλαια, μεταξύ άλλων και επισκευής τεχνικού εξοπλισμού.Μέχρι να  σταθεροποιηθεί η κατάσταση, δεν θα πραγματοποιούμε προμήθειες νέων εξοπλισμών» είπε ο  κ. Ντζιρκάλν που χαρακτήρισε τα δρώμενα στη Συρία ως εμφύλιο πόλεμο.

3 σχόλια:

  1. Μήπως το ξήλωμα του πουλόβερ αρχίσει από την Συρία,η οποία μαζί με το Ιράν,Πακιστάν και Β Κορέα αποτελούν το κεφαλόσκαλο των εισόδων για Κίνα και Ρωσία.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Η Ευρώπη καταρρέει και εμείς λέμε,μωρέ λες;

    Στη Συρία έχει ανοίξει ο ασκός του Αιόλου και εμείς λέμε,μήπως;

    Πρόκειται πράγματι για κοσμογονικά γεγονότα,δύσκολο να πιστέψουμε ότι είναι η πραγματικότητα και όχι σενάρια επιστημονικής φαντασίας,αλλά συμβαίνουν,είναι μπροστά μας και πρέπει να συνειδητοποιήσουμε ότι το επόμενο διάστημα θα δούμε και θα ζήσουμε ιστορικά γεγονότα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Πάντως ο ρωσικός στόλος κατηφορίζει ήδη...Αυτό πώς το βλέπουν οι ευρωπαίοι σύμμαχοι;
    Ελίνα

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.