26/9/12

Χημικός Οζέλ: Ονειρεύεται Νέα Κένυα για την Ηγεσία του PKK

Επιχείρηση ανόρθωσης του ηθικού της τουρκικής κοινής γνώμης σε πλήρη εξέλιξη μετά και την νέα επιτυχία του Τουρκικού στρατού στη πόλη Nτέρσιμ(Tunceli). Το επίσημο οργανο προπάγανδας του Τουρκικού Κράτους TRT-ΦΩΝΗ ΤΗΣ ΤΟΥΡΚΙΑΣ αναφέρει: Σε ευρεία φάσμα επιχειρήσεων προχωρουν οι δυνάμεις ασφαλείας κατά της διαμελιστικής "τρομοκρατικής" οργάνωσης. Οι βαριές απώλειες της "τρομοκρατικής" οργάνωσης τους ωθεί να αποτραβηχτούν στα βόρεια του Ιράκ. Οι άνδρες των δυνάμεων ασφαλείας αποκόπτουν κάθε οδό περάσματος των" τρομοκρατών" και οι βόμβες πέφτουν βροχή σε κάθε σημείο που διαπιστώνονται οι τρομοκράτες υπό των μη επανδρωμένων αεροπλάνων.
Τα μέλη της "τρομοκρατικής" οργάνωσης στην φυγή τους προσπαθούν να κρυφθούν στα χωριά και αναγκάζουν τους χωρικούς να γίνουν οδηγοί τους για να βγουν από τον κλοιό των δυνάμεων ασφαλείας και να περάσουν την μεθόριο. Οι χωρικοί ενοχλημένοι από την παρουσία των "τρομοκρατών" ειδοποιούν τις δυνάμεις ασφαλείας.

Ο Τούρκος Α/ΓΕΕΘΑ στρατηγός Χημικός Νετζντέτ Οζέλ δήλωσε σήμερα πως ο τουρκικός στρατός έχει εντείνει τις προσπάθειες του για την εξουδετέρωση της ηγετικής ομάδας του PKK αλλά αυτή προστατεύεται και φυλάσσεται καλά και αλλάζει συνέχεια θέσεις.Ανέφερε επίσης πως οι επιχειρήσεις κατά της Ενωσης Κουρδικών Κοινοτήτων (KCK) είναι "ζωτικής σημασίας" για τον αγώνα της Τουρκίας κατά του PKK,.Διαβεβαίωσε την Τουρκική Κοινή γνώμη ότι η Τουρκία είναι εφικτό να εξαπολύσει επιθέσεις κατά των στρατιωτικών βάσεων του ΡΚΚ στο Νότιο Κουρδιστάν και ειδικότερα στην περιοχή του όρους Καντίλ, δεν διευκρίνησε όμως εάν αυτό είναι προγραμματισμένο, παρά το γεγονός ότι στην περιοχές αυτές παρατηρείται τελευταία αύξηση των αεροπορικών επιθέσεων της τουρκικής πολεμικής αεροπορίας.Για πρώτη φορά  ανέφερε οτι το PKK διαθέτει μονάδες στην Συρία οι οποίες και εκπαιδεύονται σε στρατόπεδα  στην Βόρεια Συρία Αναφορικά με την αύξηση του αριθμού των επιθέσεων του ΡΚΚ τους τελευταίους μήνες, δήλωσε ότι 110 Τουρκοι στρατιώτες έχασαν τη ζωή τους μεταξύ της 1ης Ιανουαρίου και 24ης Σεπτεμβρίου, και πρόσθεσε ότι 427 αντάρτες του ΡΚΚ σκοτώθηκαν στο ιδιο χρονικό διάστημα ..

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.