21/3/13

"Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab, οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία"

Ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων απάντησε μέσω Twitter στον Σουηδό υπουργό Οικονομικών που δήλωσε χθες ότι στην Κύπρο θα μείνουν μόνο οι παραλίες. 
Tweet που παραπέμπει σε ανέκδοτο και όπως ήταν αναμενόμενο προκάλεσε πολλές αντιδράσεις στο κοινωνικό μέσο δικτύωσης.

Για την ακρίβεια, ο Άντερς Μπόργκ είχε πει ότι η Κύπρος "έχει μόνο το χρηματοπιστωτικό σύστημα και τον τουρισμό και πως μετά από όσα γίνονται τώρα θα της μείνουν μόνο οι παραλίες για να έχει έσοδα".

"Η Ευρώπη έχει βαθιά και δομικά προβλήματα που πρέπει να ρυθμιστούν μέσω της αναδιοργάνωσης του κοινωνικού μοντέλου στη νότια Ευρώπη", πρόσθεσε.
Ο Πάνος Καμμένος έγραψε χαρακτηριστικά το πρωί της Πέμπτης:



"Panos Kammenos @PanosKammenos
Οι Σουηδοί έχουν αυτοκίνητα Saab και όμορφες γυναίκες. Τα καλοκαίρια έχουν μόνο Saab οι γυναίκες είναι με τους Κύπριους εραστές τους παραλία"

Εν τω μεταξύ, ο πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων Πάνος Καμμένος θα συναντήσει σήμερα τον πρόεδρο της ΚΟ του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξη Τσίπρα.
Αναμένεται να ζητήσει από την αξιωματική αντιπολίτευση να συνυπογράψει πρόταση μομφής κατά του υπουργού Οικονομικών Γιάννη Στουρνάρα για τους χειρισμούς του εν μέσω της πρόσφατης απόφασης του Eurogroup να "κουρευτούν" οι κυπριακές καταθέσεις.
Την Τετάρτη, ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος των ΑΝΕΛ Νότης Μαριάς, είχε δηλώσει σχετικά: "Είναι τεράστιες οι ευθύνες που έχει ο υπουργός Οικονομικών, διότι άνοιξε τον δρόμο, δεχόμενος να γίνει το "κούρεμα" των καταθέσεων και κυρίως των μικροκαταθετών, σε μια αστάθεια όχι μόνο για την Κύπρο αλλά και για την Ελλάδα".

Υπενθυμίζεται ότι για να συζητηθεί η πρόταση μομφής πρέπει να υπογραφεί από τουλάχιστον 50 βουλευτές.

news247

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.