4/2/15

Απόρρητο έγγραφο της γερμανικής κυβέρνησης: «Οχι σε όλα» στην Ελλάδα

«Το Βερολίνο απορρίπτει αλλαγές σε φορολογία, μισθούς, συντάξεις - καλεί την Ελλάδα να τηρήσει τα συμφωνηθέντα»
Να υπαναχωρήσει από τις εξαγγελίες των πρώτων ημερών διακυβέρνησης και να επανέλθει στις συμφωνηθείσες με τους πιστωτές της οικονομικές πολιτικές θέλει η Γερμανία από την κυβέρνηση Τσίπρα, βάσει εγγράφου -που επικαλείται το Reuters- με το οποίο θα προσέλθει στη συνεδρίαση του Euro Working Group αύριο, Πέμπτη. 

Το Βερολίνο απορρίπτει κάθε απομάκρυνση από τα συμφωνηθέντα με την προηγούμενη ελληνική κυβέρνηση σε ιδιωτικοποιήσεις, κατώτατο μισθό, απολύσεις, φορολογικό και συντάξει.
ΒΗΜΑ

3 σχόλια:

  1. Να δούμε τι θα πει και ο θείος Σαμ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Ο ελληνικος λαος περασε τον ρουβικωνα. Τωρα δεν φοβομαστε ουτε τους γερμανους ουτε κανενανε. Οι εκλογες δωσανε εντολη στον συριζα να εφαρμοσει το προγραμμα του. Ενα προγραμμα που περιεχει καθαρση, ελεγχο χρεους, και καταργηση των μετρων δημευσης της ιδιωτικης περιουσιας μεσω των χαρατσιων. Απο αυτα δεν πρεπει να αποστασιοποιηθει ουτε χιλιοστο. Με την ψηφο μας ειπαμε στον συριζα, οτι ειμαστε ετοιμοι για θυσιες προκειμενου να επανακτησουμε την χαμενη μας πατριδα, την χαμενη μας ελευθερια, την χαμενη μας δημοκρατια και φυσικα την χαμενη μας οικονομια. Στρογγυλεματα βαρουφακεια, οτι θα αποπληρωθει το χρεος στο ακεραιο κλπ κλπ να λειπουν. Οτι ο βαρουφακης λαμπει υπερβολικα στον ουρανο αυτες τις ημερες, εμενα με ανησυχει. Κατι δεν παει καλα. Εχω την αισθηση οτι το συστημα των δοσιλογων εχει συσπειρωθει πισω απο αυτον. Ψαχνοντας λιγο, ανακαλυψα οτι ο βαρουφακης ειναι προσωπο της κλικας. Διαβαστε την αυτοπαρουσιαση του. Τελειωνοντας να πω στον συριζα, οτι οι λευκες επιταγες απο τον ελληνικο λαο εχουν τελειωσει, αν αποδειχτει ενας δοσιλογικος χαμαιλεοντας, τοτε ο λαος θα τον στειλει απο εκει που ηρθε στις επομενες εκλογες. Τελος ο καμμενος, αποτελει κατα την ταπεινη μου αποψη, το κλειδι στην εφαρμογη των προεκλογικα υποσχεθεντων. Αν δεν αποστει απο τις κοκκινες γραμμες που εχει χαραξει, και εγκαταλειψει μια κυβερνηση που δειχνει σημαδια συμβιβασμου με τους οικονομικους εγκληματιες, τοτε θα γινει πρωταγωνιστης στην πολιτικη ζωη της χωρας.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.