16/2/15

Ντ. Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Π. Καμμένος για ΠτΔ


EUROKINISSI/ΜΠΟΛΑΡΗ ΤΑΤΙΑΝΑ
«Δεν το διαψεύδω, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνω», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος στο ΑΜΠΕ, ερωτηθείς για την πληροφορία ότι ο κ. Καμμένος πρότεινε την κ. Μπακογιάννη (φωτ. αρχείου).
Τη Ντόρα Μπακογιάννη φέρεται να πρότεινε ο Πάνος Καμμένος στον Αλέξη Τσίπρα για την Προεδρία της Δημοκρατίας.
Ο υπουργός Εθνικής Άμυνας και πρόεδρος των Ανεξάρτητων Ελλήνων είχε συνάντηση με τον Πρωθυπουργό στο Μέγαρο Μαξίμου το βράδυ της Κυριακής, πριν ο κυβερνητικός εκπρόσωπος Γαβριήλ Σακελλαρίδης γνωστοποιήσει ότι η ανακοίνωση του υποψήφιου Προέδρου θα γίνει την Τρίτη από τον Πρωθυπουργό.
«Δεν το διαψεύδω, αλλά ούτε και το επιβεβαιώνω», δήλωσε ο γενικός γραμματέας της Κ.Ο. των Ανεξάρτητων Ελλήνων Νίκος Νικολόπουλος στο ΑΜΠΕ, ερωτηθείς για την πληροφορία ότι ο κ. Καμμένος πρότεινε την κ. Μπακογιάννη.
Ναυτεμπορική

10 σχόλια:

  1. Μα ειναι δυνατον να προτεινεται ενα τετοιο προσωπο απο τον καμμενο?
    Ξεχασε οτι επι μητσοτακη 90-93 ειχαμε την μεγαλυτερη αυξηση δημοσιου χρεους?
    Ξεχασε οτι το πραγματικο στηριγμα της κυβερνησης σαμαροβενιζελου ηταν ο μητσοτακης? (153 βουλευτες εκ των οποιων κορη μητσοτακη, γιος μητσοτακη, μαρκογιαννακης, αυγενακης, βιρβιδακης και δεν ξερω ποσοι αλλοι, ηταν βουλευτες μητσοτακη)
    Ξεχασε οτι βασικος πελατης του χριστοφορακου ηταν η οικογενεια?
    Ξεχασε οτι τον χριστοφορακο τον φυγαδευσε στο εξωτερικο η κυρια ντορα?
    Ελεος!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Aυτά είναι λεπτομέρειες μπροστά στο γεγονός ότι η Ντόρα ήταν εξαρχής με το μνημόνιο μέχρι σημείου να αποχωρήσει από ΝΔ και να στήσει και δικό της κόμμα (Δημοκρατική Συμμαχία)! Το ίδιο βέβαια ισχύει και για τόν Αβραμό!
      Να στηρίζουμε τήν κυβέρνηση στην μεγάλη προσπάθεια επαναδιαπραγμάτευσης (περί αυτού πρόκειται) αλλά να μη μάς ξαναπάρει ο ύπνος ...

      Διαγραφή
    2. Τουλάχιστον αυτή δεν παρίστανε την Κομανέτσι. Αυτό είναι προς τιμήν της. Ή κάνω λάθος;

      Διαγραφή
  2. Είπαμε:
    ΘΕΟΔΩΡΟΣ ΓΡΑΜΜΑΤΙΚΟΠΟΥΛΟΣ
    Κοσμοναύτης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Στα γεράματα θα αλλάξω χώρα. Είδαμε ΓΑΠ πρωθυπουργό, να δούμε και Μπακογιάν-χανουμ Προεδράρα... Έλεος.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. Με απογοήτευσή μου, ομολογώ, βλέπω ξανά όλο και περισσότερους να ασχολούνται με τα εσωκομματικά και με τα κόμματα, γενικότερα, κάτι που δείχνει ότι πισωγυρίζουμε, άρα μυαλό δεν βάζουμε.

    Μετά την χρεοκοπία της χώρας (η χώρα είναι χρεοκοπημένη, αλλά όχι ακόμη πτωχευμένη), φάνηκε μία αλλαγή στην νοοτροπία πολλών πολιτών. Κατάλαβαν ότι οι συμμορίες, που αυτοαποκαλούνται κόμματα, δεν έχουν διαφορά η μία από την άλλη κι έπαυσαν να αχολούνται με τα κομματικά. Δυστυχώς, εδώ και κανέναν χρόνο, εμφανίστηκε αυτό το πισωγύρισμα και τώρα καταντήσαμε (διότι, κατά την γνώμη μου, περί κατάντιας πρόκειται,) πάλι να μάς ενδιαφέρει ποιος σε ποια συμμορία θα είναι αρχηγός.

    Φαίνεται ότι ο Έλληνας αδυνατεί να ζήσει χωρίς να κομματίζεται, ή έστω να ενδιαφέρεται γι αυτές τις συμμορίες, πέραν του ποινικού μέρους που τις αφορά. Κρίμα!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. νατιβιστ με εκλπησεις! Συφωνω μαζι σου. Απλα ο καμμενος μας εδωσε την αισθηση του διαφορετικου, και μαζι με τον συριζα, κανανε κυβερνηση νεας ψυχολογιας. Η Ελλαδα ηπιε σαμπανια στις 25/1/2014. Αλλα εδω ο καμμενος μας τα χαλαει. Πολυ αποτομα μας προσγειωνει στην πραγματικοτητα οτι τα κομματα ειναι μηχανισμοι που εξυπηρετουν συμφεροντα, και οι αρχηγοι τους, αχυρανθρωποι!!!!

      Διαγραφή
    2. Γιατί σε εκπλήσσω και ποια αίσθηση του διαφορετικού μπορεί να δώσει ένα παιδί του κομματικού σωλήνα; Μάλλον ψευδαίσθηση είναι. Οι αρχηγοί των συμμοριών δεν είναι αχυράνθρωποι, συνήθως, αλλά απαιτούν να περιβάλλονται από αχυρανθρώπους, δι' ο και το σύστημα αποκλείει de facto από την πολιτική ανθρώπους ικανούς, που δεν είναι πρόθυμοι να σκύβουν σε κομματικές πειθαρχίες.

      Διαγραφή
  5. Όσα ονόματα ακούτε απο την προεδρολογία είναι μόνο και μόνο για να καούν. Ο Αβραμόπουλος ποτέ δεν είχε πραγματικές πιθανότητες,το ίδιο και η Ντόρα.

    Να θυμίσω ότι η όλη συζήτηση ξεκίνησε με τον Κουβέλη και συνεχίζει με όλους τους πολιτικά νεκρούς...

    Προσωπική μου άποψη είναι ότι στην πραγματικότητα θα κινηθούν κάπου ανάμεσα σε Γλέζο και Καραμανλή,τους υπόλοιπους ξεχάστε τους.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Aστέρης είπε:

    Θα με κατέπληττε εάν ο νέος πρωθυπουργός, ο οποίος από της ανάληψης της ηγεσίας του κόμματός του, απέδειξε πως είναι ένας ευφυής και προσγειωμένος άνθρωπος, θα διαπράξει τέτοιο τεράστιο λάθος, προχωρώντας σε μια επιλογή τόσο υψηλού συμβολισμού με πρόσωπο αντιπαθές και στην ίδια την παράταξη της προέλευσής του, όσο και στο σύνολο της ελληνικής κοινής γνώμης .Ασφαλώς ο κ. Τσίπρας θα έχει συμβουλευθεί και τον κ. Κώστα Καραμανλή, που είναι απίθανο να συμφωνεί για την υπουργό του των Εξωτερικών, η οποία ενώ υπονόμευε την δική του πολιτική και στο Βουκουρέστι και στις σχέσεις με τη Μόσχα,
    εκ των υστέρων, δηλαδή ως απλή βουλευτής του Σαμαρά, διεκδικούσε ως δικό της έργο και το βέτο του Βουκουρεστίου και ότι άλλο ανήκε στους τίτλους του Καραμανλή.
    Μια τέτοια επιλογή θα στοίχιζε πολλούς πόντους δημοτικότητας στον κ. Τσίπρα -και την υψηλού κόστους απογοήτευση του καθηγητή Χρήστου Γιανναρά. Και τη δική μου...
    Όχι δηλαδή πως ο ..."καγκελάριος" Αβραμόπουλος είναι πολύ καλύτερος...
    Τώρα, πως ο Καμμένος υπέπεσε στο ολίσθημα;
    Ο Καμμένος είναι συναισθηματικός άνθρωπος. Είχε παλαιό προσωπικό δεσμό με τον Κώστα Μητσοτάκη.
    Δεν θέλησε φαίνεται να αρνηθεί μια τελευταία επιθυμία του πρεσβύτη, την οποία προφανώς του διατύπωσε όταν του ζήτησε πρόσφατα να τον επισκεφθεί. Ο Καμμένος ανταποκρίθηκε και διατύπωσε την πρόταση, ασφαλώς με την βεβαιότητα πως δεν έχει καμιά πιθανότητα να περπατήσει. Που θα ήτανε κακό και για τον Καμμένο.
    Απλές ανθρώπινες αδυναμίες, με πολύ απλή εξήγηση...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.