8/8/15

Ημερομηνία- κλειδί για συμφωνία Ελλάδας - κουαρτέτου η 10η Αυγούστου

Τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των υπουργείων Οικονομικών της ΕΕ την Παρασκευή
Η ίδια πηγή ανέφερε στο Αθηναϊκό Πρακτορείο πως μέχρι στιγμής ο στόχος αυτός φαίνεται πραγματοποιήσιμος, ωστόσο προϋποθέτει τεράστιες προσπάθειες μέσα στο Σαββατοκύριακο τόσο από τους θεσμικούς εκπροσώπους των δανειστών όσο και από τις ελληνικές αρχές.

Στις 9 ώρα Ελλάδας σήμερα θα πραγματοποιηθεί και η τηλεδιάσκεψη των εκπροσώπων των 28 υπουργείων Οικονομικών της ΕΕ (EFC), όπου, σύμφωνα με την αναπληρώτρια εκπρόσωπο της Ευρωπαϊκής Επιτροπής, Μίνα Αντρέεβα, δεν αναμένεται να ληφθεί κάποια απόφαση, αλλά να γίνει μια ενημέρωση από τους θεσμούς για την πορεία των διαπραγματεύσεων με την Ελλάδα και την πρόοδο που έχει σημειωθεί.
Η κ. Αντρέεβα, ερωτηθείσα σχετικά με το ελληνικό ζήτημα κατά τη σημερινή ενημέρωση του Τύπου στις Βρυξέλλες, ανέφερε πως οι εμπειρογνώμονες που βρίσκονται στην Αθήνα εργάζονται εντατικά για την ολοκλήρωση του κειμένου της συμφωνίας.
«Δεν υπάρχουν αυτή τη στιγμή νεότερα για το πότε θα παραλάβουν τα κράτη μέλη το εν λόγω κείμενο για να προχωρήσουν στις εθνικές διαδικασίες, δηλαδή τη ψήφισή του από ορισμένα εθνικά κοινοβούλια», δήλωσε χαρακτηριστικά.
ΒΗΜΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.