9/8/15

Ο ΠΟΛΙΚΟΣ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΣ ΕΞΕΛΊΣΣΕΤΑΙ ... ΚΑΤΗΦΟΡΙΚΆ: ΣΤΟ ΤΙΜΌΝΙ ΟΙ ΤΖΟΓΑΔΟΡΟΙ


"Στον Μάριο Ντράγκι το «Βραβείο του Πολιτικού Πολιτισμού» για το 2015"
 Π. Ήφαιστος
Ο Δήμος της δημοκρατίας εκμηδενίζεται και αποφασίζουν τι είναι πολιτικός πολιτισμός οι τραπεζίτες, οι βαρόνοι της επικοινωνίας, οι κερδοσκόποι, οι τοκογλύφοι, τα τσιράκια κάθε είδους τεχνόσφαιρας και οι εντολοδόχοι όλων αυτών στα ολιγαρχικά συστήματα εξουσίας. 
Ζιάκας: (αναφερόμενος στο "Παρακμή του Αστικού Πολιτισμού του Κονδύλη και την αριστουργηματική περιγραφή της μεταμοντέρνας κατάστασης που κάνει εκεί ο ΠΚ) "... σ' αυτά τα κέντρα της Νεωτερικότητας, η αυθεντική αστική τάξη έχει εξαφανιστεί. Τζογαδόροι βρίσκονται πλέον στο τιμόνι του καπιταλισμού. 
Πράγμα που η τρέχουσα μεγάλη Κρίση το επιβεβαιώνει δραματικά" ("Πατριδεγωφάφος, η Νόσος της Πόλεως" εκδόσεις Αρμός 2012).

http://www.protothema.gr/world/article/499297/ston-mario-dragi-to-vraveio-tou-politikou-politismou-gia-to-2015/
Στον πρόεδρο της Ευρωπαϊκής Κεντρικής Τράπεζας απονεμήθηκε φέτος ένα από τα πιο σημαντικά ευρωπαϊκά ...

2 σχόλια:

  1. Υπάρχει μια elit που κανονίζει το κατευθύνει το πρόγραμμα της ΕΕ. Αυτό είναι το πρόβλημα
    της ΕΕ και όχι η Γερμανία καθαυτού. Η υπερεθνική elit αποτελείται από άτομα του Σιωνισμού
    Αυτός o Hans Ringier έχει ανάμεσα και το όνομα Benjamin που το αποκρύβει Αυτό είναι το Foundation με πολλά περιοδικά και δραστηριότητες στον κόσμο. Πέρυσι βράβευσε τον Γιούγκερ

    http://www.ringier.com/en/about_ringier/organisation

    Δεν είναι κάτι νέο το έχουμε δει και στην ελληνική τηλεόραση. για χρόνια είχαμε κομμουνιστικού τύπου ενημέρωση από καναλάρχες κομμουνιστές. Ο Μπόμπολας τους ΕΑΜ, ο Κυριακού, εφοπλιστής χωρίς καράβια, από το Σιδηρούν Παραπέτασμα, ο Αλαφούζος προερχόμενος και αυτός από της αριστερά, ο Κόκκαλης της Στάζι , ο Λαμπράκης του ΚΚΕ μας ενημέρωναν " αντικειμενικά" για τις εξελίξεις. Είχαν προσλάβει και δημοσιογράφους με θητεία στο Ρήγα και στο ΚΚΕ για να κρατούν την Ελλάδα στάσιμη.

    Που θέλω να καταλήξω: ότι στο τέλος της χρονιάς είχαν οργανώσει βραβεία Αρίων, άντρες της χρονιάς, γυναίκες της χρονιάς, mad tv κ.α που ο ένας βράβευε τον άλλον

    Σε αυτό που έχω καταλήξει προσωπικά είναι ότι η υπερεθνική elit της ΕΕ δεν κουνιέται με πορείες ή διαμαρτυρίες αλλά με εθνικιστική Ευρωβουλή. Την επόμενη φορά θα ψηφίσω Επιτήδειο και Συναδινό της ΧΑ χωρίς να συμφωνώ με την αποκρυφιστική ΧΑ. Δεν υπάρχει άλλος τρόπος. Το έχω ξαναγράψει: Ψυφίζουμε τον Δημοκράτη Πατριώτη, Ορθόδοξο και εξαίρετο Πολιτικό Επιστήμονα Κ. Χολέβα και μας προκύοπτει η Σπυράκη του Μπόμπολα και ο Κύρτσος του ΚΚΕ.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.