13/7/16

6 ρωσικά στρατηγικά βομβαρδιστικά απογειώθηκαν από ρωσικό έδαφος και κατέστρεψαν στρατόπεδο της ΙSIS κοντά στην Παλμύρα ΒΙΝΤΕΟ

Tu-22M3
6 στρατηγικά βομβαρδιστικά της ρωσικής πολεμικής αεροπορίας κατέστρεψαν ένα σημαντικό στρατόπεδο, 3 αποθήκες πυρομαχικών και όπλων,τανκ και τεθωρακισμένα οχήματα των τρομοκρατών στη Συρία.
Σήμερα (Τρίτη 12/7/2016) 6 στρατηγικά βομβαρδιστικά μεγάλης ακτίνας δράσης Tu-22M3 της ρωσικής αεροπορίας έπληξαν με εκρηκτικές βόμβες στόχους τρομοκρατών στη κεντρική Συρία αναφέρει το ρωσικό Υπουργείο Άμυνας.Το χτύπημα έγινε μεταξύ  Palmyre και as-Sukhnah.
Οι ρώσοι στρατιωτικοί δήλωσαν ότι οι στόχοι είχαν επαληθευθεί τις προηγούμενες ημέρες από πολλά δίκτυα πληροφοριών και ανέφεραν ότι το Πεντάγωνο είχε ενημερωθεί από πριν γι αυτό το σχεδιασμό των χτυπημάτων.
«Στις 12 Ιουλίου το πρωί 6 βομβαρδιστικά της στρατηγικής ρωσικής αεροπορίας Tu-22M3, απογειώθηκαν από την αεροπορική βάση της Ομοσπονδίας της Ρωσίας και επέφεραν με ακρίβεια βόμβες εκρηκτικές σε στόχους της οργάνωσης Ισλαμικό Κράτος στ΄ ανατολικά της πόλης της Παλμύρας», αναφέρει το επίσημο ανακοινωθέν του υπουργείου.
Το ανακοινωθέν διευκρινίζει ότι η επίθεση επέτρεψε στο να εξοντωθεί ένα σημαντικό στρατόπεδο τρομοκρατών, 3 αποθήκες πυρομαχικών και όπλων 4 τανκ 4 θωρακισμένα οχήματα και 8 οχήματα εξοπλισμένα με βαρύ πυροβολικό.Οι τρομοκράτες σύμφωνα με το ανακοινωθέν υπέστησαν «βαριές απώλειες σε ανθρώπινες ζωές» κατά την επίθεση.
«Όλα τα αεροσκάφη επέστρεψαν ασφαλή. Για να διασφαλιστεί η ασφάλεια πτήσεων η ρωσική αεροπορία πληροφόρησε για την αποστολή της τους εκπροσώπους της διεθνούς συμμαχίας», καταλήγει το ανακοινωθέν..sputnikn rt
Στην περιοχή της Παλμύρας όπου καταρρίφθηκε το ελικόπτερο, ρωσικό κανάλι έκανε ρεπορτάζ 


dimpenews.com
Πως θα εκδικηθεί η Ρωσία τη Daesh για το θάνατο των 2 πιλότων της του ελικοπτέρου που καταρρίφθηκε στην Παλμύρα

Μετά την κατάρριψη του ρωσικού ελικοπτέρου MI-25 στη Συρία η Μόσχα διατείνεται ότι θέλει να εκδικηθεί το θάνατο των 2 πιλότων της σύμφωνα με την εφημερίδα Kommersant.
Ένας εκπρόσωπος τύπου του ρωσικού Υπουργείο Άμυνας εκμυστηρεύθηκε στην εφημερίδα Kommersant ότι η Ρωσία προσανατολίζεται σε δυο επιλογές για να εκδικηθεί την  Daech.
Η πρώτη έγκειται στο να πολλαπλασιάσει τον αριθμό των ελικοπτέρων μάχης εξοπλισμένων με υψηλής ακρίβειας πυραύλων κρουζ  «Kalibr-NK».
Και η δεύτερη θα μπορούσε ν΄αποδειχθεί ακόμη πιο αποτελεσματική: πρόκειται να εξαπολυθούν επιθέσεις από καταδιωκτικά και ελικόπτερα που έχουν αναπτυχθεί στο αεροπλανοφόρο ναύαρχος Kuznetsov.
Αυτό το πλοίο δύναται να κινητοποιηθεί τον Αύγουστο και η επάνδρωσή του να καταφέρει βαριά πλήγματα στους τρομοκράτες στη Συρία αν το ρωσικό ΓΕΣ δώσει τη σχετική εντολή πρόσθεσε η Kommersant.parstoday 12.7.16
dimpenews.com

1 σχόλιο:

  1. A τελεια !! δηλαδή τωρα θα πρεπει να αγοράσουν καινούργια .Χρυσές δουλείες σε όσους ασχολούνται με το αντικείμενο .

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.