17/7/16

Τουρκάλα δημοσιογράφος: Γιατί να μας κλέβουν στην Τουρκία; Πάμε διακοπές στην Ελλάδα εκεί είναι φτηνότερα

Αίσθηση έχει προκαλέσει εδώ και λίγες μέρες το άρθρο της Τουρκάλας δημοσιογράφου Μελίς Αλπχάν  με τίτλο «Γιατί να μας κλέβουν στα Αλάτσατα; Ηλίθιοι είμαστε;» το οπόιο δημοσιεύτηκε στην εφημερίδα Χουριγέτ.

Στο κείμενό της η δημοσιογράφος σχολιάζει τις δηλώσει του Μεχμέτ Ισλέρ, προέδρου της Ένωσης Τουριστικών και Ξενοδοχειακών επιχειρήσεων,  ο οποίος ήταν αγανακτισμένος αναφορικά με τον ισχυρισμό που υπάρχει πως τα ελληνικά νησιά είναι πιο φθηνά από τα παράλια της Τουρκίας για διακοπές.
προκάλεσε έντονες αντιδράσεις αλλά βρήκε και πολλούς σύμφωνους . Ακολουθεί το εν λόγω άρθρο:
« Σύμφωνα με τον Ισλέρ, οι ξενοδόχοι μας χρησιμοποιούν το ακριβότερο νερό, χρυσοπληρώνουν το αποχετευτικό σύστημα,  πληρώνουν φόρους, αγοράζουν το ψάρι με απόδειξη, πληρώνουν την ασφάλεια των εργαζομένων. Περιμένετε έρχεται και το καλύτερο: «Όλα αυτά επειδή εμείς είμαστε πατριώτες! Στα ελληνικά νησιά τίποτα από τα παραπάνω δεν γίνεται»» σχολιάζει η δημοσιογράφος και στη συνέχεια παραθέτει οικονομικά στοιχεία γιατί τα ελληνικά νησία είναι φθηνότερα για τους Τούρκους πολίτες ως τουριστικός προορισμός.
«Έχοντας πάει μέχρι το Μοσχονήσι, τη Μυτιλήνη, έχοντας περάσει από  Τσεσμέ απέναντι στην Χίο, από το Μπόντρουμ (Αλικαρνασσός) στην Κω, τη Λήμνο και  την Κάλυμνο, έχω μια άλλη γνώμη για την οικονομία των διακοπών. Σίγουρα υπάρχουν και πιο ακριβή προορισμοί στην Ελλάδα όπως η Μύκονος και η Σαντορίνη αλλά ακόμα και εκεί είναι πιο φτηνά από τα Αλάτσατα!» γράφει η Αλπχάν

Για τη συνέχεια  ΠΟΝΤΙΚΙ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.