22/12/16

Τσίπρας για Σόιμπλε(;): Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους...

Ευχές και βαριά υπονοούμενα
«Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε της Ευρώπης» είπε ο πρωθυπουργός «φωτογραφίζοντας» τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας, χωρίς όμως να τον κατονομάζει 

Ευχές αλλά και βαριά υπονοούμενα για όσους απευθύνονται με ιταμό τρόμο «κουνάνε το δάχτυλο στους Έλληνες» άφησε ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας μιλώντας σε εκδήλωση για τα ασυνόδευτα προσφυγόπουλα στη Βουλή. 
Λίγες ώρες μετά τις «βόμβες» του υπουργού Οικονομικών της Γερμανίας ότι δεν θα δείξει κατανόηση όταν ο Έλληνας πρωθυπουργός ρίχνει ευθύνες στο Βερολίνο για τις συντάξεις ο Αλέξης Τσίπρας έκανε μια αναφορά που ερμηνεύεται ως απάντηση στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε.

«Εκείνοι που τούτες τις ημέρες μας κουνάνε και το δάχτυλο, στο όνομα των συμφωνιών, και απευθύνονται με ιταμό τρόπο στον ελληνικό λαό, να ξέρουν ότι πρέπει πρώτα να τηρούν αυτοί τις δεσμεύσεις τους και μετά να απευθύνονται σε εμάς» είπε ο κ. Τσίπρας αναφερόμενος στις επικρίσεις των Ευρωπαίων ότι η Ελλάδα δεν έχε κάνει σωστούς χερισμούς για την αντιμετώπιση του προσφυγικού.
«Εμείς, βέβαια» συνέχισε ο πρωθυπουργός «μέρες που είναι, έχοντας και το πνεύμα των Χριστουγέννων, θα τους ανταποδώσουμε λέγοντάς τους Χρόνια Πολλά, καλά Χριστούγεννα και καλή καρδιά».





Και συμπλήρωσε ο Αλέξης Τσίπρας: «Να έχουν την ευλογία, να αισθάνονται καλά και να είναι ευτυχισμένοι στην ψυχή τους. Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου».
Με το βαρύ υπονοούμενο εκτιμάται ότι ο Αλέξης Τσίπρας απαντά στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, χωρίς όμως να κατονομάζει τον υπουργό Οικονομικών της Γερμανίας.
«Εμείς, λοιπόν, σήμερα, ανοίγουμε την αγκαλιά μας, με την πρωτοβουλία του προέδρου της Βουλής (και πιστεύω ότι αυτό αντανακλά στα συναισθήματα της μεγάλης πλειοψηφίας του Ελληνικού λαού), σε αυτούς τους αδύναμους ανθρώπους. Και παρά τις δυσκολίες μας, κρατάμε μια στάση και μια θέση αξιοπρέπειας. Κι αυτό, ξέρετε, είναι πολύ μεγαλύτερος πλούτος και πολύ μεγαλύτερο πλεόνασμα από όλα τα δημοσιονομικά πλεονάσματα» συνέχισε ο κ. Τσίπρας. 
Και ενισχύοντας την άποψη ότι η αναφορά σε όσους «δεν είναι καλά στην ψυχή τους» απευθυνόταν στον Βόλφγκανγκ Σόιμπλε, ο πρωθυπουργός Αλέξης Τσίπρας έκλεισε τη δήλωσή του λέγοντας: «Όσο μεγάλα δημοσιονομικά πλεονάσματα και να καταφέρουν κάποιες χώρες, αυτό το μεγάλο πλεόνασμα ψυχής που έχει κατακτήσει ο ελληνικός λαός, δεν θα το καταφέρουνε».

Πρώτο Θέμα

13 σχόλια:

  1. Οἱ πρόσφυγες εἶναι τὸ ὑπ΄ ἀριθμὸν ἕνα πρόβλημά μας, μεγαλύτερο κι ἀπ΄ τὸ οἰκονομικό.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Θέλουν τοὺς λάθρο-ἐποίκους(καὶ ὄχι πρόσφυγες,ἀγαπητέ)γιὰ μελλοντικοὺς ψηφοφόρους τους, μιὰ ποὺ σὲ λίγο ἴσως φθάσουν τὸ 3%.

      Αὐτὰ τὰ ἀσυνόδευτα παιδιὰ εἶναι ἀπαχθέντα γιὰ σκοποὺς πολὺ βρώμικους,ἀλλὰ αὐτὸς τσιμουδιὰ·ὅμως βλέπει τὴν ἄρρωστη ψυχὴ τοῦ Σόϋμπλε καὶ νομίζει πώς ἐμεῖς δὲν βλέπουμε τὴν δικὴ του ποὺ εἶναι βόθρος.

      Ἄν θελήση νὰ μελετήση τὰ συναισθήματα τῆς πλειονοψηφίας τοῦ Ἑλληνικοῦ λαοῦ,θὰ τρομάξη καί δὲν θὰ ξέρει ποῦ νὰ κρυφτῆ.

      Εἶναι πολὺ τυχερὸς ὁ ἐλεεινὸς αὐτὸς νεολαῖ(ρ)ος ποὺ ἀκόμα δὲν ἔχει βρεθῆ αὐτὴ ἡ προσωπικότης ποὺ θὰ ἐξεγείρη καὶ θὰ ἐμπνεύση τοὺς Ἕλληνες.
      Δὲν θὰ ἤθελα νὰ εἶμαι στὴν θέσι του τότε.

      Ταϋγέτη.

      Διαγραφή
    2. Προ ετών θα συμφωνούσα 100%.Πλέον δυστυχώς το οικονομικό πρόβλημα της χώρας είναι πιο επικίνδυνο.Ή μάλλον της ιδίας επικινδυνότητας με την εθνική μας αλλοιώση διότι έχει αποτελέσματα στους θανάτους της χώρας και στην μετανάστευση Ελλήνων προς το εξωτερικό.Όσο για την ψυχική υγεία του Σόιμπλε και του Τσίπρα και πολλών άλλων πολιτικών αμφιβάλλω.Υπάρχει και το βιβλίο ενός γνωστού αμερικανού ψυχιατρού που ουσιαστικά αποκλείει κάποιος μη ψυχοπαθολογικά ασταθής να ασχοληθεί με την πολιτική.Είναι ένα επάγγελμα που έλκει πλήθος ασταθών προσωπικοτήτων.Άλλωστε τα πραγματικά πολυεθνικά συμφέροντα που τρέχουν την ατζέντα τους δε θέλουν να έχουν στο τιμόνι των διαφόρων χωρών και πολύ δυνατές προσωπικότητες.Όσο πιο ευαίσθητη προσωπικότητα έχουν τόσο πιο εύκολα κινούνται.

      Διαγραφή
  2. Ο Τσίπρας απλώς αποδεικνύει ότι για να κρατήσει την καρέκλα δεν θα υπολογίσει τίποτα είναι απλως εντελως αδίστακτος. Τα υπόλοιπα περί ανθρωπιάς και της δικής του δήθεν ανθρωπιάς ελπίζω να καταλαβαίνουν όλοι ότι είναι μπούρδες αφού από όλη αυτή την κατάσταση οι μόνοι ευνοημένοι είναι το ισλαμικό κράτος, οι διακινητες ανθρώπων και ο ισλαμοφασιστας Ερντογάν. Δεν είναι ανθρωπιστική η στάση του ελληνικού κράτους είναι άκρως απάνθρωπη για την ακρίβεια και αποφέρει πολλά χρήματα σε διάφορους. Πρόκειται περί ενεργειών εγκληματικής οργάνωσης

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ο Αλεξης Αρκαντεφ Τσιπρας αθεος πρωθυπουργος πηγαινει να ευχηθη σε παιδια μη χριστιανων τι; Καλα Χριστούγεννα η καλο μπαιραμ; Ασυνοδευτα παιδια; Καλα τι είναι, ασυνόδευτα δεματα; Αυτό το ψευτορωμεικο καποτε θα εκλειψη. Καλο ειναι, ισως κατι καινουργιο γεννηθη, καθαρο Ελληνικο. Μεχρι τοτες ομως ολοι αυτοι οι πολιτικάντηδες θα ρουφουν το αιμα και θα τρωνε τις σαρκες των θυματων που τους ψηφισανε και θα τους ξαναψηφισουν. Ας προσεχαν. Είναι γνωστο τοις πασοι οτι το σχεδιο αντικαταστασης του ελληνικου πληθυσμου καλα κρατει. Το σχολιο του Αλεξ, οσοι δεν είναι καλα στην ψυχη τους, μηπως αφορα τον ιδιον;

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  4. " Όσοι δεν είναι καλά στην ψυχή τους, δεν μπορούν να αντιμετωπίσουν τα προβλήματα της χώρας τους, ούτε τα προβλήματα της Ευρώπης, ούτε τα προβλήματα του κόσμου ολόκληρου"
    Η τραγική ειρωνεία είναι οτι αυτό αφορά και αυτόν τον ίδιο... Τώρα ποιός είναι σε χειρότερη κατάσταση αυτός η ο Σόιμπλε ας το ψαξει ειδικός γιατρός!!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Α.Τ.
      Αυτά παθαίνει κανείς όταν κοιτά τον καθρέφτη του πολλές ώρες.

      Διαγραφή
    2. Έτσι όπως το λέτε είναι κύριε Καλεντερίδη. Γι'αυτό δεν με πείθει καθόλου ο κύριος αυτός και πολλοί άλλοι εξυπνάκηδες όταν κατηγορούν διαρκώς τους επίσης τραγικούς ευρωπαίους.Και πρέπει να υφιστάμεθα μετά τη χλεύη περι γερμανοτσολιαδισμού.
      Τι να πει κανείς άρρωστοι καιροί, άρρωστοι άνθρωποι...

      Διαγραφή
  5. Πόσο τραγικό ένας άθεος να μιλά για ψυχή και μάλιστα να δίνει μαθήματα και στους άλλους...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  6. Και ο παπαγεωργόπουλος ήταν μεγαλοσταυρίτης ...αυτό δεν τον εμπόδισε να κατακλέψει το δήμο Θεσσαλονίκης.
    Εγω αν και ΠΑΟΚΤΖΗΣ όταν παίζει ο γαύρος με ξένη ομάδα τον υποστηρίζω.
    Οταν ο ψυχακιας κούτσαβλος μας βρίζει νυχθημερών να τον πάρει ο διάολος.
    Άρρωστοι ψυχικά είναι όσοι στη χώρα μας υποστηρίζουν τον σόιμπλε και τις απόψεις του

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Κανένας (εκτός ελαχίστων) στη χώρα μας δεν στηρίζει τον Σοιπλε. Αντιθέτως υπάρχουν πολλοί που απεχθάνονται τους απατεώνες, οι οποίοι για να κρύψουν το τεράστιο μηδέν που έχουν μέσα τους βρίζουν ολημερίς τον κάθε Σόιμπλε πιστεύοντας οτι προσφέρουν κατι στην πατρίδα.
      Η ζημιά της κομματοκρατίας και όλων των συντρόφων εθνομηδενιστών της Αριστεράς ολα αυτά τα χρόνια είναι μεγαλύτερη απο αυτή του Σοιπλε.
      Στη χειρότερη στιγμή της πατρίδας μας κυβερνάει η χειρότερη εκδοχη της κομματοκρατίας που ακούει στο ονομα Συριζανελαυτο με ενοχλεί πολύ περισσότερο απ το Σόιμπλε...

      Διαγραφή
  7. Είπε καλά Χριστούγεννα σε Μουσουλμάνους, έλεος

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Γιατί σου κάνει εντύπωση; αφού δε ξέρει τι γιορτάζουμε.
      Χαζό παιδί είναι, νομίζει ότι έχουν και οι Μουσουλμάνοι Χριστούγεννα.

      Διαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.