27/3/18

Η 5η φάλαγγα του ΣΥΡΙΖΑ στήνεται στο δημόσιο



Οι διαρκείς προσλήψεις φίλων, συγγενών αλλά και τυχοδιωκτών πολιτών, με την ελπίδα να μετατραπούν σε ψηφοφόρους δεν είναι μια απλή διαφθαρμένη κοινοβουλευτική πρακτική τύπου Μαυρογιαλούρου. Είναι μια επένδυση για το μέλλον. Ένα μέλλον αποσταθεροποίησης του δημόσιου τομέα για όποιον έρθει στην εξουσία, πλην του ΣΥΡΙΖΑ.
Ήδη, ο υπουργός προσλήψεων Πάνος Σκουρλέτης έχει κινητοποιήσει τον μηχανισμό αντικατάστασης του ΑΣΕΠ με ένα άλλο συμβούλιο, που θα έχει το όνομα του ΑΣΕΠ, αλλά τίποτε από τα χαρακτηριστικά διαφάνειας του ΑΣΕΠ. Ήδη, μέλη του Συμβουλίου παραιτούνται υπό τις αφόρητες πιέσεις της κυβέρνησης και άλλα απειλούνται με εκπαραθύρωση ώστε το Συμβούλιο να απαρτίζεται πλειοψηφικά από συριζαίους.
Ο στόχος είναι, το νέο ΑΣΕΠ να αποφασίζει με ποιο τρόπο θα ερμηνεύει το νόμο ώστε αν οδηγεί συμβασιούχους σε μονιμότητα, κατά παράβαση του Συντάγματος, και συμβασιούχους σε ευνοούμενες σχέσεις εργασίας με φαιδρές πριμοδοτήσεις για «σημαδεμένες» προϋπηρεσίες κυρίως σε υπηρεσίες των δήμων.

Για τη συνέχεια liberal


1 σχόλιο:

  1. Απόστρατος υπερήλικας ναύαρχος, ετών 88, θύμα ληστείας, συνελήφθη και είναι κατηγορούμενος για κακούργημα, δια το έγκλημα της "αυτοάμυνας" με όπλο μέσα στο σπίτι του!
    Το μήνυμα στούς ληστές, που είναι τεράστια μάστιγα πλέον, στην εξαθλιωμένη Μνημονιακή Ελλάδα:
    “Μπάτε σκύλοι αλέστε και αλεστικά μη δώσετε”.

    https://www.youtube.com/watch?v=nQqhmMT7sDE

    Αυτή η ταλαίπωρη χώρα μας, που προφανώς κυβερνάται από κρετίνους, έχει ελπίδα σωτηρίας?

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.