2/3/18

Στο έλεος του λιμού η Βενεζουέλα: Οριακές καταστάσεις με ανθρώπους να τρώνε σκυλιά και αρουραίους

Την ίδια μοίρα φαίνεται να υπομένουν ζώα και άνθρωποι στη χώρα του Μαδούρο - Άθλια η κατάσταση στους δρόμους, ακόμα χειρότερη στις φυλακές

Στο έλεος της λιμοκτονίας βρίσκονται άνθρωποι και ζώα στη Βενεζουέλα με αποτέλεσμα ακραίες καταστάσεις, όπως η κατανάλωση αρουραίων και οι «επιδρομές» πεινασμένων πολιτών σε ζωολογικούς κήπους να θεωρούνται πια καθημερινότητα. 
Όπως αναφέρει η Daily Mail, σε πολλούς από τους ζωολογικούς κήπους της χώρας έχει παρατηρηθεί κατακόρυφη αύξηση των ζωοκλοπών, με τους εισβολές να αρπάζουν ακόμα και σπάνια είδη, για να τα σφάξουν στη συνέχεια και να καταναλώσουν το κρέας τους. Τα τελευταία χρόνια έχουν εξαφανιστεί υπό μυστηριώδεις συνθήκες δεκάδες ζώα, με το προσωπικό να παρατηρεί ανήμπορο την κατάσταση χωρίς να μπορεί να κάνει τίποτα.


Για τη συνέχεια ProtoThema

3 σχόλια:

  1. Εντάξει, ήμαρτον πια, ούτε Νεάντερταλ δεν θα κατάπινε αμάσητη την αναπαραγώμενη και στα ελληνικά μέσα κατά καιρούς, δυτική προπαγάνδα περί "λιμού στη Βενεζουέλα"! Αν ίσχυαν όλα αυτά, το καθεστώς του Μαδούρο θα ήταν ήδη παρελθόν προ πολλού, αλλά όπως φαίνεται έχει την απαιτούμενη λαϊκή στήριξη, αυτό είναι που τρελαίνει κυριολεκτικά τους τους υπέρμαχους της αποικιοκρατίας στη δύση, το ότι δεν μπορούν να ελέγξουν την Βενεζουέλα, διότι διαθέτει κότσια!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Χωρα που εχει υπερπαραγωγη χαρτιου με πρωτη υλη απο το απεραντο δασος του Αμαζονιου εχει ελειψη χαρτιου υγειας, και χωρα που εχει διπλασιασει την παραγωγη τροφιμων τη τελευταια δεκαετια εχει λιμο! ιδεολογικα ειμαι εναντιον του καθεστωτος Μαδουρο αλλα οχι και ετσι βρε αδερφε!

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.