12/3/18

Σταύρος Καλεντερίδης: Οκτώβριο η ουσιαστική αναμέτρηση στην Κυπριακή ΑΟΖ (ηχητικό)

Συνδέονται οι εξελίξεις στα Βαλκάνια με την Ανατολική Μεσόγειο

Τον Οκτώβριο , θα φανεί αν έχουμε την ουσιαστική αναμέτρηση της Τουρκίας με τον Αμερικανικό παράγοντα στα ενεργειακά και την Κυπριακή ΑΟΖ, λέει ο διεθνολόγος Σταύρος Καλεντερίδης ,στον 98.4 .
Η Τουρκία , προφανώς και στρατηγικά και αντανακλαστικά, θέλει να μπει στο ενεργειακό παιχνίδι της Ανατολικής Μεσογείου, αλλά τον Οκτώβριο, θα  φανεί αν έχουμε την ουσιαστική αναμέτρηση της  Τουρκίας με τον Αμερικανικό παράγοντα στα ενεργειακά και την Κυπριακή ΑΟΖ, κατά τον  διεθνολόγο Σταύρο Καλεντερίδη.
Οι εξελίξεις με την προκλητικότητα της Τουρκίας, κατά τον ίδιο, άνοιξαν από τη στιγμή που η Ελλάδα, δέχτηκε να ανοίξει το κεφάλαιο των Βαλκανίων τον Δεκέμβριο, για να ικανοποιήσει τους δυτικούς συμμάχους, είπε χαρακτηριστικά.

https://www.neakriti.gr/article/editors-blogs/giorgos-sahinis-blog/1502407/stkalederidis-oktovrio-i-ousiastiki-anametrisi-sti-kupriaki-aoz/

3 σχόλια:

  1. το μονο που θα ηθελα να σημειωσω ειναι οτι το πιο ισχυρο οπλο που εχουμε ως Ελλαδα και Ελληνες,σε οτι αφορα το ονομα που πανε να χαρισουν ο Κοτζιας και η παρεα του,στον Ζαεφ,ειναι η Αληθεια... που συναδει με την πραγματικοτητα ,ιστορικα!!!Τα Σκοπια ΔΕΝ ειναι Μακεδονια,ουτε γεωγραφικα ουτε εθνολογικα,ειναι μια εθνογεννεση των αμερικανικων συμφεροντρων στην περιοχη εις βαρος των Ελληνων.Η μεθοδος αυτη των αμερικανων ΔΕΝ θα περασει.Τωρα βρισκουν τους ειρηνοφιλους συριζαιους και κανουν!!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. εγω πιστεύω ο τι οι τουρκοι θα παραταξουν μπροστα στην ΕΧΟΝ ΜΟΒΙΛ πολεμικα πλοια ,και τότε η ΕΧΟΝΜΟΒΙΛ θα ζητήσει νεο συμβόλαιο που θα συμμετέχουν και οι τουρκοκύπριοι για να συνεχίσει !

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ναι...ο Τιλερσονιος,κατα κοσμον Ρεξ Τιλλερσον μολις απεπεμφθη απο το Στεϊτ Ντιπαρτμεντ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.