7/3/18

Παυλόπουλος από τη Νίσυρο: Θα υπερασπιστώ την εδαφική ακεραιότητα της χώρας

  • (Φωτ.: αρχείο ΑΠΕ-ΜΠΕ / Χάρης Ζαμπετούλας)
Σαφές μήνυμα σε όσους αμφισβητούν την ελληνικότητα των νησιών και των νησίδων της Δωδεκανήσου έστειλε σήμερα από τη Νίσυρο ο Πρόεδρος της Δημοκρατίας, στον απόηχο και της… προειδοποίησης που του δόθηκε από το υπουργείο Εξωτερικών της Τουρκίας.
«Κάθε αμφισβήτηση των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Ελλάδας συνιστούν αμφισβήτηση των συνόρων, της εδαφικής ακεραιότητας και της κυριαρχίας της Ευρωπαϊκής Ένωσης», ανέφερε χαρακτηριστικά κατά την αντιφώνησή του στην τελετή ανακήρυξης του ως επίτιμου δημότη.
Οι προειδοποιήσεις Παυλόπουλου «απευθύνονται πρωτίστως σε εκείνους που είτε επινοούν δήθεν γκρίζες ζώνες στο Αιγαίο, είτε διεκδικούν εδάφη που δεν τους ανήκουν, είτε αμφισβητούν την πλήρη κυριαρχία της Ελλάδας επί των Δωδεκανήσων».
«Καθ’ όλη την διάρκεια της θητείας μου, και όχι μόνο, θα πράξω ό,τι μου αναλογεί προκειμένου να υπερασπισθώ αφενός την μακραίωνη Ιστορία και την αναντίρρητη ελληνικότητα της Νισύρου και όλων των Δωδεκανήσων. Και, αφετέρου, τα σύνορα, την εδαφική ακεραιότητα και την κυριαρχία της χώρας μας και της Ευρωπαϊκής Ένωσης εν γένει», τόνισε ο Προκόπης Παυλόπουλος.
Αναφερόμενος ειδικά στην Τουρκία, ο Προκόπης Παυλόπουλος τόνισε για μια ακόμα φορά ότι η Ελλάδα επιθυμεί τη φιλία και την καλή γειτονία, αλλά «θα πρέπει ο σεβασμός των συνόρων να είναι σεβασμός του Διεθνούς Δικαίου στο σύνολό του και των συνθηκών της Λοζάνης, των Παρισίων, αλλά και του Διεθνούς Δικαίου της θάλασσας».

3 σχόλια:

  1. Λυπάμαι κ. Πρόεδρε της Ελληνικής Δημοκρατίας που θα υιοθετήσω στο σχόλιό μου (το οποίο πιθανότατα δεν θα διαβάσετε... δεν πειράζει, εγώ το γράφω πάντως....) ένα κάπως δηκτικό - καταγγελτικό τόνο αλλά, θα ήθελα να σας γνωστοποιήσω οτι ενδεχομένως, απέναντι στον "ηρωϊσμό" (τον λόγων σας κ. Πρόεδρε, να εξηγούμαστε...) υπάρχει ένας διάχυτος φόβος και μία ανείπωτη κατάθλιψη η οποία έχει κυριεύσει την παραδομένη και αποχαυνωμένη - από τα πάσης λογής (τουρκικά) "Survivor" και άλλα τέτοια πολιτιστικά υποπροϊόντα - ελληνική κοινωνία. Δυστυχώς, διαπιστώνω οτι το DNA του ραγιά υπάρχει βαθιά χαραγμένο, έχει εμποτίσει το είναι μας. Φυσικά, στην παράδοση του λαού έπαιξε καταλυτικό ρόλο η άθλια εφαρμογή των Μνημονίων απο τους πολιτικούς, κύριο μέλημα των οποίων ήταν η διάσωση του διεφθαρμένου πελατειακού κράτους. (Να σας θυμίσω μήπως πόσους μονιμοποιήσατε κατά την θητεία σας ως Υπουργός Εσωτερικών;)
    Καλώ τον πρόεδρο κ. Παυλόπουλο να μας απαντήσει στο ερώτημα ποιοι θα πολεμήσουν τους Τούρκους;
    -Τα παιδιά της εξουσίας που τρύπωσαν στο Δημόσιο;
    -Τα παιδιά που εγκατέλειψαν προδομένα από την ίδια τους την πατρίδα τη χώρα;
    -Οι οικογενειάρχες που την εγκαταλείπουν καθημερινά μην αντέχοντας να πληρώνουν την Εφορία του ζάπλουτου Τσακαλώτου και τις ασφαλιστικές εισφορές του Νόμου των κατσιαπλιάδων Κατρούγκαλου-Αχτσιόγλου; Ποιοι θα πολεμήσουν κε Παυλόπουλε; Και για ποιο λόγο θα πολεμήσουν; Για να υπερασπισθούν το εγχώριο πελατειακό κράτος και τους εγχώριους ολιγάρχες που είναι όλοι σχεδόν προσωπικοί φίλοι σας; Δυστυχώς κε Παυλόπουλε πίσω έμειναν οι ρημαγμένες οικογένειες του Αγγελου Μητρετώδη και Δημήτρη Κούκλατζη. Αυτές οι οικογένειες στις οποίες η ξιπασμένη πολιτεία σας δεν χορηγεί επίδομα ενοικίου και 7 μέρες τώρα ο Αρχιεπίσκοπος των celebrities Ιερώνυμος τους έχει αγνοήσει και μόνο μετά από άγριο κράξιμο-όπως συνέβη με το Μακεδονικό-θα κάνει την αλά Sakis εμφάνισή του....

    ΛΥΠΑΜΑΙ ΠΡΟΕΔΡΕ ΑΛΛΑ ΩΣ ΠΑΛΙΟΣ "ΜΑΦΙΟΖΟΣ" (416 ΜΑΦ) ΕΧΩ ΝΑ ΣΑΣ ΠΩ ΤΟΥΤΟ:
    "ΦΥΛΑΚΗΣ ΜΝΗΣΑΣΘΑΙ ΚΑΙ ΕΓΡΗΓΟΡΘΕ ΕΚΑΣΤΟΣ" Και φυσικά το ΠΑΝΤΑ ΕΠΙΚΑΙΡΟ, ΧΑΡΑΓΜΕΝΟ ΒΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΜΟΥ: "ΟΥΚ ΕΛΑΤΤΩ ΠΑΡΑΔΩΣΩ"

    ΕΓΩ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ. ΑΛΛΑ ΔΕΝ ΘΑ ΠΟΛΕΜΗΣΩ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ κ. ΠΡΟΕΔΡΕ....
    ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟΝ ΤΟΥΡΚΟ, ΘΑ ΠΟΛΕΜΑΩ ΚΑΙ ΟΛΟΥΣ ΕΣΑΣ! ΚΑΙ ΘΑ ΝΙΚΗΣΩ, ΓΙΑΤΙ ΕΓΩ ΕΧΩ ΨΥΧΗ, ΕΧΩ ΦΙΛΟΤΙΜΟ, ΕΓΩ ΑΓΑΠΑΩ ΤΗ ΠΑΤΡΙΔΑ ΜΟΥ ΟΣΟ ΑΓΑΠΑΩ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΚΑΙ ΜΕ ΕΝΑ RHEINMETALL ΤΩΝ 20MM ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΔΙΑΛΥΣΩ ΟΤΙ ΚΙΝΕΙΤΑΙ, ΝΑ ΒΟΥΛΙΑΞΩ ΟΤΙ ΕΠΙΠΛΕΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΚΑΤΑΡΙΨΩ ΟΤΙ ΙΠΤΑΤΑΙ!
    ΓΙΑΤΙ;
    ΓΙΑΤΙ, ΑΠΛΑ, ΘΕΛΩ!
    ΓΙΑΤΙ, ΑΠΛΑ, ΜΠΟΡΩ!
    ΓΙΑΤΙ, ΚΑΙ ΘΕΛΩ ΚΑΙ ΜΠΟΡΩ!!!

    Με εκτίμηση,

    Κωνσταντίνος Ν.
    (416 ΜΑΦ)

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Η Ελλαδα εχει δυνατοτητες για "Δυναμικο" διαλογο κατα την "ανθυπολοχαγο" κα μπακογιαννη ...

      Διαγραφή
  2. Να δω τον ροδοσταυρο πακη με G3 και τι στον κοσμο..

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.