19/10/18

Αν. Λαυρέντζος: Δημογραφικό το Βιολογικό τέλος της Ελλάδας - Πρώτη προτεραιότητα η υπογεννητικότητα

Το πολιτικό σύστημα και οι πολίτες στην Ελλάδα πρέπει να αντιληφθούν ο,τι η δημογραφική βόμβα οδηγεί σε βιολογικό τέλος την χώρα, λέει ο συγγραφέας και αναλυτής Αναστάσιος Λαυρέντζος μιλώντας στον 98.4. 
Ο κ. Λαυρέντζος παρουσίασε στοιχεία σοκ για τις πολυσχιδείς επιπτώσεις της υπογεννητικότητας στη Ελλάδα , δίνοντας και παραδείγματα για το πως μπορεί η κατάσταση να αναστραφεί πριν φτάσουμε στο σημείο απονέκρωσης της χώρας. 

4 σχόλια:

  1. Πράγματι το θέμα υπογεννητικοτητα είναι πολύ σοβαρό, εύχομαι να ανοίξουν τα μάτια τους και να δώσουν κίνητρα και μάλιστα μεγάλα στους Έλληνες να γεννήσουν παιδιά !! Πάση θυσία !!! Πριν είναι πολύ αργά !!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
    Απαντήσεις
    1. Dear Niko, Syriza will never provide the means for Greeks to make children. Their belief is that the demographic problem can be addressed with immigration. Do a search for Mr. Pappas PhD at Strathclyde and you will see with your own eyes why Syriza welcomes everyone apart from the side monetary benefit.

      Διαγραφή
  2. Μα για να θέλει ο άνθρωπος να κάνει παιδιά, με την προϋπόθεση ότι έχει ελάχιστη νοημοσύνη (και το γράφω αυτό για να μην μπούμε στην συζήτηση του τί κάνουν υποανάπτυκτοι ή φανατικοί λαοί) πρέπει να νοιώθει ότι ικανοποιούνται 2 κριτήρια: 1. Να μπορεί να ταϊσει τα παιδιά του και 2. Να νοιώθει ότι θα φέρει παιδιά στον κόσμο σε μια κοινωνία όπου υπάρχει μέλλον, όπου λειτουργεί, όπου η αξιοκρατία λειτουργεί και θα έχουν ίσες ευκαιρίες μόρφωσης και ανέλιξης.

    Από τιν στιγμή που τα πιό πάνω δεν συμβαίνουν, τί να τα κάνει?

    Για να μην μοιάσουμε και του Ερντογάν που λέει στους Τούρκους κάνετε παιδιά να δυναμώσουμε, και κάνουν. Και πρόσφατα τους είπε να βγάλουν τα δολλάρια που έχουν κάτω από τα μαξιλάρια και να τα κάνουν Τουρκικές λίρες!
    Την ώρα που ο ίδιος (το πιό πιθανόν) έκανε τις λίρες του άλλο νόμισμα...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Ειναι φθηνοτερο να εισαγουμε. Θα τους βαφτισουμε ιθαγενεις.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.