13/10/18

Αμερικανοί προς Τσίπρα: Δώστα όλα ή σε ρίχνουμε τώρα!

Ο Ελληνισμός σε επικίνδυνη Γεωπολιτική Εμπλοκή –Σενάρια με επίκεντρο τα Βαλκάνια και την Ανατολική Μεσόγειο
Οι απειλές Ερντογάν  για  τα ενεργειακά στη Μεσόγειο και την ΑΟΖ, δεν είναι ξεκομμένες από τις ρευστές γεωπολιτικές εξελίξεις  και τα συμφέροντα που θέλουν να προωθήσουν οι ΗΠΑ στη περιοχή , σε ανταγωνισμό με τους Ρώσους  και τους  Κινέζους, λέει ο αναλυτής διεθνών γεγονότων και επικεφαλής του site  konstantakopoulos.gr  στον 98.4 Δημήτρης Κωνσταντακόπουλος.
Ο ίδιος έκανε λόγο για άσχημα σενάρια σε εξέλιξη στη περιοχή μας, όπου ο Ελληνισμός κινδυνεύει να εμπλακεί σε σχεδιασμούς που οδηγούν ενδεχομένως σε μεγάλες οικονομικές και πολεμικές αναμετρήσεις.

2 σχόλια:

  1. Τα τουρκικά συμφέροντα συμπίπτουν με τα Ρωσικά μία που και οι δύο δεν θέλουν τον αγωγό East Med και την ενεργειακή ανάπτυξη της Ελλάδας. ΠΧ: Η Ρωσια δεν έχει κάνει ούτε μια ανακοίνωση για τις επεμβάσεις της Τουρκίας στα ενεργειακά της Κυπρου σε αντίθεση με ΗΠΑ και ΕΕ. Οι πιέσεις στην Ελλάδα θα είναι αφόρητες από Τουρκία και Ρωσία αλλά και εκ των έσω. Επίσης Τουρκία κα Ρωσία έχουν τις ίδιες ακριβώς θέσεις για τα Σκόπια. Επομένως Ελληνες επαγρυπνείτε γιατί οι Ελλάδα έχει γεμίσει προπαγανδιστές πού κάνουν την νύχτα μέρα.

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Δεν γνωρίζω το μέλλον, γνωρίζω όμως αρκετά για το παρελθόν ως ιστορικός. Δυστυχώς, σε πολλές κρίσιμες εποχές και στιγμές, όταν ανοίξαμε πόρτες φιλίας και συνεργασίας με τη Δύση, η Δύση μας πούλησε συστηματικά στο Ισλάμ. Πάντα νομίζαμε ότι η Δύση είναι Χριστιανική και πάντα κάναμε λάθος. Ελπίζω οι ΗΠΑ τελικά να αποδειχθούν μια αληθινή Χριστιανική δύναμη και να μη ακολουθήσουν το δρόμο της προδοσίας που έχει διαλέξει η Δυτική Ευρώπη για αιώνες.
    Το κλειδί του μέλλοντος των ΗΠΑ είναι η εξυγίανση του Χριστιανικού κόσμου και οι προβολή τους ως ηγέτιδας δύναμης του Χριστιανισμού και του Ανθρωπισμού. Τα μοντέλα βρυκόλακα των λαών και μπαμπούλα που της έδωσαν η Γερμανία και η Αγγλία θα οδηγήσουν τις ΗΠΑ στον εξευτελισμό.
    Ένωση ΗΠΑ με Χριστιανική Ρωσία είναι η λύση για την ανθρωπότητα, και όχι η σκόνη των πυρηνικών.

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.