19/10/18

Σαλβίνι προς Κομισιόν: Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί

Με αιχμηρό τρόπο απάντησε απάντησε στις δηλώσεις του Ευρωπαίου Επιτρόπου Οικονομικών και Νομισματικών Υποθέσεων, Πιέρ Μοσκοβισί, ο Ιταλός υπουργός Εσωτερικών, Ματέο Σαλβίνι.
«Για την Ιταλία αποφασίζουν οι Ιταλοί. Mην μας ενοχλείτε και αφήστε μας να δουλέψουμε», είπε ο γραμματέας της Λέγκα.
Μάλιστα, στη συνέχεια εξαπέλυσε επίθεση στην ΕΕ λέγοντας πως «έχω την υποψία ότι θέλουν μια Ιταλία σκλάβα, φοβισμένη, άνεργη, θυμωμένη, η οποία να αναγκαστεί να γονατίσει, για να μας πάρουν τις μόνες μας υγιείς επιχειρήσεις».
Νωρίτερα, με επιστολή της η Ευρωπαϊκή Επιτροπή έκανε λόγο για «άνευ προηγουμένου» απόκλιση από τους δημοσιονομικούς στόχους.
Η απόκλιση αυτή είναι «άνευ προηγουμένου στην ιστορία του Συμφώνου Σταθερότητας και Ανάπτυξης» έγραψε η Κομισιόν, ζητώντας παράλληλα από την ιταλική κυβέρνηση να υποβάλει τις παρατηρήσεις της πριν από «το μεσημέρι της Δευτέρας, 22 Οκτωβρίου».
Πηγή: in.gr

2 σχόλια:

  1. Για να δουμε τι θα κανει.Θα τον παραδεχθώ αν τα καταφέρει ! Πάντως η ΕΕ ζητά τις παραιτήσεις εκλεγμένων απο τον ιταλικό λαό προσώπων.Αν αυτο δεν ειναι πραξικόπημα.Τι ειναι ? Τότε τανκς τωρα banks ...

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. Dear Salvini μεγάλη μπουκιά να τρως μεγάλη κουβέντα μην λες..εξασφάλισε τα νώτα σου!Όλα τα κάστρα από μέσα αλώθηκαν, άκουσε και κανένα μικρότερο...μια φορά ήταν δυο πιτσιρίκια και ένα παιδάκι είχε βάλεις το χέρι του σε μια τρύπα αλλά το έβαλε με ευθεία τα δάχτυλα και μπήκε!Όταν όμως ήθελε να το βγάλει δεν καταλάβαινε κα ιτο το έσφιξε κάνοντάς το γροθιά και δεν έβγαινε!Πήγαν όλοι οι μεγάλοι και το παιδί δεν καταλάβαινε!Με αποτέλεσμα να είναι απελπισμένοι! Πηγαίνει κι ένας άλλος πιτσιρίκος φιλαράκος του μικρού κα ιτον ρωτάει: "ρε γοθιά(γροθιά) το έχεις ή πάκα (πλάκα, δηλαδή ευθεία τα δάχτυλα εμπρός)? "Γοθιά του απαντάει ο μικρός" "κάντο πάκα ρε να βγει" του απαντάει ο άλλος...Σαλβίνι πρόσεξε ήπως το έχεις "γοθιά" το χέρι...κάντε το θαύμα γιατί ως Ιταλία μπορείτε, αλλά πρόσεχε...

    ΑπάντησηΔιαγραφή

Υφίσταται μετριασμός των σχολίων.

- Παρακαλούμε στα σχόλια σας να χρησιμοποιείτε ένα όνομα ή ψευδώνυμο ( Σχόλια από Unknown θα διαγράφονται ).
- Παρακαλούμε να μη χρησιμοποιείτε κεφαλαία γράμματα στη σύνταξη των σχολίων σας.